Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
biriba427

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από biriba427 »

Hello coach. I am a simple fun of Paok, I won't message you about your work because I am not a coach. I am an athlete of volleyball almost 30 years and what I see in our team is obvious. Our players lost their father. Last coach was a father to them. Also all the members of the team that have been gone were very close to them. We were a family. That is missing right now. I can't see a "Flame" in their eyes. Varela doesn't hit his chest as a beast. Leo Jaba looks lost in his ambition of a glamorous career. Pelkas seem lost in this chief role. Make our team a family again and you will notice improvement very soon! Give Varela a beast toy as a present recovery for his injury! Prepare a dinner for the team to build up relations. Talk to the youngsters and tell them that you believe in them. Tell Pelkas that he deserves to be a captain because he was born Paok! Bring smile back to Stoch. Be more enthusiastic. Paok is a "Strange" club. Make it family again! Thank u

Το έστειλα στο Insta του... Ελπίζω να το διαβάσει.. :roll:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Othin έγραψε: Ο Φερέιρα μπορεί να αποδειχθεί λίγος ή ακατάλληλος για τον ΠΑΟΚ, αλλά μόνον θεούσος, προληπτικός και οπαδός του ζεν δεν είναι. Η όλη του προσωπικότητα εκπέμπει ορθολογισμό και η δουλειά του συνίσταται στη μεθοδική προσπάθεια για απόλυτο έλεγχο των συνθηκών που δημιουργούν το αποτέλεσμα ή το μέλλον. Άλλο η κριτική, άλλο η διαστρέβλωση και η προπαγάνδα.
Αυτα περι ορθολογισμου ειδικα, μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο απο που το συμπερανες?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

potamda έγραψε:Ρε παιδιά μια απορία έχω.
Όλα αυτά που γράφετε ως γεγονότα και "πληροφορίες", τα γνωρίζετε και τα έχετε διασταυρώσει ή είναι σκέψεις και συμπεράσματα δικά σας;
Αν αναφέρεσαι σε μένα, όπως είχα πει και τότε, τα άκουσα με τα αυτιά μου από τον Πέλκα τον ίδιο. Δεν είμαι ούτε mauricio-8, ούτε ΠΟΡΚΥ να μεταφέρω πράγματα από το instagram ή να οργιάζει η φαντασία μου αντίστοιχα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Othin έγραψε:Κάποτε ο Ανδρέας είχε δηλώσει “mea culpa” για κάποιο σοβαρό λάθος που έκανε στην εξωτερική πολιτική του. Όλοι τότε θαύμασαν την ευθυκρισία και την τόλμη του ηγέτη.

Αν το έλεγε βέβαια στα ελληνικά «έκανα μαλακία», μάλλον όλοι θα λοιδωρούσαν τον άφρονα πρωθυπουργό που διαπιστώνει εκ των υστέρων τα τραγικά λάθη του.

Έτσι κι εμείς τώρα πλέον καταλαβαίνουμε υποτίθεται το "mentality" του Ρουμάνου, αλλά γελάμε με την "θετική ενέργεια" του Πορτογάλου. Το deja vu τελικά είναι η πιο δύσκολη έννοια για μας.

Δεν ενδιαφερόμαστε σχεδόν ποτέ να βρούμε την ουσία, κρίνουμε κατά κανόνα επιπόλαια και επιφανειακά, παραμυθιαζόμαστε από ηλίθιους αρδ μυαλοπώληδες που εκμεταλλεύονται και κατευθύνουν την οργή μας και κάνουμε και τους ξύπνιους από πάνω.

