97. Λάζαρος Λάμπρου
- john4serres
- constadine
-
Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου
Νομιζω ότι θα είναι πολύ χρησιμος ως μαμουνι που μπαινει για ένα μισαωρο να αναστατωσει μια κουρασμενη αμυνα. Ξερουμε ότι τεχνικα είναι πολύ ανωτερος του μεσου μεσοεπιθετικου της Ελλαδας, σημερα εδειξε να κινειται και στους χωρους που θελει ο Φερεϊρα να κινειται ο παικτης εκεινης της θεσης. Αυτό το αναφερω διοτι είναι πολύ σημαντικο να ακολουθει τις οδηγιες του προπονητη του αν θελει να παρει καμια 5-6 ακομα συμμετοχες φετος.
Εμένα ο Λάμπρου πάλι μου φαίνεται αρκετά πίσω σε σχέση μετα υπόλοιπα παιδιά.
Ίσως είναι λόγω απραξίας δεν ξέρω, αλλά δεν βλέπω την αθλητικοτητα που απαιτείται για να παίξεις σε αυτόν τον ΠΑΟΚ
Ίσως είναι λόγω απραξίας δεν ξέρω, αλλά δεν βλέπω την αθλητικοτητα που απαιτείται για να παίξεις σε αυτόν τον ΠΑΟΚ
Εμένα μου άρεσε κι ας μπήκε σε ¨τελειωμένο¨ παιχνίδι. Και οι αντιπαλοι δεν ήθελαν να ξεφτιλιστούν.
Στο τελευταίο 10λεπτο μονάχα πήγε να κάνει κάτι εξεζητημένα (όπως κι ο Πέλκας) τακουνάκια.
Μια χαρά χωράει και δεν ξέρεις τι μπορεί να παιχτεί στο χώρο εκεί με τραυματίες, τιμωρίες.
Στο τελευταίο 10λεπτο μονάχα πήγε να κάνει κάτι εξεζητημένα (όπως κι ο Πέλκας) τακουνάκια.
Μια χαρά χωράει και δεν ξέρεις τι μπορεί να παιχτεί στο χώρο εκεί με τραυματίες, τιμωρίες.
-
Σε 20' που έπαιξε και με το τελευταίο 10λεπτο να μην προσπαθεί η ομάδα μετά το 5-1 κατάφερε να κάνει 2 φάσεις και να είναι συνέχεια ζιζάνιο για την αντίπαλη άμυνα. Το ότι δε χωράει ή ότι υστερεί που λέτε εγώ δεν το είδα κάπου. Αυτό που είδα ήταν πως μάλλον βλακεία έκανε ο Φερέιρα να παραγκωνίσει έναν γύρω έναν τόσο φερελπι παίκτη που διαπιστευτήρια έδωσε σε πολύ πιο απαιτητικά πρωταθλήματα. Δε γίνεται να μη χωράει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λάμπρου που είδαμε δύο χρόνια Ολλανδία..
στην ολλανδια τον ειδαμε στον παναιτωλικο της ολλανδιας επισης τον ειδαμε κ στον πανιωνιο .Καλος παικτης με συγκεκριμενο ταβανι..υστερει σε ταχυτητα κ σωματικα προσονταPAOK LARISSA έγραψε:Σε 20' που έπαιξε και με το τελευταίο 10λεπτο να μην προσπαθεί η ομάδα μετά το 5-1 κατάφερε να κάνει 2 φάσεις και να είναι συνέχεια ζιζάνιο για την αντίπαλη άμυνα. Το ότι δε χωράει ή ότι υστερεί που λέτε εγώ δεν το είδα κάπου. Αυτό που είδα ήταν πως μάλλον βλακεία έκανε ο Φερέιρα να παραγκωνίσει έναν γύρω έναν τόσο φερελπι παίκτη που διαπιστευτήρια έδωσε σε πολύ πιο απαιτητικά πρωταθλήματα. Δε γίνεται να μη χωράει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λάμπρου που είδαμε δύο χρόνια Ολλανδία..
-
Ενώ το σφιντερσκι και τον Ακπομ τους είδαμε νωρίτερα σε Μπάρτσα και Ρεάλ. Οκ
malampar έγραψε:στην ολλανδια τον ειδαμε στον παναιτωλικο της ολλανδιας επισης τον ειδαμε κ στον πανιωνιο .Καλος παικτης με συγκεκριμενο ταβανι..υστερει σε ταχυτητα κ σωματικα προσονταPAOK LARISSA έγραψε:Σε 20' που έπαιξε και με το τελευταίο 10λεπτο να μην προσπαθεί η ομάδα μετά το 5-1 κατάφερε να κάνει 2 φάσεις και να είναι συνέχεια ζιζάνιο για την αντίπαλη άμυνα. Το ότι δε χωράει ή ότι υστερεί που λέτε εγώ δεν το είδα κάπου. Αυτό που είδα ήταν πως μάλλον βλακεία έκανε ο Φερέιρα να παραγκωνίσει έναν γύρω έναν τόσο φερελπι παίκτη που διαπιστευτήρια έδωσε σε πολύ πιο απαιτητικά πρωταθλήματα. Δε γίνεται να μη χωράει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λάμπρου που είδαμε δύο χρόνια Ολλανδία..

- sourmenetes
- Moderator
Τι ότι σχολιάζεται ένας ποδοσφαιριστης για ένα 20λεπτο σε τελειωμένο ματς,είτε θετικά είτε αρνητικά, την ώρα που δεν έχει παίξει λεπτο από τα φιλικά, το θεωρω ατοπο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
-
Καλή αρχή Λαζαρε! Πιστεύω πως χρειάζεται στην ομάδα ειδικά στον δύσκολο γύρο που έρχεται και στους αγώνες κυπέλλου που ακολουθούν...
Λεφτα να σου χρωστουσε τετοιο ψεμμα δε θα ελεγες. Ποια 3 λαθη ρε φιλε πλακα κανεις? 20 λεπτα επαιξε, παραλιγο να σκοραρει και μετα η ομαδα κατεβασε 3 ταχυτητες κατω. Ασε να παρει λιγο ρυθμο, εδω διαβασαμε οτι δεν εχει ταχυτητα!sn0ufel4 έγραψε:3 φορές τη μπάλα έξω από τη περιοχή 3 λάθη
Ουτε σουπερ ουτε κακος, μια χαρα ντεμπουτο ηταν.
Τρομερος ο λαος στην αλλαγη του, φαινεται ποσο τον αγαπαει ο κοσμος