Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- PABLO GARCIA2
Re: Fernando Santos
πάντως άμα τους έβαζε γκολ μετά δεν θα γυρνούσε η Μάντσεστερ πίσω να το κρατήσει και ο Αθηναικός να κάνει παιχνίδι..
άλλο να παίζεις για τη νίκη αλλά να μην μπορείς κι άλλο να μην δοκιμάζεις καν να παίξεις γι' αυτή...
Τώρα αν πρέπει να μείνει κι ο Σάντος 20 χρόνια στον ΠΑΟΚ....μπρρρρ...άσε...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.....
άλλο να παίζεις για τη νίκη αλλά να μην μπορείς κι άλλο να μην δοκιμάζεις καν να παίξεις γι' αυτή...
Τώρα αν πρέπει να μείνει κι ο Σάντος 20 χρόνια στον ΠΑΟΚ....μπρρρρ...άσε...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.....
PABLO GARCIA έγραψε:Nομίζω ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ.Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τον Σάντος...
Προφανώς δεν υπάρχει κανένα οργανωμένο σχέδιο για να απομυθοποιηθεί ο Σάντος. Υπάρχουν αρκετές φωνές που δεν θέλουν τον προπονητή και ο καθένας έχει τα δικά του ή όχι επιχειρήματα. Προφανώς κραυγές τύπου "ουστ από δώ" ή "τι να μας πει και ο καρπουζάς απ΄το Εστορίλ που ντύνεται και χάλια" δεν είναι σοβαρές και πρέπει να πετιούνται....Αλλά ο φίλος Μi8rio νομίζω είπε τη γνώμη του ευπρεπώς και αξίζει την προσοχή όλων μας άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι.
Για το θέμα των χρημάτων δεν θα συμφωνήσω μαζί του γιατί αφού η διοίκηση τον πίστεψε καλά έκανε και του 'κανε υψηλό συμβόλαιο αφού για μένα ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μιά ομάδα που χτίζεται απ' την αρχή. Και φυσικά δεν φταίει ο Σάντος αν του προσφέρθηκε μεγάλο συμβόλαιο….
Για το θέμα της σοβαρότητας που λένε αρκετοί εδώ μέσα και ο φίλος tad θα διαφωνήσω...δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείτε...για μένα μόνο σοβαρή δεν είναι η ομάδα που σχεδόν σε κάθε ματς παίζει με 10....αυτό κάθε άλλο παρά σοβαρότητα δείχνει...αυτές οι βλαχομαγκιές πρέπει να κοπούν απ΄την ρίζα και ευθύνη γι΄αυτό φέρει και ο Ζαγοράκης-για να είμαι δίκαιος- όχι μόνο ο Σάντος..αλλά θεωρώ ότι αυτά τα φαινόμενα έγιναν ΕΠΙΔΗΜΙΑ στον ΠΑΟΚ και ΤΟΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ....και είναι μεγάλη η ευθύνη του σ' αυτά... ο Μπακαγιόκο δεν έκανε μεγαλύτερο κακό στην ομάδα για να φάει εξέδρα για 6 αγώνες...και φυσικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...αλλά κάποιος που θέλει να παρουσιάζεται ως δάσκαλος πρέπει να δείξει τον δρόμο σ' αυτούς που τους αποθεώνουν και όχι να τους επιβραβεύει βάζοντας τους συνεχώς μέσα....λίγος πάγκος δεν θα βλαπτε....και ας παίζαμε με τον Ηλιάδη και τον Λάκη.
Λέμε ότι δεν λαικίζει...δεν λέω θετικό...αλλά δεν μπορεί να είναι αυτό από μόνο κριτήριο για να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ...άλλωστε και ο Φρίγκερ δεν θυμάμαι να ήταν λαικιστής αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν έκανε....
Και τι ακριβώς εννοούμε ότι λέμε ότι δεν λαικίζει?? Οτι δεν μας λέει ότι πάμε για πρωτάθλημα?? Αυτό sorry αλλά και το ξέρουμε και το βλέπουμε ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ γιατί δεν θα χει και ευθύνες αν η ομάδα δεν πάει καλά..Κάθε έξυπνος προπονητής αυτό θα κανε....
