Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alp920 έγραψε:δεύτερο αναλυτικό στην σειρά.
ηρεμήστε λίγο.Δεν χρωστάμε τίποτα εμείς οι υπόλοιποι να μας βγαίνουν τα μάτια επειδή εσάς σας κάπνισε να γράφετε σεντόνια
προς τί η ειρωνεία ρε ΄φιλε προς τα παιδιά;
σε χρωστάνε κάτι;
έγραψε ότι μίλησαν με τον παίκτη τί άλλο θα ήθελες;
«Είναι αλήθεια ότι γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο μάνατζερ μου χειρίζεται την υπόθεση. Ξέρω ότι έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις. Περιμένω τον μάνατζερ μου στην Γαλλία αύριο (Παρασκευή) για να με ενημερώσει λεπτομερώς και να αποφασίσουμε πως θα χειριστούμε το θέμα».
Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο, είπε: «Φυσικά και θα ήθελα. Τον γνωρίζω τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα που διακρίνεται και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ξέρω επίσης ότι έχει φανατικούς φιλάθλους που δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ήξερα πολλά για την ομάδα και έμαθα ακόμα περισσότερα όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ».
Σχετικά με το αν έχουν αρχίσει οι επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ και Ρεν:
«Αυτό δεν το γνωρίζω. Είναι θέμα που ασχολείται ο μάνατζερ μου και η Ρεν. Περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα της καριέρας μου. Πιστεύω ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει. Ίσως έρθω στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 12 Ιαν 2017, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gospi έγραψε:βγηκε αρθρο οτι περιμενουμε προταση για να πουλησουμε φακουντο... αν ισχυει τοτε ισως να μην ειναι ο βραζιλιανος ο μονος εξτρεμ π θα ερθει...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή στη βιτρίνα εκτός του Κλάους, και ο Φανούριος;
MANIAKOS έγραψε:Γενικα πι προσδοκίες χαλάνε το κλίμα
Πχ μακ γκαρι ήρθαν με χειρότερους οιωνούς
Οντως μπορει να μη βγει κ προσωπικότητα δεν τον λες στη θεωρία
Αλλα σε τετοια ηλικια αν ψάχνεις κ ταχυδύναμης γκολ κ προσωπικότητα πληρώνεις παραπανω απο όσο πήραμε γκαρι σε έτοιμο παικτη
Έδω θετικά τον βλεπω ειδικα αν ερθει κ ο τριχωτός επένδυση
+ πι + Έδω + σε =
= Εμπέδωσε για τριχωτό επένδυση...Μεξικάνο και κοντοπούτ@νο φορ όμως!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 12 Ιαν 2017, 23:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ηρεμήστε λίγο.Δεν χρωστάμε τίποτα εμείς οι υπόλοιποι να μας βγαίνουν τα μάτια επειδή εσάς σας κάπνισε να γράφετε σεντόνια
σε χρωστάνε κάτι;
Mια χαρα ειναι ο βραζιλιανος της ρεν. Και μια χαρα το βιογραφικο του. Πραγματικα απορω τι ακριβως περιμενετε να ερθει. Πχ βασικος στην ρεν με 9 γκολ και 7 ασιστ θα αξιζε κανα 10μυρια. Και δεν θα ερχοταν φυσικα
Μακαρι να παιρνεις τετοιους παικτες. Εδω ρε παιδια δειτε με ποιους ειμαστε. Με μυστακιδη παιζεις στα εξτρεμ και κουλουρη φορ. Αυτους να τους στειλεις σε προπονηση στην ρεν, μετα το τεταρτο θα τους εχουν να πουλανε σαντουιτς.
Αυτος και ο αλλος απο βαλενθια μια χαρα ποιοτικοτατη ενισχυση ειναι. 2 παικτες πηρες τα τελευταια χρονια απο προηγμενα πρωταθληματα που ειχαν απλα συμμετοχες και ελαχιστα γκολ και ασιστ και βγηκαν παικταραδες (γκαρυ,μακ). Στο ελληνικο πρωταθλημα τετοιους θελει. Ο βασικος της ρεν και της μπορντο με πολλα γκολ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ
σε χρωστάνε κάτι;
goran 64 έγραψε:ΜΑΝΙ, εγώ το φωνάζω απ το καλοκαίρι ότι... θέλω έναν Ιάπωνα!!!!
το χα γράψει πέρσυ, ότι (αν τον άφηναν) στάνταρ τέτοια εποχή θα είχε φέρει έναν ΚΟΡΕΑΤΗ 22-24 ο Φρανκ, για να πουλάει κι σαμσουνγκ καλύτερα στην Ελλάδα
βρε axrhsteas αυτός έτοιμος για μπαι ΜΠΑΣ , που έλεγε ο Μίνος είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 12 Ιαν 2017, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gospi έγραψε:Γουσταρω που παιζει παθιασμενα, δειχνει παιχτης με πεισμα και προσωπικοτητα!
Κατα τα αλλα ταχυς φαινεται και με καλες μεταβιβασεις και με τα δυο ποδια. Και πασες και σεντρες...
Ε άμα έχει καλή πάσα και σέντρα και με τα δύο πόδια, τότε παίζει να μην χρειαστούμε και extra φορ...
Θα ταΐζει σωστά τον Κλάους επιτέλους και θα τον αναστήσει για να βάλει καμιά 10αριά γκολ στον 2ο γύρο...
Ναι γτ δεν πηρε μπαλες φετος ο Κλαους!αχαχαχαααα
τωρα σωθηκαμε!
Μακαρι να φταιγαν τα εξτρεμ για τον Κλαους...
Τι??? Δεν φταίνε???
Ποιος φταίει δηλαδή???
Υ.Γ. Και μην με πεις κάνα "ένας απ το χωριό, δεν τον ξέρεις..."!!!!