Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Dimg4 έγραψε:Στο dna του ΠΑΟΚτση αλλα και γενικα του Ελληνα ειναι να ψαχνει εξιλαστηρια θυματα. Τωρα ο Γεωργιαδης δεχεται τα πιο αδικα πυρα ever
Προσωπικα δεν τον κρινω σαν προπονητη γιατι ΔΕΝ ειναι.Απλα δεν δεχομαι να μας πουλαει τρελα για χτισιματα.Εκτος κι αν ειναι...χτιστης.
Ας αραξει στο μισθο του,δεν χρειαζεται να μας γυρναει και τα μυαλλα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

kataramenos5 έγραψε:
Alastor έγραψε:Δε φταει κανενας Γεωργιαδης για το χαλι,το ψαρι βρωμαει απτο κεφαλι.Αυτοι που φταινε ειναι αυτοι που φεραν τον Γεωργιαδη για τριτη συνεχομενη χρονια στον ΠΑΟΚ

Και μενα αν με ελεγε ο Σαββιδης να αναλαβω τον ΠΑΟΚ,θα το εκανα διοτι θα ταν τιμη μου...το θεμα ειναι γιατι να καλεσει τον Alastor ο Σαββιδης και οχι καποιον που να ξερει ενδεδειγμενα που παν τα τεσσερα?

Οπως θα λεω και θα ξαναλεω,δε φταει ο σαλπιγγιδης,ο αγγελος κλπ κλπ.Φταει η δοιηκηση και εκει τελειωνει το θεμα.
Και αν κατι δεν αλλαξε ολα αυτα τα 3 χρονια αποτυχιας,ειναι οι δοιηκουντες,διοτι παικτες προπονητες ακομα και γυμναστες ειδαμε να ερχονται και να φευγουν αβερτα
Ποιο απλα δε γινεται+++++++++
+ ΧΙ

Ειναι σαν να λεμε γιατι δεν άλλαξε τπτ οταν απο α εθνική γίναμε σούπα λίγκα (απο τα ιδια άτομα)"

Τύραννος προπονητης με ασυλία , να μας οργανώσει
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Καμαρώστε ευφράδεια, ειρμό και... αυτοκριτική για την τακτική προσέγγιση του αγώνα
Καλά που έφυγε ο τσοπάνης τού Μπαχτσέ και ήρθε ο γουρουνοτρόφος των Κρηνίδων

[youtube]9_kkotEuxyY[/youtube]

ΠΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΑ;

Μία εβδομάδα ανάπαυση επειδή νομίζεις ότι οι χαρακτηρισμοί προς στον προπονητή της ομάδας θα περάσουν έτσι...

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οσο λαθος εχουν αυτοι που τα φορτώνουν ολα στον ΑΑ αλλο τοσο εχεις κι εσυ .Δε φταιει ο ΓΧ, αυτοι που τον εφεραν για 3η φορα φταιν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

astronaut έγραψε:Ο καλύτερος έλληνας προπονητής της γενιάς του, κατά ΚυρΚυρ & σία,
και για τον Αναστασιαδη είπε οτι είναι ενας απο τους καλύτερους Έλληνες Προπονητές της γενιάς του και για αυτό έμεινε στο προσκήνιο τόσα χρόνια (επί λέξη).

Στο θέμα, δεν θεωρώ οτι μπορούμε ακόμα να κανουμε κάποιου είδους κριτική στο Γεωργιάδη. ακόμα και το χθεσινό που λενε για 4 φορ, πρωτον το θεωρώ φυσιολογικό και 2ον, το έχουν κανει πολυ προπονητές και στον ΠΑΟΚ κατα καιρούς και πρόσφατα μαλιστα, στον πρώτο γύρο πχ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ας μην του κάνουμε άλλες παραθέσεις γιατί το νωρίτερο που θα μπορέσει να απαντήσει είναι σε μία βδομάδα από τώρα!
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Φανταστείτε να του έχει πει ο Ιβάν ότι θα είναι πρώτος και του χρόνου. .
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Φέρτε τον πρώην της Ρούμπιν προπονητή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα πυρά προς τον ΓΧ δεν τα έθεσα όσον αφορά το γενικότερο χάλι της ομάδας. Προφανώς και δεν φταίει γι' αυτό. Όταν όμως μια ομάδα σε περιμένει όλη πίσω κι εσύ αντί να αποφορτίζεις τον άξονα, αντίθετα τον φορτίζεις με φορ και απομακρύνεις τα μοναδικά χαφ που θα μπορούσαν να παίξουν από τα πλάγια, ε τότε είσαι μάλλον παρανοϊκός.
Επιπλέον βάζει μέσα έναν παίκτη που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα και μάλιστα είχε να προπονηθεί μ' αυτήν 2 μήνες!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

<<<Υπάρχει ένα σημείο της τελευταίας τοποθέτησης του Ιβάν Σαββίδη που αναφέρει ότι θα έχετε ρόλο και στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας. >>>>>>>>>>>>

<<<Δεν έχετε μιλήσει καθόλου για το διάστημα ανάμεσα στο περσινό καλοκαίρι, μέχρι τώρα. Για όλα όσα έγιναν, διότι ήσασταν αλλά ταυτόχρονα δεν ήσασταν στην ομάδα...
«Έκανα μια συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη. Μου είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος και μου ζήτησε να κάνω κάτι που δεν μπορώ να σας το πω. Κάποια στιγμή θα το μάθετε. Αυτό που μου ζήτησε δεν μπόρεσε να γίνει μέχρι τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο. Συζητήσαμε ξανά και τον ρώτησα τι να κάνω. Είχα δυο προτάσεις. Μου είπε "θα σου πω" και μείναμε εκεί...Ήταν δύσκολη κατάσταση για μένα. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του μεγαλομετόχου».
-Έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε να κάνετε; Προπονητής; Τεχνικός διευθυντής;
«Προπονητής. Αυτό θέλω να είμαι».>>>>

Όποιος δεν το κατάλαβε ας αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

τσιριγώτης έγραψε:Φανταστείτε να του έχει πει ο Ιβάν ότι θα είναι πρώτος και του χρόνου. .
Κωστα,σε προλαβε ο τσιριγωτης.
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Το καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή που αναλαμβάνει στην μέση της περιόδου να εφαρμόσει πλήρως αυτά που θέλει. Αλλά, το κομμάτι στην συνέντευξη που έδωσες περί ψυχολογίας με αφήνει άφωνο.
Δεν είναι οξύμωρο να μιλάμε για ψυχολογία όταν έχουμε να κάνουμε με παίκτες επιπέδου;
«Συμφωνώ απόλυτα. Θα πρέπει να το αποβάλλουμε αυτό και να αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση. Το θέμα "ψυχολογία" εγώ δεν το καταλαβαίνω. Δε το κατάλαβα ποτέ, ούτε ως παίκτης, το θέμα καλής και καλής ψυχολογίας. Εδώ έχεις να κάνεις δουλειά. Να δώσω ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι μια ομάδα έχει τρεις σερί ήττες. Στο τέταρτο παιχνίδι, προηγείται με 1-0. Τι έχει τότε αυτή ομάδα; Καλή ψυχολογία λόγω του γκολ ή κακή διότι χάνει συνέχεια; Και αν ισοφαριστεί, τι ψυχολογία θα έχει; Κακή επειδή έφαγε γκολ ή καλή επειδή είχε προηγηθεί;».
Όλοι οι προπονητές υψηλού επιπέδου έχουν γνώσεις ψυχολογίας, και πλέον διαθέτουν γνώσεις περί management. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι για έναν τομέα που επηρεάζει σχεδόν τα πάντα στον αθλητισμό.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Νομίζω, μάλλον είμαι σχεδόν σίγουρος, πως όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ειδικούς αθλητικούς ψυχολόγους που παρακολουθούν τους αθλητές και τους παρέχουν υποστήριξη όποτε χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ωραία τα λεει ο γχ παντως..
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Φετος ριξαμε λευκη πετσετα με τον γχ.
Αν μεινει του χρόνου, καλύτερα να μην κατεβουμε καθόλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”