71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Παιδιά όσο και να θέλετε να στρογγυλέψετε το θέμα, απλά δεν...στρογγυλεύει...
- ΑποστόληςΑ
μην βιάζεστε.
Ο Μπράντον έδειξε φέτος πως είναι τίμιος ποδοσφαιριστής.
Η τιμιότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός επαγγελματία.
Αν το σκεπτικό είναι να είναι δεύτερος επιθετικός, και μου φέρουν μπροστά έναν φονιά, σκύλο που θα γυαλίζει το μάτι του, εγώ θα το δεχόμουν.
Ούτως η άλλως, η ομάδα πάει με χαμηλές πτήσεις. Μην ονειρευόμαστε 2 Ιμπραΐμοβιτς μπροστά.
Αν το σκεπτικό είναι να είναι δεύτερος επιθετικός, και μου φέρουν μπροστά έναν φονιά, σκύλο που θα γυαλίζει το μάτι του, εγώ θα το δεχόμουν.
Ούτως η άλλως, η ομάδα πάει με χαμηλές πτήσεις. Μην ονειρευόμαστε 2 Ιμπραΐμοβιτς μπροστά.
- john4serres
Ορίστε, μια χαρά παικταράς είναι ο BrandonΑποστόληςΑ έγραψε:[youtube]4slHorBzKNc[/youtube]

Το γελάς, αλλά αυτό το βίντεο δείχνει πως είναι μια χαρά παίκτης. Ή να το θέσω αλλιώς, όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε ελαφρά την καρδία, είναι παίκτης μόνο για αστέρα ή ο τάδε επιθετικός του βόλου/παναιτωλικου/ατρομητου είναι καλύτερος, δεν τον κρίνουν δίκαια.
Μια χαρά παίκτης είναι ο Τόμας, απλά δεν είναι παίκτης για ομάδα πρωταθλητισμού.
Για έναν ΠΑΟΚ στην 4η θέση, είναι μια χαρά λύση.
Σε ομάδες στυλ βολου, αστερα θα ήτανε αναντικατάστατος.
Οπότε, ας ηρεμήσουμε λίγο με την κριτική στον παίκτη.
Δεν φταίει σε τίποτα αυτός που δίνουμε 450Κ για τον φορ, ούτε φταίει που δεν βρήκαμε κάτι καλύτερο.
Μια χαρά παίκτης είναι ο Τόμας, απλά δεν είναι παίκτης για ομάδα πρωταθλητισμού.
Για έναν ΠΑΟΚ στην 4η θέση, είναι μια χαρά λύση.
Σε ομάδες στυλ βολου, αστερα θα ήτανε αναντικατάστατος.
Οπότε, ας ηρεμήσουμε λίγο με την κριτική στον παίκτη.
Δεν φταίει σε τίποτα αυτός που δίνουμε 450Κ για τον φορ, ούτε φταίει που δεν βρήκαμε κάτι καλύτερο.
τον παίκτη τον θέλαμε σαν δευτερο... είναι ενας σταθερός παίκτης του 6-7 ξέρει την ομάδα και μικρό συμβόλαιο είχε win κατάσταση... αυτός ζήτησε 800... του δείξαμε ότι τον χαιρετάμε, αν στο τέλος κλείσει με λίγα, μια χαρά.
Πού είναι το πρόβλημα?
Πού είναι το πρόβλημα?
Βρε πες οτι τραυματιζετε ο φονιας, με τον Μπραντον θα πορευτουμε;gpap έγραψε:μην βιάζεστε.
Λογικά έτσι θα φέρουν φονιά στην θέση 9 εξηγείς άλλη περίπτωση την ανανέωσή του Μπραντόν:gpap έγραψε:μην βιάζεστε.
- PAOK_Antarctica
Ναι, γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχεις τον βασικό επιθετικό που θα πάρει 40 αγώνες και τον δεύτερο που θα πάρει 5.
Ο δεύτερος επιθετικός μιας ομάδας παίρνει παρά πολλούς αγώνες για να είναι ο Μπράντον.
Ο δεύτερος επιθετικός μιας ομάδας παίρνει παρά πολλούς αγώνες για να είναι ο Μπράντον.
Κάποτε, όχι πριν πολλα χρόνια, αποθεώναμε οποιονδήποτε παίκτη που , ασχετως ικανοτήτων, σκύλιαζε και τα έδινε όλα για την ομάδα.
Τώρα πώς απο αυτό, φτάσαμε να ξεσκίζουμε ένα πολυ φιλότιμο και (ας πούμε) μέτριο ποδοσφαιριστή, ο οποιος θα φορά την φανέλα της ομάδας, ως δευτεροτρίτος επιθετικός, πραγματικά είναι ανεξήγητο
Τώρα πώς απο αυτό, φτάσαμε να ξεσκίζουμε ένα πολυ φιλότιμο και (ας πούμε) μέτριο ποδοσφαιριστή, ο οποιος θα φορά την φανέλα της ομάδας, ως δευτεροτρίτος επιθετικός, πραγματικά είναι ανεξήγητο
- PAOK_Antarctica
Το ξέσκισμα ποιο είναι; Ότι δεν είναι αρκετός για πρωταθλητισμό λέμε, όχι ότι είναι κωλοπαιδο. Μια χαρά παιδί είναι.
Αν είναι όμως να βάζουμε παίκτες που ιδρώνουν τη φανέλα τότε να βάλουμε εμάς εδώ μέσα. Θα παίζουμε και με κάνα διχιλιαρο και θα είμαστε vfm παίκτες που αρέσουν στον κόσμο.
Γιατί εμάς μας νοιάζει να ιδρώνουν και να παίρνουν λίγα. Όχι να είναι καλοί.
Αν είναι όμως να βάζουμε παίκτες που ιδρώνουν τη φανέλα τότε να βάλουμε εμάς εδώ μέσα. Θα παίζουμε και με κάνα διχιλιαρο και θα είμαστε vfm παίκτες που αρέσουν στον κόσμο.
Γιατί εμάς μας νοιάζει να ιδρώνουν και να παίρνουν λίγα. Όχι να είναι καλοί.
Οντως δεν ειναι ξέσκιμα το να λες ότι δεν ειναι καλός , ένας παίκτης που ανανεώσες ως δευτερο - τρίτη λύση και σου εβαλε 12 γκολ φέτος, ως δευτερος φορ.
Παλι καλά που δεν βάζουν εμάς απο εδώ μέσα, που βλέποντας απο ένα σάιτ πότε λήγει ένα συμβόλαιο, τον έχουμε υπογράψει ( με το μυαλό μας) για πλάκα.
Παλι καλά που δεν βάζουν εμάς απο εδώ μέσα, που βλέποντας απο ένα σάιτ πότε λήγει ένα συμβόλαιο, τον έχουμε υπογράψει ( με το μυαλό μας) για πλάκα.
Φίλε αν είναι φιλότιμος, να τον κεράσουμε μια πάστα, κανείς δε λέει το αντίθετο. Αλλά για τον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος δεν κάνεις, πως να το κάνουμε τώρα.pk77 έγραψε:Κάποτε, όχι πριν πολλα χρόνια, αποθεώναμε οποιονδήποτε παίκτη που , ασχετως ικανοτήτων, σκύλιαζε και τα έδινε όλα για την ομάδα.
Έτσι είναι pk77pk77 έγραψε:Οντως δεν ειναι ξέσκιμα το να λες ότι δεν ειναι καλός , ένας παίκτης που ανανεώσες ως δευτερο - τρίτη λύση και σου εβαλε 12 γκολ φέτος, ως δευτερος φορ.
Δε ξέρω τι λέτε για τον Τόμας, πάντως φάνηκε ότι η ιστορία με το Κρμέντσικ ήταν μούφα προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Ισπανός. Από την αρχή το Μπράντον θέλαμε για δεύτερο αλλά με λιγότερα, ποτέ το Τσέχο. Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια μέρα έκλεισαν και οι δύο. Win - win κατάσταση και για ΠΑΟΚ και για καράφλα, τυχαίο...?