Λέτε ότι η ομάδα έκανε μ' αυτόν πολλές νίκες και είναι δεύτερη και τρίτη σ' όλο το πρωτάθλημα...ο Αγγελος αν θυμάμαι καλά ίδια πορεία έκανε με πολλές εκτός έδρας νίκες μ' όλους τους μικρομεσαίους αντιπάλους...και με πολύ χειρότερους παίκτες..με κάτι Κούτσηδες , κάτι Βόκολους και κάτι Γιασεμήδες....και νομίζω ότι εκείνη η ομάδα στα ντέρμπυ με τους 3 της Αθήνας τα πήγε πολύ καλύτερα και σαν αποτέλεσμα αλλά κυρίως ως εμφάνιση. Αλλά ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ έτσι και τότε φαινόταν ότι αυτή η ομάδα είχε ταβάνι και ήταν φτιαγμένη για να πετύχει κάτι συγκεκριμένο και ότι συνέχεια δεν θα μπορούσε να υπάρξει…Και για να μην βιαστούν κάποιοι να με πούν Αγγελόσκυλο θα πω ότι ο Αγγελος όπως και ο Σάντος είχε και θετικά αλλά και αρνητικά με κυριότερα τις εμμονές του…Και ειλικρινά προπονητή με τέτοιες εμμονές δεν θα ήθελα ξανά στον ΠΑΟΚ…αλλά σαν κόουτς νομίζω ότι ήταν κανά 2 κλικ καλύτερος απ’ τον Σάντος…
Εμένα αυτό που με ενοχλεί στον Σάντος δεν είναι ότι η ομάδα δεν πάει για πρωτάθλημα..αυτό το ξέρω, το βλέπω και δεν είμαι και τρελός για να το απαιτώ..
Αυτό που με τρελαίνει όμως είναι η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗ η οποία για μένα ήταν φανερή όχι μόνο στα ντέρμπυ αλλά σ’ όλα σχεδόν τα ματς…σ’ όλα τα ματς με τους πρώτους 5 της βαθμολογίας έπαιξες για να κλέψεις αποτέλεσμα…για θυμηθείτε και τα ματς με ερπετά και Λάρισα, αλλά και ματς με μικρές ομάδες εντός που έβαζες ένα γκολ και μετά γυρνούσες πίσω σαν καμιά ομαδούλα για να διαφυλάξεις αποτέλεσμα…ΟΧΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ…
Να φοβάται την Ξάνθη και την Τρίπολη στην Τούμπα….και τον Πανθρακικό….
ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ….ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ.
Και οι ομοιότητες με τον Ρεχάγκελ είναι πολλές…μόνο που η Εθνική είχε χαοτική διαφορά με τα μεγαθήρια της Ευρώπη και ήταν ο μόνος τρόπος να παίξει…και ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει διαφορά με τους 3 της Αθήνας αλλά ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ…ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Σ’ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΗ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ BUDGET ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ…ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ….
Ποιος δεν ζήλεψε και την Ξάνθη και τα ερπετά μέσα στο Καραισκάκη???
Και συ όλα τα ματς μ’ αυτές τις ομάδες ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
Και ειδικά το τελευταίο ματς με γάβρο ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. Που έδωσες το δικαίωμα σ’ αυτήν την αστεία ομάδα να μιλάει για την ΄΄τεράστια μαγκιά’’ που σου πούλησε…εκτός αν ο στόχος και προχθές ήταν το Χ γιατί έτσι ‘‘εξασφαλίσαμε την είσοδο στα play off’’ και δεν το κατάλαβα….γιατί από αυτή τη δήλωση του Σάντος κατάλαβα πολλά…..και όσο κι αν ο φίλος tad προσπαθεί να μου πει ότι ακόμα και η προχθεσινή ομάδα του γάβρου είναι ακριβότερη άρα και καλύτερη από μας sorry αλλά δεν πείθομαι…γιατί αν είναι έτσι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ….να μην χαλάμε και τη μέρα μας….
