97. Λάζαρος Λάμπρου

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου

Δημοσίευση από john4serres »

Θετικό ντεμπούτο θα έλεγα, όταν ο ρυθμός του αγώνα ήταν περίεργος.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Καλά πήγε .
Να τον δούμε πως θα τα πάει σε αγώνα που δεν έχει κριθεί .
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Νομιζω ότι θα είναι πολύ χρησιμος ως μαμουνι που μπαινει για ένα μισαωρο να αναστατωσει μια κουρασμενη αμυνα. Ξερουμε ότι τεχνικα είναι πολύ ανωτερος του μεσου μεσοεπιθετικου της Ελλαδας, σημερα εδειξε να κινειται και στους χωρους που θελει ο Φερεϊρα να κινειται ο παικτης εκεινης της θεσης. Αυτό το αναφερω διοτι είναι πολύ σημαντικο να ακολουθει τις οδηγιες του προπονητη του αν θελει να παρει καμια 5-6 ακομα συμμετοχες φετος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εμένα ο Λάμπρου πάλι μου φαίνεται αρκετά πίσω σε σχέση μετα υπόλοιπα παιδιά.
Ίσως είναι λόγω απραξίας δεν ξέρω, αλλά δεν βλέπω την αθλητικοτητα που απαιτείται για να παίξεις σε αυτόν τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Εμένα μου άρεσε κι ας μπήκε σε ¨τελειωμένο¨ παιχνίδι. Και οι αντιπαλοι δεν ήθελαν να ξεφτιλιστούν.
Στο τελευταίο 10λεπτο μονάχα πήγε να κάνει κάτι εξεζητημένα (όπως κι ο Πέλκας) τακουνάκια.
Μια χαρά χωράει και δεν ξέρεις τι μπορεί να παιχτεί στο χώρο εκεί με τραυματίες, τιμωρίες.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Σε 20' που έπαιξε και με το τελευταίο 10λεπτο να μην προσπαθεί η ομάδα μετά το 5-1 κατάφερε να κάνει 2 φάσεις και να είναι συνέχεια ζιζάνιο για την αντίπαλη άμυνα. Το ότι δε χωράει ή ότι υστερεί που λέτε εγώ δεν το είδα κάπου. Αυτό που είδα ήταν πως μάλλον βλακεία έκανε ο Φερέιρα να παραγκωνίσει έναν γύρω έναν τόσο φερελπι παίκτη που διαπιστευτήρια έδωσε σε πολύ πιο απαιτητικά πρωταθλήματα. Δε γίνεται να μη χωράει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λάμπρου που είδαμε δύο χρόνια Ολλανδία..
malampar

Δημοσίευση από malampar »

PAOK LARISSA έγραψε:Σε 20' που έπαιξε και με το τελευταίο 10λεπτο να μην προσπαθεί η ομάδα μετά το 5-1 κατάφερε να κάνει 2 φάσεις και να είναι συνέχεια ζιζάνιο για την αντίπαλη άμυνα. Το ότι δε χωράει ή ότι υστερεί που λέτε εγώ δεν το είδα κάπου. Αυτό που είδα ήταν πως μάλλον βλακεία έκανε ο Φερέιρα να παραγκωνίσει έναν γύρω έναν τόσο φερελπι παίκτη που διαπιστευτήρια έδωσε σε πολύ πιο απαιτητικά πρωταθλήματα. Δε γίνεται να μη χωράει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λάμπρου που είδαμε δύο χρόνια Ολλανδία..
στην ολλανδια τον ειδαμε στον παναιτωλικο της ολλανδιας επισης τον ειδαμε κ στον πανιωνιο .Καλος παικτης με συγκεκριμενο ταβανι..υστερει σε ταχυτητα κ σωματικα προσοντα
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Ενώ το σφιντερσκι και τον Ακπομ τους είδαμε νωρίτερα σε Μπάρτσα και Ρεάλ. Οκ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Υστερεί σε ταχύτητα ο Λάμπρου ;; Οκ ..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

malampar έγραψε:
PAOK LARISSA έγραψε:Σε 20' που έπαιξε και με το τελευταίο 10λεπτο να μην προσπαθεί η ομάδα μετά το 5-1 κατάφερε να κάνει 2 φάσεις και να είναι συνέχεια ζιζάνιο για την αντίπαλη άμυνα. Το ότι δε χωράει ή ότι υστερεί που λέτε εγώ δεν το είδα κάπου. Αυτό που είδα ήταν πως μάλλον βλακεία έκανε ο Φερέιρα να παραγκωνίσει έναν γύρω έναν τόσο φερελπι παίκτη που διαπιστευτήρια έδωσε σε πολύ πιο απαιτητικά πρωταθλήματα. Δε γίνεται να μη χωράει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λάμπρου που είδαμε δύο χρόνια Ολλανδία..
στην ολλανδια τον ειδαμε στον παναιτωλικο της ολλανδιας επισης τον ειδαμε κ στον πανιωνιο .Καλος παικτης με συγκεκριμενο ταβανι..υστερει σε ταχυτητα κ σωματικα προσοντα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

3 φορές τη μπάλα έξω από τη περιοχή 3 λάθη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι ότι σχολιάζεται ένας ποδοσφαιριστης για ένα 20λεπτο σε τελειωμένο ματς,είτε θετικά είτε αρνητικά, την ώρα που δεν έχει παίξει λεπτο από τα φιλικά, το θεωρω ατοπο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν βλεπόταν. Όπως και όλη η ομάδα. Γιατί δεν είδα τον αγώνα.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Καλή αρχή Λαζαρε! Πιστεύω πως χρειάζεται στην ομάδα ειδικά στον δύσκολο γύρο που έρχεται και στους αγώνες κυπέλλου που ακολουθούν...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:3 φορές τη μπάλα έξω από τη περιοχή 3 λάθη
Λεφτα να σου χρωστουσε τετοιο ψεμμα δε θα ελεγες. Ποια 3 λαθη ρε φιλε πλακα κανεις? 20 λεπτα επαιξε, παραλιγο να σκοραρει και μετα η ομαδα κατεβασε 3 ταχυτητες κατω. Ασε να παρει λιγο ρυθμο, εδω διαβασαμε οτι δεν εχει ταχυτητα!
Ουτε σουπερ ουτε κακος, μια χαρα ντεμπουτο ηταν.
Τρομερος ο λαος στην αλλαγη του, φαινεται ποσο τον αγαπαει ο κοσμος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”