1ον δες τι υλικό είχε η Aρσεναλ τότε και τι εμείς. Δές επίσης τι μέγεθος ήταν τότε η Αρσεναλ σε σύγκριση με τις τωρινές ομάδες, και πώς αντιμετώπιζαν τότε τον θεσμό και πως τώρα(αλλάγες και rotation). 2ον Για το μάτς εκεί ναι συμφωνώ ότι ήταν ένα ματς μονόλογος με πολύ τύχη για μας. Αλλά θυμήσου η μάλλον ξαναδές το μάτς εδώ που θα τολμήσω να πώ ότι την κάναμε γιο-γιο σε κάποιες στιγμές. Ίσως υπερβολή. Τέσπα την παίξαμε στα ίσια και είμασταν και καλύτεροι. 3ον το θέμα μας- το δικό μου τέλοσπαντων είναι ότι η ομάδα δεν μου δείχνει κάτι πέρα απο τα στημένα. Όπου και πάλι αν λειπει ο Λουκας η ο Λίνο είναι σχεδόν ανούσια. 4ον δεν έχω βελτίωση σε τίποτα. Ίσα ίσα γινόμαστε χειρότεροι. Συμφωνώ ότι η ομάδα-προπονητής θέλει χρόνο. Αλλά παράλληλα έπρεπε να δείχνει κάτι. Έστω και 1% παραπάνω το κάθε παιχνίδι. Ακόμη και με τα "ασπρα χώματα". Αυτό που με προβληματίζει λοιπόν είναι ότι πέρα απο τα 30' του πρώτου παιχνιδιού με την μεταλιστ, που χάζεψα και ένιωσα ότι φέτος χτίζεται κάτι καλό ήρθαν άλλα 10 παιχνίδια που μου τα γκρέμισαν όλα. Αυτό είναι ανησυχητικό. Οπως είπε και ο Άγγελος λοιπόν όλοι ευχομάστε να αλλάξει γρήγορα η ομάδα και να φανεί η δουλειά. Αν δεν αλλάζει όμως υπάρχει θέμα. Κι αυτα περί υπομονής και και χρόνο και πλάνο και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι βλακείες. Η δουλεία φαίνεται κατευθείαν. Ο Σάντος όταν ήρθε έδειχνε κάποια πράγματα. Έδειχνε πλάνο. Από τη πρώτη μέρα προσπάθησε να βάλει κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Άσχετα αν δε μας άρεζαν η όχι. Ήταν ομάδα του όμως. Άμυνα? Άμυνα. Αυτό ήταν και είναι ακόμη και τώρα στην εθνική. Άσχετα αν δεν ταίριαζε στον ΠΑΟΚ που θέλουμε. Αυτά και sorry αν κούρασα.shark4 έγραψε:Οσο αυτα τα λιγουρια - οι δημοσιογραφοι- θα γραφουν τις μ@λακισμενες αποψεις τους , τοσο θα δημιουργειται κλιμα...
Εδω βρεθηκαν καποιοι που εγραψαν οτι ετοιμαζεται ο Τσιωλης για τον ΠΑΟΚ.... Απο εκει και περα εχει κουρασει και το θεμα με τον Αγγελο και τον καθε Αγγελο που εκ των υστερων - με μονο επιχειρημα το ΠΑΟΚτσηδικο φρονημα- λενε τα δικα τους...
Καλος - χρυσος εκανε αυτα που εκανε , τον ευχαριστουμε και παμε παρακατω... Τρεις φορες ηρθε , τρεις φορες εφυγε... Πηρε κυπελο με τον ΠΑΟΚ και απεκλεισε και την Αρσεναλ.... Και επισης αποκλειστηκε απο μια εβραικη ομαδα στον ιδιο θεσμο που θεωρει την Σαλκε της πλακας... :ugeek:
Ως εδω... Τοτε ο Λαζλο που ειναι ο μοναδικος προπονητης που με αυτον ελληνικη ομαδα κερδισε στην Αγγλια τι πρεπει να κανει ? Πρεπει να ερθει εδω και να απαιτησει λαικα δικαστηρια....
Ας αφησουνε τον Στεφενς να οργανωσει την ομαδα οπως ξερει.... Δεν μπορει ..Κατι παραπανω θα ξερει και θα εχει δει απο τα εγχωρια ταγαρια....
Για κατι τρομπες που απο το play- station περασαν στο Football Manager που ξημεροβραδιαζονται και νομιζουν οτι τα εμαθαν ολα , δεν συζητω καν....Ειναι σαν να εχεις παιξεις STRATEGO ( παλιο επιτραπεζιο παιχνιδι) και να πιστευεις οτι μπορεις να γινεις αρχηγος ΓΕΕΘΑ....
Τωρα οσοι θελουν να δουν την ομαδα με 10 + νεους παικτες , με νεο προπονητη να πηγαινει τρενο και να κερδιζει μεσα-εξω με απιστευτη μπαλα , κατοχη 70 λεπτα και σκορ του τυπου 4-0 και τα ρεστα , μαλλον θα πρεπει να περιμενουν ή να το ψαξουν λιγο...
Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιομαστε ....Ταμπουρι , ταματα , προσευχες και αγιος ο Θεος ηταν το παιχνιδι με την Αρσεναλ...Ουτε τους ειχαμε κλεισει ουτε τους ειχαμε απειλησει...Σε μια φαση που μονο γκολ δεν μυριζοταν κανεις , εκανε την απιστευτη ενεργεια ο Ζησης και μπηκε το γκολ....
Να τα λεμε ολα....
Μονο στο ματς με την Τοττεναμ , μπηκαμε μεσα και επαθαν πλακα .... Αυτη ειναι η αληθεια....
Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Δηλαδή τι θες να πεις οτι με την τοτεναμ που παίξαμε ηταν χαλαροί αυτοι ; Για το ματς στο Λονδίνο μιλάω
Αχ αυτή η θεοποιήση του Αγγελου
:(
Τελειως ακαιρες οι δηλώσεις Αγγελου και προπονητικα φυσικα δεν συγκρίνονται ο άλλος εχει πάρει το 1997 το ΟΥΕΦΑ με τη σάλκε μια μέτρια γερμανική ομάδα ΕΜΕΙΣ πανυγηριζουμε για μια μεγάλη πρόκριση με ταμπουρι και τύχη ,και επειδη ειπε για σάλκε ΒΛΕΠΟΥΜΕ τι κανει η σάλκε στους ομίλους ....
Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει και να κραξουμε τους γρηγοριαδηδες που βάζουν όριο τα δυο ματς με Αλκμάαρ και βάζελο όπου δήθεν θα κριθεί ο Στεφενς .....
Και μετά θα λεει ο Στελάρας φέρτε Τσιωλη η Άγγελο
Αχ αυτή η θεοποιήση του Αγγελου

Τελειως ακαιρες οι δηλώσεις Αγγελου και προπονητικα φυσικα δεν συγκρίνονται ο άλλος εχει πάρει το 1997 το ΟΥΕΦΑ με τη σάλκε μια μέτρια γερμανική ομάδα ΕΜΕΙΣ πανυγηριζουμε για μια μεγάλη πρόκριση με ταμπουρι και τύχη ,και επειδη ειπε για σάλκε ΒΛΕΠΟΥΜΕ τι κανει η σάλκε στους ομίλους ....
Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει και να κραξουμε τους γρηγοριαδηδες που βάζουν όριο τα δυο ματς με Αλκμάαρ και βάζελο όπου δήθεν θα κριθεί ο Στεφενς .....
Τον Αναστασιάδη τον εκτιμώ ως προπονητή. Ως ένα βαθμό βέβαια. Θεωρώ δηλαδή πως μέχρι ένα επίπεδο είναι εξαιρετικός κόουτς. Επίσης νομίζω πως αν δεν ήταν προβληματικός χαρακτήρας (όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του σε συνέντευξη του πριν λίγα χρόνια) θα είχε φτάσει ΠΟΛΥ ψηλότερα.
Απο εκεί και πέρα όμως, οι τελευταίες του δηλώσεις, μου φαίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ περίεργες. Εως ύποπτες θα έλεγα. Και για τα όσα είπε, την ευκολία με την οποία τα είπε, τον τρόπο που εκφράστηκε, τον ΤΟΠΟ που εκφράστηκε και άλλα πολλά.
