50. Filipe Soares
Re: 50. Filipe Soares
Πρέπει να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες ,για εμένα είναι καλός δεν παίρνει ματσ για να αποκτήσει ρυθμό !!! 

O Felipe είναι καθαρόαιμο άτι, γρήγορος, παίζει με την μία, η πάσα του είναι στον χώρο και όχι στον παίκτη, με τους σωστούς συμπαίκτες θα δούμε καλά πράγματα, εμένα μου αρέσει πολύ, θέλει βελτίωση στα αχρείαστα φάουλ και τις κάρτες, με συνεχόμενα παιχνίδια νομίζω δεν θα βγει απο την 11άδα
- Metagrafakias
Το εχω ξαναπεί και παλιοτερα δεν ειναι τοσο κακος οσο τον παρουσιάζουμε-νε..ψυχολογια θελει ο παικτης..σαν πρωτη ύλη διαθετει οσο πρεπει να εχει ενα σύγχρονο χαφ και κυριως ταχυδυναμη!!!τις επιπολαιότητες αν ελαττώσει και τα ευκολα λαθη θα ειναι σουπερ!!
-
Τα εύκολα λάθη έχουν να κάνουν με πολλούς παράγοντες. Αγωνιστική απραξία, έλλειψη χημείας με τους συμπαίκτες (άλλο οι προπονήσεις κι άλλο οι αγώνες), άγχος να δείξει πράγματα. Κι ένας τυφλός βλέπει τα στοιχεία που έχει ο παίκτης. Για μένα πρέπει να παίζει βασικός σε συγκεκριμένα ματς (όσα έχουν ανοιχτούς χώρους) και να παίρνει πολλά λεπτά σε όλα τα άλλα, την στιγμή του αγώνα που η ομάδα παρατάει την ταλαιπωρία του γύρω γύρω η μπάλα.
Ο Φελιπε ειναι ο ποιο ευνουχισμενος παιχτης της ομαδας τα τελευταια χρονια.
Αυτο που του γινεται ειναι καψονι..
Σα να προσπαθει ο λουτσος να του σπασει καθε ιχνος τσαμουκα. Παιζει καλα (πχ περσι με αρη) και μετα τον θαβει χωρις κανενα προφανη λογο, για να ξαναβαλει τους αργοκαρουτες παλυ..
Ε με τι αυτοπεποιθηση και ψυχολογια ναι παιξει το παιδι (οταν μπαινει, αναγκαστικα)? Με τη δαμοκλειο σπαθη πανω απο το λαιμο του..
Και μερικα που ακουω να λενε μερικοι συνοπαδοι, οτι δεν εχει το σωστο μενταλιτυ, ειναι λαθερ κλπ, αν ισχυοιουν (κατ εμε οχι) ειναι εξαιτιας του ευνουχισμου που εχει φαει. Λογικο.
Και παλυ, μπραβο του που οταν παιζει εχει την ενεργεια και το δεσημο με τους συμπαιχτες του, προσ τιμην του. Εγω τετοια γκαβλα θελω να βλεπω.
Επισεις, απο οτι ξερω δεν εχει δημιουργησει κανενα προβλημα.
Ο παιχτης ειναι ατι οπως ειπε και ο απο πανω, και για διαφορετικο ποδοσφαιρο απο αυτο το πραγμα που θελει να παιξει ο Λουτσεσκου..
Αλλα και ετσι να ειναι, τετοιον παιχτη τον βαζεις no matter what. Τα μισα λεπτα να ειχε παρει απο τον Σβαμπ (και κανενα απο Μπισ, αλλα κλαιν..) θα ειχαμε κλασσικες παοκομανια συζητησεις τωρα με ποσα να τον δωσουμε στην πρεμιερ..
Μεγαλο κριμα η διαχειρηση του. Για τον ΠΑΟΚ και για τον παιχτη.
Αυτο που του γινεται ειναι καψονι..