+1000
+1000000PABLO GARCIA έγραψε:το ότι και ο κόσμος έχει τις δικές του μεγάλες ευθύνες για τα στραβά του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο καθώς μετά τους σουρωμένους και τους μπερδεμένους στην Τούμπα προχθές έκαναν την εμφάνιση τους και οι ψυχικά ασθενείς (για εκείνον τον γυμνό μιλάω)....μερικές φορές απέχουμε λίγο απ' το να χαρακτηριστούμε γραφικοί...και είναι κρίμα γιατί όσο κι αν ακούγεται κοινότοπα το ότι αυτοί που τα κάνουν είναι λίγοι συγκριτικά με όσους δεν τους αρέσουν ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...αλλά βλέπεις οι μειοψηφίες στον ΠΑΟΚ πάντα ήταν πολύ θορυβώδεις και αυτές που έδιναν τον ρυθμό και χαρακτήριζαν τις πλειοψηφίες.
Και να ξέρεις ότι όσο παίζεις αυτήν την μπάλλα που παίζεις αποτελέσματα μπορεί να παίρνεις αλλά πολύ κόσμο στο γήπεδο αποκλείεται να φέρεις...ο άλλος μπορεί να πληρώσει ακόμη και διαρκείας για να βοηθήσει την ομάδα και να μην πατήσει στο γήπεδο....και με τις ταρζανιές που κάναμε προχθές ακόμη χειρότερα....
εγώ ειδικά προχθές αισθάνθηκα πολύ κορόιδο γιατί έφυγα απ' το σπίτι στις 3 και γύρισα στις 12-καθώς δεν μένω Σαλονίκη- για να δω ένα φιλικό ματς και να φάω τα χημικά...και όταν άκουσα και τις δηλώσεις του Σάντος ένιωσα ακόμη πιό μ@λ@κ@ς.....
Όσοι κράζουν τον Σάντος για άλλη μια φορά μετά απο άσχημο αποτέλεσμα που γνωρίζουμε σαφώς πως έγινε αυτό το έντεχνο αποτέλεσμα καλά θα κάνουν να κόψουν να βλέπουν τα παιχνίδια MU-Inter και άλλα στο C.L. γιατί βλάπτουν σοβαρά την υγεία τους.
Επίσης να ακούν και τον προπονητή Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του.
Αν δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς τους λέει τότε ας πάρουν το νυστέρι απο το άβαταρ και ας κάνουν αυτό που κάνει η φωτογραφία.
Αν και πάλι δεν καταλαβαίνουν να τους εξηγήσω την τόσο παράξενη δήλωση.
Αν και πάλι αδυνατούν να καταλάβουν τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά.
Τα επειχηρήματα σας έχουν καταριφθεί προ πολλού και βαριέμαι πάλι να προσπαθώ να εξηγώ τα εννοούμενα.
Τέλος δεν έχω καμία σχέση πάσης φύσεως με τον εν λόγο κύριο Φερνάντο Σάντος για να τον υποστηρίζω τόσο έντονα για να προλάβω τον οποιοδήποτε που μπορεί να κάνει χρήση ανάλογου επειχηρήματος.
Αν δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς τους λέει τότε ας πάρουν το νυστέρι απο το άβαταρ και ας κάνουν αυτό που κάνει η φωτογραφία.
Τα επειχηρήματα σας έχουν καταριφθεί προ πολλού και βαριέμαι πάλι να προσπαθώ να εξηγώ τα εννοούμενα.
Τέλος δεν έχω καμία σχέση πάσης φύσεως με τον εν λόγο κύριο Φερνάντο Σάντος για να τον υποστηρίζω τόσο έντονα για να προλάβω τον οποιοδήποτε που μπορεί να κάνει χρήση ανάλογου επειχηρήματος.
Καλημέρα αδέρφια.
Βλέπω η συζήτηση συνεχίζεται. Πριν προσυπογράψω το ανωτέρω μήνυμα του Yiankou περί των γεγονότων που πρέπει να δίνουμε σημασία να πω στον αδερφό Μιθριο ότι απάντησε σε μήνυμα άλλου αδερφού. Αν δεν κάνω λάθος ήταν του Slade. Δεν έχει βέβαια σημασία αν και θα με τιμούσε αν απαντούσε στα επιχειρήματα που του έθεσα.
Εγώ για να ξεκαθαρήσω την θέση μου να πω ότι γενικά είμαι με τους προπονητές. Τα τελευταία 20 χρόνια είχα καταντήσει γραφικός να υποστηρίζω την δουλειά και τα έργα των Αγγελου Αναστασιάδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς οι οποίοι πέραν των μειονεκτημάτων πρόσφεραν έργο στην ομάδα μου.
