Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Όχι σοβαρα τωρα, ποια ειναι κατα την αποψη σου τα προπονητικα ατου του Λουτσε?
Σωστη αξιολογηση του ροστερ?
Σωστη τακτικη προσεγγιση?
Φοβερη δουλεια στην προετοιμασια?
Καταλληλες διορθωτικες κινησεις την ωρα του ματς?
Τρομερο διαβασμα του αντιπαλου?
Σωστη κατανομη ρολων στους παιχτες της ενδεκαδας και κατ επεκταση του ροστερ?
Ολα μαζι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστη αξιολογηση του ροστερ?
Σωστη τακτικη προσεγγιση?
Φοβερη δουλεια στην προετοιμασια?
Καταλληλες διορθωτικες κινησεις την ωρα του ματς?
Τρομερο διαβασμα του αντιπαλου?
Σωστη κατανομη ρολων στους παιχτες της ενδεκαδας και κατ επεκταση του ροστερ?
Ολα μαζι?
Άστο ρε Γκοσπι δεν αξίζει και δεν έχει σημασία.
Πλέον ο καθένας έχει κατασταλαγμένη άποψη για τον προπονητή και δεν αλλάζει.
Εγώ αρκούμαι στην άποψη δύο ποδοσφαιριστων που δούλεψαν με θεωρούν κορυφή.
Αυτό δεν πάει να πει ότι κανει για τον ΠΑΟΚ του σήμερα.
Όταν εσύ φέρνεις κάποιον είτε αυτός είναι ο προπονητής είτε είναι αθλητής και ο λόγος που έρχεται στην ομάδα σου είναι το κυνήγι των τίτλων Και εν τέλει εσύ αυτό το πράγμα δεν μπορείς να του το προσφέρεις, ασυναίσθητα αυτός ο κάποιος χάνει την δίψα του και την καβλα του για αυτό που κάνει
Όταν εσύ φέρνεις κάποιον είτε αυτός είναι ο προπονητής είτε είναι αθλητής και ο λόγος που έρχεται στην ομάδα σου είναι το κυνήγι των τίτλων Και εν τέλει εσύ αυτό το πράγμα δεν μπορείς να του το προσφέρεις, ασυναίσθητα αυτός ο κάποιος χάνει την δίψα του και την καβλα του για αυτό που κάνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή πιστεύεις πως ο Λουτσέσκου υπάκουσε λυπημένος την διοίκηση;!!!psykoman έγραψε: Τους στοχους και τις προτεραιοτητες τους βαζει ο προπονητης ή η διοικηση;
Ήθελε πολυ να συνεχίσει και η διοικηση είπε μη ρισκάρεις το πρωτάθλημα;
Ή το ανάποδο;!!!
Περυσι δε σταμάτησε να γκρινιάζει και να βγάζει ανασφάλεια με το πέμπτη κυριακή
Φταίξιμο έχει και η διοίκηση φυσικά γιατί δεν είχε ούτε έχει τρόπο να ξέρει όλα τα δεδομένα που θα μας οδηγούσαν σε χορτάτο σκύλο δίπλα σε ολόκληρη πίτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 13:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγω παντως επιμενω οτι δεν ειναι τοσο αθλιο το ροστερ...
Χωρις ευρωπη θα πρεπε η δευτερη θεση να ναι κατι εφικτο.
Χωρις ευρωπη θα πρεπε η δευτερη θεση να ναι κατι εφικτο.
Ρε φίλε ποια δεύτερη θέση.
Στην Κούλα που γελούσαμε μέχρι προχθές ένας λιβαι μόνος του είναι όλη σου η μεσοεπιθετικη γραμμή.
Σερρες60 ( ελπίζω ότι το 60 δεν είναι ημερομηνία γέννησης) να πας να του κάνεις κανένα σεμινάριο για να του δείξεις τις αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Τέτοια μαργαριτάρια γράφονται ακόμα και εδώ μέσα πριν από κάποιους μήνες για τον αντσελότι
Στην Κούλα που γελούσαμε μέχρι προχθές ένας λιβαι μόνος του είναι όλη σου η μεσοεπιθετικη γραμμή.
Σερρες60 ( ελπίζω ότι το 60 δεν είναι ημερομηνία γέννησης) να πας να του κάνεις κανένα σεμινάριο για να του δείξεις τις αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Τέτοια μαργαριτάρια γράφονται ακόμα και εδώ μέσα πριν από κάποιους μήνες για τον αντσελότι
Τι θέλουμε να παίξουμε; Το ξαναγράφω.