Απο εκεί και πέρα όμως, οι τελευταίες του δηλώσεις, μου φαίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ περίεργες. Εως ύποπτες θα έλεγα. Και για τα όσα είπε, την ευκολία με την οποία τα είπε, τον τρόπο που εκφράστηκε, τον ΤΟΠΟ που εκφράστηκε και άλλα πολλά.
Ρε rain μας δουλευεις και εσυ που ψηλοτερα θα ειχε φτασει ο αναστασιαδης?
Πιστευεις οτι ειναι ικανος να οδηγησει ομαδα πλυν του γαυρου (που δε χρειαζεται και ιδιαιτερη προσπαθεια) στον τιτλο?
Αυτη η διαφορετικοτητα τον εκανε να πετυχαινει η σφαλιαρα και το μπινελικι η αν το θες πιο κομψα το καροτο και το μαστιγιο που ηταν απαραιτητα εκεινα τα χρονια (ισως ακομα) για να παρεις πραγματα απο τους ελληνες ποδοσφαιριστες.
Κατα τα αλλα οι ικανοτητες του ως κοουτς ειναι οσες και του τσιωλη του παρασχου και του καραγεωργιου.
Και οποιος εχει αντιρηση ας ξυπνησει απο τον βαθυ υπνο του παρελθοντος.
Πιστευεις οτι ειναι ικανος να οδηγησει ομαδα πλυν του γαυρου (που δε χρειαζεται και ιδιαιτερη προσπαθεια) στον τιτλο?
Αυτη η διαφορετικοτητα τον εκανε να πετυχαινει η σφαλιαρα και το μπινελικι η αν το θες πιο κομψα το καροτο και το μαστιγιο που ηταν απαραιτητα εκεινα τα χρονια (ισως ακομα) για να παρεις πραγματα απο τους ελληνες ποδοσφαιριστες.
Κατα τα αλλα οι ικανοτητες του ως κοουτς ειναι οσες και του τσιωλη του παρασχου και του καραγεωργιου.
Και οποιος εχει αντιρηση ας ξυπνησει απο τον βαθυ υπνο του παρελθοντος.
Κοίτα κανείς δεν είπε ότι ο Στέφενς δεν είναι καλός προπονητής ούτε τον σύγκρινα με τον Άγγελο. Δε χρειάζεται άλλωστε. Αλλά που είδες εσύ καλή την Σάλκε? Με τη Βασιλεία φουλ τύχη έπρεπε αν οχι να χάσει να φέρει χ.και την πρώτη αγωνιστική έπαιζε με την Στεάουα που είναι ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ. Οπότε χαλάρωσε και μη λες ότι να ναι. Κ επίσης ο Άγγελος μίλησε για την Σάλκε με τα παιχνίδια της με τον ΠΑΟΚ. Όπου όντως δεν ήταν τίποτα το τρομερό.eorptol έγραψε:Δηλαδή τι θες να πεις οτι με την τοτεναμ που παίξαμε ηταν χαλαροί αυτοι ; Για το ματς στο Λονδίνο μιλάω
Αχ αυτή η θεοποιήση του Αγγελου:(
Επίσης απο ότι έγραψα δεν κατάλαβες τίποτα έτσι? Σα να μην τα διάβασες. Είσαι από αυτούς που δίνουν περιθώριο στον νέο προπονητή όποιος κι αν ειναι κανενα χρόνο για να αρχίσει να δείχνει κάτι. Δεν είπα να μην τον αφήσουν να δουλέψει(εδώ και 3 μήνες δε νομίζω να τον πείραξε κανείς). Απλά είπα ότι ήδη η ομάδα έπρεπε κάτι να δείχνει μέρα με τη μέρα. Η ομάδα όμως πάει προς τα πίσω. Ούτε καν στάσιμη δεν είναι.
obanebane έγραψε:Ρε rain μας δουλευεις και εσυ που ψηλοτερα θα ειχε φτασει ο αναστασιαδης?.
Obanebane κάλμαρε φίλε μου δεν ζήτησα την υπογραφή συμβολαίου μαζί του! Είπα απλά πως θεωρώ οτι ΤΟΤΕ αν δεν είχε προβληματικό, εκρηκτικό και αδιέξοδο ταμπεραμέντο και ευρύτερα χαρακτήρα, θα είχε σταθεροποιηθεί για περισσότερο καιρό σε πάγκους ομάδων και συνεπώς (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ να το πάρουμε)θα είχε πετύχει περισσότερες νίκες άρα πιθανώς και υψηλότερες θέσεις.