Σα να προσπαθει ο λουτσος να του σπασει καθε ιχνος τσαμουκα. Παιζει καλα (πχ περσι με αρη) και μετα τον θαβει χωρις κανενα προφανη λογο, για να ξαναβαλει τους αργοκαρουτες παλυ..
Ε με τι αυτοπεποιθηση και ψυχολογια ναι παιξει το παιδι (οταν μπαινει, αναγκαστικα)? Με τη δαμοκλειο σπαθη πανω απο το λαιμο του..
Και μερικα που ακουω να λενε μερικοι συνοπαδοι, οτι δεν εχει το σωστο μενταλιτυ, ειναι λαθερ κλπ, αν ισχυοιουν (κατ εμε οχι) ειναι εξαιτιας του ευνουχισμου που εχει φαει. Λογικο.
Και παλυ, μπραβο του που οταν παιζει εχει την ενεργεια και το δεσημο με τους συμπαιχτες του, προσ τιμην του. Εγω τετοια γκαβλα θελω να βλεπω.
Επισεις, απο οτι ξερω δεν εχει δημιουργησει κανενα προβλημα.
Ο παιχτης ειναι ατι οπως ειπε και ο απο πανω, και για διαφορετικο ποδοσφαιρο απο αυτο το πραγμα που θελει να παιξει ο Λουτσεσκου..
Αλλα και ετσι να ειναι, τετοιον παιχτη τον βαζεις no matter what. Τα μισα λεπτα να ειχε παρει απο τον Σβαμπ (και κανενα απο Μπισ, αλλα κλαιν..) θα ειχαμε κλασσικες παοκομανια συζητησεις τωρα με ποσα να τον δωσουμε στην πρεμιερ..
Μεγαλο κριμα η διαχειρηση του. Για τον ΠΑΟΚ και για τον παιχτη.
Νομίζω είσαι υπερβολικός.
Ο παίκτης σε αρκετά ματς δεν μπορούσε να κάνει κοντρόλ, έκανε λάθος πάσες στα δύο μέτρα και γενικά κάκιστες επιλογές.
Τις λίγες φορές που ήταν καλός είχε τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω.
Συμφωνω πως δεν ταιριάζει στο ποδόσφαιρο Λου, ίσως θα μπορούσε να δώσει σε άλλη θέση πράγματα. Αλλά δεν νομίζω από αυτά που έχει δείξει να είναι παίκτης για Πρέμιερ.....
Ο παίκτης σε αρκετά ματς δεν μπορούσε να κάνει κοντρόλ, έκανε λάθος πάσες στα δύο μέτρα και γενικά κάκιστες επιλογές.
Τις λίγες φορές που ήταν καλός είχε τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω.
Συμφωνω πως δεν ταιριάζει στο ποδόσφαιρο Λου, ίσως θα μπορούσε να δώσει σε άλλη θέση πράγματα. Αλλά δεν νομίζω από αυτά που έχει δείξει να είναι παίκτης για Πρέμιερ.....
Κάτι για τετρακέφαλο είπαν. Μυικό πρόβλημα.
Νομίζω ότι μας τελείωσε αυτό το παιδί. Ας βγάλουν μπροστά τον Γιάξη
Νομίζω ότι μας τελείωσε αυτό το παιδί. Ας βγάλουν μπροστά τον Γιάξη
Ότι παθαίνει άμα παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Δυστυχώς αυτό το παιδί δεν θα στερίωσει σε μας. Χαμένα λεφτά...Patron έγραψε:Τι έπαθε κατάλαβε κάποιος;

- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
Αυτός μας τελείωσε...
Στα χνάρια του Ομάρ...
Σαν φαντάρος σε βυσματικη μονάδα 1 μέσα 5 εξω
Στα χνάρια του Ομάρ...
Σαν φαντάρος σε βυσματικη μονάδα 1 μέσα 5 εξω