Ο Φερέιρα μπορεί να αποδειχθεί λίγος ή ακατάλληλος για τον ΠΑΟΚ, αλλά μόνον θεούσος, προληπτικός και οπαδός του ζεν δεν είναι. Η όλη του προσωπικότητα εκπέμπει ορθολογισμό και η δουλειά του συνίσταται στη μεθοδική προσπάθεια για απόλυτο έλεγχο των συνθηκών που δημιουργούν το αποτέλεσμα ή το μέλλον. Άλλο η κριτική, άλλο η διαστρέβλωση και η προπαγάνδα.
νομιζω αν μια θεση διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα αυτη ειναι η θεση που εκφραζεται στο ποστ σου. κανεις δεν ειπε οτι ειναι προληπτικος, emotional intelligence περιμενουμε να δειξει και στη συγκεκριμενη περιπτωση social awareness λεγεται το skill που φαινεται να λειπει απ τις δηλωσεις του. και ειναι ακρως απαραιτητο και ουσιαστικο σε θεσεις ηγεσιας.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

goldpiscis78 έγραψε:Συγνώμη εκ των προτέρων για το σεντόνι, αλλά γράφω μια φορά το χρόνο και χθές πάνω στα νεύρα μου έγραψα κάτι για τον προπονητή που δικαίως δεν το περάσατε. Επιτρέψτε μου σήμερα να δικαιολογηθώ αναλύοντας τη σκέψη μου
Η πρόσληψη του Ferreira είναι τεράστιο λάθος:
1) το σύστημα που έχει δουλέψει στη Braga, εντυπωσιάζοντας με τα αποτελέσματα και την παραγωγικότητα στην επίθεση την προηγούμενη σεζον, δουλεύει όταν ο αντίπαλος σου δίνει χώρο (πχ.ajax) και όχι σε σετ παιχνίδι με κλειστή άμυνα. Οι περισσότεροι αντίπαλοι της Braga είτε την παίζανε στα ίσια (είναι σαν τον Ατρόμητο των τελευταίων ετών αναλογικά) είτε έπαιζε αυτή στην κόντρα με τους 3 μεγάλους της Πορτογαλίας. Το παιχνίδι του είναι συμπαγές όταν αμύνονται όλοι κάτω απο τη σέντρα και εξαιρετικά άμεσο στην αντεπίθεση. Όταν όμως στο 90% των παιχνιδιών της δικής μας λίγκας πρέπει να πρεσάρεις στα 3/4 και να ανεβάσεις τις γραμμές ψηλά το πράγμα αλλάζει. Στο ενδεχόμενο λάθος, υπάρχει ανισορροπία των γραμμών, λάθος αποστάσεις, λάθος μαρκαρίσματα και έτσι με δυο -τρεις ευκαιρίες θα αρπάζεις κι ένα.
2) τα ασύμμετρα συστημάτα στο ποδόσφαιρο δεν πολυχρησιμοποιούνται και κυρίως δεν υιοθετούνται απο τις καλές ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής, είναι μονοδιάστατα και προβλέψιμα και είναι αρκετά πολύπλοκα για ομάδες που έχουν μάθει να παίζουν τελείως διαφορετικά. Στον ΠΑΟΚ είχες αριστερό full μπάκ και τώρα έχεις αριστερό winger, είχες δεξί μπακ και τώρα δεξί στόπερ, είχες 2 οκτάρια και τώρα ένα καθαρό εξάρι και ένα οκτάρι που πρέπει να κινείται πλάγια και να βγαίνει ως δεξί χάφ (οι κινήσεις των οκταριών μας ήταν κάθετες στον άξονα), είχες ένα δεξί εξτρέμ και τώρα δεξί χάφ στην άμυνα inside forward στην επίθεση, είχες αριστερό εξτρέμ και τώρα αριστερό εσωτερικό χαφ στην άμυνα inside forward στην επίθεση, είχες δεκάρι - περιφερειακό φόρ και τώρα περιφεριακό φόρ (η μικρότερη αλλαγή). Πρέπει να έχει πολύ συγκεκριμένους παίκτες για να παίξεις κάτι τέτοιο και δεν τους έχεις.
3) Θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα με το υπάρχον υλικό και πολύ πιο άμεσα και ελκυστικά απο το αποτελεσματικό αλλά βαρετό 4-2-3-1 του Λουτσέσκου αν παίζαμε σε σχηματισμό 4-3-3 καθαρό με 2 full back (Γιαννούλης - Rodrigo - Leo - Λημνιός), 2 οκτάρια (Καντούρι - Μαουρίτσιο - Ντούγκλας - Πέλκας - Μισιτς) που μαρκάρουν ως εσωτερικόι μέσοι και πατούν περιοχή ως κρυφοί φορ, 1 καθαρό εξάρι (Εσίτι - Βερνμπλουμ), αριστερό εξτρέμ inside forward (Stoch - Bise - Γαιτανιδης), δεξί εξτρέμ (jaba - Λάμπρου) φορ (Ακπομ-Swi). Βγαίνουν τα κουκιά παντού και θα ήταν πολύ πιο εύκολη η μετάβαση. Είναι επίσης πανεύκολο να αμυνθείς και με 442 όπως συνηθίζαμε, πρεσσάροντας ψηλά με το ένα εξτρέμ και γυρνώντας το άλλο στα χαφ, τραβώντας ταυτόχρονα τον ένα μέσο σου στο πλαί.
