Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
nkoss

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από nkoss »

Ας κερδίσει ο ολυμπιακός κι ας στενοχωρηθούμε απόψε. Δηλαδή απαγορεύεται να θέλουμε να στενοχωριόμαστε?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

flash4 έγραψε:
renegade έγραψε:Δεν θέλω να το συνεχίσω αλλά αυτά που λες δεν βγάζουνε νόημα.
Τι σχέση έχουνε τα στημένα του γαύρου ο οποίος έπαιρνε πρωτάθλημα με προεδρικό διάταγμα με έναν τελικό παραδείγματος χάρη όπου η ομάδα μας έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό και οικονομικό συμφέρον από ένα αποτέλεσμα.
Κάνει δεν είπε να στηθεί το παιχνίδι ή να σφαγιαστείο ΟΦΗ.
Από κει και πέρα ένας ακόμα πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας ο οποίος οδήγησε το πρωτάθλημα μας για μία δεκαετία και βάλε να έχει σταθερή πτώση είναι γιατί παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο βάζελος και η κούλα είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση ήρθαν όλα στην επιφάνεια.
Το αποτέλεσμα ήτανε αντί να υπάρχουν τέσσερις πέντε δυνατές ομάδες οι οποίες θα έχουνε και τις ανάλογες ευρωπαϊκές πορείες, υπήρχανε μόνο εμείς και ο γαύρος.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα βγαίνουνε κάτι ατρόμητοι στην ευρώπη και να μην καταφέρνουν τίποτα.

Με λίγα λόγια είναι τελείως διαφορετικό το κοιτάω πρώτα τι συμφέρει την ομάδα μου , από αυτό που έκανε και κάνει ο γαύρος ολα αυτά τα χρόνια
Κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος. Δε με νοιάζει τι έκανε ο γαύρος, μιλάω συνολικά για το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Ποια είναι η διαφορά αγγλικού και σκωτσέζικου πρωταθλήματος για να φέρω ένα απλό παράδειγμα. Τεσπά καλή καρδιά.

Ότι το ένα πρωτάθλημα παίζεται σε χώρα 55 εκατομμυρίων κ το άλλο σε χωρα 5.5?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν υπάρχει κακό σενάριο σήμερα, ο πιο win-win τελικός για μας.
Είτε θα πάρουμε το καλό εισιτήριο, είτε θα χάσει το κύπελλο ο γάβρος, απορώ τι αρπάζεστε
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Καλη επιτυχια στα συμπαθεστατα αδερφια απο την Κρητη! Στους οπαδους και μονο του ΟΦΗ αναφερομαι αποκλειστικα!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Tolaros έγραψε:Δεν υπάρχει κακό σενάριο σήμερα, ο πιο win-win τελικός για μας.
Είτε θα πάρουμε το καλό εισιτήριο, είτε θα χάσει το κύπελλο ο γάβρος, απορώ τι αρπάζεστε

Και; Δηλαδή αν χάσει το κύπελλο ο γαύρος θα κάνουμε οπαδικη καζουρα; Θα τους κάνουμε την μούρη κρέας που δεν θα έχουν πάρει τον 220ο τίτλο τους στο ποδόσφαιρο.
Όσο για το Γιουρόπα και το καλό εισητηριο η πιο ηλιθια διάταξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Απορώ που βλέπετε δικαιοσύνη να παίρνει το καλό εισητηριο ο κυπελλούχος που μπορεί να έχει φτάσει τελικό συγκυριακά αποκλείοντας την Παναχαϊκή τον Βόλο και τον αστέρα Τριπολιτσάς (καλή ώρα) και όχι ο 3ος που έχει βγεί μέσα από τον μαραθώνιο πρωταθλήματος και πλευ οφ. Ο κυπελλούχος πρέπει να παίρνει την δόξα του τίτλου και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισητηριο. Μέχρι εκεί
Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να θες κατάκτηση ΟΦΗ σήμερα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υποστηρίζουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο ΟΦΗ να είναι πιο συμπαθής (άλλωστε οι μικροί πάντοτε είναι συμπαθέστεροι των μεγάλων), αλλά τον ΠΑΟΚ τον συμφέρει να πάρει το κύπελλο ο γαύρος. Κι αν αυτό συμφέρει και τον α.ρ.η., προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA LEAGUE!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν χρειάζεται καζουρα, μου αρκει που ξέρω ότι θα βράζουν στο ζουμί τους.

