8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
zoran

Re: 7.Amr Warda

Δημοσίευση από zoran »

αν ζητησει τη συγχωρεση μου, θα του την εδινα.

τη δικη του ζωη καταστρεφει, οχι τη δικη μου, αμυαλος ειναι και αυτοκαταστροφικος
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

zoran έγραψε:γιατι νιωθω την αναγκη να σε υπερασπιστω ;; ισως επειδη οταν την πεφτουν ολοι ετσι σε καποιον παντα παιρνω το μερος του.

εισαι τσογλανακι οπως ειμασταν πολλοι σημερα οι καθωσπρεπει οταν ειμασταν στην ηλικια σου.

την τελευταια ευκαιρια οπου σου δοθει ασχολησου με το τοπι
Δεν αμφισβητώ την διάθεσή σου να τον υπερασπιστείς, αλλά παραμένει ηλίθιος και εσύ τζάμπα θα περιμένεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

zoran έγραψε:αν ζητησει τη συγχωρεση μου, θα του την εδινα.

τη δικη του ζωη καταστρεφει, οχι τη δικη μου, αμυαλος ειναι και αυτοκαταστροφικος
Δε διαφωνώ σε αυτό. :pano:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αν ειχες πληρωσει εσυ το μισο+ μυριο, θα του την εδινες παλι τη συγχωρεση και θα νοιαζοσουν που καταστρεφει τη δικη του ζωη και οχι τα λεφτα σου;
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Αυτο το κανεις μονο αν εχεις iq ραδικιου η εισαι σεξομανης η και τα 2...
Δε πρεπει να ξανα φορεσει τη φανελα της ομαδας με οποιοδηποτε κοστος!
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι τουλάχιστον σε έμας θα παρει ευκαιρία πολυ απλά αν γυρίσει ο ΠΑΟΚ θα καταστρέψει τα αποδυτήρια του.Απλα είμασταν άτυχοι κανεις οταν τον αγοράσαμε δεν πιστεύω να φανταζόταν ότι θα πέφταμε στον μιστερ πεφτουλα σε ότι κινείται και αυτό δύσκολο να το περιμένεις εκτός αν έχει γίνει τέτοιο σκάνδαλο όπως τώρα που όλοι είναι υποψιασμένοι και δεν τον περνει καμία σοβαρή ομάδα να τον πληρώσει

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

sic-4 έγραψε:

Αν ειχες πληρωσει εσυ το μισο+ μυριο, θα του την εδινες παλι τη συγχωρεση και θα νοιαζοσουν που καταστρεφει τη δικη του ζωη και οχι τα λεφτα σου;
τι ερωτηση ειναι αυτη ;; εγω ειμαι οπαδος κ απευθυνομαι σε οπαδους (δεν απευθυνομαι στο σαββιδη),
και ναι αν ειχα πληρωσει το μισο μυριο θα με πονουσε πολυ, αλλα μηπως αυτοι που κραζουν εχουν πληρωσει το μισο μυριο ;;;,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Τρί 15 Αύγ 2017, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

BlackBlockAttack έγραψε:Αυτο το κανεις μονο αν εχεις iq ραδικιου η εισαι σεξομανης η και τα 2...
Δε πρεπει να ξανα φορεσει τη φανελα της ομαδας με οποιοδηποτε κοστος!
σωστο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Τρί 15 Αύγ 2017, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Εγω στον Ουαρντα αναφερθηκα και ποσως με ενδιαφερει τι κανει στη ζωη του αν δε φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ.
Εαν ειχατε τετοιο φιλο γνωστο η συναδελφο πως θα τον αντιμετωπιζατε?Μακρια και αγαπημενοι...
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ναι εχεις δικιο και στο οτι αναφερθηκες στον ουαρντα οπως κ στο μακρια κ αγαπημενοι.

ας τον δωσουμε δανεικο στον πανσερραικο, κατι πρεπει να τον κανουμε γιατι τον χρυσοπληρωσαμε, οποτε ας σταματησουμε να τον κανουμε αλλο ξεφτιλα γιατι δε μας συμφερει κιολας
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Δηλώσεις Ουάρντα. WTF
«Τις τελευταίες μέρες έμαθα πόσο κακοί μπορούν να γίνουν ορισμένοι άνθρωποι. Έμαθα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν νοιάζονται όταν προκαλούν κακό στον άλλον με ψευδείς ισχυρισμούς και κατηγορίες.

Πάντοτε σεβόμουν τον άλλον και απέρριπτα οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριοφορά.

Δεν ανέχομαι να συμπεριφέρεται κάποιος άσχημα στον συνάνθρωπό του λόγω της καταγωγής του.

Γι' αυτό και κάλεσα το δικηγορικό γραφείο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μου και να μηνύσει τους υπεύθυνους για το αδίκημα.

Θα επικεντρωθώ στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να κάνω κάθε μέρα ό,τι καλύτερο μπορώ για να βελτιώσω τις ικανότητές μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου και την εθνική ομάδα της πατρίδας μου.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς, τους φίλους και την οικογένειά μου που άκουσαν τόσο άσχημες κατηγορίες εις βάρος μου. Πέρασαν δύσκολα με τις επικρατούσες συνθήκες. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή τους».
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το κακό είναι ότι τα λάθη του πάει να τα φορτώσει σε άλλους

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Και δε δείχνει τη παραμικρή μεταμέλεια. Πάει να μας βγάλει όλους τρελούς!

Τι να πει κανείς...
Άβαταρ μέλους
paokagrinio

Δημοσίευση από paokagrinio »

δεν γραφω σχεδον ποτε στο forum παρολο που το παρακολουθω χρονια τωρα. Οπως φαινεται και απο το ονομα μου καταγομαι απο το Αγρινιο οπου και ζουσα μονιμα μεχρι περυσι τον αυγουστο. Ξερω λοιπον οχι μονο απο προσωπικη εμπειρια, αλλα και γενικοτερα οτι ο warda παρενοχλουσε κοπελες ειτε ανηλικες ειτε ενηλικες,κυριως ανηλικες. Μια απο αυτες η κοπελα μου, που της εστελνε ασταματητα μηνυματα και την παρακαλουσε να περασει την παρει με το αμαξι. Επισης εστελνε σε πολλες γνωστες μου και ελεγε τα ιδια. Ο warda συνεχεια εβγαινε εξω και παντα τον εβλεπες τις πιο πολλες φορες κυριως με ανηλικα κοριτσια. Οποτε αυτες οι δηλωσεις που εκανε για μενα προσωπικα μονο γελοιες μπορω να τις χαρακτηρισω, αν κρινω απο το παρελθον του :redcard:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Στο δικηγορικό γραφείο των κ.κ. Μίλερ και Παπάρη ανέθεσε τις καταγγελίες ο Αμρ Ουάρντα.

Δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερο νομίζω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”