4) Όσο αφορά το κοουτσάρισμα δεν είδα τίποτα, παθητικές αλλαγές προσώπων και ποτέ διάταξης και μια εκνευριστικη απάθεια φλωριά στον πάγκο, σε οτιδήποτε κι αν συμβαίνει στο γήπεδο
5)οι πορτογάλοι προπονητές είναι υπερεκτιμημένοι και δεν μου αρέσουν γενικότερα (εξαίρεση ο Σάντος - φοβερός προπονητής πανέξυπνος - αντιαισθητικό ποδόσφαιρο). Ο Jardim έκανε θαύματα με τη Μονακό, αλλά την επόμενη χρονιά άφησε καμένη γη (δε λεώ καλός αλλά έχω τις αμφιβολίες μου).
6)Πέρσι όταν θέλανε όλοι στην πυρά το Λουτσέσκου, δεν είπα τίποτα γιατί κάτι έβλεπα στο γήπεδο, ένα σχέδιο κάτι και μια πολύ πιο δυναμική συμπεριφορά στην διάρκεια του παιχνιδιού
7)όπως χθές βλέπαμε όλοι απο την αρχή του β ημιχρόνου οτι έτσι οπως παίζουμε θα το φάμε, έτσι επιτρέψτε μου να βλέπω οτι δυστυχώς, στα πρώτα τρία παιχνίδια μετά τη διακοπή θα έχουμε λαικά δικαστήρια
Συγνώμη και πάλι για το σεντόνι και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να λέω μαλακίες και να με κάνει να ντραπώ γι΄αυτά που είπα, αλλά αυτό το έκτρωμα που είδα χθές μου θύμισε την κατάσταση της ομάδας επι Στανόγιεβιτς
Ok ο φερειρα ήρθε από τον ατρόμητο της Πορτογαλίας και έπαιζε αντίστοιχα άρα δεν ταιριαζει.. ο Λουτσεσκου από την Ξάνθη της Ελλάδας πως ταίριαξε ;
Είναι τραβηγμένο να μιλάμε για επαγγελματίες προπονητές και να θεωρούμε ότι δε μπορούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα μιας ομάδας που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και μιας που παίζει αντεπίθεσεις.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μεχρι στιγμής δεν δείχνει να θελει να προσαρμοστεί στα δεδομενα της ομαδας.
Προσπαθεί να προσαρμόσει την ομαδα σ αυτα που εχει στο μυαλο του.
Θα μου πεις, καλα κανεις, τον επελεξαν για να περασει την νοοτροπια του κλπ. Αλλα, ολοι μα ολοι οι επιτυχημενοι στον τομεα τους επαγγελματιες εχουν μια σειρα απο χαρακτηριστικα. Αντιληψη, συναισθηματικο iq, προσαρμοστικοτητα και ευελιξια.
Η εμμονικη εφαρμογη τακτικων και στρατηγικων που αποδειχθηκαν επιτυχημενες σε αλλο εργασιακο περιβαλλον με αλλα δεδομενα και αλλα υλικα δεν οδηγει στην επιτυχια αλλα στον ολεθρο.
Ακομη θεωρω πως ο Φερειρα δεν ετυχε της στηριξης που του υποσχεθηκαν οταν τον εφεραν εδω. Αλλα αυτο θα πρεπε να αποτελει προβλημα ηθικης ταξεως και οχι ουσιαστικο πρόβλημα αναφορικα με την παρουσίαση εκ μερους του ενος συνολου που να θελγει με την αποδοση του. Ο σωστος προπονητης, οπως δηλωσε και ο ιδιος, εξεταζει τους ποδοσφαιριστες που εχει, κατανοει τα χαρακτηριστικα τους και δομει τον τροπο παιχνιδιου με βαση αυτα.
Αν λοιπον συνεχισει να παρουσιαζει η ομαδα την εικονα που εχουμε δει μεχρι τωρα, χωρις να γινονται εκ μερους του κινησεις σε επιπεδο αλλαγης διαταξης κλπ, τοτε θα ειναι η ευθυνη ολη δική του, παρα την αδυναμια της διοικησης να του φερει 2-3 ποδοσφαιριστες για να τον βοηθησει. Το υλικο του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα και ειναι ανεπιτρεπτο να μην το αποδεικνυει μεσα στο γηπεδο καθε Κυριακη. Ας βρει λοιπον το καταλληλο συστημα και να το πετυχει. Αν φτασουμε στα ντερμπι και δεν εχει αλλαξει κατι, πολυ φοβαμαι οτι θα φαμε γερο χαστουκι αλλα τοτε θα ναι αργα για αλλαγες προπονητη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Kαθενας εχει τα συν και τα μειον αλλα η δηλωση ότι χαθηκε το ματς με την Σλοβαν στο πρωτο ματς ασοβαρη για αυτό και δεν βλεπω μελλον.ΠΑΟΚΑΡΑ πανω από ολα
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Othin έγραψε: Έτσι κι εμείς τώρα πλέον καταλαβαίνουμε υποτίθεται το "mentality" του Ρουμάνου, αλλά γελάμε με την "θετική ενέργεια" του Πορτογάλου. Το deja vu τελικά είναι η πιο δύσκολη έννοια για μας.

