Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
papwolf έγραψε:Αφού δεν μπορούμε να σπρώξουμε στην αγορά ποδοσφαιριστές μήπως θα σπρώξουμε προπονητές?
Το σδνα μόλις έβγαλε ενδιαφέρον Αλ Αχλί για Λου.
Και με τα 7 εκατομμύρια της ρήτρας του, θα πάρουμε τρεις εικοσάχρονους από το πρωτάθλημα U23 της Πορτογαλίας, έξι ελεύθερους από τη Β κατηγορία Μάλτας και το πιο σημαντικό θα ανανεώσουμε Μπίσεσβαρ, Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Καντουρί, Βιερίνια, Αουγκούστο. Θα περισσέψουν και περίπου 6 εκατομμύρια..
papwolf έγραψε:Αφού δεν μπορούμε να σπρώξουμε στην αγορά ποδοσφαιριστές μήπως θα σπρώξουμε προπονητές?
Το σδνα μόλις έβγαλε ενδιαφέρον Αλ Αχλί για Λου.
Ας φύγει να σωθεί ο άνθρωπος γιατί τα έχουμε αποδομήσει όλα, κάποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα και αφού ο "we trust boto" έχει ασυλία ακόμα, το εξιλαστήριο θύμα είναι ο ρουμανος.
Για να δούμε κιόλας ο αντικαταστάτης ποσο καλύτερα θα πάει….εκεί να δούμε ξεγύμνωνα.
Magpies4 έγραψε:Λογικά μετά τον αγώνα του Βόλου σήμερα θα έχουμε νεότερα.
Αποκτά και ενδιαφέρον το πώς θα παίξουν οι 2 του βόλου με αεχ.
θα ερωτηθει ο Μπεος τι γινεται με τον Φερναντες και θα απαντησει
"εδω ο ΠΑΟΚ εδωσε 3 μυρια για να φερει τον Κουαλιατα απο την ουρουγουαη που δεν μπαινει ουτε σε αποστολη, μνα μην ζητησω εγω 1 και λιγα ειναι για παικτη που τον θελουν βασικο στην ομαδα τους"
Magpies4 έγραψε:Λογικά μετά τον αγώνα του Βόλου σήμερα θα έχουμε νεότερα.
Αποκτά και ενδιαφέρον το πώς θα παίξουν οι 2 του βόλου με αεχ.
θα ερωτηθει ο Μπεος τι γινεται με τον Φερναντες και θα απαντησει
"εδω ο ΠΑΟΚ εδωσε 3 μυρια για να φερει τον Κουαλιατα απο την ουρουγουαη που δεν μπαινει ουτε σε αποστολη, μνα μην ζητησω εγω 1 και λιγα ειναι για παικτη που τον θελουν βασικο στην ομαδα τους"
1.8.. κανονική μεταγραφή Οχι στην τελευταία χρονιά, χωρίς τραυματισμό κ πισωγύρισμα καριέρας κλπ.. ήταν κ άρρωστος..
Blackgr4 έγραψε:Ο πόλεμος που δέχεται η ομάδα μας και ο ίδιος ο Σαββίδης, από τον Μητσοτάκη και όλη τη κυβέρνηση, είναι δεδομένος.
Αυτό όμως δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο στις επιλογές που γίνονται για τις μεταγραφές. Μα ΚΑΝΈΝΑΝ όμως.
Δεν γίνεται να έχεις δαπανήσει συνολικά πάνω από 8 εκατομμύρια και να σου φταίει το ζαβό, επειδή αποφάσισες να επενδύσεις σε Κουαλιάτες, Κάργες και Ρικάρντους.
Το αν θα μας βγουν στο μέλλον αυτοί οι παίκτες δεν το ξέρω. Για το αν με γεμίζουν σιγουριά στο σήμερα, όχι δεν με γεμίζουν.
Θα προτιμούσα 3-4 λιγότερα ρίσκα και δυο με τρεις προσθήκες έμπειρων παικτών.
Να μην έφερνε δηλαδή για παράδειγμα Ρικάρντο, Κάργα και Μπράντον και στις θέσεις τους να έρχονταν ένα στόπερ με εμπειρία, ταχύτητα και παραστάσεις, ένα δεκάρι τούμπανο και ένας φορ δανεικός για 2ο-3ος πίσω από Ολιβέιρα και Κούτσια.
Εγώ νομίζω ότι η απουσία επικοινωνίας από την μεριά της ΠΑΕ συντηρεί αυτό το τρομερό κύμα τοξικότητας. Δεν λέω να βγουν να δώσουν λογαριασμό, δεν λέω να απαντούν σε κάθε φήμη ή οτιδήποτε άλλο. Απλά όταν υπάρχει τόση τοξικότητα που ξενερώνει τον οπαδό (και πελατη μιας ΠΑΕ) βγες και πες κάτι, πες μεταγραφές τέλος, αν αυτή είναι η πραγματικότητα. Που αφήνουν τον Μπέο να δημιουργεί κλίμα και να πουλάει ποδοσφαιριλικι. Και έχεις και μια μερίδα οπαδών να θέλουν λαμόγια και μπράβους στον ΠΑΟΚ μας, «για να μας κάνουν ομάδα».
Σιγά μη έβγαινε η ΠΑΕ κι έριχνε κι άλλο λάδι στη φωτιά του ήδη τεταμένου κλίματος. Έχοντας δώσει τη Διαχείριση της χώρας σε κάτι τύπους που την πυροβολούν κατά ριπάς σχεδόν όλα τα μέσα του πολιτισμένου κόσμου, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής της για την όμορφη και πάντα ερωτική και πάνω απ΄ 'ολα αγαπημένη Θεσσαλονίκη μας, θα ήταν η μεγαλύτερη ανοησία/βλακεία/απερισκεψία να μιλήσει. Το παιδί ξεκαθάρισε εχθές ορθά κοφτά τι παίζει με το Βορρά.
Όπως περίμενε, θα περιμένει λίγους μήνες ακόμη, στη χειρότερη περίπτωση σε 10 μήνες θα έχουμε εκλογές μετά από ένα χειμώνα που είτε θα πεθάνουμε από πείνα, είτε από το κρύο, είτε από αυτά που θα συνεχίσουν να βγαίνουν στη φόρα.
Τώρα αν το πετσί της 4 θέλει δηλώσεις επειδή δεν κατέχει και πολύ καλά τι γίνεται πιο πέρα από τη Λαμπράκη, ε μάλλον θα το απογοητεύσει, όχι η απρόσωπη ΠΑΕ, αλλά αυτοί που την τρέχουν. Και κατά την άποψη μου, καλά θα κάνουν. Η σιωπή είναι χρυσός, η σκοτεινή σουίτα είναι τοποθέτηση. Και όποιος αντέξει!
Η ΠΑΕ παιδιά δεν είναι πολιτικό κόμμα, δεν μπορεί να αρχίσει και να λέει. Μόνο τον αρμόδιο μπορεί να βρίζει δηλαδή τον αυγουλάκη. Μετά με την ΕΠΟ είμαστε καλα. Αυτό λέει και ο Δούκας, όταν τον ρώτησα, παρακαλώ δείτε