70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από DamoN »

Είχα πει παλαιότερα ότι δεν γίνεται να είναι κακος αυτός ο παίχτης που είδα λαιβ με την Χάιντουκ .
Τεχνικά είναι ανώτερος από τσουμπα ενώ ταχυδυναμικα είναι στο ίδιο επίπεδο .
Το κοντρόλ που κάνει πχ με την μπειταρ στο 1-3 από την πάσα του ντελια δύσκολα το κάνει κακος παίχτης .
Ακόμα και το χθεσινο τακουνάκι με 2 παιχτες μπροστά του .
Έκανε την λαλακια με βαζελο και τον σταυρωσαμε . Το εκτεταμένο rotation που γίνεται από την αρχή της χρονιάς + οι τραυματισμοί του δυσκολεύουν το έργο να δείξει παραπάνω πράγματα . Ο τομας είναι σε καλό φεγγάρι όποτε προλάβαμε να τον βγάλαμε άχρηστο.
Ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα και όσο πιο γρήγορα εγκληματιστει δεν νομίζω να βγαίνει από την ενδεκάδα παρά μόνο για να ξεκουράζεται .
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Στο ίδιο ματς, στο γήπεδο, συζητούσαμε αυτό ακριβώς με τον αδερφό μου. Ότι έχει πολύ καλές επαφές με την μπάλα, καλή ταχύτητα και δύναμη. Τώρα αν τελικά δεν βγει, είναι άλλη ιστορία.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

kataramenos5 έγραψε:Δε βαρεθηκατε να κανετε κλοτουμπες ρε τοτεμ?Δεν ειναι καλυτερα να περιμενεις κανα τετραμηνο να ενσωματωθει ο καθε παίκτης?Ολοι κανουμε λαθη αλλα πλεον οι περισσοτεροι περνουν το φτυαρι στον πρωτο μηνα.Γιατι τοση βιασυνη να τους βγαζουμε ολους αχρηστους?
Γενικο το σχολιο ,δε ξερω τι εχεις γραψει πιο παλια αλλα μου κανει εντυπωση που οι συνεχομενες κλοτουμπες θεωρουνται κατι το φυσιολογικο για τους πολλους.Ισως φταιει η ηλικια.
Φίλε κοιτα ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μου αρέσει για Σέντερ φορ στην ομάδα. Βέβαια εμένα δεν μου πέφτει λόγος αφού η ομάδα θέλει τέτοιου τύπου Σέντερ φορ. Παρολαυτα μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ούτε αυτά που θέλει η ομάδα. Επισης ο συγκεκριμένος ήρθε ως έμπειρος παίκτης με παραστάσεις. Και παρολαυτα δεν είδα κίνηση Σέντερ φορ από αυτόν. Εν πέσει περίπτωση πραγματικα ελπίζω να με διαψεύσει πανηγυρικά. Αυτό θα είναι πολύ καλό για την ομάδα. Εμένα ας πέσει η μούρη μου δεν με νοιάζει εφόσον η πρόοδος της ομάδας προέχει. Πάντως να ξερεις φίλε εγώ δεν τις συνηθίζω τις κωλοτούμπες. Ίσως φταίει η ηλικία που λες και εσυ.

Υ.Γ. Του έχω χώσει πολλά του Σαματά μεχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βρε σε ειπα γενικα το γραφω.Αφορμη πηρα απ το ποστ σου.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δεν το πηρα στραβα αδελφε. Σκεψεις μοιραζομαι και εγω. Και προβληματισμους. Νασαι καλα παντως. Μακαρι να μας βγει ο λεοντας μας απο την Τανζανια.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Ο παίκτης αποδεικνύει περίτρανα ότι οι περισσότεροι οπαδοί δεν έχουν και μεγάλη γνώση όσον αφορά το ποδόσφαιρο.