Το ίδιο βλέπω να συμβαίνει τώρα και με τον δάσκαλο Φερνάντο Σάντος.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γενικά είναι προπονητοφάγοι αφού έχουν φάει τους πάντες. Ακόμα και αυτούς που έδωσαν μεγάλο έργο. Θυμίζω ότι βρίζαμε στην Τούμπα Λόραντ, Σάνον, Λίμπρεχτς, Χάαν, Μπλάζεβιτς, Αναστασιάδη, Μπαγεβιτς και τώρα τον Φερνάντο Σάντος. Όλοι οι παραπάνω προπονητές είναι αναγνωρισμένοι και εκδιώχτηκαν από τον ΠΑΟΚ για τον ένα ή άλλο λόγο.
Γενικά νομίζω ότι είναι άδικο να καταφερόμαστε σε έναν προπονητή που αποδεδειγμένα προσφέρει έργο. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και προφανώς κάπου σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει ένας προπονητής που θα έκανε ακόμα καλύτερη δουλειά από τον Φερνάντο. Στον ΠΑΟΚ κατά την γνώμη μου όμως έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε από το να βρούμε αυτόν τον προπονητή. Ιδίως από την στιγμή που αυτός που έχουμε αποδεδειγμένα φέρνει αποτελέσματα.
Υπομονή θέλει και να αφήσουμε τον άνθρωπο να μας παρουσιάσει τον σχεδιασμό και την δουλειά του σε όλη της την ανάπτυξη.
Οι πόντιοι έχουμε μία έκφραση χαρακτηριστική για αυτήν την περίπτωση και όσους βιάζονται.
Ακόμα κι' όβασες εκακάντζες
Σήμαίνει ότι ακόμα δεν βγήκαμε από το αυγό αρχίσαμε να κακαρίζουμε !!!
Βλέπω η συζήτηση συνεχίζεται. Πριν προσυπογράψω το ανωτέρω μήνυμα του Yiankou περί των γεγονότων που πρέπει να δίνουμε σημασία να πω στον αδερφό Μιθριο ότι απάντησε σε μήνυμα άλλου αδερφού. Αν δεν κάνω λάθος ήταν του Slade. Δεν έχει βέβαια σημασία αν και θα με τιμούσε αν απαντούσε στα επιχειρήματα που του έθεσα.
Εγώ για να ξεκαθαρήσω την θέση μου να πω ότι γενικά είμαι με τους προπονητές. Τα τελευταία 20 χρόνια είχα καταντήσει γραφικός να υποστηρίζω την δουλειά και τα έργα των Αγγελου Αναστασιάδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς οι οποίοι πέραν των μειονεκτημάτων πρόσφεραν έργο στην ομάδα μου.
Το ίδιο βλέπω να συμβαίνει τώρα και με τον δάσκαλο Φερνάντο Σάντος.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γενικά είναι προπονητοφάγοι αφού έχουν φάει τους πάντες. Ακόμα και αυτούς που έδωσαν μεγάλο έργο. Θυμίζω ότι βρίζαμε στην Τούμπα Λόραντ, Σάνον, Λίμπρεχτς, Χάαν, Μπλάζεβιτς, Αναστασιάδη, Μπαγεβιτς και τώρα τον Φερνάντο Σάντος. Όλοι οι παραπάνω προπονητές είναι αναγνωρισμένοι και εκδιώχτηκαν από τον ΠΑΟΚ για τον ένα ή άλλο λόγο.
Γενικά νομίζω ότι είναι άδικο να καταφερόμαστε σε έναν προπονητή που αποδεδειγμένα προσφέρει έργο. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και προφανώς κάπου σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει ένας προπονητής που θα έκανε ακόμα καλύτερη δουλειά από τον Φερνάντο. Στον ΠΑΟΚ κατά την γνώμη μου όμως έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε από το να βρούμε αυτόν τον προπονητή. Ιδίως από την στιγμή που αυτός που έχουμε αποδεδειγμένα φέρνει αποτελέσματα.
Υπομονή θέλει και να αφήσουμε τον άνθρωπο να μας παρουσιάσει τον σχεδιασμό και την δουλειά του σε όλη της την ανάπτυξη.
