70.Στέλιος Κίτσιου
- Παλαιολόγος
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
ανεβαινει μεν,αλλα τρεχα γυρευε μετα,απαραδεκτη σεντρα,ολοι οι αντιπαλοι τον εχουν παρει χαμπαρι
απο το αλλο ακρο οι αλλοι δεν ανεβαινουν καν!
απο το αλλο ακρο οι αλλοι δεν ανεβαινουν καν!
Χάιλαιτ φάτσα με το τέρμα στα 5 μέτρα αν δεν έβρισκε τη μπάλα ο στιλ θα πήγαινε 10 μέτρα άουτ
2 χρονια εχει απο τον εντυπωσιακο 1ο γυρο με Στεβενς,και απο εκει κατηφορα. Δεν ξαναπιασε τετοια αποδοση απο τοτε...μαλλον ταβανι
- back in black
Μπα, χαιλαιτ είναι που ενώ στα κόρνερ μένει πίσω, κοίτα τον καλτσα.... Στο 2 γκολ τουςTolaros έγραψε:Χάιλαιτ φάτσα με το τέρμα στα 5 μέτρα αν δεν έβρισκε τη μπάλα ο στιλ θα πήγαινε 10 μέτρα άουτ
SM-N9005
- Παλαιολόγος
να παρουν το κουτι του κλοπ να τον βαλουν μεσα να εξασκειται πως πρεπει να φευγει η μπαλα
και γαμώ τα πεχτακια είσαι ρε κίτσιου, αλλα δούλεψε λίγο το γμιμενι σέντρα σου, κάνεις τα πάντα και το γαμάς στο τέλος...πες το leovats να σου δείξει πως να πετάς ξυράφια στην περιοχή
- thanos-xanthi
αφου δε σ εσπασε και κανα τζαμι, καλα εισαι σεραSera4 έγραψε:καλω τον στελιο να ερθει να μαζεψει τις μπαλες απο το μπαλκονι μου...
Όσο ξέρεις τόσο παίζεις...Συνέχισε να τα δίνεις όλα ρε Στελάκη και προσπάθησε περισσότερο να βελτιωθέις και σαν αμυντικός, αλλά κυρίως σ αυτήν την γ@μημένη την σωστή σέντρα-πάσα, ό,τι σκατά να ναι πια !!!
Ρε συ, μήπως σε έμαθε μπάλα ο Αλεξανδρίδης;;; Ίδιο ακριβώς "αποτέλεσμα" στις σέντρες "τρώγαμε" 10 χρόνια !!!
Ρε συ, μήπως σε έμαθε μπάλα ο Αλεξανδρίδης;;; Ίδιο ακριβώς "αποτέλεσμα" στις σέντρες "τρώγαμε" 10 χρόνια !!!
-
Dimg4
Re: 1. Μάρκος Βελλίδηςgoran 64 έγραψε:Σιγά ρε συ φίλε...ανατρίχιασα...Τέτοια αγάπη για την ομάδα από μερικούς μερικούς να την χ΄-σω εγώ !!!stelyk έγραψε:Μαζεψε το ΠΑΟΚομετρο τωρα...![]()
ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Δημοσίευσηαπό goran 64 » Κυρ Φεβ 21, 2016 11:25 pm
Προσπάθησε να βελτιωθείς όσο γίνεται γιατί το καλοκαίρι ξαναέχει λίμνη και Γιάννενα, όπως τα..."Π.Α.Σ." !!!
Οι θέσεις που παίρνεις είναι τραγικές για ομάδα με κατοχή της μπάλας και πίεση του αντιπάλου με την άμυνα της τραβηγμένη στην σέντρα !!! Στον Π.Α.Ο.Κ. είσαι πλέον, ούτε στα βρωμοσκούληκα, ούτε "στω Γιάννενω" !!!
ΞΥΥΥΥΥΥΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Dimg4
Το εχω ξαναπει. Το παιδι στεκεται στον ΠΑΟΚ του 2016 λογω συγκυριων και κακου σχεδιασμου. Το καλοκαιρι αμεσα μεταγραφη δεξιου μπακ με μπακ απ Κωνσταντινιδη (ελπιζω χωρις τραυματισμους) και Σκονδρα ως τριτη επιλογη
- ΑποστόληςΑ
Χθες με απογοήτευσες. Περίμενα βελτίωση, τουλάχιστον ως προς τις σέντρες σου, αλλά εκτός από αυτές ήταν και τα σουτ σου απαράδεκτα!
Κρίμα ρε γμτ!
Ο παίκτης πάντως δεν είναι μεγάλος, καθώς έχει ίδια ηλικία με τον Πέλκα (28.09.1993 ο Στέλιος, 26.10.1993 ο Δημήτρης).
Αμυντικά νομίζω ότι έχει βελτιωθεί κατά τι.
Κρίμα ρε γμτ!
Ο παίκτης πάντως δεν είναι μεγάλος, καθώς έχει ίδια ηλικία με τον Πέλκα (28.09.1993 ο Στέλιος, 26.10.1993 ο Δημήτρης).
Αμυντικά νομίζω ότι έχει βελτιωθεί κατά τι.