Αν θέλουμε να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο τότε ότι μεταγραφές και να γίνουν πάλι προβλέψιμοι θα είμαστε
Αν θέλουμε να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο τότε ότι μεταγραφές και να γίνουν πάλι προβλέψιμοι θα είμαστε
Νταξει μην τον κανεις τοσο μελοδραματικο του κακομοιρου λυπημενου Λουτσου που υπακουει τον Ιβαν.Doomlord4 έγραψε:Δηλαδή πιστεύεις πως ο Λουτσέσκου υπάκουσε λυπημένος την διοίκηση;!!!psykoman έγραψε: Τους στοχους και τις προτεραιοτητες τους βαζει ο προπονητης ή η διοικηση;
Ήθελε πολυ να συνεχίσει και η διοικηση είπε μη ρισκάρεις το πρωτάθλημα;
Ή το ανάποδο;!!!
Περυσι δε σταμάτησε να γκρινιάζει και να βγάζει ανασφάλεια με το πέμπτη κυριακή
Φταίξιμο έχει και η διοίκηση φυσικά γιατί δεν είχε ούτε έχει τρόπο να ξέρει όλα τα δεδομένα που θα μας οδηγούσαν σε χορτάτο σκύλο δίπλα σε ολόκληρη πίτα
Μπορει πιο απλα να του ειπε ο Ιβαν οτι θελω το πρωταθλημα παση θυσια...με το οποιο κοστος.
Το θέμα μας είναι αν υπάρχει κάποιος που θέλει να το κάνει συνηθεια
Μολις αποκλειστηκαμε....
Μολις αποκλειστηκαμε....
Προπονητής δεν είμαι, ξέρω ότι έχει 1 νίκη σε 15 ματς και ο Βούλγαρος του πήρε ταυτότητα κινητό και ρολόι μαζί.
Θα προσπαθήσω να σας πω την άποψη μου μεταφέροντας την κατάσταση στη δική μου καθημερινότητα διότι προπονητής δεν είμαι κ όπως έχω καταλάβει δεν είναι κ οι περισσοτεροι εδώ μέσα.
Είμαι λοιπόν χρονια μάνατζερ σε ένα καλό καφε μπάρ. Έχω 3 μπάρμαν (2 έμπειρους καλους + 1 μικρό με όρεξη κ ταλέντο) οι έμπειροι καταλαβαίνουν γρήγορα τι θέλω από αυτους κ το υλοποιούν βέβαια μερικές φορές δεν έχουν την ίδια όρεξη κ αν θέλω το μαγαζί να ακολουθήσει νέες τάσεις δεν είναι απολύτως ταιριαστοι, ο μικρός έχει πέραση στις πιο νέες ηλικίες που στοχευω είναι πιο γρηγορος αλλά πολλες φορες πιο ατίθασος ενώ ταυτόχρονα δεν του είναι ευκολο να χειριστεί δυσκολες καταστάσεις ( π. χ. Μεθυσμενους ή περίεργους πελατες) δίπλα λοιπόν στους παλιους μαθαίνει. Μια ανάλογη κατάσταση στο σέρβις με 4 παλιους κ έναν νεότερο. Στην κουζίνα είναι 2 & 2. Μιλάμε λοιπόν για μία ομάδα με 8 έμπειρους κ 4 νέους ταλαντούχους. Αν λοιπόν αποφασίσουμε να ανανεώσουμε προσωπικό κ τον Ιουλιο μου φέρουν 4 νέους ταλαντούχους που έρχονται πρωτη φορα στην πολη αφήσω ταυτόχρονα να φυγουν 4 έμπειροι κ 2 από τους υπόλοιπους 4 έμπειρους αρρωστησουν θα βρεθώ με 8 νέους κ 2 έμπειρους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ μαζί κ θα είναι τρομερά δυσκολο να τους ετοιμάσω για τον Άυγουστο που είναι το peak της σεζόν, λογικά δεν θα τα καταφέρω κ ας είμαι έμπειρος κ καλός στη δουλειά μου τόσο που τα προηγουμενα χρόνια το μαγαζί υπό την διαχείριση μου έκανε τις καλυτερες χρονιές του.