Όσο κι αν το απορρίπτεις αυτό, καλές πορείες δεν είχε μόνο με το Γιαννιτσανάκη. Είχε και με το βάζελο. Ακόμα και με τη γριά (για τα κυβικά της).
Τέσπα ας μη ξεφεύγουμε τελείως οφ τόπικ. Έχει τα στραβά του και ΑΠΕΤΥΧΕ γι αυτά.
Rain θεωρώ ότι κάνεις δε μπορεί να βάλει τον Άγγελο να πει πράγματα. Ούτε η ιδια η ΠΑΝΑΓΙΑ. Οπότε το περίεργες δηλώσεις και ο τρόπος που εκφράστηκε ήταν μάλλον άκυρο. Πάντοτε ο Άγγελος έτσι εκφράζεται. Όπως νιώθει. Ίσως να ήταν περίεργος αυτός που τον έβγαλε να μιλήσει γιατί ήξερε τι θα πεί.rainmaker έγραψε:Τον Αναστασιάδη τον εκτιμώ ως προπονητή. Ως ένα βαθμό βέβαια. Θεωρώ δηλαδή πως μέχρι ένα επίπεδο είναι εξαιρετικός κόουτς. Επίσης νομίζω πως αν δεν ήταν προβληματικός χαρακτήρας (όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του σε συνέντευξη του πριν λίγα χρόνια) θα είχε φτάσει ΠΟΛΥ ψηλότερα.
rainmaker έγραψε:obanebane έγραψε:Ρε rain μας δουλευεις και εσυ που ψηλοτερα θα ειχε φτασει ο αναστασιαδης?.
Obanebane κάλμαρε φίλε μου δεν ζήτησα την υπογραφή συμβολαίου μαζί του! Είπα απλά πως θεωρώ οτι ΤΟΤΕ αν δεν είχε προβληματικό, εκρηκτικό και αδιέξοδο ταμπεραμέντο και ευρύτερα χαρακτήρα, θα είχε σταθεροποιηθεί για περισσότερο καιρό σε πάγκους ομάδων και συνεπώς (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ να το πάρουμε)θα είχε πετύχει περισσότερες νίκες άρα πιθανώς και υψηλότερες θέσεις.
Όσο κι αν το απορρίπτεις αυτό, καλές πορείες δεν είχε μόνο με το Γιαννιτσανάκη. Είχε και με το βάζελο. Ακόμα και με τη γριά (για τα κυβικά της).
Τέσπα ας μη ξεφεύγουμε τελείως οφ τόπικ. Έχει τα στραβά του και ΑΠΕΤΥΧΕ γι αυτά.
Μια χαρα ηρεμος ειμαι και δεν αφησα να εννοηθει πουθενα οτι εσυ θελεις τον Αναστασιαδη στο παγκο του ΠΑΟΚ.
Απλα σου απαντησα σε αυτο το ψηλοτερα που ειπες οτι μπορουσε να φτασει.
Μαλλον ομως δε μπηκες στον κοπο να διαβασεις τα υπολοιπα γραφομενα μου.
Σου ξαναλεω λοιπον οτι αυτη η διαφορετικοτητα που λες εσυ οτι δεν τον αφησε να φτασει ψηλοτερα εγω λεω οτι χωρις αυτη δεν θα ειχε κανει ουτε αυτα που εκανε στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις αυτο να σημαινει οτι διεκδικω το αλαθητο.
Μπορείς να ηρεμήσεις; Τι σε προσέβαλε τόσο και βγάζεις και επιπλέον συμπεράσματα;
Μια χαρά διάβασα τι είπες και διαφωνώ. Σιγά το πράμα.
Μπορεί εν τέλει να ισχύουν και τα δύο.
Μια χαρά διάβασα τι είπες και διαφωνώ. Σιγά το πράμα.
Μπορεί εν τέλει να ισχύουν και τα δύο.
Τιποτα δε με προσεβαλε ρε ξεκολα δεν εχω κανενα προβλημα,χρονια εδω μεσα ανταλασουμε αποψεις ειναι δυνατον να αλλαξω το σκεπτικο μου για σενα?