Δεν ενδιαφερόμαστε σχεδόν ποτέ να βρούμε την ουσία, κρίνουμε κατά κανόνα επιπόλαια και επιφανειακά, παραμυθιαζόμαστε από ηλίθιους αρδ μυαλοπώληδες που εκμεταλλεύονται και κατευθύνουν την οργή μας και κάνουμε και τους ξύπνιους από πάνω.
Είναι κλασσική περίπτωση, το καταφύγιο στην ειρωνεία, στους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και στην εκλεπτυσμένη απαξίωση, όσων δεν έχουν επιχειρήματα για να αντικρούσουν αντίθετες απόψεις.
Εσύ βέβαια έχασες τα αυγά και τα πασχάλια, μάλλον γιατί δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις και ποιό το νόημα ξένων λέξεων.
Τι σχέση έχει το mentality (η νοοτροπία δλδ στα ελληνικά) που επικαλούνταν συνεχώς ο Ρουμάνος, με τη θετική ενέργεια που είπε ο Αμπελ?
Μία λέξη που είναι ευαγγέλιο στα χείλη όλων των προπονητών που προσπαθούν να χτίσουν ομάδες, συγκρίνεται με κάτι που δεν είναι καν εκλησσιαστική ή προληπτική επίκληση, μάλλον σε μάγισσες και ξεματιάστρες παραπέμπει.

Διαβάζω δικό σου ποστ σε άλλο τόπικ, επί λέξη.