Οι πόντιοι έχουμε μία έκφραση χαρακτηριστική για αυτήν την περίπτωση και όσους βιάζονται.
Ακόμα κι' όβασες εκακάντζες
Σήμαίνει ότι ακόμα δεν βγήκαμε από το αυγό αρχίσαμε να κακαρίζουμε !!!
Aδερφέ TAD , αμπαλαέο! (η μπάλα χάθηκε) πρόθεσή μου ήταν να απαντήσω γενικώς στο θέμα προπονητή Σάντος, και αν έμπλεξα τα ονόματά σας, ή τις τοποθετήσεις σας μικρό το κακό νομίζω μιας και έγινε η αφορμή να ακουστεί εμπεριστατωμένα και η μία και η άλλη άποψη. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο , με έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες. Το ότι ξεχνάμε εύκολα σαν λαός είναι ένα μεγάλο μας ελάττωμα. Το ότι δεν είμαστε δίκαιοι επίσης. Η ιστορία γράφει….η επόμενη γενιά θα μπορεί να βγάλει το αβίαστο συμπέρασμα των πεπραγμένων αλλά και των λεγόμενων .
Παραμένω πιστός στις απόψεις μου για τον Σάντος, όμως δεν πρόκειται και δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν, διότι όλοι έχουμε το δικαίωμα της γνώμης και της έκφρασης.
Πάνω από όλα όμως το καλό του ΠΑΟΚ .
Για όλα τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα δείξει, και θα αποδείξει και ελπίζω να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, να τα ξαναπούμε.
Τad, Ν'αϊλί πι κι ευρέθεν!!!!
Παραμένω πιστός στις απόψεις μου για τον Σάντος, όμως δεν πρόκειται και δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν, διότι όλοι έχουμε το δικαίωμα της γνώμης και της έκφρασης.
Πάνω από όλα όμως το καλό του ΠΑΟΚ .
Για όλα τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα δείξει, και θα αποδείξει και ελπίζω να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, να τα ξαναπούμε.
Τad, Ν'αϊλί πι κι ευρέθεν!!!!
Εμ τα βλέπεις?PABLO GARCIA έγραψε:...
Δηλαδή άν του χρόνου βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, κερδίσουμε και αρκετά ντέρμπυ και αποκτήσουμε καλύτερη νοοτροπία, εσύ πάλι θα θέλεις να φύγει...
Ασχέτως αποτελέσματος!!!
Αν αυτό δεν είναι εμπάθεια φίλε Pablo τι να σε πω...
Κάθεσαι και επιχειρηματολογείς 2 σελίδες και μετά λές αυτό...
Πές απλά δε τον παω να τελειώνουμε.
Τι να πω...
οταν δεν χωνευεις καποιον καποιον δεν υπαρχει περιπτωση να τον
αποδεχθεις οτι και να κανει......το πρωταθλημα να σε φερει θα σε πει
ναι αλλα δεν παιζει θεαματικο ποδοσφαιρο δεν παιρνει τα ντερμπυ
κλπ. κλπ.
αποδεχθεις οτι και να κανει......το πρωταθλημα να σε φερει θα σε πει
ναι αλλα δεν παιζει θεαματικο ποδοσφαιρο δεν παιρνει τα ντερμπυ
κλπ. κλπ.
Όταν κρίνουμε κάποιον είτε αυτός λέγεται πρόεδρος, είτε προπονητής, είτε παίχτης και τον θέτουμε σε σύγκριση με κάποιον άλλον ειδικότερα, καλό θα ήταν να αναγνωρίζουμε τις ειδικές συνθήκες που υπήρχαν και υπάρχουν στις εκάστοτε χρονικές περιόδους που δραστηριοποιούνται….
Οι προσωπικές επιθυμίες πάντα ήταν κριτήριο επιλογής και λόγος επιεικείας ή όχι , υπομονής ή όχι…εν τέλει μην ξεχνάμε ότι και ο Ζαγοράκης επέλεξε τον Σάντος διότι του είναι αρεστός καταρχήν προσωπικά….
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έμεινε στην συνείδηση όλων ανεξαιρέτως όχι για τους τίτλους που έχει πάρει – διότι στην ελλάδα ξέρουμε τι επικρατεί, οπότε όλα τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που έχουμε κατακτήσει έχουν ειδικό βάρος – αλλά για το ποδόσφαιρο που έπαιζε, για την μαχητικότητα και την υπερηφάνεια του….
Οι προσωπικές επιθυμίες πάντα ήταν κριτήριο επιλογής και λόγος επιεικείας ή όχι , υπομονής ή όχι…εν τέλει μην ξεχνάμε ότι και ο Ζαγοράκης επέλεξε τον Σάντος διότι του είναι αρεστός καταρχήν προσωπικά….
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έμεινε στην συνείδηση όλων ανεξαιρέτως όχι για τους τίτλους που έχει πάρει – διότι στην ελλάδα ξέρουμε τι επικρατεί, οπότε όλα τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που έχουμε κατακτήσει έχουν ειδικό βάρος – αλλά για το ποδόσφαιρο που έπαιζε, για την μαχητικότητα και την υπερηφάνεια του….
Καιρός να το αλλάξουμε και αυτό το τελευταίο φίλε Mi8rio και να κοιτάμε και για πρωτάθλημα και για Ευρωπαικό τίτλο εκεί που άλλοι δεν μπορούν.
Αυτά όμως δεν γίνονται σε μια νύχτα και χρειάζεται πρώτα απο όλα γερό στομάχι και μετά υπομονή.
Αυτά όμως δεν γίνονται σε μια νύχτα και χρειάζεται πρώτα απο όλα γερό στομάχι και μετά υπομονή.
- PABLO GARCIA2
Βαριέσαι να εξηγείς αλλά προφανώς δεν βαριέσαι να λές εξυπνάδες για νυστέρια και για επιστήμες που σηκώνουν τα χέρια ψηλά....gash04 έγραψε:Όσοι κράζουν τον Σάντος για άλλη μια φορά μετά απο άσχημο αποτέλεσμα που γνωρίζουμε σαφώς πως έγινε αυτό το έντεχνο αποτέλεσμα καλά θα κάνουν να κόψουν να βλέπουν τα παιχνίδια MU-Inter και άλλα στο C.L. γιατί βλάπτουν σοβαρά την υγεία τους.
Ο Σάντος προχθές δεν είπε κάποια φιλοσοφία που αδυνατούμε να καταλάβουμε...είπε κάτι που και ένα παιδάκι δημοτικού θα καταλάβαινε...και μπορεί να είπε κάτι που είναι σωστό και αυτονόητο αλλά ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ....
Με το μυαλό σου τα επιχειρήματα μας έχουν καταριφθεί και μάλιστα προ πολλού..με το δικό μας ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ....
Και ξέρεις ούτε εγώ έχω σχέση με τον Σάντος ,ούτε καμιά γκόμενα μου έφαγε, ούτε με τη φάτσα του έχω πρόβλημα, ούτε το ντύσιμο του με χαλάει....
Καμία εμπάθεια φίλε μου ειλικρινά και αν θες το πιστεύεις....eleos έγραψε:Εμ τα βλέπεις?PABLO GARCIA έγραψε:...
Δηλαδή άν του χρόνου βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, κερδίσουμε και αρκετά ντέρμπυ και αποκτήσουμε καλύτερη νοοτροπία, εσύ πάλι θα θέλεις να φύγει...
Ασχέτως αποτελέσματος!!!
Αν αυτό δεν είναι εμπάθεια φίλε Pablo τι να σε πω...
Κάθεσαι και επιχειρηματολογείς 2 σελίδες και μετά λές αυτό...
Πές απλά δε τον παω να τελειώνουμε.
Τι να πω...
Οπως όταν ήρθε εγώ τουλάχιστον πίστεψα σ' αυτόν και πέρυσι δεν είπα κουβέντα γιατί μπορούσα να καταλάβω ότι για εκείνο το χάλι δεν έφταιγε αυτός...
Αυτό που είπα ήταν χάρη αστεισμού απαντώντας στο αναλόγου ύφους post αν και θα έπρεπε να προσθέσω τη φράση "και να παίζει ο ΠΑΟΚ τη φετινή μπάλλα"....
Αν του χρόνου ή στα play-off ο ΠΑΟΚ δείξει άλλα πράγματα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ..ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και όχι τα πρόσωπα...
Και να πώ ότι εγώ τουλάχιστο σε κανένα post μου δεν είπα ότι πρέπει να φύγει...έχει και τα θετικά του και τις δικαιολογίες του με τις τόσες απουσίες φέτος.....κάποιοι πρέπει να καταλάβουν τι σημαίνει η λέξη κριτική και να τη διαχωρίσουν απ' τον αρνητισμό.....
PABLO GARCIA σου εξήγησα και παλαιότερα κάποια πράγματα και δεν πήρα απάντηση.
Δεν έχει κανένα νόημα να εξηγήσω κάτι περισσότερο καθώς αυτό που δείχνεις είναι εμπάθεια και μόνο εμπάθεια για τον Σάντος όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω.
Κρατάω την άποψη σου ότι δεν τον θέλεις για τους δικούς σου λόγους που θεωρείς σωστούς και συνεχίζουμε.
Δεν έχω καμία διάθεση να μαλώσω για τον Σάντος και δεν θα προσφέρει τίποτα ούτε σε μένα ούτε και σε σένα κάτι τέτοιο.
Επίσης το βρίσκω και εξαιρετικά ανόητο να έρθουμε σε σύγκρουση ειδικότερα δε όταν κανείς ούτε εγώ ούτε και εσύ πρόκειται κάτι να με/σε πείσει ή να αλλάξει την άποψη μου/σου.
Είσαι κατά του προπονητή με γειά σου με χαρά σου.
Είμαι υπέρ με γεία μου και χαρά μου.
Αν θέλεις διάλογο μαζί μου απάντησε πρώτα στα σχόλια που σου αντιπαρέθεσα παλαιότερα και μετά συνεχίζουμε με τα νεα σχόλια και την τοποθέτηση σου μετά την ήττα με τον πουστόγαβρο που όλους μας έχει πειράξει.
Δεν έχει κανένα νόημα να εξηγήσω κάτι περισσότερο καθώς αυτό που δείχνεις είναι εμπάθεια και μόνο εμπάθεια για τον Σάντος όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω.
Κρατάω την άποψη σου ότι δεν τον θέλεις για τους δικούς σου λόγους που θεωρείς σωστούς και συνεχίζουμε.
Δεν έχω καμία διάθεση να μαλώσω για τον Σάντος και δεν θα προσφέρει τίποτα ούτε σε μένα ούτε και σε σένα κάτι τέτοιο.
Επίσης το βρίσκω και εξαιρετικά ανόητο να έρθουμε σε σύγκρουση ειδικότερα δε όταν κανείς ούτε εγώ ούτε και εσύ πρόκειται κάτι να με/σε πείσει ή να αλλάξει την άποψη μου/σου.
Είσαι κατά του προπονητή με γειά σου με χαρά σου.
Είμαι υπέρ με γεία μου και χαρά μου.
Αν θέλεις διάλογο μαζί μου απάντησε πρώτα στα σχόλια που σου αντιπαρέθεσα παλαιότερα και μετά συνεχίζουμε με τα νεα σχόλια και την τοποθέτηση σου μετά την ήττα με τον πουστόγαβρο που όλους μας έχει πειράξει.
- PABLO GARCIA2
αν θες μου λες και σελίδα γιατί δεν μπορώ να ψάχνω που ήταν οι εξηγήσεις που έδωσες....και αυτό έτσι από περιέργεια περισσότερο καθώς πιστεύω ότι όντως δεν έχει νόημα η συζήτηση όταν ακόμα και μετά το τελευταίο post μου επιμένεις ότι έχω εμπάθεια με τον Σάντος...
Η θέση μου για τα γεγονότα με τον πουστόγαβρο υπάρχει ήδη εδώ και καιρό.....μόνο δεν κατάλαβα η ήττα σας πείραξε ή η θέση μου??
Η θέση μου για τα γεγονότα με τον πουστόγαβρο υπάρχει ήδη εδώ και καιρό.....μόνο δεν κατάλαβα η ήττα σας πείραξε ή η θέση μου??
14 σελίδες πίσω θα ανατρέξεις.
Επίσης θέλω να πάρεις και θέση απο τώρα για τον αγώνα με την Λάρισα.
Έχω καταθέσει και εκεί έναν χαμό ενημέρωσης απο σάιτς και ραδιόφωνα και εφημερίδες σχετικά με τον Πηλαδάκη.
Αφού τα διαβάσεις όλα θα ήθελα να ενημερωθώ κατόπιν με τις απόψεις σου σχετικά με αυτό το ματς τόσο αγωνιστικά όσο και μη.
Προσωπικά η ήττα με τον γάβρο με πείραξε αγωνιστικά γιατί γνωρίζω το ταβάνι που λένε μερικοί για τους παίχτες μας και εδώ είναι η διαφωνία μας με πολλούς αλλά σίγουρα υπάρχουν και λόγοι εξωαγωνιστικοί πούστικοι που με ενοχλούν ακόμα περισσότερο.
Ποια είναι η διαφωνία με τους ΑντιΣάντος?
Ότι αυτοί είναι αντιΣάντος και η ομάδα έχει πιάσει ταβάνι.
Είναι το νεο σχόλιο αυτό.
Μήπως όμως όσοι επικαλούνται προσωπολατρείες και ξέρω γω έχει να κάνει με τους ίδιους τους παίχτες που ξέρουμε το ταβάνι τους και όχι με τον ίδιο αυτό καθ αυτό τον Σάντος?
Κοντή γιορτή είναι και ο αγώνας με την Λάρισα και περιμένω ακόμα και την ήττα για τους λόγους πουστιάς που έθιξα.
Αναμένω την γνώμη σου.
Επίσης θέλω να πάρεις και θέση απο τώρα για τον αγώνα με την Λάρισα.
Έχω καταθέσει και εκεί έναν χαμό ενημέρωσης απο σάιτς και ραδιόφωνα και εφημερίδες σχετικά με τον Πηλαδάκη.
Αφού τα διαβάσεις όλα θα ήθελα να ενημερωθώ κατόπιν με τις απόψεις σου σχετικά με αυτό το ματς τόσο αγωνιστικά όσο και μη.
Προσωπικά η ήττα με τον γάβρο με πείραξε αγωνιστικά γιατί γνωρίζω το ταβάνι που λένε μερικοί για τους παίχτες μας και εδώ είναι η διαφωνία μας με πολλούς αλλά σίγουρα υπάρχουν και λόγοι εξωαγωνιστικοί πούστικοι που με ενοχλούν ακόμα περισσότερο.
Ποια είναι η διαφωνία με τους ΑντιΣάντος?
Ότι αυτοί είναι αντιΣάντος και η ομάδα έχει πιάσει ταβάνι.
Είναι το νεο σχόλιο αυτό.
Μήπως όμως όσοι επικαλούνται προσωπολατρείες και ξέρω γω έχει να κάνει με τους ίδιους τους παίχτες που ξέρουμε το ταβάνι τους και όχι με τον ίδιο αυτό καθ αυτό τον Σάντος?
Κοντή γιορτή είναι και ο αγώνας με την Λάρισα και περιμένω ακόμα και την ήττα για τους λόγους πουστιάς που έθιξα.
Αναμένω την γνώμη σου.
Στη χθεσινή προπόνηση έδωσε το "παρών" και ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο νεαρός αριστερός μπακ της ομάδας Νέων κλήθηκε να συμμετάσχει στην προπόνηση, καθώς ο Δάρλας απουσίαζε, ενώ ο Γιώργος Παραλίκης, που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση και είχε δώσει το "παρών" στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο Σταφυλίδης αγωνίστηκε με τους αναπληρωματικούς και έδωσε πολλές μάχες με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ξεχώριζε στην προπόνηση όχι μόνο διότι ήταν νέο πρόσωπο αλλά και για τα γυαλιστερά κόκκινα παπούτσια που φορούσε.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1833370
Το βάζω απο τώρα για να μην ακούω ιστορίες περί κακής διαχείρισης υλικού.
Και γιατί δεν βάζει μέσα τον Γεωργίου ή τον Αθανασιάδη.
Κάτι ακόμα ο Γεωργίου γιατί δεν παίζει στην Καβάλα?
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1833370
Το βάζω απο τώρα για να μην ακούω ιστορίες περί κακής διαχείρισης υλικού.
Και γιατί δεν βάζει μέσα τον Γεωργίου ή τον Αθανασιάδη.
Κάτι ακόμα ο Γεωργίου γιατί δεν παίζει στην Καβάλα?