Το οτι τωρα που εγινες mod δε συμμετεχεις οπως παλια σε συζητησεις δε σημαινει οτι εισαι αλλος ανθρωπος.
Ξερω τον τροπο που σκεφτεσαι τοσα χρονια και δε διαφωνω σχεδον σε τιποτα.
Ισως ο τροπος γραφης μου να σου ξενισε λιγο.
Το οτι τωρα που εγινες mod δε συμμετεχεις οπως παλια σε συζητησεις δε σημαινει οτι εισαι αλλος ανθρωπος.
Ξερω τον τροπο που σκεφτεσαι τοσα χρονια και δε διαφωνω σχεδον σε τιποτα.
Ισως ο τροπος γραφης μου να σου ξενισε λιγο.
Ο Σαντος οταν ηρθε εαν εξαιρεσεις το παιχνιδι με την Καλαμαρια στο Καυτατζογλειο που κερδισαμε ( επιασε και πεναλντυ κατα τυχη ο Φερναντεζ με τα ποδια ) παρακαλουσαμε ενα ολοκληρο πρωταθλημα να κανουμε εκτος εδρας νικη...paoki1985 έγραψε:. Ο Σάντος όταν ήρθε έδειχνε κάποια πράγματα. Έδειχνε πλάνο
Απο την επομενη χρονια ξεκινησε να δειχνει και ακολουθησαν και κατι ευρωπαικα κλαρινα.... Παρολα αυτα τον θεωρω τον πορτογαλλο εναν απο τους καλυτερους προπονητες που περασαν... Και την τελευταια χρονια του, καναμε κατι κηδειες π.χ στο τηγανι , που οδηγησε τα εξωγαμα του στολου στην κερκιδα να κραζουν τον πρωην πρακτορα της Σταζι... Ολα αυτα δεν ηρθαν αμεσως αλλα περασε μια 3τια...
paoki1985 έγραψε:Κι αυτα περί υπομονής και και χρόνο και πλάνο και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι βλακείες. Η δουλεία φαίνεται κατευθείαν.
Μονο στην Μπαγερν ισχυει αυτο που ειναι ετοιμη ομαδα απο περυσι και απλως ηρθε ο Γκουαρντιολα... Αλλωστε και η δουλεια του Σαντος δεν φανηκε κατευθειαν.... Το εξηγησα παραπανω....
paoki1985 έγραψε:. Ίσα ίσα γινόμαστε χειρότεροι.
Αφου βλεπεις και επιδεινωση , δεν ξερω τι αλλο να πω....
Και ενα τελευταιο για την εποχη Αγγελου και Αρσεναλ κλπ.... Ειμασταν οι μοναδικοι που διαμαρτυρομασταν και ευχομασταν να κερδισει κανα φαουλ εξω απο την περιοχη ο Φρατζεσκος..... Αυτα για να μην ξεχνιομαστε .... :ugeek:
- navigator11
Ε όχι και οπισθοδρομεί η ομάδα.Είπαμε ρε παίδες,προβληματισμός για κάποιες αδυναμίες της ομάδας αλλά με μέτρο!Η κριτική να ασκείται και στον προπονητή αλλά όχι με βασική αιτία ή αφορμή τα ... έργα και ημέραι του ερυθρόκωλου εφήβου.Μεγαλύτερη πεπονόφλουδα απ'αυτό δεν υπάρχει.
-
Τα λέγαμε και πριν τελειώσει η μεταγραφική.
Πτώμα και τα δύο χαφ σου, κοιτάς τον πάγκο και ποιον έχεις; Τον Ιρλανδό παλαίμαχο εξτρέμ.
Διώξτε και τον "ουτσεκά" τώρα, να δέσει το γλυκό...
Πτώμα και τα δύο χαφ σου, κοιτάς τον πάγκο και ποιον έχεις; Τον Ιρλανδό παλαίμαχο εξτρέμ.

Διώξτε και τον "ουτσεκά" τώρα, να δέσει το γλυκό...
Αν δεν υπηρχε σημερα ο τζιωλης θα ειχαμε φαει 2 γκολ στο δευτερο ημιχρονο να προσεχουμε και τι λεμε,εκτος αν εννοεις τον λαζαρ και τον λορενς τοτε πασο.