"Κάποιος διαπίστωσε πως φαινόταν ότι θα φάμε γκολ, έχοντας άνω του 70% κατοχή και μηδενικές επισκέψεις αντιπάλου στην περιοχή μας σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και μέχρι την φάση της ισοφάρισης στο δεύτερο! Τι κληρονομικό χάρισμα είναι αυτό ρε αδερφέ, respect!"

Έχοντας άνω του 70% κατοχή και με 4-5 φορές που πέρασαν τη σέντρα οι Σλοβάκοι, έφαγες 3 γκολ, σε 2 ματς.
Έκπληξη ε?
Μάλλον δεν χρειάζεται το κληρονομικό χάρισμα όταν το ίδιο το έχεις ξαναδεί, στα αμέσως 2 προηγούμενα ματς.

Τεσπα φτάνουν τα δεκάρικα αναλύσεων σε όποιους δε θέλουν να καταλάβουν.
Το παιχνιδάκι πάντως των προσβολών και της ειρωνείας, ξέρω και γω να το παίζω εξ΄ίσου καλά.
Όσο κι αν είναι κάτι που το πέρασα μαζί με τις παιδικές ασθένειες και το έχω πλέον βαρεθεί.
Ειδικά όταν συζητάω με υποτιθέμενους συν οπαδούς μου, που έχουν τη νοητική ηλικία να κατανοήσουν 5 πράγματα.
kos

Δημοσίευση από kos »

Gospi έγραψε:Μεχρι στιγμής δεν δείχνει να θελει να προσαρμοστεί στα δεδομενα της ομαδας.
Προσπαθεί να προσαρμόσει την ομαδα σ αυτα που εχει στο μυαλο του.
Θα μου πεις, καλα κανεις, τον επελεξαν για να περασει την νοοτροπια του κλπ. Αλλα, ολοι μα ολοι οι επιτυχημενοι στον τομεα τους επαγγελματιες εχουν μια σειρα απο χαρακτηριστικα. Αντιληψη, συναισθηματικο iq, προσαρμοστικοτητα και ευελιξια.
Η εμμονικη εφαρμογη τακτικων και στρατηγικων που αποδειχθηκαν επιτυχημενες σε αλλο εργασιακο περιβαλλον με αλλα δεδομενα και αλλα υλικα δεν οδηγει στην επιτυχια αλλα στον ολεθρο..
Πρώτα και τελευταία έχουν εγωισμό (με την καλή έννοια) και πίστη στην αξία τους και στις δυνατότητες τους.
Εσείς θέλετε έναν ευνουχισμενο προπονητή.
Ευτυχώς έχει δύο εβδομάδες διακοπή και θα κάτσει η σκόνη γιατί το θέμα έχει κουράσει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

makispaspartou έγραψε:Ελπίζω να σταματήσεις να θυμίζεις Στανόγιεβιτς και να αρχίσεις να μοιάζεις στον προκατοχό σου. Δυστυχώς τα λεφτά που δόθηκαν για σένα ήταν πολλά και πρέπει να περιμενουμε. Αν δεν αλλάξεις μυαλά όμως δε βλέπω να μακροημερεύεις. Ελπίζω μόνο στην προσπάθεια να διαφυλάξουμε την επένδυση στο άτομό σου να μην ΄χασουμε τον νούμερο ένα στόχο μας... το πρωτάθλημα.
Δηλαδή αν θα βρισκόταν μια δίοδος να μην κοστίσει τόσα πολλά, το ... λογικό και ορθό θα ήταν να είναι ήδη παρελθόν. Οκ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ να εκφράσω μιαν απορία. Δηλαδή το σύστημα, που είχε καθιερώσει ο Ρουμάνος στην ομάδα, δεν επιδέχεται παραλλαγών; Αν αποκτιόταν προπονητής με ... εμμονή σε σχηματισμό 4-2-3-1, ζητώντας διαφορετικά πράγματα από τους ίδιους παίχτες στο πλαίσιο παραλλαγής, θεωρείτε δεδομένο ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ θα έθελγε αγωνιστικά ή θα ήταν προκριμένος σε ευρωπαϊκούς ομίλους;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

