Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Σωστά Αποστόλη, για να δουμε τι θα γινει
- ΑποστόληςΑ
Αν υπάρχουν σκέψεις για πώληση Kotarski θα είναι έγκλημα να πορευτούμε και χωρίς Pavlenka.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 19 Μαρ 2025, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εφόσον πωληθεί ο Κοτάρσκι θα μείνει ο Πάβλενκα. Αυτήν την αίσθηση έχω. Όσο για τον Γεωργιανό θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους τερματζήδες της σουπερλιγκας.
Θα κάνουν καλό δίδυμο αυτοί οι δύο. Στους τερματοφύλακες όπως και να έχει θα την βρούμε την άκρη. Για τις άλλες θέσεις έχω αμφιβολίες.
Θα κάνουν καλό δίδυμο αυτοί οι δύο. Στους τερματοφύλακες όπως και να έχει θα την βρούμε την άκρη. Για τις άλλες θέσεις έχω αμφιβολίες.
Αποπομπή;; Τον διώχνει κάποιος;boogeyman77 έγραψε:Αν πήραμε τον Γεωργιανό για βασικό με ταυτόχρονη αποπομπή του (ίσως) καλύτερου τερματοφύλακα που είχαμε ποτέ και ενός πολύπειρου με πολυετή παρουσία ως βασικού στην Bundesliga ( όπου μάλιστα μια χρονιά βγήκε τερματοφύλακας της χρονιάς)θα είμαστε για άλλη μια φορά άξιοι της μοίρας!
- Jean Valjean
Φίλε aivas19 έχω γράψει επανειλημμένα και πολύ αναλυτικά για το θέμα. Στο θρεντ του παίκτη υπάρχουν αρκετά από αυτά. Δεν θέλω να τα ξαναγράψω.aivas19 έγραψε:Ε οχι ρε Jean καλυτεροι του Κοταρσκι!
Ο χαρακτηρισμός "μέτριος" που του έδωσα ξεσήκωσε ΄πολλές αντιδράσεις. Μου κάνει εντύπωση επειδή τέτοια αντίδραση δεν έχει υπάρξει σε χαρακτηρισμούς όπως "παλτό", "απατεώνας", "κλόουν", "άθλιος", "άσχετος" κι ένα σωρό άλλους που γράφτηκαν κατά καιρούς για παίκτες μας.
Το "επιχείρημα" για τον "καλύτερο ΤΦ όλων των εποχών του ΠΑΟΚ" (ή της 20ετίας, 30τίας κλπ.), γράφτηκε και ειπώθηκε από όσους αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν βαρύγδουπες και υπερβολικές εκφράσεις, θεωρώντας μάλλον πως έτσι κάνουν πιο ισχυρή τη γνώμη τους.
Όσο στα σοβαρά παίρνει κανείς τις μεγαλόστομες απαξιωτικές εκτιμήσεις άλλο τόσο στα σοβαρά πρέπει να παίρνει και τις μεγαλόστομες διθυραμβικές. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.
Τέλος, να είμαστε προσεκτικοί: το να πει κάποιος "ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος ΤΦ που είχαμε ever" δεν αποτελεί τόσο αξιολόγηση του Κοτάρσκι όσο αξιολόγηση του ΠΑΟΚ και εκείνου που κρίνει. Δεν μας δίνει καμιά πληροφορία για το πόσο καλός είναι ο Κοτάρσκι.
Είναι σαν να λεει καποιος πως η Γεωργία Βασιλειάδου είναι η ομορφότερη γκόμενα που είχε ποτέ. Αυτή η φράση λέει λιγότερα για την Γεωργία Βασιλειάδου και περισσότερα για τις άλλες γκόμενες και φυσικά πολλά περισσότερα για τα κριτήρια "ομορφιάς" που έχει αυτός που την είχε γκόμενα. Το ότι η Γεωργία βασιλειάδου είναι ομορφότερη από τις άλλες, δεν αποδεικνύει τίποτε για το πόσο όμορφη είναι η ίδια.
Είναι κάτι που πιστεύω και εφαρμόζω γενικά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Όταν θέλω να δω τι αξίζει κάποιος κοιτάζω τις καλύτερές του στιγμές, τα καλύτερά του έργα.
Αυτό θα πρότεινα να κάνει κανείς και για τον Κοτάρσκι. Πρέπει να βάλετε και να δείτε και να ξαναδείτε τις καλές του στιγμές ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα γι αυτές. Αν καταλάβετε τι κάνει στις καλές του στιγμές θα καταλάβετε πολλά για το τι τερματοφύλακας είναι ο Κοτάρσκι. Οι καλές του στιγμές λένε πολλά περισσότερα (....εναντίον του!!!) από τις κακές του στιγμές.
Για τον Παβλένκα είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερος από τον Κοτάρσκι. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας.
Αν στη θέση του Κοτάρσκι καθίσει ο Παβλένκα θα δουν μέχρι και οι τυφλοί τη διαφορά.
