21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Δικιο εχεις Σιμπα, απλα αυτο. Πρεπει να δειξει διαρκεια και σταθεροτητα, αν το κανει, επιθετικο χαφ εχουμε.
Πρεπει να του δωθει η ευκαιρια, γιατι ξερει πολυ μπαλα.
Πρεπει να του δωθει η ευκαιρια, γιατι ξερει πολυ μπαλα.
-
john4serres
Σαν να διαβασε αυτα που γραφαμε στις προηγουμενες σελιδες. Πολυ βελτιωμενος με τρεξιματα αλλα και προσωπικη ενεργεια.Το ζητημα ειναι τωρα η διαρκεια και οχι μονο καποιες αναλαμπες με κερκυρες κλπ
Συνεχισε ετσι χοντροκωλη
Συνεχισε ετσι χοντροκωλη
- Aureliano Buendia
Άντε να δούμε. Ανυπομονώ να τον δω σε σερί παιχνίδια να βγάζει τον καλό του εαυτό.
- pisakaipoupoula
Δεν πάχυνε ...αδύνατος ειναι ..άσχετο με το οτι δεν θελει να πολυτρεχει... απλά εχει λορδωση και στραβά πόδια με αποτέλεσμα να φαινεται κοιλιά... φοράει κ μεσα την μπλούζα... τον ειδα έξω 2-3 φορές και πραγματικά ειναι αδύνατος ο άνθρωπος...
Κι εγώ...Ειδικά με τα άσπρα παντελονάκια, στο 2ο ημίχρονο φαινόταν καθαρά απ το αριστερό του προφίλ...pisakaipoupoula έγραψε:Εγώ πάλι είδα ότι πάχυνε αρκετά
Πφφφφφφ...Φτηνές δικαιολογίες νομίζω...Δες στο 2ο ημίχρονο σε λέω...Σίγουρα στην ανάπαυλα τον δώσανε...Demir έγραψε:Δεν πάχυνε ...αδύνατος ειναι ..άσχετο με το οτι δεν θελει να πολυτρεχει... απλά εχει λορδωση και στραβά πόδια με αποτέλεσμα να φαινεται κοιλιά... φοράει κ μεσα την μπλούζα... τον ειδα έξω 2-3 φορές και πραγματικά ειναι αδύνατος ο άνθρωπος...
Π Ι Τ Ο Γ Υ Ρ Ο !!!!
Υ.Γ. Στα Τρίκαλα ίσως γι αυτό ήταν χώμα...Τον είχαν αφήσει ξενιστικωμένο...μάλλον...
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
Γεια σου ρε Αφανα παιχταρα... Αρρωστο ΠΑΟΚτσακι..
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/v ... 100444687/
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/v ... 100444687/
- ΑποστόληςΑ
Προηγείται και αστην ψηφοφορία των οπαδών του ΠΑΟΚ για το καλύτερο γκολ του Δεκεμβρίου.
Γκολάρα ήταν μεν, αλλά εγώ θα ψήφιζα του.....................Ανδρεόπουλου!!!!
Υ.Γ. Μην σας πω για γκολ της δεκαετίας μάλιστα...
Υ.Γ. Μην σας πω για γκολ της δεκαετίας μάλιστα...