Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Sfinas »

τι κοουτσάρισμα έκανες ρε γίγαντα? τους ξεφτίλισες,και τους βάζελους και τους μίρλες....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ψιθυρίζεται ανανέωση

Γαβγισον μεν άκουσον δε
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Γιατί ρε άχρηστε δεν εβαλες ροντρ6γκεζ, Ζαιρο, Μπερμπα, βιτορ, κομπλεξικέ. Ααα και Κλάους.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Οσα λαθη και να εχει κανει ο οποιοσδηποτε προπονητης αυτο που δεν μπορουμε να καταλαβουμε ειναι πως ΕΑΝ δεν ειναι εντελως κοιμισμενος και κακος προπονητης, σε βαθος χρονου θα στρωσει ομαδα. Αυτο δεν καταλαβαινουμε και την παταμε με συνεχη πισωγυρισματα.

Εγω και το εχω πει, μου αρεσε που η ομαδα κατεβηκε και στα τρια ντερμπι και επαιξε ακομπλεξαριστα. Πολλα χρονια ειχα να το δω αυτο. Απο τον Μπολονι. Τωρα θα μου πειτε και τι εγινε? Απολογισμος 2 ηττες και ενα χ. Προσπαθω να κρινω χωρις το αποτελεσμα. Εγω πιστευω πως πρεπει ο Ιβαν (γιατι αυτος θα κανει κουμαντο οποιον και να φερει τδ) να του δωσει την επομενη χρονια μπας και καποια στιγμη δουμε ομαδα του προπονητη.

Αυτα τα πολυ λιγα
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

Athens έγραψε:Διωχτον χθες ιβαν η ομάδα θα αποκλειστεί και στο κύπελλο και θα μείνει εκτός πλει οφφς...
Ο τουντορ μικραίνει την ομάδα..τελειωμό δεν έχει...

Ελα τωρα, πες αληθεια........σου εφαγε γκομενα ο τουντορ ετσι δεν ειναι?????????????????
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

σήμερα ο τούντορ έδωσε παράσταση , ο στραπατσονι πρέπει να του δώσει το δελτίο του... τον ξεφτίλισε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

καποιοι απο αθηνα μερια,κ καποιοι με το ονομα ενος επαναστατη, κελαιδουσαν απο το πρωη....που ειστε ρε παλικαρια, πηγατε για υπνο?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Γκολ απο ατομικα λαθη, φταιει ο προπονητής?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Στο πρώτο ημίχρονο με τον Πέλκα στα αριστερά και τον Μυστακιδη κάπου χαμένο η ομάδα μπροστά ήταν μέτρια και πίσω λόγω της αλλαγής διάταξης ψιλοτρικυμία.

Στο δεύτερο έφερε τον Πέλκα στον άξονα (αμήν) και διόρθωσε και τις αποστάσεις των γραμμών.Του έκανε και τα δώρα ο Στρματσόνι βέβαια,αλλά σήμερα το κοοουτσάρισμα ήταν έξυπνο και ορθολογικό στο δεύτερο ημίχρονο τουλάχιστον.

Όσο για τα γκολ που φάγαμε,το δεύτερο δεν το τρώει ούτε ο Παύλος Μελάς,και το πρώτο προήλθε από τις λάθος θέσεις της αμυντικής γραμμής.

Anyway,ας ελπίσουμε η σημερινή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου να γίνει ο κανόνας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Η ισσοπαλια δεν θα τον σωσει, το ξερει και ο ιδιος...
η ομαδα εμεινε και παλι χωρις νικη και υπευθυνος ειναι αυτος.....
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Athens έγραψε:Η ισσοπαλια δεν θα τον σωσει, το ξερει και ο ιδιος...
η ομαδα εμεινε και παλι χωρις νικη και υπευθυνος ειναι αυτος.....
χαίιρε κόμπλεξ αμέτρητο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το κοουτσάρισμα του ήταν πολύ καλό. Και τα τρεξίματα της ομάδας μου άρεσαν. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο στατιστικό για τα χλμ που έτρεξαν οι 2 ομάδες.
Με τα στημένα ειλικρινά κάτι πρέπει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μπουρδες... :lol:

Αν θες πάμε και στοίχημα ότι θα μείνει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

dim-cyprous-paok έγραψε:
Athens έγραψε:Διωχτον χθες ιβαν η ομάδα θα αποκλειστεί και στο κύπελλο και θα μείνει εκτός πλει οφφς...
Ο τουντορ μικραίνει την ομάδα..τελειωμό δεν έχει...

Ελα τωρα, πες αληθεια........σου εφαγε γκομενα ο τουντορ ετσι δεν ειναι?????????????????

Ε, είναι να μην αναρωτιέσαι;;;
:lol: :roll:

Ο ΠΑΟΚ οφείλει πρώτα να στρώσει σε διοικητικό όσον αφορά όμως στα της διαχείρισης του αγωνιστικού πρωτευόντως, για να μην πω μόνο, επίπεδο και έπειτα να ρίξει το βάρος σε αλλαγές προσώπων. Έχοντας μέχρι στιγμής αποδείξει μεγάλη αδυναμία να κερδίσει πράγματα από ανθρώπους, που προσέλαβε, οι οποίοι μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν ... βαρείς για τα κυβικά της ομάδας. Ως τότε οι κραυγές για τον κατά τη γνώμη μου εργατικότατο Τούντορ ουδόλως με αφορούν.

Ον τοπικ, εγώ θα πω μάλλον άλλοι δυο βαθμοί χαμένοι λόγω των σχεδόν μόνιμα απουσιών κομβικών παιχτών. Όχι πως δικαιολογεί αυτό τα κωμικά γκολ που έχουμε φάει μέχρι τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”