Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Sick Bastard
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
http://www.sport-fm.gr/article/sti-thes ... ido/682320
Άντε να αρχίζουν οι ανακοινώσεις σιγά σιγά...
Άντε να αρχίζουν οι ανακοινώσεις σιγά σιγά...
- trel@menos
κ γω ακριβως την ιδια σκεψη εκανα,ο χοντρος24 τον ειχε αποριψει.
Θα βοηθησει πολυ το κεντρο μας ειναι πολυ καλος ο Πιντο
Θα βοηθησει πολυ το κεντρο μας ειναι πολυ καλος ο Πιντο
Παίζει κανένα video;
Δεν έχω εικόνα του παίκτη, κάποιος που τον έχει παρακολουθήσει μπορεί να τον περιγράψει;
Δεν έχω εικόνα του παίκτη, κάποιος που τον έχει παρακολουθήσει μπορεί να τον περιγράψει;
Φωτακης καλύτερος αμυντικά, καλύτερος επιθετικά και πιο δυνατός... Χοντρικα... Δεν μπορω να σκεφτώ αυτή τη στιγμη κάποιο άλλο καλο παράδειγμα... Ενας πολυ-πολυ καλύτερος Φωτακης...
οτι εγραψε ο arisk. Παρα τα 32 του ειναι μηχανακι,τα εχει ανετα 2-3 χρονια στην Ελλαδα. Ειναι μια πολυ καλυτερη εκδοση του Φωτακη,πολλες φορες καλυτερος παικτης του Ανοβερο(ομαδα με υψηλες απαιτησεις σε αντοχες) με γεματες χρονιες
- Sick Bastard
Απ αυτά που βλέπω μέχρι τώρα.slidar έγραψε:Sick έχεις κάποια πληροφόρηση η ρωτησες την πυθια?
arisk o .... Λίνο θα ανανεώσει;arisk έγραψε:Φωτακης καλύτερος αμυντικά, καλύτερος επιθετικά και πιο δυνατός... Χοντρικα... Δεν μπορω να σκεφτώ αυτή τη στιγμη κάποιο άλλο καλο παράδειγμα... Ενας πολυ-πολυ καλύτερος Φωτακης...

ον τόπικ θα τον χαρακτηρίζατε 6άρι;
Ε καλα και προτού έρθει ο Στεφενς φανταζομασταν διάφορα ας δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος των μεταγραφών και εκεί θα φανεί αν υπήρχε υπάρχει σχεδιασμός η όχι
Αποκλειστικό....υπογράφει σήμερα ο Καράμπελας.
Με το δικό μου nick συνδέθηκα...φτου!
Με το δικό μου nick συνδέθηκα...φτου!
6αρο8αρι θα τον ελεγα μάλλον... Εδώ οι ΑΡΔ λένε ότι θα πάρουμε δεκαρι απο την ΑνατολικοΔυτική Ευρώπη...! Το 6αρο8αρι ειναι πιο ακριβές απο αυτο...teod1980 έγραψε:arisk o .... Λίνο θα ανανεώσει;arisk έγραψε:Φωτακης καλύτερος αμυντικά, καλύτερος επιθετικά και πιο δυνατός... Χοντρικα... Δεν μπορω να σκεφτώ αυτή τη στιγμη κάποιο άλλο καλο παράδειγμα... Ενας πολυ-πολυ καλύτερος Φωτακης...
![]()
ον τόπικ θα τον χαρακτηρίζατε 6άρι;

Ο Λινο με το σκαρί που έχει αν θελει παίζει 2-3 χρονακια ακόμη... Αλλα δεν νομίζω να θελει...
Αυτο με τον Καραμπελα ελπίζω ότι ειναι αστείο ε...? Να δώ δίδυμο στα πλάγια μπακ Σκονδρα-Καράμπελα και τα κολυρια να πανε και να έρχονται στην Τούμπα...