Boss...απογοήτευση
9/10 περίμεναν αυτό που συμβαίνει. Ψυχολογικό κλατάρισμα; Σωματική κούραση; Και τα δύο;
Δεν είσαι άμοιρος ευθυνών σε καμία από τις περιπτώσεις.
Μπορώ να προσπεράσω ένα ατυχές αποτέλεσμα. Μπορώ να δω μόνο μπροστά και να πω οτι είμαστε στο -2 με 9 ματς να απομένουν, το χουμε τώρα που θα ξεκουραστούν.
Αλλα όποιος δεν έχει παρωπίδες βλέπει οτι ξανά, για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα κλατάρει εμφατικά στο ίδιο χρονικό σημείο. Έχει να κάνει με την πίεση του "σφίξαν οι κώλοι"; έχει να κάνει με το οτι τελικά πάλι παίζεις με 14-15 παίκτες;
Εγώ νομίζω οτι έχει να κάνει με το συνδυασμό που ακολουθεί:
1. Δεν υπάρχει δίψα, πάθος, κ@βλα για το πρωτάθλημα. Είναι όλοι, μα ΟΛΟΙ εκεί μέσα με εξαίρεση ίσως λίγους παίκτες, με τη λογική "πάμε και όπου βγει". Εάν κάτσει έχει καλώς, εάν όχι, δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς για την επόμενη χρονιά ετοιμαζόμαστε. Και την επόμενη, και την επόμενη, και την επόμενη...Εάν έχεις κ@βλα και το πιστεύεις, το μεταδίδεις στους παίκτες και μετά από ήττα σε must win παιχνίδι που σου κλείνει το σπίτι ΞΑΝΑ ο 5ος και σε αφήνει με 1/9 βαθμούς μαζί του φέτος (μετά τον Μπον Τζόβι, βρήκαμε και άλλον που δεν μπορείς να κερδίσεις), ΔΕΝ τους χαιδεύεις τα αυτιά με υπερβάσεις και μαλακιες! Δίνεις σύνθημα για διπλό στο σεράι!
2. Φέτος έδειξες με το ροτεισον οτι υπάρχει μια κάποια ελαστικότητα στα πλάνα σου. Τελικά όμως δεν αρκούσε συν οτι στα ζόρια, πάλι ξεζούμισμα γιατί (σωστά λέω εγώ) δεν εμπιστεύεσαι όλο το ροστερ. Εκεί όμως που ξέρουν μέχρι και οι πέτρες τι θα γίνει είναι το πως θα παίξεις, το σύστημα, το σχηματισμό, το στυλ, τις αυξομειώσεις, και με μία στοιχειώδη προσπάθεια, κλείνουν τα 2-3 πράγματα που πρέπει και πάπαλα. Επιθετικό; επέλεξες να στηρίξεις το Σαμάτα ή/και δεν σου έπαιρναν άλλο, αλλά τους κάλυψες. Φταις. Μεσοεπιθετικό; Ανανέωσες το Μουργκ άρον άρον για να μην βρει αλλού και αρχίσει να ξύνεται, αλλά τελικά έδεσε το γάιδαρό του και...μάντεψε...
3 χαφ αθλητικά οι αντίπαλοι; 2 εμείς
3-5-1 οι αντίπαλοι; 2 χαφ εμείς
Με τας Σέρρας και το Βόλο οι 200 πασούλες γύρω γύρω για να βάλεις γκολ α λα Σίτυ πιάνουν.
Αλλά οι τίτλοι παίζονται με ρούλη, κούλα, ζέλα, γαύρο και εκεί οι 2 πρώτοι σε έχουν κάνει γιο γιο, και οι άλλοι δύο μάλλον φαβορί λογίζονται πια στα μεταξύ μας.
Συμπέρασμα:
Έχεις βολευτεί και εσύ, έχει βολευτεί και η διοίκηση και ιδιοκτησία με εσένα με το πάμε στο ρελαντί και βλέπουμε. Είσαι ικανός για 2/2 με Φρανκφούρτη και πρωτιά, είσαι ικανος για 4αρα στο Καραισκάκη και πρώτοι στην κανονική διάρκεια, είσαι ικανός για κανα κύπελλο (αρκεί να μην παίζει η κούλα με πάνω από 9 παίκτες, pun intended), αλλά για εμένα δεν είσαι ικανός να μας πας στο επόμενο επίπεδο και την κορυφή.
Επαναλαμβανόμενο μοτίβο και η ατάκα είναι "έχουμε κάνει υπέρβαση, ελπίζω να βρουν κίνητρο για να προκριθούν στους 8 του conference".
Άκουσον άκουσον!!! θέλουν για αναζήτηση κινήτρου για πρόκριση στους 8 της Ευρώπης!! Δεν αρκεί η πορεία, δεν αρκεί το μέλλον, δεν αρκούν οι 25.000 που θα βγάλουν λαρύγγια πιστεύοντας σε κάτι που ΕΣΥ πρώτος δεν πιστεύεις, και οι άλλοι πόσοι που δεν θα κοιμηθούν και δεν θα μιλάνε στα παιδιά τους από την πίκρα, ψάχνετε και κίνητρο??????????
Μπράβο, τους ετοίμασες να πολεμησουν την Πεμπτη με αυτές τις δηλώσεις.
Όσο για τα υπόλοιπα 9 παιχνίδια; Έχουμε ήδη κάνει υπέρβαση παιδιά, μη χαλιέστε, όλα καλά, δεν μπορούμε να τα θέλουμε και όλα, υπέρβαση. Κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ που είμαστε.
Σοβαρά; για αυτό δεν έγιναν μεταγραφές δηλαδή τον Ιανουάριο; Με τη λογική του "ε, εντάξει, μια χαρά είμαι και 2-3ος, σιγά μην βγω και 4ος;" Για περίμενε να δω κάτι...
Μακάρι να με διαψεύσεις, αλλά νομίζω οτι η χρονιά τελείωσε. Το νου σας όμως μη βγείτε 4οι.
Το στενάχωρο είναι οτι τα ίδια θα δούμε για 9+1 ματς, ίσως καμια αναλαμπή, και πάμε για χτίσιμο ξανά μανά. Βέβαια θα γίνουν πάλι οιτρά λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό και εκτέλεση, οπότε πάλι του χρόνου θα περιμένουμε την επομενη χρονια που η ομάδα θα είναι έτοιμη να μην κλατάρει μπροστά από το νερό της πηγής. Βέβαια, αυτά δεν τα βλέπουμε μόνο εμείς, αλλά και η ιδιοκτησία που σε ανανέωσε για 3 χρόνια, που σημαίνει οτι είναι ευχαριστημένη με αυτό το μοτίβο και της αρκούν αυτά τα αποτελέσματα, οπότε....καλά στομάχια σε όλους μας.
Συγγνώμη για το σεντόνι.