οπως φαινεται θα γινει σκληρη μαχη για το υστατο χαιρε
και ο αμπαλοαμπαλος φυλακας εχει λαικο ερεισμα η διαθεσιμο χρημα
παμε σε εκλογες λοιπον
να αποφασισει ο κυριαρχος λαος ποιος θα εχει την τιμη να εκφρασει τον επικηδειο
εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην κριση του λαου και βαθεια πιστη οτι θα ειμαι ο νικητης των εκλογων
θελω να ξαναθυμηθει το εκλογικο σωμα τα παρακατω
- ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ MVP ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ
-ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕΣΑ
-ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ
- ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΣΚΟΝΔΡΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΡΑΤ
-ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΕΡΗ
- ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣOY ΕΛΛΗΝΑ(να μπω με μεσο στο δημοσιο να καθομαι και να πληρωνομαι
και αλλα πολλα δεν θελω να σας κουραζω οποτε περναω στις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
Α ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
(μεταξυ μας ποιος περιμενει μεχρι το 2030 και αν που θα κρεμασει τα φιλοτιμα παπουτσια του?)
Β Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΠΥΡΟ-ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΣΠΥΡΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
αμπαλοαμπαλε φυλακα αν νομιζεις οτι θα κανεις τον επικηδειο του φιλοτιμου τραβα να σε δει κανενας γιατρος
στην καλυτερη των περιπτωσεων θα λεμε je suis guardian αλλα μαλλον η τυχη του γεροντα παστιτσιου θα μοιαζει με καθολικη επιβραβευσεη μπροστα σε αυτο που θα σου συμβει απερισκεπτε νεανια
αν δεν υπαρχουν σκοτεινα συμφεροντα που θα αλλοιωσουν το εκλογικο αποτελεσμα(ναι για εσενα λεω φυλακα)
τοτε οι εκλογες στην βορεια κορεα θα μοιαζουν με θριλερ μπροστα στα ποσοστα που δικαιουμαι
σε περιπτωση πραξικοπηματος στο τοπικ του φιλοτιμου θα γινει ο ΓΠΠ και μην πει κανεις αν ειναι απειλη....
ειναι
λοιπον οι υποψηφοι να δηλωσουν συμμετοχες να ετοιμασουν το αρχειο και να μας πουν τι θα κανουν να οριστει μερα εκλογων να τελειωνουμε
και οπως λεω σε νεα τραγουδι μου
You can fool some people sometimes
But you can't fool all the people all the time
το προοριζα για ΔΣ αλλα οπως λεει ο σοφος λαος καλλιο 5 και στο χερι...