Στην αρχή της σεζόν έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις, κατέβαινε βαθιά στο γήπεδο κουβαλούσε τη μπάλα 40 μέτρα, έδινε πάσες κλειδιά καθώς και μάχες έξω από την περιοχή, κερδίζοντας πολλά φάουλ έξω από την περιοχή, σε καλό σημείο. Τότε οι περισσότεροι τον έβγαλαν άχρηστο.

Στα τελευταία παιχνίδια δεν κάνει ούτε τα μισά από αυτά, απλά έχει σκοράρει 2 γκολ και οι περισσότεροι μιλούν για έναν πολύ καλό παίκτη.

Δεν βγάζεις άκρη.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Βγαίνω με μια εδώ και 5 μήνες.Της πηγαινω τριαντάφυλλα,ανοιγοκλεινω πόρτες να περάσει,τραβάω καρέκλες να καθίσει,την ταιζω στο στόμα σαν βασίλισσα,της κάνω μασάζ να την χαλαρωσω.Αλλά όταν φτάνει η κρίσιμη στιγμή,παθαίνω μπόκολη.Νιωθω ότι ανοίγω το δρόμο να της το κάνει άλλος!Χθες μου είπε,αγανακτισμενη:Τι θα γίνει Σαμάτα;Θα γ....σεις; :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αμάν ρε :lol: :lol: :lol: :lol:
JoeNagbeg4

Δημοσίευση από JoeNagbeg4 »

Jack_MeHoff έγραψε:Ο παίκτης αποδεικνύει περίτρανα ότι οι περισσότεροι οπαδοί δεν έχουν και μεγάλη γνώση όσον αφορά το ποδόσφαιρο.

Στην αρχή της σεζόν έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις, κατέβαινε βαθιά στο γήπεδο κουβαλούσε τη μπάλα 40 μέτρα, έδινε πάσες κλειδιά καθώς και μάχες έξω από την περιοχή, κερδίζοντας πολλά φάουλ έξω από την περιοχή, σε καλό σημείο. Τότε οι περισσότεροι τον έβγαλαν άχρηστο.

Στα τελευταία παιχνίδια δεν κάνει ούτε τα μισά από αυτά, απλά έχει σκοράρει 2 γκολ και οι περισσότεροι μιλούν για έναν πολύ καλό παίκτη.

Δεν βγάζεις άκρη.
:shock:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Jack_MeHoff έγραψε:Ο παίκτης αποδεικνύει περίτρανα ότι οι περισσότεροι οπαδοί δεν έχουν και μεγάλη γνώση όσον αφορά το ποδόσφαιρο.

Δεν βγάζεις άκρη.
Εναί!
JoeNagbeg4

Define εκπληκτικες εμφανισεις συνοπαδε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Νταξει καταπληκτικες εμφανισεις ΔΕΝ εκανε. Εδειξε στοιχεια. Ουτε να τον βγαλουμε Τσολακ ούτε Πριγιο. Χαμηλα την μπαλα και περιμενουμε την επανοδο του παικτη

Τα πικροχολα σχολια συγκεκριμενου μελους λειπουν τωρα τελευταια οποτε κατι καλο γινεται [WINKING FACE]
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Ξέρει κανείς να υπάρχει κάπου να απολαύσει κανείς το γκολ του Σαμάτα από την αρχή της φάσης και όχι με το πετσόκομμα που κάνει η Nova στα highlights;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

https://www.instagram.com/reel/Czlr-fWI ... A0eDZocWcx

Οριστε φιλε απο το ινστα της ΠΑΕ
JoeNagbeg4

aivas19 έγραψε:Νταξει καταπληκτικες εμφανισεις ΔΕΝ εκανε. Εδειξε στοιχεια. Ουτε να τον βγαλουμε Τσολακ ούτε Πριγιο. Χαμηλα την μπαλα και περιμενουμε την επανοδο του παικτη

Τα πικροχολα σχολια συγκεκριμενου μελους λειπουν τωρα τελευταια οποτε κατι καλο γινεται [WINKING FACE]
Συμφωνω. Εδειξε στοιχεια ενθαρρυντικα που πλεον μας καθησυχαζουν εν μερει!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”