Πιθανός νέος Προπονητής
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
Εθεάθη στο Μακεδονία Παλάς μόλις πριν λίγη ώρα Ευρωπαίος Προπονητής, το όνομα του οποίου γράφτηκε στα σάιτς εντός του τελευταίου δεκαπενθήμερου. Δε λέω όνομα μην τυχόν και χαλάσουν τη δουλειά οι από Π.Ο.Κ. μεριά...! Το μόνο που σας λέω, είναι ότι ο κόσμος που γνωρίζει από μπάλα, θα χαρεί στο άκουσμα του ονόματός του...!
βλεπω πορκυ μεσα
πορκυ πες μου ρε φίλε να συνεχίσω να ελπίζω για παυλοσουζα
πορκυ πες μου ρε φίλε να συνεχίσω να ελπίζω για παυλοσουζα
- PaokPatraG4
Ναιιιιιι....Ολεεεεεε.....Αυτό περίμενα.....Έλα ρε ΠΟΡΚΑΡΕ....Δεν με νοιάζει να ακούσω κάτι αλλο....Κλείστε το παρόν τοπικ....ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Εθεάθη στο Μακεδονία Παλάς μόλις πριν λίγη ώρα Ευρωπαίος Προπονητής, το όνομα του οποίου γράφτηκε στα σάιτς εντός του τελευταίου δεκαπενθήμερου. Δε λέω όνομα μην τυχόν και χαλάσουν τη δουλειά οι από Π.Ο.Κ. μεριά...! Το μόνο που σας λέω, είναι ότι ο κόσμος που γνωρίζει από μπάλα, θα χαρεί στο άκουσμα του ονόματός του...!
ρε πόρκυ μην μας κάνεις τα μυαλά κομπόστα που έλεγε και ο παρασίδης, πες μας ποιον είδες και μην τρελαίνεται τον λαό του ΠΑΟΚ. 
πορκυ με πρόλαβες
κανε μια δήλωση ρε φίλε για παυλοσουζα
κρέμομαι απ το πληκτρολόγιο σου
κανε μια δήλωση ρε φίλε για παυλοσουζα
κρέμομαι απ το πληκτρολόγιο σου
Μάγκες, λίγη υπομονή! Πιστεύω πως το πολύ σε 3, βαριά 4 ώρες, θα γίνουν κι οι σχετικές ανακοινώσεις. Αν φυσικά τα βρουν...! Έχω φίλο που δουλεύει στο εν λόγω hotel και μου το 'πε...
- PaokPatraG4
- PAOK_Antarctica
ΠΟΡΚΥ παραδέξου το
Πιστός στην παράδοση ο Πόρκυ να μιλά για τον εαυτό του στον τρίτο ενικό, ο προπονητής στον οποίο αναφέρεσαι δεν είναι άλλος από τον Πόρκυ.
Πιστός στην παράδοση ο Πόρκυ να μιλά για τον εαυτό του στον τρίτο ενικό, ο προπονητής στον οποίο αναφέρεσαι δεν είναι άλλος από τον Πόρκυ.
- paokovios1974
τι θα τα κανεις τα 3μιση εκ. ευρω ρε λοκωγερε Λουτσεσκου,σε 10 χρονια θα ζεις και δε θα ζεις,ειδικα σε τετοια ηλικια πρεπει να κοιταξεις την υστεροφημια σου ως προπονητης μετα θανατον παρα τα λεφτα που θα παρεις
Κουβεντα να γινεται,δεν θελω Μπεντο με την καμια αν υπαρχει περιπτωση να τον κλεισουμε.Δεν μου αρεσε καθολου στον γαυρο,ειχε και ομαδα φιλικα προσκυμμενη στους διαιτητες και δεν εδειξε τιποτα απολυτως.
Απο αυτους που ακουστηκαν,νομιζω Ρεμπροφ,Κριστιανσεν και Σοουζα ειναι καλα ονοματα για τον παγκο μας,ενω με κατι Λεαλ και Λουτσεσκου junior που γραφτηκαν με κανουν να γελαω.
Κουβεντα να γινεται,δεν θελω Μπεντο με την καμια αν υπαρχει περιπτωση να τον κλεισουμε.Δεν μου αρεσε καθολου στον γαυρο,ειχε και ομαδα φιλικα προσκυμμενη στους διαιτητες και δεν εδειξε τιποτα απολυτως.
Απο αυτους που ακουστηκαν,νομιζω Ρεμπροφ,Κριστιανσεν και Σοουζα ειναι καλα ονοματα για τον παγκο μας,ενω με κατι Λεαλ και Λουτσεσκου junior που γραφτηκαν με κανουν να γελαω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Πέμ 15 Ιουν 2017, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Conte!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Εθεάθη στο Μακεδονία Παλάς μόλις πριν λίγη ώρα Ευρωπαίος Προπονητής, το όνομα του οποίου γράφτηκε στα σάιτς εντός του τελευταίου δεκαπενθήμερου. Δε λέω όνομα μην τυχόν και χαλάσουν τη δουλειά οι από Π.Ο.Κ. μεριά...! Το μόνο που σας λέω, είναι ότι ο κόσμος που γνωρίζει από μπάλα, θα χαρεί στο άκουσμα του ονόματός του...!
Παύλος δερμιτζακηςpaokovios1974 έγραψε:Τσε ο δικος μας ειναι, η ο σοουζα η ο μπεντο.
Παντως παυλος ειναι
- painkiller4
ace1979 έγραψε:Παύλος δερμιτζακηςpaokovios1974 έγραψε:Τσε ο δικος μας ειναι, η ο σοουζα η ο μπεντο.
Παντως παυλος ειναι
Άρα βρήκαμε το μικρό του όνομα 1ο βήμα συνεχίζουμεAlastor έγραψε:η παυλος γαρσιας