70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από Rexaris »

dragon έγραψε:Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα ναρκισσισμου ή κακών συμβούλων του κουτσια πάντως κατά καιρούς ακουγεται ειδικά για τον περίγυρο του.
Τα ίδια λέει ο κατά τα αλλα αντιπαθεστατος σε εμένα δήμαρχος Βόλου σε τελευταία συνέντευξη
Σε ερώτηση για τον Γιώργο Κούτσια, ο κ. Μπέος απάντησε: «Ο Κούτσιας θέλει δουλειά ακόμη. Έχει τρομερά προσόντα. Είναι άδικο να μην έχει εξέλιξη αυτό το παιδί. Εξαρτάται από αυτόν. Αυτά τα παιδιά τα μικρά, αφήνουν τους γονείς και τους μάνατζερ και τους επηρεάζουν πολλές φορές. Όμως αυτό είναι λάθος. Πρέπει να δουλέψουν. Με τα παιδιά μιλάμε. Θέλω να πιστεύω ότι ο Κούτσιας θα έχει τεράστια βελτίωση. Δουλεύει πολύ και σε ατομικό επίπεδο, καθώς εδώ στον Βόλο δίνουμε έμφαση στη δουλειά. Βλέπω τον ΠΑΟΚ για πρώτη ή δεύτερη θέση. Και φυσικά θα πρέπει κάποια στιγμή οι μεγάλοι να δουν το ποδόσφαιρο».
Όποιος άκουσε το μπαμπά, το θείο και κάποιον καιροσκόπο μάνατζερ (οι σοβαροί δεν τα κάνουν αυτά) την πάτησε και έμεινε ταλέντο. Ένα σωρό έχω στο μυαλό μου, ΠΑΟΚτσάκια και μη.

Τους φουσκώνουν τα μυαλά και τα παιδιά αποσυγκεντρώνονται από τη δουλειά τους και το σύλλογο που υπηρετούν.

Να ξέρουν όμως οτι οι μεγάλες ξένες ομάδες που σκαουτάρουν δεν θέλουν τέτοιους αλλά παίκτες που έχουν όχι μόνο ταλέντο αλλά και που βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους και δένουν άριστα με τους συμπαίκτες, ακολουθώντας και τις οδηγίες τού προπονητή. Ο συναγωνισμός για να πάνε μερικοί στις ομάδες που ενδιαφέρονται, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Ίντερ και δεν ξέρω εγώ είναι τεράστιος. Πρώτοι στο χωριό υπάρχουν μπόλικοι. Το θέμα είναι πόσοι από αυτούς δεν θα είναι τελευταίοι στην πόλη και οι ξένοι σκάουτ βλέπουν τα πάντα.

Αλλά τζάμπα τα λέμε, όποιος ακούει αρρωστημένους εγωισμούς μπαμπάδων και άπληστους μάνατζερ δεν έχει σωτηρία και στην τελική καλά να πάθει (δεν μιλάω για τον Κούτσια αφού δεν ξέρω αλλά γενικά).
Demir

Δημοσίευση από Demir »

2,5 ek απο mls.. με 10 το συζηταμε..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Λίγα είναι.
Χώρια που θα είναι καταστροφική κίνηση για τον ίδιο τον Κούτσια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τι 2μιση μωρε???
Με δυομιση πλεον αγοραζεις μετρια πρωην ταλεντα σε μη παραγωγικες ηλικιες!
Για χαζους ψαχνουν?
ο Κουτσιας με μια χρονια στην ομαδα θα πιασει ενα 10αρικο μεσα στο νερο λογω ηλικιας!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Demir έγραψε:2,5 ek απο mls.. με 10 το συζηταμε..
Όλα εξαρτώνται από αυτόν. Αν έχει όρεξη για δουλειά δεν τον δίνεις για κανέναν λόγο. Ας αποδείξει αν μπορεί επίσης το καλοκαίρι να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομαδας κ όλα θα είναι καλυτερα για όλους. Αν τωρα δεν ψήνεται να δουλέψει ή ότι είναι πανω απο την ομάδα τότε να παει στο καλό με 2.5 κ το 50%
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Εδώ θα έχουμε το πρωτο "crash test" του χαρακτήρα του. Θα φανεί αν θέλει να δουλέψει για να πετύχει με τον σωστό τρόπο ή αν θα θέλει να ζήσει το "αμερικανικό ονειρο" παίρνοντας λεφτα αλλά υποβαθμίζοντας και υπονομεύοντας το ταλέντο του.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Προσωπικά, για να πω την αμαρτία μου. με 2,5 μ. + μπόνους + καλό ποσοστό μεταπώλησης θα τον έδινα με τα μέχρι στιγμής δείγματα.
Λαμβάνοντας υπόψιν την μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα , την νοοτροπία του μικρού και του περιβάλλοντος του,καθώς και το γεγονός πως από πίσω υπάρχει άλλο τεράστιο πρότζεκτ με καλύτερες προοπτικές.
Προφανώς και εύχομαι να γυρίσει το παιδί το καλοκαίρι βελτιωμένο και να σαρώσει με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αναλογως πως το βλεπει και τι θεωρει αυτος προοδο για την καριερα του.
Και ξαναλεω ειναι μεγαλο θεμα και πως το βλεπει η ομαδα. Θεωρει οτι ηρθε η ωρα να τον εμπιστευτει η θα παει σε μια ακομα σεζον διαχειρισης κατι που νομιζω θα τον ξενερωσει οριστικα;
Η προβλεψη που κανω και με δεδομενο οτι δυσκολα ο Ραζβαν αλλαζει γνωμη για παικτες ειναι οτι θα πωληθει αν τα χρηματα ειναι ικανοποιητικα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο κούτσιας είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο που έχει χάσει κάπως τον δρόμο του.
Αν καταφέρει και βελτιώσει την νοοτροπία του και ποιους ακούει θα απογειωθεί.

