7. Nabil El Zhar
Re: 7. Nabil El Zhar
Μου δημιουργεί την εντύπωση πως τα μυαλά του έχουν πάρει αέρα.
Λες και προερχόμενος απο την Αγγλία και την Λίβερπουλ θα είχε την θέση καπαρωμένη...
Αν δεν δείξει τι αξίζει στο χορτάρι όχι την ενδεκάδα δεν βλέπει, αλλά ούτε στις κερκίδες της Τούμπας δεν θα πρέπει να πατά το πόδι του.
Λες και προερχόμενος απο την Αγγλία και την Λίβερπουλ θα είχε την θέση καπαρωμένη...
Αν δεν δείξει τι αξίζει στο χορτάρι όχι την ενδεκάδα δεν βλέπει, αλλά ούτε στις κερκίδες της Τούμπας δεν θα πρέπει να πατά το πόδι του.
Εγω νομιζω οτι μπορει να προσφερει ο παικτης αυτος.
Οταν ηρθε ημουν απο τους λιγους πολυ επιφυλακτικους, γιατι ακουγονταν μεγαλες υπερβολες εδω μεσα (μαγος, δευτερος Βιειρινια, παικταρας κλπ). Ετσι και τωρα λεω οτι παλι υπερβολες ακουγονται (παλτο, δεν κανει κλπ).
Εμενα μου εχει δειξει οτι εχει καποια καλα στοιχεια (μακρινο σουτ, διεισδυση) και σιγουρα απο το να παιζει ο Τσουκαλας δεξια, ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να παιζει ο Ελ Ζαρ.
Το καλοκαιρι ας παει στο καλο.
Οταν ηρθε ημουν απο τους λιγους πολυ επιφυλακτικους, γιατι ακουγονταν μεγαλες υπερβολες εδω μεσα (μαγος, δευτερος Βιειρινια, παικταρας κλπ). Ετσι και τωρα λεω οτι παλι υπερβολες ακουγονται (παλτο, δεν κανει κλπ).
Εμενα μου εχει δειξει οτι εχει καποια καλα στοιχεια (μακρινο σουτ, διεισδυση) και σιγουρα απο το να παιζει ο Τσουκαλας δεξια, ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να παιζει ο Ελ Ζαρ.
Το καλοκαιρι ας παει στο καλο.
Το θέμα είναι η διάθεσή του και το εξω-αγωνιστικό θέμα με την προσποίηση τραυματισμού, οπότε για αυτό νομίζω δεν παίζει.
θετικός και πάλι σήμερα
κέρδισε κάποιες προσωπικές μονομαχίες και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους συμπαίχτες του.
αμυντικά είχε κενά και επιθετικά από καθαρή ατυχία δεν του βγήκε μία τουλάχιστον από τις δύο τελικές προσπάθειες που είχε.
ΤΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΝΩ;

κέρδισε κάποιες προσωπικές μονομαχίες και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους συμπαίχτες του.
αμυντικά είχε κενά και επιθετικά από καθαρή ατυχία δεν του βγήκε μία τουλάχιστον από τις δύο τελικές προσπάθειες που είχε.
ΤΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΝΩ;

- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ Olorin καμία σχέση δεν έχει το στυλ του Nabil με του Σταύρου. Ο δεύτερος είναι χαφ (8άρι φαίνεται, αλλά παίζει λόγω ανάγκης ως 6άρι), ενώ ο Μαροκινός είναι καθαρόαιμο εξτρέμ, που δεν μπορεί να συνεισφέρει στο κατέβασμα και την κυκλοφορία της μπάλας.
- nick_shortjohn
Προτιμούσα να φύγει αυτό το παρτσακλό και να ενργοποιηθεί ο πιο κοντρολαρισμένος Κριστιάνο Μοράες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που έχει και μια κάθετη της προκοπής μιας και ο Ίβιτς φέτος (^%%@#$#*&()*...D.A.A.T. έγραψε:εδω που φτασαμε πρεπει να ενεργοποιηθει.
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΟΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ
ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΧΘΕΣ
ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΧΘΕΣ
ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Κι εμένα μ' αρέσει!
Ειδικά ο λοβός του δεξιού του αυτιού είναι άπαικτος!
(ο αριστερός έχει ένα μικροπρόβλημα, όσο να πεις...)
Ειδικά ο λοβός του δεξιού του αυτιού είναι άπαικτος!
(ο αριστερός έχει ένα μικροπρόβλημα, όσο να πεις...)
Παιχταρά μου Nabil, Πουλέν μου, βγάλε μάτια, δείξε στους άμπαλους συμΠαοκτσήδες μου ότι εσύ είσαι μόνο και κανένας άλλος. Ποιος Βιειρίνια και ποιος Κριτσιάνο.
Περιμένω ντρίπλες αρρωστημένες, από αυτές που αδυνατούν να κατανοήσουν οι αμυντικοί. Α, και καδρόνια σαν αυτό στην Καβάλα, που αν έμπαινε όλοι εδώ στο forum θα σου κάναμε τεμενάδες.
Απλά πρέπει να χάσεις και κανα κιλό και να μην κρύβεσαι στο γήπεδο όταν δεν έχεις τη μπάλα στα πόδια...

Περιμένω ντρίπλες αρρωστημένες, από αυτές που αδυνατούν να κατανοήσουν οι αμυντικοί. Α, και καδρόνια σαν αυτό στην Καβάλα, που αν έμπαινε όλοι εδώ στο forum θα σου κάναμε τεμενάδες.
Απλά πρέπει να χάσεις και κανα κιλό και να μην κρύβεσαι στο γήπεδο όταν δεν έχεις τη μπάλα στα πόδια...

nick_shortjohn έγραψε:Προτιμούσα να φύγει αυτό το παρτσακλό και να ενργοποιηθεί ο πιο κοντρολαρισμένος Κριστιάνο Μοράες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που έχει και μια κάθετη της προκοπής μιας και ο Ίβιτς φέτος (^%%@#$#*&()*...D.A.A.T. έγραψε:εδω που φτασαμε πρεπει να ενεργοποιηθει.
το θεμα δεν ειναι τι προτιμας εσυ και εγω αλλα τι προτιμανε αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις(ευτυχως..)
επισης ακομα και δικιο να εχεις ο χαρακτηρισμος ειναι ασχημος και δεν αξιζει σε παικτη του ΠΑΟΚ..με τον ελ ζαρ φταιει και ο ΠΑΟΚ στον τροπο που τον διαχειριστηκε αφου οπως και οι περισσοτεροι μαροκινοι ειναι παιδια με ιδιαιτεροτητες
Γενικά ο χειρισμός ήταν τραγικός.Σαν ''μπάλα'' δεν έχουμε και πολλούς καλύτερους.