Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Το κερασάκι στην Τούρτα έβαλες κουφαλα. Όλα τα νέα παιδιά θα μάθουν πως παίζεται το τοπι δίπλα σε αυτόν τον μαέστρο των γηπεδων. ..
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- PAOK_Antarctica
καλυτερα να γυρισεις με τρενο απο τις διακοπες γιατι το αεροδρομιο δεν το βλεπω να αντεχει για πολυ ακομα :ugeek:
Το κερασάκι το έβαλε καθαρά ο Ιβάν.
Απαράδεκτος ο Δανός να μη κλείνει επι 3 μήνες τόσο βασική θέση όπως και αμυντικά να παίρνουμε μόνο τον Μαλεζά.
Ο Ιβάν θέλει τον ΠΑΟΚ πρώτο όχι μίζερο ας το καταλάβουν και οι εργαζόμενοι στη ΠΑΕ...
Απαράδεκτος ο Δανός να μη κλείνει επι 3 μήνες τόσο βασική θέση όπως και αμυντικά να παίρνουμε μόνο τον Μαλεζά.
Ο Ιβάν θέλει τον ΠΑΟΚ πρώτο όχι μίζερο ας το καταλάβουν και οι εργαζόμενοι στη ΠΑΕ...
Ο Φρανκ μπορει να αργει(?)
μα δεν λησμονει.
ΦΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑ
που λεει και ο καταραμενος.
μα δεν λησμονει.
ΦΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑ
που λεει και ο καταραμενος.

Πιο άμμεσο αδελφέ δεν γίνεται...joshua έγραψε:Ας ευχηθουμε τα οποια λαθη εγιναν,που εγιναν και δεν ειναι μικρα να κανουν οσο μικροτερο κακο και να υπαρξει ο χρονος για διορθωσεις στο αμμεσο μελλον.
ακου να δεις...The_Stalker έγραψε:@ Besuch2
Το ένα ποστ είναι δικό μου και το παραθέτω αυτούσιο:
Όσον αφορά το κομμάτι για τον Τζακ, έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας; Αν έχεις να το συζητήσουμε στο τόπικ του Τζακ.The_Stalker έγραψε:Σύνοψη:
Κλείνοντας, θέλω να πω ότι αν κάποιον πρέπει να κράξουμε αυτή τη στιγμή, είναι ο Τζακ και για μη μεταγραφικούς λόγους. Για μια ακόμα χρονιά ξεκινάμε απροστάτευτοι το πρωτάθλημα, την ώρα που ο gay έχει περάσει πλέον τη μίζα και τη διαφθορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο...... Γιατί μέχρι σήμερα αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που ο Τζακ αμοίβεται με όσα αμοίβεται και το ρόλο του στην ομάδα.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, η παρουσία μου εδώ δεν επιτρέπει σε κανέναν να με τσουβαλιάζει με μ@λ@κες και αρδ και να βάζει τη λέξη αδελφός σε εισαγωγικά. Να προσέχεις τι γράφεις, πώς το γράφεις και για ποιόν το γράφεις.
καταρχην δεν κθομαι καν να κοιταξω ποιος γραφει τι. Ουτε ξημερωβραδυαζομαι (πλεον) εδω μεσα.
Ο μονος λογος που ξαναγραφτηκα ειναι - και θα εινει μεχρι το επομενο μπαν - για να κραζω τη γ@μμημενη τη νοοτροπια μας....
Αν σε αδικησα προσωπικα και δεν ανηκεις στη συγκεκριμενη μεριδα «οπαδων» και «αδερφων» - και θελω να πιστευω οτι δεν ανηκεις, με αφορμη και ενα αλλο μηνυμα σου που διαβασα πριν λιγο - , για το συγκεκριμενο σου ζητω συγνωμη....(παρολα αυτα δεν υποσχομαι οτι κατι που θα πες δεν θα το τσουβαλιασω αν μου κατσει στραβα στο ματι...αλλωστε και απο μνημη πασχω).
Επι τοις ουσιας παντως, διαφωνω καθετα ακομα για αυτο που λες. Κανενας Τζακ δεν εχει στο ελαχιστο τη δυνατοτητα να αλλαξει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ στο θεμα «εγκληματικης οργανωσης»...
Εγω εμμενω στην αποψη μου οτι η παραγκα δεν αλλαζει με νομιμους τροπους (ειδικα πλεον τωρα που φανηκε οτι και η ΟΥεφα οχι μονο δεν θα κανει κατι προς αυτη ην κατευθυνση αλλα μαλλον στηριζει τη διοικηση χοντρου...αρα τελειωσε και η τελευταια ελπιδα που ειχες απο εκει)
Ειτε ως μεγαλομετοχος, ειτε ως λαος την ανοιξη που ειναι και η εποχη, ξεκινας με το ΦΥΤΕΜΑ και ελπιζεις να πιασουν το νοημα οι επομενοι....τιποτα λιγοτερο.
Αν παλι εσυ, αφου θεωρεις αδικη την κριτικη μου ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΟΥΣΙΑΣ, πολυ θα ηθλα να εγραφες αναλυτικα, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,..Η ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΚ. Για να καταλαβω κι εγω δηλαδη....γιατι πραγματικα αδυνατω! Ισως στην τελικη λυση να ειναι τοσο απλη και να μην την σκεφτηκε κανεις.
Θα γυρίσει ο Δανός από το ταξίδι που έκανε για να σχολιάσει την Εθνική και θα αναρωτιέται γιατί του λένε όλοι μπράβο.
Όλα καλά ρε Φρανκ, αλλά να μας αφήσεις με έναν επιθετικό, ασυγχώρητο.
Όλα καλά ρε Φρανκ, αλλά να μας αφήσεις με έναν επιθετικό, ασυγχώρητο.
Εσύ πες ότι στις δυο αυτές σημαντικές θέσεις αμυντικού και φορ επί 3 μήνες με μόνη ενίσχυση Μαλεζά έκανε καλά τη δουλειά του.lamosas έγραψε:Καλά εσύ είσαι αλλού αγόρι μου
Επίσης πες πως τη φάση Μπερμπάτοφ δεν την πήρε πάνω του ο Ιβάν. Ακούστηκες!!!
Καμιά μιζέρια απάντησα στο παλικάρι. Αν δεν τους έτρεχε ο Ιβάν μετά τα Γιάννενα με αυτό το ροστερ θα μέναμε.
Μιζέρια είναι ο Ιβάν να δίνει το ελεύθερο στα στελέχη του ΠΑΟΚ απ τα προηγούμενα χρόνια να φέρουν και μεγάλους παίκτες και αυτοί να μη θέλουν. Επιτέλους έχουμε έναν χοσαδα πρόεδρο και πρέπει να κάνουμε και μεταγραφές ουσίας και αεροδρομίου και για να πουλήσεις φανέλες. Γουστάρω τον κάθε Μπερμπάτοφ κι ας είναι και 40.
Μιζέρια είναι ο Ιβάν να δίνει το ελεύθερο στα στελέχη του ΠΑΟΚ απ τα προηγούμενα χρόνια να φέρουν και μεγάλους παίκτες και αυτοί να μη θέλουν. Επιτέλους έχουμε έναν χοσαδα πρόεδρο και πρέπει να κάνουμε και μεταγραφές ουσίας και αεροδρομίου και για να πουλήσεις φανέλες. Γουστάρω τον κάθε Μπερμπάτοφ κι ας είναι και 40.