Μεταγραφές 2011-2012
-
Re: Μεταγραφές 2011-2012
Πάντως για να μας αυτοησυχάσω και λίγο και την προηγούμενη φορά (πριν 2-3 βδομάδες) είχαμε παρόμοια ξηρασία και δεν ακουγόταν ούτε μισό όνομα και πετάχτηκε ξαφνικά ο Μαγκέτι με τον Αντριουσκεβίτσιους..! Ας ελπίσουμε κάτι ανάλογο να γίνει και τώρα..
-
Καλά σήμερα τα ΣΠΟΡ γράφουν ότι τελικά είναι πολύ πιθανό να πάρουμε, όχι 4 (που λέγαμε PAOKMANIAK), ούτε καν 3, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!
Δηλαδή ούτε τον Δέδα, αλλά ούτε και τον Γκετσέφσκι να αντικαταστήσουμε και απλά να πάρουμε 2 αμερικανούς!
Και το κορυφαίο θα είναι, αφού χτες το διάβασα σε 3 ακόμα σάιτ, να πάρουμε όντως τελικά τον Χριστούγεννα και να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, καθώς στην ουσία θα είμαστε η μοναδική ομάδα που δε θα έχει ούτε ένα 3άρι στο ρόστερ της και το γατάκι ο Κρίστμας θα χτυπάει 40λεπτα, γιατί δε θα υπάρχει άλλος παίχτης απο πίσω!!!
Πέρα από την πλάκα τώρα, δε νομίζω να συμβούν όλα αυτά, δε τους έχω για τόσο χαζούς τον Σούλη και τον Μάτζικ, να δώσουν δηλαδή σε έναν παίχτη τύπου Κρίστμας τα κλειδιά του ηγέτη και βασικού σκόρερ της ομάδας, από τη στιγμή μάλιστα που και από τους υπόλοιπους που αποκτήσαμε κανείς δεν είναι σκόρερ (ούτε και ο Ράιτ μπορεί να δώσει πολλούς πόντους, σε αντίθεση με τον Παλάσιο). Κάτι άλλο θέλω να πιστεύω πως ετοιμάζουν, γι'αυτό και δεν ακούγεται τίποτα. Αν θέλαμε πραγματικά τον Κρίστμας νομίζω πως μέχρι τώρα θα τον είχαμε κλείσει. Εκτός κι αν περιμένουν ακόμα να έρθει ο Μαγκέτης..
Τέλοσπαντων, αναπληρωματικό έλληνα στο 3 και αμερικανό στο 4 μέχρι την Κυριακή ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ

Και το κορυφαίο θα είναι, αφού χτες το διάβασα σε 3 ακόμα σάιτ, να πάρουμε όντως τελικά τον Χριστούγεννα και να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, καθώς στην ουσία θα είμαστε η μοναδική ομάδα που δε θα έχει ούτε ένα 3άρι στο ρόστερ της και το γατάκι ο Κρίστμας θα χτυπάει 40λεπτα, γιατί δε θα υπάρχει άλλος παίχτης απο πίσω!!!

Πέρα από την πλάκα τώρα, δε νομίζω να συμβούν όλα αυτά, δε τους έχω για τόσο χαζούς τον Σούλη και τον Μάτζικ, να δώσουν δηλαδή σε έναν παίχτη τύπου Κρίστμας τα κλειδιά του ηγέτη και βασικού σκόρερ της ομάδας, από τη στιγμή μάλιστα που και από τους υπόλοιπους που αποκτήσαμε κανείς δεν είναι σκόρερ (ούτε και ο Ράιτ μπορεί να δώσει πολλούς πόντους, σε αντίθεση με τον Παλάσιο). Κάτι άλλο θέλω να πιστεύω πως ετοιμάζουν, γι'αυτό και δεν ακούγεται τίποτα. Αν θέλαμε πραγματικά τον Κρίστμας νομίζω πως μέχρι τώρα θα τον είχαμε κλείσει. Εκτός κι αν περιμένουν ακόμα να έρθει ο Μαγκέτης..

Τέλοσπαντων, αναπληρωματικό έλληνα στο 3 και αμερικανό στο 4 μέχρι την Κυριακή ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ

εχουμε και λεμε λοιπον
1)ραιτ,στιγγερς(πολυ ανεβασμενος θα ειναι φετος )
2)καλαμποκης ,γιαννακιδης
3) ?,?
4) ?,ντικουδης
5)λιθουανος, ? ,καλλες
+ κατι αραπηδες ,λιαπηδες,και ισως καλαμπακες
και απο αυτους λοιπον δεν θα παρουμε αλλους παρα μονο δυο δηλαδη στο 4,και στο 3(και ισως απο αυτους ο ενας θα ειναι ο χριστουγεννας
).
αυτη η ομαδα δεν φτανει ουτε για προπονηση...