Υγ με 2,5 εκατομμύρια πουλάμε τον μουργκ ή τον τευλορ αν θέλουν οι γιανκιδες
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πάντως 2,5 είναι η ρήτρα του Τσιγγάρα. Εάν πάρουμε από 19 χρόνο φορ με τρελό ποτενσιαλ τα χρήματα που μας δίνουν για έναν τίμιο ρολίστα στα 23 του ε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Ας παίξει έναν χρόνο στην ομάδα να ανεβάσει αξία με Ευρώπη και εθνική και εάν δεν κάνει ας φέρει τα χρήματα του Σφιντέρσκι τουλάχιστον.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

WeWillRockYou έγραψε:Προσωπικά, για να πω την αμαρτία μου. με 2,5 μ. + μπόνους + καλό ποσοστό μεταπώλησης θα τον έδινα με τα μέχρι στιγμής δείγματα.
Λαμβάνοντας υπόψιν την μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα , την νοοτροπία του μικρού και του περιβάλλοντος του,καθώς και το γεγονός πως από πίσω υπάρχει άλλο τεράστιο πρότζεκτ με καλύτερες προοπτικές.
Προφανώς και εύχομαι να γυρίσει το παιδί το καλοκαίρι βελτιωμένο και να σαρώσει με την ασπρόμαυρη φανέλα.
δεν υπαρχουν μεχρι στιγμης δειγματα.. με 2,5 ουτε για αστειο.. ας παει δανεικος βελγιο του χρονου αν δεν τον θελουν.. να κανει μια καλη χρονια και να πουληθει σε ομαδα με πιθανοτητα μεταπωλησης.. αν και το θεωρω λαθος.. νομιζω του χρονου πρεπει να εμπιστευτουμε κουτσια κ τζιμα.. ολα τα παιδια μας μεχρι τωρα μας βγαλανε ασπροπροσωπους.. δεν εχει νοημα να μην παρουν σοβαρους ρολους..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τα 2.5 είναι λίγα για κάποιον στην ηλικία του.

Μιας και ανανέωσε πρόσφατα, και το ταλέντο υπάρχει, το λογικό θα ήταν να πάει κάπου δανεικός. Iδανικά στο εξωτερικό. Mε την ελπίδα να κάνει μια γεμάτη χρονια και να δείξει αν έχει προοδέψει και τι μπορεί να κάνει.

Για τρίτος μπορεί να είναι ο Τζίμας μεταξύ ΠΑΟΚ B και πρώτης ομάδας, αλλα ο Kουτσιας πρέπει να πάει παρακάτω.

Η ομάδα στον φορ θα χρειαστεί 2 παίκτες που έχουν δείξει ότι μπορούν αν ανταπεξέλθουν σε αυτό το επίπεδο (έχουμε έναν αυτή τη σιγμή, τον Ολιβέιρα. Να δούμε αν θα μείνει.) και από τον Κούτσια δεν έχουμε δει ακόμα πράγματα, ούτε αγωνιστικά, ούτε νοοτροπία και δουλειά.
Δεν αποκλείω να τα δούμε όλα αυτά στο μέλλον, αλλα θα χρειαστούν παιχνίδια , δουλειά και χρόνος.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εγώ πάντως δεν έχω δείγματα πως ο παίχτης αξίζει παραπάνω απο 2,5 μύρια.
Δεν τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές, αλλα δεν το έχω παρακολουθήσει και λίγες.

Πχ, είδα ελάχιστες φορές τον μικρό Τζίμα και έχω να θυμάμαι μια-δυό ενέργειες που έκαναν ένα κλικ ώστε να αναζητώ να τον δω ξανά (πχ μια τρίπλα με τη μπάλα, ένα πέταγμα μπροστά, κτλ).

Όσες φορές έχω δεί τον Κούτσια (όχι πολλές αλλά ούτε λίγες) αυτό το κλιμ δεν το θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Οι αρδ λένε στο ράδιο ότι η πρόταση από mls έχει κατατεθεί επίσημα (χθες) και ότι στον ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί. Σε περίπτωση λένε που προχωρήσει η μεταγραφή θα υπάρχει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.
Επίσης εξέφρασαν την γαμωάποψη ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να τρέχει ταυτόχρονα δύο παρόμοια προτζεκτ σε ίδια θέση (βλέπε Τζίμας)
Άβαταρ μέλους
aivas19

70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν ο Κουτσιας δεν βλεπει την ανταμοιβη του Ντελια και του Κουλιερακη, και δεν θελει να κατσει για να παει MLS να βγαλει τα φραγκα απο τωρα ας παει στο καλο. Αν οχι, ας ρισκαρει να μεινει να παλεψει για την θεση του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”