Ίσως να προτιμουσα να έχω μια αναλογία με περισσοτερους έμπειρους για την ώρα να βγεί ο Αυγουστος κ μετά σιγουρα χωρίς πιεση χρόνου να ενσωματωθούν οι νέοι που σε βάθος χρόνου θα είναι καλυτερα κ πιο σύγχρονα υλικά για να χτίσω κάτι καλυτερο με βάση τα θέλω μου αλλά κ της εποχής.
Ίσως μερικές φορές μέσα στον πανικο της δουλειάς ένας παλιος σερβιτόρος να βοηθήσει κ μέσα από το μπαρ γιατί ενώ δεν είναι η θέση του αντιλαμβάνεται πιο γρήγορα τα βασικά. Ή ακόμα κ νέος αν είναι όταν δω ότι του κόβει να βοηθήσει για λίγο κ σε άλλο ποστο εφόσον υπάρχει έλλειψη για την ώρα.
Κάθε επαγγελματιας χρειάζεται χρόνο κ σωστά υλικά αυτό έλεγα για όλους τους προπονητες που είχαμε. Αυτό πιστεύω κ τώρα δίχως να σημαίνει πως γίνονται όλα σωστά αλλά θεωρώ πως ο Λουτσέσκου κ ο μποτο αν ταιριάζουν κ παρουν χρόνο θα δουμε κάτι καλό. Ίσως να μην έπρεπε τόσο γρήγορα τέτοια ολική αναδόμηση αλλά εφόσον έγινε ας στηρίξουμε το πλανο.
Είμαι λοιπόν χρονια μάνατζερ σε ένα καλό καφε μπάρ. Έχω 3 μπάρμαν (2 έμπειρους καλους + 1 μικρό με όρεξη κ ταλέντο) οι έμπειροι καταλαβαίνουν γρήγορα τι θέλω από αυτους κ το υλοποιούν βέβαια μερικές φορές δεν έχουν την ίδια όρεξη κ αν θέλω το μαγαζί να ακολουθήσει νέες τάσεις δεν είναι απολύτως ταιριαστοι, ο μικρός έχει πέραση στις πιο νέες ηλικίες που στοχευω είναι πιο γρηγορος αλλά πολλες φορες πιο ατίθασος ενώ ταυτόχρονα δεν του είναι ευκολο να χειριστεί δυσκολες καταστάσεις ( π. χ. Μεθυσμενους ή περίεργους πελατες) δίπλα λοιπόν στους παλιους μαθαίνει. Μια ανάλογη κατάσταση στο σέρβις με 4 παλιους κ έναν νεότερο. Στην κουζίνα είναι 2 & 2. Μιλάμε λοιπόν για μία ομάδα με 8 έμπειρους κ 4 νέους ταλαντούχους. Αν λοιπόν αποφασίσουμε να ανανεώσουμε προσωπικό κ τον Ιουλιο μου φέρουν 4 νέους ταλαντούχους που έρχονται πρωτη φορα στην πολη αφήσω ταυτόχρονα να φυγουν 4 έμπειροι κ 2 από τους υπόλοιπους 4 έμπειρους αρρωστησουν θα βρεθώ με 8 νέους κ 2 έμπειρους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ μαζί κ θα είναι τρομερά δυσκολο να τους ετοιμάσω για τον Άυγουστο που είναι το peak της σεζόν, λογικά δεν θα τα καταφέρω κ ας είμαι έμπειρος κ καλός στη δουλειά μου τόσο που τα προηγουμενα χρόνια το μαγαζί υπό την διαχείριση μου έκανε τις καλυτερες χρονιές του.
Ίσως να προτιμουσα να έχω μια αναλογία με περισσοτερους έμπειρους για την ώρα να βγεί ο Αυγουστος κ μετά σιγουρα χωρίς πιεση χρόνου να ενσωματωθούν οι νέοι που σε βάθος χρόνου θα είναι καλυτερα κ πιο σύγχρονα υλικά για να χτίσω κάτι καλυτερο με βάση τα θέλω μου αλλά κ της εποχής.
Ίσως μερικές φορές μέσα στον πανικο της δουλειάς ένας παλιος σερβιτόρος να βοηθήσει κ μέσα από το μπαρ γιατί ενώ δεν είναι η θέση του αντιλαμβάνεται πιο γρήγορα τα βασικά. Ή ακόμα κ νέος αν είναι όταν δω ότι του κόβει να βοηθήσει για λίγο κ σε άλλο ποστο εφόσον υπάρχει έλλειψη για την ώρα.