1)ραιτ,στιγγερς(πολυ ανεβασμενος θα ειναι φετος )
2)καλαμποκης ,γιαννακιδης
3) ?,?
4) ?,ντικουδης
5)λιθουανος, ? ,καλλες
+ κατι αραπηδες ,λιαπηδες,και ισως καλαμπακες
και απο αυτους λοιπον δεν θα παρουμε αλλους παρα μονο δυο δηλαδη στο 4,και στο 3(και ισως απο αυτους ο ενας θα ειναι ο χριστουγεννας

αυτη η ομαδα δεν φτανει ουτε για προπονηση...

Φαίνεται πως τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν... Την ώρα που μέχρι και την Πέμπτη (8/9) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επισήμως άφηναν να εννοηθεί πως δεν ασχολούνται τόσο "ζεστά" για την ώρα με την υπόθεση του Τοντόρ Γκετσέφσκι και επικεντρώνονται σε άλλες περιπτώσεις, την Παρασκευή (9/9) από το περιβάλλον τους τονίζεται πως ο Σκοπιανός είναι πρώτη επιλογή και το θέμα αναμένεται να τεθεί σε μια νέα βάση.
Γι' αυτό, με τον παίκτη θα υπάρξουν νέες επαφές ώστε να βρεθεί λύση και να παραμείνει στην ομάδα, ενώ από τρεις μεταγραφές, όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας, ότι θα γινόταν, δεν αποκλείεται πλέον από τους ίδιους το ενδεχόμενο αυτές να είναι τελικά δύο, ένας παίκτης στο "3" και ένας στο "4". Μάλιστα στο "3" συνεχίζει να υπάρχει στη λίστα το όνομα του Ντιόντε Κρίστμας λόγω και του όχι του υψηλού του κασέ... Με λίγα λόγια τίποτα αυτή την στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο.
πηγη: πιταγυροχωριςκετσαπαπ'ολαΠΑΟΚ. τζι αρ
κατ' αρχην το ρεπορταζ μας ενημερωνει πως εχουμε να κανουμε με ανυπαρκτο μεταγραφικο σχεδιασμο..
δικαιωνεται ο τρικ 1000% σε αυτα που λεει..
επειτα, ποιος κριστμας ρε μαγκες;;;
πλακα ελπιζω να κανετε ετσι;
σουτ δεν εχει, παιδεια μπασκετικη ΔΕΝ εχει, τριαρι δεν ειναι.. με τα νευρα μας παιζετε;
δηλαδη σε ποσες αλλαγες ξενων θα παμε μεσα στη σεζον;
ψαχνουμε για 3αρια εδω κ 2 χρονια, ενω περασν αξιολογα τριαρια που τα χασαμε για ψιχουλα..
ο κενυ γκρεγκορυ φερ' ειπειν, ή ακομα και ο μαμαντου ντιαρα..
αλλα τι λεω; σε δυο back to back σεζον φεραμε καλαθομηχανες (μονρο, μαρσαλ) και δεν μπορεσαμε
να τους κρατησουμε..
και θα κρατησουμε το γατακι τον κριστμας..
κριστμας, κανε νιαου ρε..
οσο για τον μεγαλο Τοντορ, ελπιζω αυτος ο νεος κυκλος διαπραγματευσεων να ληξει με τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ να
μενει στην ομαδα μας.. δεν μπορω να φανταστω ΠΑΟΚ χωρις Τοντορ..
οπως κ να' χει, ευρωλιγκα μπαϊ μπαϊ..
αν πανε σε ροστερ 8-9 κανονικων παικτων (εκ των οποιων οι 2 ειναι 30φευγα κι ο ενας σακατης)
και καταφερει παλι κατι καλο ο Σουλης, τοτε πιστευω οτι θα παρει κ σοου στον αντ1..
με μαγους κι ετσι "ο διαδοχος του Σουλη Μαρκοπουλου"..
Γι' αυτό, με τον παίκτη θα υπάρξουν νέες επαφές ώστε να βρεθεί λύση και να παραμείνει στην ομάδα, ενώ από τρεις μεταγραφές, όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας, ότι θα γινόταν, δεν αποκλείεται πλέον από τους ίδιους το ενδεχόμενο αυτές να είναι τελικά δύο, ένας παίκτης στο "3" και ένας στο "4". Μάλιστα στο "3" συνεχίζει να υπάρχει στη λίστα το όνομα του Ντιόντε Κρίστμας λόγω και του όχι του υψηλού του κασέ... Με λίγα λόγια τίποτα αυτή την στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο.
πηγη: πιταγυροχωριςκετσαπαπ'ολαΠΑΟΚ. τζι αρ
κατ' αρχην το ρεπορταζ μας ενημερωνει πως εχουμε να κανουμε με ανυπαρκτο μεταγραφικο σχεδιασμο..
δικαιωνεται ο τρικ 1000% σε αυτα που λεει..
επειτα, ποιος κριστμας ρε μαγκες;;;
πλακα ελπιζω να κανετε ετσι;
σουτ δεν εχει, παιδεια μπασκετικη ΔΕΝ εχει, τριαρι δεν ειναι.. με τα νευρα μας παιζετε;
δηλαδη σε ποσες αλλαγες ξενων θα παμε μεσα στη σεζον;
ψαχνουμε για 3αρια εδω κ 2 χρονια, ενω περασν αξιολογα τριαρια που τα χασαμε για ψιχουλα..
ο κενυ γκρεγκορυ φερ' ειπειν, ή ακομα και ο μαμαντου ντιαρα..
αλλα τι λεω; σε δυο back to back σεζον φεραμε καλαθομηχανες (μονρο, μαρσαλ) και δεν μπορεσαμε
να τους κρατησουμε..
και θα κρατησουμε το γατακι τον κριστμας..
κριστμας, κανε νιαου ρε..
οσο για τον μεγαλο Τοντορ, ελπιζω αυτος ο νεος κυκλος διαπραγματευσεων να ληξει με τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ να
μενει στην ομαδα μας.. δεν μπορω να φανταστω ΠΑΟΚ χωρις Τοντορ..
οπως κ να' χει, ευρωλιγκα μπαϊ μπαϊ..
αν πανε σε ροστερ 8-9 κανονικων παικτων (εκ των οποιων οι 2 ειναι 30φευγα κι ο ενας σακατης)
και καταφερει παλι κατι καλο ο Σουλης, τοτε πιστευω οτι θα παρει κ σοου στον αντ1..
καλαμποκης, καλαμπακας, καλλες..
υπαρχει παικτης με το ονομα μπακας;
να τον παρουμε κι αυτον!
υπαρχει παικτης με το ονομα μπακας;
να τον παρουμε κι αυτον!
Ας περιμενουμε λιγο ρε συ.
Λιγο πολυ ολοι τα ιδια σκεφτομαστε αλλα ας λιγη υπομονη.
Λιγο πολυ ολοι τα ιδια σκεφτομαστε αλλα ας λιγη υπομονη.
συντροφε κορινθιε, ολο το καλοκαιρι δεν εχω γραψει λεξη..
ειμαι 32 στα 33, και ο Μπανε ηταν για μενα Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ παιδικος ηρωας..
ειμαι ανθρωπος αισιοδοξος απο τη φυση μου, και κοιταζω παντα τα πραγματα απο τη θετικη τους πλευρα..
ακομα και στο ποδοσφαιρο, χολη δεν εχω βγαλει, εκτος απο το τοπικ "ανεκδοτ.... " σορυ, "μακης χαβος"
ακομα κ η κινηση με τον ντικουδη με αρεσε..
αλλα μενουν 20 μερες ρε συ..
κι ερχεται ενα πολυ κρισιμο ματς..
οπου πηγαινεις λιγο πολυ σαν προβατο στη σφαγη..
τελος παντων, σεβομαι την απαιτηση- συμβουλη σου, κ σταματαω εδω..

ειμαι 32 στα 33, και ο Μπανε ηταν για μενα Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ παιδικος ηρωας..
ειμαι ανθρωπος αισιοδοξος απο τη φυση μου, και κοιταζω παντα τα πραγματα απο τη θετικη τους πλευρα..
ακομα και στο ποδοσφαιρο, χολη δεν εχω βγαλει, εκτος απο το τοπικ "ανεκδοτ.... " σορυ, "μακης χαβος"
ακομα κ η κινηση με τον ντικουδη με αρεσε..
αλλα μενουν 20 μερες ρε συ..
κι ερχεται ενα πολυ κρισιμο ματς..
οπου πηγαινεις λιγο πολυ σαν προβατο στη σφαγη..
τελος παντων, σεβομαι την απαιτηση- συμβουλη σου, κ σταματαω εδω..

-
nninik έγραψε:κριστμας, κανε νιαου ρε..
...και καταφερει παλι κατι καλο ο Σουλης, τοτε πιστευω οτι θα παρει κ σοου στον αντ1..

Έλα από ότι καταλαβαίνω θα "φάνε" τον αναπληρωματικό έλληνα στο 3, για να δώσουν τα λεφτά στον Γκετσέφσκι! Άρα τον βλέπω τον αμερικανό που θα πάρουμε για βασικό 3άρι να χτυπάει 40λεπτα, εκτός κι αν κάνουμε τον Καλλέ 3άρι, με τα 2.11 που έχει και αριστερόχειρας που είναι, ο νέος Τόνι Κούκοτς κι έτσι ναούμε..

Ψάχνει για τρεις παίκτες ο ΠΑΟΚ
Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη θα αναχωρήσει για την Τουρκία, για να συμμετέχει σε τουρνουά προετοιμασίας.
Οι άνθρωποι του «δικέφαλου» συνεχίζουν την αναζήτηση για τρεις ακόμη παίκτες. Ενα «τριάρι» με έφεση στο σκοράρισμα -έχοντας πάντα στο μυαλό τους την περίπτωση του Μαγκέτι-, ένα «τεσσάρι» από την Αμερική και έναν παίκτη από την κοινοτική αγορά για τις θέσεις «τέσσερα» και «πέντε».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =128775990
Ο Κόμματος τι κασέ έχει;Εντάξει 34,χωρίς σουτ και ασταθής σε απόδωση αλλά Έλληνας 3άρι με έφεση σε σκοράρισμα ελεύθερος.
-
Μιλάς για αυτόν που όταν έφυγε από εμάς και πήγε στον Ρούλη δήλωσε πως "έφυγα από μια μεγάλη ομάδα και πήγα σε μια μεγαλύτερη"? Έκλεισε στο Μαρούσι. Μακριά..
Τα αλήτικα νέα σήμερα λένε πως συζητάει με ρούλη.Πάντως 3άρι με έφεση στο σκοράρισμα είναι δύσκολο μας βλέπω με Μανολώπουλο μόνη λύση είναι κανας κοινωτικός.
δηλαδή ο Πρόδρομος ο Νικολαίδης θέλει πάνω από 35 χιλιάρικα για να έρθει? έλεος...
αποκλειεται να παρουν τον Μανωλοπουλο για 3 γιατι ειναι 4.(Τι κολλημα φαγατε??????????????????)
Κατα τα αλλα στο τοπικ βγαινει η μιρλα του ποδοσφαιρου χωρις να ξερουμε τι πραγματικα συμβαινει.Δεν εχουμε ακουσει κανεναν να λεει για το ποσοι παικτες θα ερθουν
ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚ
Κατα τα αλλα στο τοπικ βγαινει η μιρλα του ποδοσφαιρου χωρις να ξερουμε τι πραγματικα συμβαινει.Δεν εχουμε ακουσει κανεναν να λεει για το ποσοι παικτες θα ερθουν
ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚ
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
αφου θελετε το χεσιμο σας θα το εχετε!
Λοιπον, ποσο χρεος εχουμε 68 μυρια? τι ειπε ο Μπανε? Οτι θα βγαινουμε για 5-6 χρονια μονο ευροκαπ οπως η Παρτιζαν δουλευοντας με τις ακαδημιες μας και ταυτοχρονα μειωνοντας το χρεος μας.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ! ΥΠΟΜΟΝΗ! ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! σκεφτητε λιγο και μετα πειτε
Λοιπον, ποσο χρεος εχουμε 68 μυρια? τι ειπε ο Μπανε? Οτι θα βγαινουμε για 5-6 χρονια μονο ευροκαπ οπως η Παρτιζαν δουλευοντας με τις ακαδημιες μας και ταυτοχρονα μειωνοντας το χρεος μας.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ! ΥΠΟΜΟΝΗ! ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! σκεφτητε λιγο και μετα πειτε
- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ κι ολας αλλα σκεφτηκες πολυ για να τo γραψεις?
Προσοχή στους χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη.(όχι παράθεση όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο ποστ)
Lord_GayrosSlayer
Προσοχή στους χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη.(όχι παράθεση όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο ποστ)
Lord_GayrosSlayer