Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από miburosaito »

Δεν ξερω ποιος σου ειπε για ξενη που επαιξε Τουρκια, ομως οποιος ακολουθει τη Καφρει στο Instagram θα ειδε οτι ανεβασε στορι πριν απο λιγο απο το Παλατακι :roll:

Η οποια Καφρει επαιξε κανονικα 5 σετ στο ματς που ανεβασα εδω χθες....

ΥΓ. Αλλαγη προπονητη, πασαδορου και ακραιας ΧΘΕΣ
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη. Επιτέλους ένα τρίποντο. Πάλι καλά που η Γουίλιαμς αποδίδει καλά ως διαγώνια και έτσι πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να τις αντικαταστήσουμε όλες.

ΥΓ Η Καφρει δεν παίζει να γυρίσει. Το λέω για να μην κάνουν όνειρα κάποιοι. Κάνει πραγματικά πολυ δυνατή σεζόν στην Τουρκία και παρά την διαφορά επιπέδου δείχνει καλύτερη από όταν έπαιζε εδώ. Λογικά αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα πάρει καλύτερο συμβόλαιο και σε καλύτερη ομάδα. Θα ήταν χαζή αν γυρνούσε πίσω. Λογικά απλά επισκέφτηκε τα παλιά της λημέρια.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

miburosaito έγραψε:Δεν ξερω ποιος σου ειπε για ξενη που επαιξε Τουρκια, ομως οποιος ακολουθει τη Καφρει στο Instagram θα ειδε οτι ανεβασε στορι πριν απο λιγο απο το Παλατακι :roll:

Η οποια Καφρει επαιξε κανονικα 5 σετ στο ματς που ανεβασα εδω χθες....

ΥΓ. Αλλαγη προπονητη, πασαδορου και ακραιας ΧΘΕΣ
Θελω να διευκρινησω κατι.
Διανυω την 6η δεκατια της ζωης μου και βλεπω βολλει ΠΑΟΚ δια ζωσης απο τα 10 μου.
Ειδικα βολλει ΠΑΟΚ και οχι βολλει γενικα.
Αρα οτι γραφω, το γραφω με τα ματια του οπαδου και οχι του ειδικου του αθληματος.
Social δεν εχω απο επιλογη και ουτε ακουω αθλητικα ραδιοφωνα.
Προσπαθω να μεταφερω την εικονα του γηπεδου σε ολους αυτους που θα ηθελαν να ειναι στο γηπεδο, αλλα δεν μπορουν για αντικειμενικους λογους.
Γραφω μονο οτι βλεπω με τα ματια μου και πληροφοριες απο εναν στενο πυρηνα ανθρωπων που γνωριζομαστε χρονια.
Αν υπαρχει η εντυπωση, οτι αυτα που γραφω ειναι ανακριβη ή δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, δεν εχω κανενα προβλημα να σταματησω να γραφω, δεν τραβαω κανενα ζορι.
Καλο βραδυ σε ολους.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Σου απανταω γιατι εκανες quote την αναρτηση μου...
Cylon-4 έγραψε: 4. Στα επισημα υπηρχε ξενη παικτρια, που μαλλον ειναι η πρωτη μας αλλαγη στο ροστερ. Το μονο που μπορεσα να μαθω ειναι οτι επαιζε στην Τουρκια

Αυτο που μετεφερες για ξενη που υπηρχε στο Παλατακι και εμαθες οτι επαιζε Τουρκια, συμπιπτει με την αναρτηση της Καφρει. Nothing more nothing less. Δεν ξερω γιατι το πηρες οτι ειχε καποια μομφη εναντιον σου το μηνυμα μου και ενιωσες την αναγκη να βγαλεις λογο...

Κανε μου τη χαρη να το τελειωσουμε εδω, παρακαλω μην ξανακανεις quote αναρτηση μου
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Μεγαλη νικη της Θετιδας σημερα, σε συνδυασμο με το αποτελεσμα στη Σαντορινη και ο ΑΟ Θηρας ειναι 1ος!
Ο συμπολιτης μετα την ηττα απο μας και τη νικη της Λαμιας επεσε τελευταιος.

Εικόνα

Εικόνα

Επομενη αγωνιστικη με το Μαρκοπουλο εκτος. Ευκαιρια με καθαρη νικη να μπουμε 8αδα δηλαδη...
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη σημαντικότατη νίκη. Βαθμολογική ανάσα. Πάμε να τα δώσουμε όλα για κάποιους βαθμούς απέναντι στο Μαρκόπουλο.