Για τον Γεωργιανό, το έγραψα πως δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει παρα΄μόνο χαιλάιτς από τα δυο μεταξύ μας παιχνίδια. Φυσικά, δεν φτάνει αυτό. Θεωρώ όμως ότι είναι δύσκολο να είναι χειρότερος από τον φετινό Κοτάρσκι.
Ο Κοταρσκι θεωρούνταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στην χώρα ακόμα και από Αθηναίους.
Με τα στόπερ, τα χαφ και την αμυντική λειτουργία που έχουμε, κάποια στιγμη χάλασε το μυαλό του.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τα στόπερ, τα χαφ και την αμυντική λειτουργία που έχουμε, κάποια στιγμη χάλασε το μυαλό του.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Montrealiotis
Τι να λέμε τώρα… ακόμα και ο «φετινός» Κοταρσκι είναι τερματοφύλακαρα και παραμένει ο καλύτερος στην Ελλάδα. Μετράμε τα 4-5 λάθη του και ξεχνάμε τα πόσα έχει βγάλει.
Το παράδοξο για μένα είναι ότι αυτοί που βγάζουν τον Σαματα «παικταρα» βγάζουν κακο και τον Κοταρσκι.
Το παράδοξο για μένα είναι ότι αυτοί που βγάζουν τον Σαματα «παικταρα» βγάζουν κακο και τον Κοταρσκι.
- Montrealiotis
Τι να λέμε τώρα… ακόμα και ο «φετινός» Κοταρσκι είναι τερματοφύλακαρα και παραμένει ο καλύτερος στην Ελλάδα. Μετράμε τα 4-5 λάθη του και ξεχνάμε τα πόσα έχει βγάλει.
Καλησπέρα φιλε Jean, ομολογω πως αδυνατώ να ακολουθήσω αυτον τον συλλογισμο σου. Θα ήθελες να αναλύσεις λιγακι το τι ακριβως κανει στις καλες του στιγμες ο Κοταρσκι που λενε πολλα εναντιον του;Jean Valjean έγραψε:Φίλε aivas19 έχω γράψει επανειλημμένα και πολύ αναλυτικά για το θέμα. Στο θρεντ του παίκτη υπάρχουν αρκετά από αυτά. Δεν θέλω να τα ξαναγράψω.aivas19 έγραψε:Ε οχι ρε Jean καλυτεροι του Κοταρσκι!
Ο χαρακτηρισμός "μέτριος" που του έδωσα ξεσήκωσε ΄πολλές αντιδράσεις. Μου κάνει εντύπωση επειδή τέτοια αντίδραση δεν έχει υπάρξει σε χαρακτηρισμούς όπως "παλτό", "απατεώνας", "κλόουν", "άθλιος", "άσχετος" κι ένα σωρό άλλους που γράφτηκαν κατά καιρούς για παίκτες μας.
Το "επιχείρημα" για τον "καλύτερο ΤΦ όλων των εποχών του ΠΑΟΚ" (ή της 20ετίας, 30τίας κλπ.), γράφτηκε και ειπώθηκε από όσους αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν βαρύγδουπες και υπερβολικές εκφράσεις, θεωρώντας μάλλον πως έτσι κάνουν πιο ισχυρή τη γνώμη τους.
Όσο στα σοβαρά παίρνει κανείς τις μεγαλόστομες απαξιωτικές εκτιμήσεις άλλο τόσο στα σοβαρά πρέπει να παίρνει και τις μεγαλόστομες διθυραμβικές. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.
Τέλος, να είμαστε προσεκτικοί: το να πει κάποιος "ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος ΤΦ που είχαμε ever" δεν αποτελεί τόσο αξιολόγηση του Κοτάρσκι όσο αξιολόγηση του ΠΑΟΚ και εκείνου που κρίνει. Δεν μας δίνει καμιά πληροφορία για το πόσο καλός είναι ο Κοτάρσκι.
Είναι σαν να λεει καποιος πως η Γεωργία Βασιλειάδου είναι η ομορφότερη γκόμενα που είχε ποτέ. Αυτή η φράση λέει λιγότερα για την Γεωργία Βασιλειάδου και περισσότερα για τις άλλες γκόμενες και φυσικά πολλά περισσότερα για τα κριτήρια "ομορφιάς" που έχει αυτός που την είχε γκόμενα. Το ότι η Γεωργία βασιλειάδου είναι ομορφότερη από τις άλλες, δεν αποδεικνύει τίποτε για το πόσο όμορφη είναι η ίδια.
Είναι κάτι που πιστεύω και εφαρμόζω γενικά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Όταν θέλω να δω τι αξίζει κάποιος κοιτάζω τις καλύτερές του στιγμές, τα καλύτερά του έργα.
