Μπορεί. Και ο Ινγκι προωθεί το παιχνίδι. Αυτο θα είναι το αμυντικό δίδυμο φέτος.Shivaspace έγραψε:πολύτιμος και ο Μιχαιλίδης που βγάζει μπροστά την ομάδα με σωστή πάσα από την άμυνα, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Βαρέλα..αν μπορούσε και το δεξί μας στόπερ να κάνει το ίδιο θα είμασταν πολύ καλά!
Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Ωραία πραγματάκια στην ανάπτυξη μας.
Βοηθά που ο Καντουρί παίζει κι ως εσωτερικός μέσος ώστε να ανεβαίνει ο Βιερίνια.
Φαντάζομαι ο νέος παίχτης θα έχει τρεξίματα μπακ χαφ.
Αρκετά βελτιωμένοι, ε λίγο ο Taylor αμυντικά έχει θέματα.
Δείχνει φοβικός. Χρειάζεται χρόνο.
Πολλά φάουλ στον άξονα.
Μεγάλο το στοίχημα, να βελτιωθεί εκεί η κατάσταση.
Κατ' αλλα νομίζω βλέπουμε μια ομάδα που δουλεύει.
Βοηθά που ο Καντουρί παίζει κι ως εσωτερικός μέσος ώστε να ανεβαίνει ο Βιερίνια.
Φαντάζομαι ο νέος παίχτης θα έχει τρεξίματα μπακ χαφ.
Αρκετά βελτιωμένοι, ε λίγο ο Taylor αμυντικά έχει θέματα.
Δείχνει φοβικός. Χρειάζεται χρόνο.
Πολλά φάουλ στον άξονα.
Μεγάλο το στοίχημα, να βελτιωθεί εκεί η κατάσταση.
Κατ' αλλα νομίζω βλέπουμε μια ομάδα που δουλεύει.
- bersekeros
Η συνεργασία στα αριστερά Βιερίνια, Καντουρί και Σβαμπ πάρα πολύ δυνατή σήμερα.
-
Ειναι σιγουρο πως Εσιτι Νινουα Τσιγγαρας δεν μπορουν ουτε κατα διανοια να σταθουν ως βασικοι στον ΠΑΟΚ που θελει πρωταθλημα. Πιστευετε οτι ο Σβαμπ ή ο Αγκουστο μπορουν να σταθουν διπλα στον Κουρτιτς ωστε να αποτελεσουν το ετερο βασικο κεντρικο χαφ??
- bersekeros
εμένα μου αρέσει η 3άδα καντουρί - καγκάβα - βιερίνια
είδα πολύ καλές συνεργασίες
κουμπώνουν τα χαρακτηριστικά τους
είδα πολύ καλές συνεργασίες
κουμπώνουν τα χαρακτηριστικά τους
-
Κ δεξιά πάντως με Μουργκ Τέιλορ Εσιτι Βαρελα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Σαρλερουα που μπάζαμε από παντού
- bersekeros
Να μπει Κουτριτς αντί Εσιτι, να ρθουν και ένα δεκάρι με νούμερα και ένας σβέλτος εξτρέμ και θα μαστε πολύ κα(υ)λά μέχρι νεωτερας
* συν φουλ μπακ εξ ευωνύμων
* συν φουλ μπακ εξ ευωνύμων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Τετ 21 Ιούλ 2021, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Μεχρι τωρα η ομαδα βγαζει ωραιες συνεργασιες,κυριως απο τα αριστερα,πιστευω πως με Ιγκανσον αντι του Βαρελα,με Κουρτιτς αντι του Εσιτι,γρηγορο ποιοτικο μπακ αλογο αντι του Αντελινο κ ισως κανας κοντοπουτανος μακαρονας αντι του συμπατριωτη μου.Εννοειται Αντριγια αντι του Μουργκ,για δεξι μπακ δεν ξερω ρε γαμωτο.....θελω να πιστευω πως θα ειμαστε πολυ καλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Τετ 21 Ιούλ 2021, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Πάντως, χωρίς να έχουμε εικόνα από τις προπονήσεις αλλά από τα φιλικά και μόνο, ο Εσίτι μοιάζει -αγωνιστικά- να κερδίζει τη θέση του στην ομάδα. Το ότι έχει υψηλό συμβόλαιο και η δανεισιμότητα του βέβαια δεν τον βοηθούν.
Αμα πάρουμε αριστερο μπακ βλέπω τον βιειρινια δεξιά δίδυμο με τειλορ να μοιράζονται τα παιχνίδια.πάντως αυτός ο αντρε δεν βγαίνει από ενδεκάδα για κανένα λόγοKabamaru11 έγραψε:Μεχρι τωρα η ομαδα βγαζει ωραιες συνεργασιες,κυριως απο τα αριστερα,πιστευω πως με Ιγκανσον αντι του Βαρελα,με Κουρτιτς αντι του Εσιτι,γρηγορο ποιοτικο μπακ αλογο αντι του Αντελινο κ ισως κανας κοντοπουτανος μακαρονας αντι του συμπατριωτη μου.Εννοειται Αντριγια αντι του Μουργκ,για δεξι μπακ δεν ξερω ρε γαμωτο.....θελω να πιστευω πως θα ειμαστε πολυ καλα.
Επιτελους καποιος το ειπε.cellophan έγραψε:Πάντως, χωρίς να έχουμε εικόνα από τις προπονήσεις αλλά από τα φιλικά και μόνο, ο Εσίτι μοιάζει -αγωνιστικά- να κερδίζει τη θέση του στην ομάδα. Το ότι έχει υψηλό συμβόλαιο και η δανεισιμότητα του βέβαια δεν τον βοηθούν.
Μια χαρα ειναι μεχρι τωρα ο εσιτι.