Η Κυπαρίσή έχει αρχίσει και ανεβαίνει κάπως. Σήμερα βοήθησε αρκετά. Σίγουρα χρειάζεται αλλαγή/προσθήκη στα άκρα.

Αν η Τσούμπα ήταν με πατερίτσες, τοτε πιθανόν να έχει τελειώσει η σεζόν για εκείνη. Πως μπορεί να επανέλθει σε αγωνιστική κατάσταση τους επόμενους 3-4 μήνες αν δεν μπορεί να πατήσει καν το πόδι της.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Και η ομάδα της Κάφρει παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, 3η απο το τέλος είναι.

Τι χαζομάρα που δεν την κράτησαν.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Συγχαρητήρια στην ομάδα, ήταν παιγνίδι ορόσημο το χτεσινό, κάτι που φαίνεται το αντιλήφθηκαν και όλοι στην ομάδα (αν κρίνω από τις δηλώσεις που διαβάσαμε).

Δεν έχω σοβαρή άποψη για το παιγνίδι γιατί έβλεπα διακοπτόμενα και από το κινητό. Το μόνο που μπόρεσα να διακρίνω είναι την άνοδο της Γουίλιαμς ως διαγωνίου (με επιπλέον χτυπήματα απο την πίσω ζώνη) και τα σημάδια ζωής από την Κυπαρίσση.

Ξεφύγαμε από την προτελευταία θέση, κερδίσαμε καθαρά τον Άρη όπως ήταν απαραίτητο, τώρα πρέπει τουλάχιστον να πάρουμε βαθμό από Μαρκόπουλο....

Για τις πατερίτσες της Τσούμπα, θυμίζω ότι και πέρυσι η Κάφρει ήταν έτσι αλλά έπαιξε, οπότε τίποτε απίθανο.

Οι αλλαγές στα ατομικά rankings των παικτριών παρακάτω. Σημαντική η άνοδος της Τσιόγκα, που φαίνεται και από τα στατιστικά του αγώνα.

Λίμπερο: Η Ξανθοπούλου 6η (7η - 9η - 5η), Παπαδοπούλου 16η (16η)
Ακραίες: η Κλέπκου 24η (24η-24η-13η), η Γουίλιαμς 13η (13η-14η - 17η), Κυπαρίσση 28η (28η-28η-27η) και Μιλάνοβα 29η (28η-27η - 31η).
Κεντρικές: Πολυ 14η (14η-12η - 7η), Τσιόγκα 13η (24η-19η - 12η), Τερζόγλου 28η (27η-26η - 27η)
Διαγώνιες: Οικονομίδου 15η (16η-14η - 13η), Τσούμπα 9η (10η-9η - 16η)
Πάσα: Βίγκαρς 8η (8η-9η - 12η), Ηλιοπούλου 15η (15η-15η - 17η)
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μπράβο στα κορίτσια για την νίκη απέναντι στον συμπολιτη. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Σημαντικότατη νίκη και 3ποντο. Πολύ καλή η Ουίλιαμς ως διαγώνια. Από τη στιγμή που δεν παίρνει υποδοχή μου φαίνεται πιο απελευθερωμένη και πιο χρήσιμη. Πολύ καλή η Ξανθοπούλου και στην υποδοχή και στην άμυνα γενικότερα. Η Τσιόγκα επίσης έκανε καλό παιχνίδι. Καλή για έναν ακόμη αγώνα η Μαρία Κλέπκου, η οποία αν είχε λίγο μεγαλύτερο ύψος θα έκανε πολύ μεγάλη καριέρα. Καλή και η Κυπαρίσση σήμερα. Τον Ζακότς τον βλέπεις από την κερκίδα κι εκνευρίζεσαι με τις αντιδράσεις του, οπότε μπορώ να καταλάβω τις παίκτριες που παίζουν. Βέβαια να μην τον αδικώ κάποια στιγμή χειροκρότησε κιόλας...Κόσμος αρκετός (σχετικά) λόγω και του αντιπάλου, τα συνθήματα ποδοσφαιρικά ... Η Κάφρεϊ δεν ξέρω αν ήταν στα επίσημα από την αρχή του ματς, εγώ προσωπικά δεν την κατάλαβα. Ακόμη και όταν η κόρη μου επέμενε ότι αυτή η ξανθιά με την μπλούζα της PSG κοντό στον Σήφη στο τέλος του αγώνα είναι η Κάφρεϊ, ήμουν σίγουρος ότι δεν είναι αυτή διότι την προηγούμενη έβλεπα το ματς στο λινκ που πόσταρε ο miburosaito. Τελικά είχε δίκιο η κόρη (φωτογραφήθηκε μαζί της με την μπλούζα της από πέρυσι που έτυχε να έχει μαζί της). Τώρα για μεταγραφή κλπ δεν έχω ιδέα αν και δεν το πιστεύω.
ΥΓ fuzztone τα ατομικά στατιστικά που τα διαβάζεις; Μπορείς να παραθέσεις τη διεύθυνση αν δε βαριέσαι.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Τα στατιστικα υπαρχουν σε αυτη τη διευθυνση:

https://eope-web.dataproject.com/Compet ... .aspx?ID=8

Αν ξεχασεις τη σελιδα αυτη, μπες στην επισημη σελιδα της ομοσπονδιας

https://www.volleyball.gr/

Αν σκρολαρεις λιγο προς τα κατω θα δεις αυτο το μεγαλο εικονιδιο που λεει Match center, αν κλικαρεις θα σε βγαλει παλι στη σελιδα με τα στατιστικα

Εικόνα

Μεσα εκει θελει λιγο ψαξιμο το που ειναι που, αλλα μολις το παλεψεις λιγο θα βρεις αυτο που ψαχνεις

Τα στατιστικα που παραθετει ο Fuzztone ειναι στη καρτελα Statistics --> Best player --> διαλεγεις τη θεση που θες

Εδω ας πουμε ειναι τα λιμπερο:

https://eope-web.dataproject.com/Statis ... D=9&mn=100

Οσον αφορα τις αλλαγες στις ξενες, σιγουρα το οικονομικο θα παιξει ρολο. Ισως γι αυτο και δεν θελουν να περιμενουν τη Τσουμπα, η οποια - χωρις να ξερουμε ποσά - ειναι η πιο ακριβοπληρωμενη φετος.

Η Ουιλιαμς παντως οταν δεν εχει να σκεφτει την υποδοχη παιζει καλα στην επιθεση, αν και παλι κανει λαθη στις επιθεσεις που μια διαγωνιος πρεπει να αποφευγει. Βεβαια, σε μια ομαδα που κανει συνεχεια λαθη δεν μπορω να την κατηγορησω....

Το NCAA μπαινει στη τελικη φαση (τελειωνουν τα regional finals), καποιες καλες ομαδες εχουν ηδη αποκλειστει αρα υπαρχουν απο τωρα επιλογες για την διοικηση να φερει 1 τουλαχιστον καλη παιχτρια απο εκει...
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Άψογος!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ miburosaito!!
miburosaito έγραψε:Η Ουιλιαμς παντως οταν δεν εχει να σκεφτει την υποδοχη παιζει καλα στην επιθεση, αν και παλι κανει λαθη στις επιθεσεις που μια διαγωνιος πρεπει να αποφευγει. Βεβαια, σε μια ομαδα που κανει συνεχεια λαθη δεν μπορω να την κατηγορησω....
Όντως κάνει κάποια λάθη (ειδικά κάποια "ατσούμπαλα" χτυπήματα) αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι μπορεί να σταθεί καλύτερα ως διαγώνιος παρά ως ακραία, διότι η υποδοχή της είναι... Πάντως χθες παίρνοντας κάποιες καλές ψηλές μπαλιές μας χάρισε μερικές εκπληκτικές επιθέσεις πάνω από το μπλοκ των αντιπάλων.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Aeon έγραψε:Και η ομάδα της Κάφρει παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, 3η απο το τέλος είναι.

Τι χαζομάρα που δεν την κράτησαν.
Μακαρι να την φερουμε πισω την Αμερικανιδα
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ορίστηκαν οι δυο ιστορικές ευρωπαϊκές, αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ απέναντι στην γερμανική, Βισμπάντεν, στο πλαίσιο των «8» του CEV Women’s Challenge Cup.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται τους Γερμανούς την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Sporthalle am Platz der Deutschen Einheit, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 20:30.
:opaokara:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο Γιαννης Χαριτωνιδης, αφηνει την θεση του βοηθου στην ομαδα μας και αναλαμβανει πρωτος προπονητης στην γυναικεια ομαδα
του Πανιωνιου (πρωτοπορος στην pre league).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”