9. Karol Swiderski
- navigator11
Re: 9. Karol Swiderski
Σίγουρα θετικός σήμερα. Μπορεί και καλύτερα, εννοείται. Έπρεπε να έχει σκοράρει από την πάσα του Τζόλη. Ευτυχώς δε στερηθήκαμε βαθμών εξαιτίας του σήμερα. Θα ήταν άδικο για το παλικάρι.
Δαυτος είχε τελειώματα κιλερ.Φετος δείχνει χειρότερα τελειώματα, σαφώς επηρέασμενα από τον πιο έντονο ρόλο του. Σημαντικό το γκολ, τουλάχιστον έγινε συμμετοχικος πλέον και κατεβάζει καμμια μπάλα από γεμίσματα. Μπράβο, δουλειά δουλειά δουλειά.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάρε βάλε ο Γιαννουλης σε κενό τέρμα.. Δυο πανέξυπνες πάσες του Τζολη που απλά θέλανε κοντρόλ και τελείωμα τις έχασες.. Κρίμα να μη γίνει γκολ η δεύτερη πάσα του Τζολη .. ήταν μαγική , δεκαρισια πάσα..
- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 5 τελικές, από τις οποίες μέσα στην εστία ήταν μόνον αυτές του Καρόλου. Ένα γκολ, ένα reverse σουτ με το δεξί και μία προβολή. Τίποτε από τα τελευταία δύο δεν ήταν εύκολο, έτυχε όμως και τα δύο να πάνε πάνω στον τερματά.
Στο β΄ έδωσε την ασίστ στο δεύτερο δοκάρι.
Σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις έκαναν και άλλοι, αλλά ήταν όλα απογοητευτικά. Το πλησιέστερο στην εστία ήταν το δοκάρι.
Στο β΄ έδωσε την ασίστ στο δεύτερο δοκάρι.
Σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις έκαναν και άλλοι, αλλά ήταν όλα απογοητευτικά. Το πλησιέστερο στην εστία ήταν το δοκάρι.
Την 'ιδρωσε τη φανέλα, σκόραρε, έγινε απειλητικός. Θα ήθελα να βάλει το σουτ που έκανε το πίβοτ στον Πούγγουρα, γιατί η ασίστ του Τζόλη ήταν απλά άρρωστη...
2 όψεις το νόμισμα:
-Γκολ, ασίστ, και 2-3 πολύ καλές τελικές που δεν έγιναν γκολ για χιλιοστά.
-Γκολ που θα έβαζε και ο Τσόλακ, ασίστ κατά λάθος, απίστευτες χαμένες ευκαιρίες που παραλίγο να κοστίσουν 2 βαθμούς.
Η αλήθεια; όπως πάντα στη μέση.
-Γκολ, ασίστ, και 2-3 πολύ καλές τελικές που δεν έγιναν γκολ για χιλιοστά.
-Γκολ που θα έβαζε και ο Τσόλακ, ασίστ κατά λάθος, απίστευτες χαμένες ευκαιρίες που παραλίγο να κοστίσουν 2 βαθμούς.
Η αλήθεια; όπως πάντα στη μέση.
- ΑποστόληςΑ
Για να βάλει ο Colak το γκολ που έβαλε ο Κάρολος πρέπει πρώτα να ξεμαρκαριστεί, Μέχρι τώρα δεν τον έχω δει να το καταφέρνει.
Είχε ζωντάνια χθες. Στις λεπτομέρειες δεν σκόραρε και δεύτερο. Αλλά, βασικός σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα; Σίγουρα οχι.
- ΑποστόληςΑ
Η επιτομη του ναι μεν αλλα παικτη.
Αριστος ως δευτερη επιλογη, μετριος προς καλος ως πρωτη. Εννοειται αδικη η συγκριση με Τσολακ. Μπροστα του μοιαζει κατι αναμεσα σε Παπεν και Εμιλιο Μπουτραγκενιο.
Αριστος ως δευτερη επιλογη, μετριος προς καλος ως πρωτη. Εννοειται αδικη η συγκριση με Τσολακ. Μπροστα του μοιαζει κατι αναμεσα σε Παπεν και Εμιλιο Μπουτραγκενιο.
- ΑποστόληςΑ
Μπουτραγκένιο!! Έλα ρε παλικάρι! Αυτός είναι συνομήλικός μου (παρά ένα έτος). Είσαι κι εσύ της ίδιας γενιάς;
Παιδακι τον ακουγα συνεχεια. 9 χρονια παραπανω απο μενα που εχω ασπρα μαλλια στην κεφαλη. Χρονια πολλα φιλε μου.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Ενα καλό τελειωμα με μια επαφή εχει σαν παίχτης.
Σε όλα τα άλλα επιπέδου ΑΕΛ.
Κρατα ρε μια φορά την μπάλα και σπάστην σωστά σε συμπαίκτη. Μια φορά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε όλα τα άλλα επιπέδου ΑΕΛ.
Κρατα ρε μια φορά την μπάλα και σπάστην σωστά σε συμπαίκτη. Μια φορά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk