Φιλε εχεις δικιο, δικο μου λαθος. Ειδα το εξωφυλλο μονο. Mea culpadev έγραψε:που το λεει η φορτσα για ανανεωση?aivas19 έγραψε:Η Φορτσα λεει για ανανεωση, ο Εβριτης για ενδιαφερον Φεγενορντ
δεν νομιζω να λεει κατι τετοιο. μηπως λες για την ανανεωση του γραφειου μανατζερ μαζι του . εκει λεει οτι τρεξαν να το κανουν γιατι εχασαν εναν παικτη
4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Re: 4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Ποια Φεργιενορντ και Ροτερνταμ, ας ερθει Λονδινο στην Chelsea να γλενταει και την ομαδα του στοιχουργου και του κωστακη του τσελσι.Μπαρκαρούτσος έγραψε: ΚΟΥΛΙΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ.
Εδω τα μικελ ειναι αδεια απο τοτε που εφυγε ο μπαρμπασταθοπουλος.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Δευτερη συνεχομενη εμφανισαρα ΓΕΜΑΤΗ ακομα και στην μη φυσικη του θεση
ΕΥΓΕ
ΕΥΓΕ
-
Για εμένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Έχει σβήσει σε όλες τις φάσεις τον ιωαννιδη είτε ψιλά είτε χαμηλά είτε στην κόντρα. Φοβερός
- figurehead4
Ο μονος που επαιζε αμυνα στον 2ο ημιχρονο, απο την τετραδα μεχρι τα χαφ
Κριμα που διαρρέεται απο τους αρδ οτι δεν υπαρχει διαθεση αναπροσαρμογής αποδοχων (200χιλ) αλλά πιθανη μεταγραφή το καλοκαιρι απο τον μανατζερ του
Κριμα που διαρρέεται απο τους αρδ οτι δεν υπαρχει διαθεση αναπροσαρμογής αποδοχων (200χιλ) αλλά πιθανη μεταγραφή το καλοκαιρι απο τον μανατζερ του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 31 Μαρ 2024, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιχταρα άλλη μια χρονιά ρε μείνε να σηκώσουμε 2ρο ευρωπαικο
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- TylerDurden