navigator11 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ελπίζω να σταματήσεις να θυμίζεις Στανόγιεβιτς και να αρχίσεις να μοιάζεις στον προκατοχό σου. Δυστυχώς τα λεφτά που δόθηκαν για σένα ήταν πολλά και πρέπει να περιμενουμε. Αν δεν αλλάξεις μυαλά όμως δε βλέπω να μακροημερεύεις. Ελπίζω μόνο στην προσπάθεια να διαφυλάξουμε την επένδυση στο άτομό σου να μην ΄χασουμε τον νούμερο ένα στόχο μας... το πρωτάθλημα.
Δηλαδή αν θα βρισκόταν μια δίοδος να μην κοστίσει τόσα πολλά, το ... λογικό και ορθό θα ήταν να είναι ήδη παρελθόν. Οκ.

Αυτή είναι η δική σου ερμηνεία γιατί σου αρέσει να το παίζεις αστυνόμος του φόρουμ και ΠΑΟΚάρχης..
Αυτό που γράφω και κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται είναι ότι λόγω υψηλού κόστους θα το σκεφτούμε διπλά και τριπλά να τον διώξουμε ακόμη και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά...
πάντως ρε φίλε μία φορά να έγραφες τη γνώμη σου για το οτιδήποτε.. αλήθεια δεν έχω καταλάβει τι καπνό φουμάρεις...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

navigator11 έγραψε:Εγώ να εκφράσω μιαν απορία. Δηλαδή το σύστημα, που είχε καθιερώσει ο Ρουμάνος στην ομάδα, δεν επιδέχεται παραλλαγών; Αν αποκτιόταν προπονητής με ... εμμονή σε σχηματισμό 4-2-3-1, ζητώντας διαφορετικά πράγματα από τους ίδιους παίχτες στο πλαίσιο παραλλαγής, θεωρείτε δεδομένο ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ θα έθελγε αγωνιστικά ή θα ήταν προκριμένος σε ευρωπαϊκούς ομίλους;
Ρε φίλε ο Μάτος είναι δεξιό στόπερ, ο Ζάμπα αριστερός εσωτερικός χαφ, ο Λημνιός είναι για να παίρνει μόνος του την πλευρά και ο Σβιντέρσκι να παίζει σαν δεξί εξτρέμ? Απάντησε σε αυτό και αναλογίσου... Το ρεζουμέ είναι ότι με το σύστημα που παίζει αδικεί το υλικό.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε θελω να τον δικαιολογησω γιατι μεχρι στιγμης η ομαδα σερνεται.Δεν μπορει να φταιει ο γειτονας.
Απλα δεχομαι οτι ειναι ενας ξενος προπονητης που δεν ξερει που ηρθε.που παιζει να μην ειχε δει ξανα στη ζωη του ελληνικο πρωταθλημα.
Η απορια μου μιας και η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο το συστημα ειναι η εξης: αν τον διωξουμε θελουμε καποιον που να ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα?Γιατι κατι τετοιο αντιλαμβανομαι εγω.
Περασαν και μεγαλυτερα ονοματα απο φερειρα και οταν τους στειλαμε ακομα δεν ειχαν καταλαβει που ειχαν ερθει.Ο οποιοσδηποτε ονομαστος προπονητης απο το εξωτερικο ενδεχεται να κανει τα δικα του και να μην του ταιριαζει το ροστερ.Να αργησει να στρωσει την ομαδα.να αργησει να την καταλαβει.Μονο ενας απο δω γυρω θα μπορουσε να ερθει και με το καλημερα να παιξει 4-2-3-1 και να ξερει που να βαλει ποιον.
και οι απο δω γυρω κατα κανονα ειναι καρναβαλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 02 Σεπ 2019, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ε ναι, ο μεγαλος Παμπλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”