Τώρα συγκρίνεις τον 34χρονο Σάλπι με τα 2 τελευταία χρόνια ψιλομηδαμηνή βοήθεια στην ομάδα και συμβόλαιο στο μύριο+, με το Τζιόλη..; Δε βλέπω ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση. Και δεν ειπα να του διπλασιάσεις το συμβόλαιο, ΣΙΓΑ τη διαφορά στο budget που θα έχεις με την ανανέωση. Αν όμως δεν τον ανανεώσεις και μετά ένα χρόνο τον θέλει και καμια Τούρκικη με τα διπλά, μετά θα ψάχνεις για σταθερό παίχτη να αγοράσεις ή θα του τα σκάσεις χοντρότερα, και ΤΟΤΕ ειναι που το Budget θα τη φάει.pilotos έγραψε:Προχθές μόλις έσπασες του Μήτσου.
Έχει ρε φίλε, πως δεν έχει, όταν μιλάμε για μπάτζετ δεν είναι μόνο τα ποσά των μεταγραφών.
Ακόμα δεν μου είπες, από που προκύπτει ΣΉΜΕΡΑ η ανανέωση για τον Αλεξ. Φοβάσαι μην φύγει;
Μου φαίνεται γουστάρετε να δημιουργείτε θέματα από το πουθενά. Πχ ανανέωση Τζιολη χτες. Λες και του την έπεσαν ομάδες να τον κλείσουν
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ανανέωση ΧΘΕΣ επιμένω για να μην πέσει κανένας να τον κλείσει στο μέλλον, αλλα και για να επιβραβευθεί η συνέπεια του. Ποτε δε δημιουργεί πρόβλημα, πάντα σταθερός, εργατικός, ήρεμος, δε τραυματίζεται συχνά, δε παίρνει κάρτες, ΠΟΛΛΟΙ αντίπαλοι τον παραδέχοντα, διεθνής Ελληνας ε ρε φιλε δε ξέρω πως να στο εξηγήσω αλλιώς... ΑΝΑΝΕΩΣΗ - ΧΘΕΣ
Το γίδι έχει προστασία σε όλη την ομάδα, επειδή έχει ταισμένα πρόβατα οπαδούς, ενώ εμείς λόγω νεύρων και απογοήτευσης έχουμε βαλθεί να καίμε τα ξερά, τα χλωρά, το σπίτι μας και το βρακί μας όλα μαζί.GiorgosAtha έγραψε:...
Και στην τελική ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι παραπάνω -εκτός από το ότι είναι μικρότερος- έχει το Σέρβικο γίδι που έχει ο gay και θεωρείτε παιχταράς επιπέδου Ch.L. ενώ ο Tziolinho λίγος και παλαίμαχος.