Αυτό θα πρότεινα να κάνει κανείς και για τον Κοτάρσκι. Πρέπει να βάλετε και να δείτε και να ξαναδείτε τις καλές του στιγμές ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα γι αυτές. Αν καταλάβετε τι κάνει στις καλές του στιγμές θα καταλάβετε πολλά για το τι τερματοφύλακας είναι ο Κοτάρσκι. Οι καλές του στιγμές λένε πολλά περισσότερα (....εναντίον του!!!) από τις κακές του στιγμές.
Για τον Παβλένκα είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερος από τον Κοτάρσκι. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας.
Αν στη θέση του Κοτάρσκι καθίσει ο Παβλένκα θα δουν μέχρι και οι τυφλοί τη διαφορά.
Για τον Γεωργιανό, το έγραψα πως δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει παρα΄μόνο χαιλάιτς από τα δυο μεταξύ μας παιχνίδια. Φυσικά, δεν φτάνει αυτό. Θεωρώ όμως ότι είναι δύσκολο να είναι χειρότερος από τον φετινό Κοτάρσκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Πέμ 20 Μαρ 2025, 01:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Γράψε λάθος μιας και κόλλησες σε μια λέξη και όχι στην ουσία. Το " παραχώρηση" σου ηχεί καλύτερα;nunies4 έγραψε:Αποπομπή;; Τον διώχνει κάποιος;boogeyman77 έγραψε:Αν πήραμε τον Γεωργιανό για βασικό με ταυτόχρονη αποπομπή του (ίσως) καλύτερου τερματοφύλακα που είχαμε ποτέ και ενός πολύπειρου με πολυετή παρουσία ως βασικού στην Bundesliga ( όπου μάλιστα μια χρονιά βγήκε τερματοφύλακας της χρονιάς)θα είμαστε για άλλη μια φορά άξιοι της μοίρας!
Εξαιρετική επιλογή.aivas19 έγραψε:Ο τσαρλι λεει για Βλαχοδήμο στο βαζελο. Τι θα λεγατε αν ερχόταν σε εμας; Νομιζω μετραει και ως γηγενής
Από τους λίγους, για τους οποίους θα έλεγα ότι με αυτόν, δεν με πειράζει και τόσο υπερβολικά να πουληθεί ο Κοτάρσκαρος.
Με τι συμβόλαιο πάει στο βάζελο, αν πάει?
Σαν ελεύθερος?
Εμείς δεν μπορούσαμε να κοιτάξουμε για κάτι τέτοιο?
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Δεν έδωσε λεπτομερειες και για αυτο δεν το πολυπιστεψα. Δεν ειναι ομως και παραλογο αφου εχει 2 χρονια απραξια
Εγώ πιστεύω πολύ στο ρόστερ μας και οτι με μερικές πινελιές μόνο μπορεί να κάνει ωραία πράγματα. Το πρόβλημα είναι οτι ένα σωρό συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.
Μεγάλος υπεύθυνος για τις φετινές αποτυυχίες ο Λουτσέσκου και η έλλειψη υλικού ή οποία καλύφθηκε μερικώς την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.
Μεγάλος υπεύθυνος για τις φετινές αποτυυχίες ο Λουτσέσκου και η έλλειψη υλικού ή οποία καλύφθηκε μερικώς την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.
Σαφώς. Είναι μια διαδικασία που συμβαίνει. Σιγά μην δεν γινόταν με τον Κοτάρσκι που ο μάνατζερ του πέρυσι μας τα είχε κάνει μπαλόνια κάθε 3 μέρες για το ενδιαφέρον από Ιταλία. Εκτός και αν πρέπει να πιστέψουμε ότι ο Ντομ παρακαλάει να μείνει αλλά ο ΠΑΟΚ τον έχει βγάλει στην βιτρίναboogeyman77 έγραψε:Γράψε λάθος μιας και κόλλησες σε μια λέξη και όχι στην ουσία. Το " παραχώρηση" σου ηχεί καλύτερα;nunies4 έγραψε:Αποπομπή;; Τον διώχνει κάποιος;boogeyman77 έγραψε:Αν πήραμε τον Γεωργιανό για βασικό με ταυτόχρονη αποπομπή του (ίσως) καλύτερου τερματοφύλακα που είχαμε ποτέ και ενός πολύπειρου με πολυετή παρουσία ως βασικού στην Bundesliga ( όπου μάλιστα μια χρονιά βγήκε τερματοφύλακας της χρονιάς)θα είμαστε για άλλη μια φορά άξιοι της μοίρας!
-
Για τον Βλαχοδήμο, είχε δηλώσει ο ίδιος πως μόνο για τον βαζελο θα γυρνούσε και θα ήθελε να γυρίσει. Κάτι το οποίο δήλωσε ο αδερφός του Γιαννουλη και τον ΠΑΟΚ, και θα είναι έγκλημα, πραγματικά έγκλημα να μην γίνει κίνηση για να τον φέρουν. Αν και για αυτό το καλοκαίρι δεν το βλέπω να ψήνεται γιατί έχει βρει τον καλό του εαυτό στην αουγκσμπουργκ, και το απολαμβάνει περισσότερο απ ότι στην νοριτς