Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Δεν έχει 1-0-5 ο Ρουμάνος στην Ευρώπη φέτος.....4-2-6 έχει.....μην ξεχνιώμαστε απλά για να κράξουμε
4-2-6 στην Ευρώπη και 12-1-0 στην Ελλάδα
4-2-6 στην Ευρώπη και 12-1-0 στην Ελλάδα
Ειναι πετυχημενος στην Ελλαδα και μενει να δουμε αν θα παμε μεχρι τελος,χωρις και εδω να εχει γινει καποιου ειδους υπερβαση.Στην ευρωπη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να ξερουμε τι λεμε.Ρεκορ αρνητικης συγκομιδης βαθμων εχουμε κανει 2 χρονια τωρα με 2 εξευτελιστικους αποκλεισμους.
ο πιο γρηγορος τροπος να χασεις τα αποδυτηρια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εάν δεν θέλεις το E.L. βάζεις άλλη 11άδα στην Ευρώπη (αφού δεν θέλεις να προκριθείς) και άλλη στο πρωτάθλημα και έτσι έχεις και τους βασικούς παίκτες ξεκούραστους και τους άλλους ενεργούς και ετοιμοπόλεμους και να μην γκρινιάζουν που δεν παίρνουν ευκαιρίες.
Τώρα και χάλια παίξαμε και βαθμούς δεν πήραμε και κάποιοι κουράστηκαν και τραυματίστηκαν. Αυτό για μένα δεν δείχνει σωστή νοητική λειτουργία.
παιξε πριγιο στην λαμια και κατσε παγκο στην ευρωπη για να εισαι ξεκουραστος για την λειβαδια....
μην παιξεις στο λονδινο γιατι μετα απο τρεις μερες παμε στην ξανθη....
και δεν ισχυει μονο για τον πριγιο, ο οποιος ισως και να θελει να τραβηξει βλεματα αλλα για ολους τους παικτες.
- ΑποστόληςΑ
ΟΚ απόψεις είναι αυτές.
Για μένα είναι εγκληματική επιλογή η απεξάρτηση από την Ευρώπη. Προφανώς βέβαια δεν την πήρε χωρις έγκριση άνωθεν, αλλιώς δεν θα ήταν στη θέση του τώρα.
Έχουμε το πιο πλήρες (και ακριβό) ρόστερ που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ. Το να μην μπορεί να αντεπεξέλθει σε Ευρώπη και Ελλάδα είναι ντροπή.
Του χρόνου τι θα γίνει δηλαδή;
Για μένα είναι εγκληματική επιλογή η απεξάρτηση από την Ευρώπη. Προφανώς βέβαια δεν την πήρε χωρις έγκριση άνωθεν, αλλιώς δεν θα ήταν στη θέση του τώρα.
Έχουμε το πιο πλήρες (και ακριβό) ρόστερ που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ. Το να μην μπορεί να αντεπεξέλθει σε Ευρώπη και Ελλάδα είναι ντροπή.
Του χρόνου τι θα γίνει δηλαδή;
Aποστολη να εύχεσαι να μην προκριθούμε στο ιντερτοτο κ τυχουμε σε κανέναν όμιλο με βορειοοσετους κ Τατζικους που έχουν ασβερκα χαφ.
- hasio_john
Μπίζνες Ες γιουζουαλ.
Υγεία.Μονο σε εσένα ελλειψα.παω κ στοίχημα.εισαι το Γιαν μου.
Υγεία.Μονο σε εσένα ελλειψα.παω κ στοίχημα.εισαι το Γιαν μου.
Για εξηγησε μου ποια υπερβαση εχει γινει για τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη.giapas έγραψε:Ναι δεν έχει γίνει υπέρβαση στην Ελλάδα εδώ και 1.5 χρόνο.
Πέρσι πήραμε πρωτάθλημα κ φέτος πάλι για εκεί το πάμε.μην υποβαθμίζουμε.αλλο ότι μπορούμε κ καλύτερα.
- PAOK_Antarctica
Ναι αλλά είναι υπέρβαση αυτό;
Από τη μία λέμε πως κανείς από τους παίκτες του γκέι ή του Ατρόμητα δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και από την άλλη θεωρούμε υπέρβαση την πορεία πρωταθλητισμού;
Από τη μία λέμε πως κανείς από τους παίκτες του γκέι ή του Ατρόμητα δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και από την άλλη θεωρούμε υπέρβαση την πορεία πρωταθλητισμού;
Καλά εμείς πολλά μπορεί να λέμε αλλά παίζουν κ άλλοι μπάλα.κ εγώ θα άλλαζα πράγματα αν με ρωτούσαν αλλά οκ ανοδικά κινούμαστε κ ας φάγαμε τονγκες στην Ευρώπη.Λογικα θα έρθει κ η Ευρώπη.Ας μην ψηλώνουμε απότομα.
Μιλησα για υπερβαση,οχι για τα αυτονοητα και για μενα πλεον ειναι αυτονοητο ο ΠΑΟΚ να κανει πορειες πρωταθλητισμου.
Σωσταbarlow4 έγραψε:Πέρσι πήραμε πρωτάθλημα κ φέτος πάλι για εκεί το πάμε.μην υποβαθμίζουμε.αλλο ότι μπορούμε κ καλύτερα.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk