Όποιος άκουσε το μπαμπά, το θείο και κάποιον καιροσκόπο μάνατζερ (οι σοβαροί δεν τα κάνουν αυτά) την πάτησε και έμεινε ταλέντο. Ένα σωρό έχω στο μυαλό μου, ΠΑΟΚτσάκια και μη.dragon έγραψε:Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα ναρκισσισμου ή κακών συμβούλων του κουτσια πάντως κατά καιρούς ακουγεται ειδικά για τον περίγυρο του.
Τα ίδια λέει ο κατά τα αλλα αντιπαθεστατος σε εμένα δήμαρχος Βόλου σε τελευταία συνέντευξη
Σε ερώτηση για τον Γιώργο Κούτσια, ο κ. Μπέος απάντησε: «Ο Κούτσιας θέλει δουλειά ακόμη. Έχει τρομερά προσόντα. Είναι άδικο να μην έχει εξέλιξη αυτό το παιδί. Εξαρτάται από αυτόν. Αυτά τα παιδιά τα μικρά, αφήνουν τους γονείς και τους μάνατζερ και τους επηρεάζουν πολλές φορές. Όμως αυτό είναι λάθος. Πρέπει να δουλέψουν. Με τα παιδιά μιλάμε. Θέλω να πιστεύω ότι ο Κούτσιας θα έχει τεράστια βελτίωση. Δουλεύει πολύ και σε ατομικό επίπεδο, καθώς εδώ στον Βόλο δίνουμε έμφαση στη δουλειά. Βλέπω τον ΠΑΟΚ για πρώτη ή δεύτερη θέση. Και φυσικά θα πρέπει κάποια στιγμή οι μεγάλοι να δουν το ποδόσφαιρο».
Τους φουσκώνουν τα μυαλά και τα παιδιά αποσυγκεντρώνονται από τη δουλειά τους και το σύλλογο που υπηρετούν.
Να ξέρουν όμως οτι οι μεγάλες ξένες ομάδες που σκαουτάρουν δεν θέλουν τέτοιους αλλά παίκτες που έχουν όχι μόνο ταλέντο αλλά και που βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους και δένουν άριστα με τους συμπαίκτες, ακολουθώντας και τις οδηγίες τού προπονητή. Ο συναγωνισμός για να πάνε μερικοί στις ομάδες που ενδιαφέρονται, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Ίντερ και δεν ξέρω εγώ είναι τεράστιος. Πρώτοι στο χωριό υπάρχουν μπόλικοι. Το θέμα είναι πόσοι από αυτούς δεν θα είναι τελευταίοι στην πόλη και οι ξένοι σκάουτ βλέπουν τα πάντα.
Αλλά τζάμπα τα λέμε, όποιος ακούει αρρωστημένους εγωισμούς μπαμπάδων και άπληστους μάνατζερ δεν έχει σωτηρία και στην τελική καλά να πάθει (δεν μιλάω για τον Κούτσια αφού δεν ξέρω αλλά γενικά).