Όπως τα λέει ο Τολαρος. Ο,τι και να γίνει εγώ χαμογελαστός θα είμαι.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εντἀξει δεν θα βγω να πανηγυρίσω το κύπελο του γαύρου αλλά θέλω αυτό που συμφέρει στον ΠΑΟΚ. ΜΙα ικανοποίηση και ένα ουφ ανακούφισης θα το κάνω. Πιστεύω ότι έτσι νιώθουν και οι περισσότεροι άσχετα αν ντρέπονται να το εκφράσουν, με εξαίρεση τους ρομαντικούς ή τους...σκληροπυρηνικούς.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν χρειάζεται καζουρα, μου αρκει που ξέρω ότι θα βράζουν στο ζουμί τους.

Όπως τα λέει ο Τολαρος. Ο,τι και να γίνει εγώ χαμογελαστός θα είμαι.

Οκ δεκτές όλες οι απόψεις αλλά επέτρεψε μου να ξέρω από πρώτο χέρι ότι ψιλοχεστηκαν. Με ευρωπαϊκό τίτλο πρίν κάτι μήνες με πρωτάθλημα πριν κάτι μέρες και περιμένοντας πως και πως την συμμετοχή τους του χρόνου στο league phase του Τσουλου, ούτε που θα ασχοληθούν με το κύπελλο.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Η διαφορά είναι ότι αν το πάρει ο ΟΦΗ, οι οπαδοί του θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Αν το πάρει ο Ολυμπιακός, την άλλη βδομάδα θα το χουν ξεχάσει. Για αυτό είναι γενικά καλό να το πάρει ο ΟΦΗ, παρόλο που μας συμφέρει να το πάρει ο Ολυμπιακός.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν πίστευα ότι υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αν χάσει τον τίτλο σήμερα ο γαύρος οι οπαδοί του θα βράζουν στο ζουμί τους.
Παίζει ο μέσος όρος παλμών τους σήμερα να μην ξεπερνά τους 80
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Μακάρι ο ΟΦΗ, αλλά ο γαύρος είναι καλύτερος και το κυριότερο δεν διάλεξε παιχνίδια φέτος. Τα χτύπησε όλα και το ίδιο θα κάνει κι απόψε, που θέλει το νταμπλ για τα εκατό του χρόνια.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

renegade έγραψε:Δεν πίστευα ότι υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αν χάσει τον τίτλο σήμερα ο γαύρος οι οπαδοί του θα βράζουν στο ζουμί τους.

Εντάξει θα υπάρξει γκρίνια αλλά μέχρι εκεί.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

renegade έγραψε:Δεν πίστευα ότι υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αν χάσει τον τίτλο σήμερα ο γαύρος οι οπαδοί του θα βράζουν στο ζουμί τους.

Εγώ πάλι δεν πίστευα ότι υπάρχει άνθρωπος ΠΑΟΚ που θα ήθελε να χάσει τον τίτλο σήμερα ο γαύρος(λες και θα κλαίει αν εχει 31 ή 32)
κι όμως,
εις βάρος των συμφερόντων της ομάδας του
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Μόνο ΟΦΗ σήμερα να πάει να γαμηθει ο γαύρος..

Δεν θα παρακαλάω να κερδίσει το κύπελλο ο γαύρος για το καλό ευρωπαϊκό εισιτήρια της ομάδας μου

Και στην τελική ας πρόσεχαν αυτοί που έκαναν τις μεταγραφές ,να έφερναν κανονικούς παίχτες και όχι παλτά.

Το κύπελλο στην Κρήτη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”