Κάθε επαγγελματιας χρειάζεται χρόνο κ σωστά υλικά αυτό έλεγα για όλους τους προπονητες που είχαμε. Αυτό πιστεύω κ τώρα δίχως να σημαίνει πως γίνονται όλα σωστά αλλά θεωρώ πως ο Λουτσέσκου κ ο μποτο αν ταιριάζουν κ παρουν χρόνο θα δουμε κάτι καλό. Ίσως να μην έπρεπε τόσο γρήγορα τέτοια ολική αναδόμηση αλλά εφόσον έγινε ας στηρίξουμε το πλανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Σάβ 30 Ιούλ 2022, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εφ οσον ισχυει κατι τετοιο και για τον Λουτσεσκουrenegade έγραψε:Άστο ρε Γκοσπι δεν αξίζει και δεν έχει σημασία.
ποιος ειναι ο λογος που δεν εχει παραιτηθει ακομα;
Χαρη μας κανει η γεννηθηκε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ αρρωστο;
Η μηπως οι "ρητρες που εχει στο συμβολαιο του"
και τον κρατανε ομηρο του Σαββιδη η σκλαβο του
οπως θέλουν να μας πεισουν οι ΑΡΔ θαρρεις και ηταν
αυτοι εκει μπροστα οταν υπογραφτηκε το συμβολαιο;
ΥΓ. Ωραιες δικαιολογιες για αποφυγη απαντησης
στην πολυ ουσιαστικη ερωτηση που εκανε ο Gospi!
Σε 2 θέσεις που καιγόμασταν για ποιοτική ενίσχυση, φέραμε τον Κάργα και τον Μπράντον Τόμας που δεν παίζει καν στη θέση.
Εγώ να δεχτώ ότι φταίει 100% ο Ρουμάνος για τον αποκλεισμό.
Δηλαδή μ' αυτούς τους παίκτες θα πηγαίναμε στη συνέχεια;
Περιμένουμε τον Νάσμπεργκ τώρα δηλαδή για βασικό;
Περιμένουμε κι άλλο φορ;
Εγώ να δεχτώ ότι φταίει 100% ο Ρουμάνος για τον αποκλεισμό.
Δηλαδή μ' αυτούς τους παίκτες θα πηγαίναμε στη συνέχεια;
Περιμένουμε τον Νάσμπεργκ τώρα δηλαδή για βασικό;
Περιμένουμε κι άλλο φορ;
Ο λόγος που δεν παραιτείται είναι ίδιος με αυτόν που τον έστειλε στην Αραβία...τα φράγκα.montekristo έγραψε:Εφ οσον ισχυει κατι τετοιο και για τον Λουτσεσκουrenegade έγραψε:Άστο ρε Γκοσπι δεν αξίζει και δεν έχει σημασία.
ποιος ειναι ο λογος που δεν εχει παραιτηθει ακομα;
Χαρη μας κανει η γεννηθηκε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ αρρωστο;
Η μηπως οι "ρητρες που εχει στο συμβολαιο του"
και τον κρατανε ομηρο του Σαββιδη η σκλαβο του
οπως θέλουν να μας πεισουν οι ΑΡΔ θαρρεις και ηταν
αυτοι εκει μπροστα οταν υπογραφτηκε το συμβολαιο;
ΥΓ. Ωραιες δικαιολογιες για αποφυγη απαντησης
στην πολυ ουσιαστικη ερωτηση που εκανε ο Gospi!
Όσο για την αποφυγή απάντησης που γράφεις.
Εγώ μπορώ να σου πω ότι ο λουτσέσκου είναι ο καλύτερος
Στην αξιολογηση του ροστερ
Στην τακτικη προσεγγιση
Στην δουλεια στην προετοιμασια
Στις διορθωτικες κινησεις την ωρα του ματς.
Στο διαβασμα του αντιπαλου
Στην κατανομη ρολων στους παιχτες της ενδεκαδας και κατ επεκταση του ροστερ
Έχει σημασία όμως το τι λέω εγώ πίσω από έναν υπολογιστή ή κάποιοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που είχαν την τύχη να συνεργαστούν με μεγάλους προπονητές?
Αλλά εδώ φτάσατε να μιλάτε σε έναν ποδοσφαιριστή όπως ο βιερίνια λες και είναι κανένας ξεφτίλας μόνο και μόνο γιατί είναι ψυχοπαίδι του λουτσέσκου... τέτοιο και τόσο είναι το μίσος σας.
Και μία και αναφέρθηκες σε ηλικίες.
Ντροπή στην ηλικία σου να ζεις με τόσο μίσος