Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Δεν μπορεί να αγιάσει άνθρωπος με αυτούς τελικά...
Συμφωνώ πως η στιγμή που έγινε η λαλακία να κοπανήσει φίλαθλο είναι τελείως εναντίον του και συνεπώς αν δεν φρενάρετε όσοι είστε εκεί πάνω τα νεύρα σας η περίοδος Ιβαν φτάνει στο τέλος της γιατί ως γνωστόν τον έχουμε τον τρόπο μας να επισπεύσουμε τα πράγματα.
Απο κει και πέρα σκέφτομαι τον Καμπάνη, κανά Ρεβολουσιόν, κανά Σουπερ4 και αναρωτιέμαι τι θα αντέξει το στομάχι μου για το μέλλον, γιατί αυτές οι μέρες έρχονται.
Αργά ή γρήγορα.
Συμφωνώ πως η στιγμή που έγινε η λαλακία να κοπανήσει φίλαθλο είναι τελείως εναντίον του και συνεπώς αν δεν φρενάρετε όσοι είστε εκεί πάνω τα νεύρα σας η περίοδος Ιβαν φτάνει στο τέλος της γιατί ως γνωστόν τον έχουμε τον τρόπο μας να επισπεύσουμε τα πράγματα.
Απο κει και πέρα σκέφτομαι τον Καμπάνη, κανά Ρεβολουσιόν, κανά Σουπερ4 και αναρωτιέμαι τι θα αντέξει το στομάχι μου για το μέλλον, γιατί αυτές οι μέρες έρχονται.
Αργά ή γρήγορα.
- paokovios1974
Εγω μετα απο αυτο αποχωρω οριστικα και παρακαλω να διαγραφει ο λογαριασμος μου,οπως επισης και το μονιμο μπαν του κυριου πιο πανω, ελπιζω να πριτανευση η λογικη,καληνυχτα αδερφια.ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕDASKALOS4 έγραψε:****.Odi
- Pastor_of_Muppets
GoMaRoS έγραψε:αυτοί οι 50 ποιοι είναι κάθε φορά εκεί, θα μας πει ποτέ κανένας; Μήπως είναι και αυτοί που φώναζαν στον Ιβάν φέρε τον Άγγελο;

δεν υπηρξε μεγαλομετοχος στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να σηκωσε χερι σε οπαδο που ζηταει τα αυτονοητα...
φανταζομαι και στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει αναλογη περιπτωση....
ποντιε βγες και ζητα συγνωμη απο τον ανωνυμο οπαδο του ΠΑΟΚ, αλλιως τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια...\
γιατι
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ!!
ποντιε βγες και ζητα συγνωμη απο τον ανωνυμο οπαδο του ΠΑΟΚ, αλλιως τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια...\
γιατι
-
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.... φέτος είναι σαν να μην έχουμε μεγάλο μέτοχο..... τι έκανε για το ομάδα; ας πάμε κ εμείς γ...... πραγματικά αρχίζω να ζηλεύω την κουλα...... έρχεται.... εμείς; ;;;
Και τι πρεπει να κανουμε δηλαδη ρε ασιμε,να γινομαστε ο περιγελος του καθε πικραμενου; αν δε μπορει στο καλο και εμεις θα πιουμε μια βοτκα στην υγεια του.
Οτι ναναι, φουκαρα ΠΑΟΚDASKALOS4 έγραψε:Σβήστηκε.Odi.
μπερδευτηκε ο ανθρωπος μην κραζετε οριστε η στιγμη της εξοδου απο την τουμπα :ugeek:
[youtube]L5pryCS1Q5U[/youtube]
[youtube]L5pryCS1Q5U[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 24 Αύγ 2014, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το αντιστροφο επιτρεπεται;Athens έγραψε:δεν υπηρξε μεγαλομετοχος στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να σηκωσε χερι σε οπαδο που ζηταει τα αυτονοητα...
γιατι
Λίγο παλιότερα είχα γράψει κάτι sourme, για το οποίο με έκανες ban (παραφράζοντας την δική μου έκφραση στο ποιο αγοραίο).
Όπως βλέπεις δικαιώνομαι γρηγορότερα από όσο φανταζόμουν.
Κοιτάζετε τα γεγονότα αλλά δεν τα καταλαβαίνεται
Όπως βλέπεις δικαιώνομαι γρηγορότερα από όσο φανταζόμουν.
Κοιτάζετε τα γεγονότα αλλά δεν τα καταλαβαίνεται
Μπάνε αντέχεις κι άλλη επανάσταση;
Εγώ όχι, με πιάνει το στομάχι.
Αν είναι να φύγει, να φύγει σύντομα και αναίμακτα. Χωρίς χυδαιότητες, υπερβολές και τα γνωστά.
Εγώ όχι, με πιάνει το στομάχι.
Αν είναι να φύγει, να φύγει σύντομα και αναίμακτα. Χωρίς χυδαιότητες, υπερβολές και τα γνωστά.
Ρε πατε καλα; ποιος εθεσε θεμα να φυγει;;; βουτυρο στο ψωμι των αντιπαλων βαζετε;;;;
- Panos Fanfaras
- Black&White
Pastor_of_Muppets έγραψε:GoMaRoS έγραψε:αυτοί οι 50 ποιοι είναι κάθε φορά εκεί, θα μας πει ποτέ κανένας; Μήπως είναι και αυτοί που φώναζαν στον Ιβάν φέρε τον Άγγελο;
Ένας ήμουν εγώ. Τους άλλους 49 δεν τους γνωρίζω.
Πως είναι go home στα ρώσικα;