Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Re: Συζήτηση πολιτισμένη

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

gash04 έγραψε:
emeissaspsirizoume4 έγραψε:gash για ενα θεμα που συζητουσαμε πριν λιγες μερες ;)

Άσχετοι για Σαλπιγγίδη
02 Jun 2010 17:13

Κάποιοι φίλοι εμπιστεύτηκαν έγραφα προς μία κατεύθυνση. Έγγραφα που αφορούσαν την υπόθεση Σαλπιγγίδη και το καλοκαίρι του 2006. Έλα όμως που αυτοί οι οποίοι πήραν τα έγγραφα στα χέρια τους δεν κατάλαβαν τίποτα από το περιεχόμενο. Είναι δυνατόν να λέγεται ότι ο Σαλπιγγίδης προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως δεν έκανε προσφυγή… Τέτοιο ψέμα; Πότε έγινε αυτό; Και τότε γιατί συγκεντρώθηκαν 20 παράγοντες στην Τούμπα και μάζεψαν 350 χιλιάρικα που πήρε ο παίκτης; Για να θυμήσουμε ιστορία, τον Ιούνιο του 2006 οι παράγοντες (ο Κατσαρής κυρίως) έδωσαν τα λεφτά. Αργότερα τον Αύγουστο οι οπαδοί μάζευαν χρήματα για τον παίκτη. Και τον κατηγορούν –εδώ έχουν σημασία τα έγγραφα- ότι ήξερε τα πάντα για την τελειωμένη μεταξύ των ΠΑΕ μεταγραφή, αλλά δεν τους είπε τίποτα…

http://www.paok24.com/mmeitem.asp?m=11& ... E%B4%CE%B7

Μπορούμε να ξέρουμε για τι έγγραφα μιλάμε και σε ποιον παραδόθηκαν (γιατί και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα απο το συγκεκριμένο ανυπόγραφο δημοσίευμα)?

edit τώρα είδα έγραψες για το μετροσπ.
Ούτε αυτή είναι κατά την αποψη μου η αλήθεια επειδή το παρουσίασε το θέμα το μέτροσπ.
Είμαι μια ακόμα εκδοχή τίποτα παραπάνω.
Ένα σενάριο μια υπόθεση να το ξεκαθαρίσουμε.
sidpanos έγραψε: ΤΟ «ΣΤΗΣΙΜΟ» ΑΠΟ ΓΟΥΜΕΝΟ!

Το «Μ» έψαξε και αποκαλύπτει όμως σήμερα ένα σημαντικό, το σημαντικότερο στοιχείο της προσφυγής Σαλπιγγίδη, που όμως κατατέθηκε χωρίς την υπογραφή του παίκτη και από τον δικηγόρο που ήταν και δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο!

Ο κ. Αργύρης Λίβας, έμπειρος στο χώρο της αθλητικής δικαιοσύνης, που ακουγόταν σε κάποιες μαγνητοφωνήσεις να μιλάει με τον Σπάθα για τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω («και όλοι οι άλλοι να πάνε να...»), την περίοδο του 2006 ήταν συνεργαζόμενος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Γούμενο στην Αθήνα.

Στο έγγραφο που παρουσιάζουμε σήμερα, εκτός εκείνης της ιδιότητας, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι και δικηγόρος που καταθέτει την προσφυγή Σαλπιγγίδη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!

Ποιος μας λέει λοιπόν ότι όλο αυτό το σκηνικό που «στήθηκε» από τον Γούμενο, δεν είναι προϊόν εκβιασμού για να οδηγήσει τον διεθνή επιθετικό στην «έξοδο», να δημιουργήσει εντέχνως πρόβλημα στις σχέσεις του με τους οπαδούς που έκαναν αγώνα να μαζέψουν λεφτά και να τον πουλήσει άνετα και ελεύθερα πλέον στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε προσυμφωνήσει τρεις μήνες νωρίτερα;

Ο Σαλπιγγίδης ήταν ένα «πιόνι» στην σκακιέρα των όσων έπαιζε ο Γούμενος με το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, προσπαθώντας να πάρει λεφτά για να σώσει τις επιχειρήσεις του αδιαφορώντας για τον ΠΑΟΚ, κάτι που κατήγγειλαν και οι μετέπειτα παράγοντες, με πρώτο τον δικηγόρο κ. Μόκκα, αλλά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ< που έχει κάνει μήνυση και αγωγή κατά του Γούμενου.

ΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ

Πολύς ντόρος γίνεται για τα λεφτά που πήρε ο διεθνής παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Στην προσφυγή του λοιπόν, στην οποία υπογράφει ο... Λίβας (!), ο Σαλπιγγίδης φέρεται να ζητάει από την ΠΑΕ 846.168 ευρώ, τα δεδουλευμένα (484.493), αλλά και τα χρήματα του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς (361.675 ευρώ), με ημερομηνία 13 Ιουνίου 2006.
Δέκα ημέρες αργότερα και ενώ έχει γίνει ο μεγάλος αγώνας των οπαδών του ΠΑΟΚ να συγκεντρώσουν χρήματα, βρίσκεται η λύση και το ποσό των 381.900 ευρώ, που έπρεπε να πάρει ο παίκτης.

Με υπογραφή πάλι του κ. Λίβα (23/06/2006), ο παίκτης φαίνεται να συμφωνεί με μονομερή δήλωση που καταθέτει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (του Γούμενου). Η δήλωση αυτή μάλιστα στέλνεται από το FAX της ΕΠΑΕ στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τρεις ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο λαός του ΠΑΟΚ είχε συγκεντρώσει το ποσό και ο Σαλπιγγίδης ήταν αποφασισμένος να μείνει, αλλά τον καλεί ο Γούμενος και του λέει (σύμφωνα με δήλωση του παίκτη): «Εντάξει, ο κόσμος μάζεψε τα λεφτά, αλλά να ξέρεις ότι εάν μείνεις, του χρόνου θα πληρώνεσαι μόνο εσύ. Κανένας άλλος παίκτης. Δεν έχω λεφτά να τους πληρώνω και εάν αισθάνεσαι καλά να μπαίνεις στα αποδυτήρια και να τους βλέπεις όλους απλήρωτους, ενώ εσύ θα τα έχεις πάρει, τότε μείνε» (απόσπασμα από συνέντευξη Σαλπιγγίδη στο «Μετρόπολις»).

Ο παίκτης δέχθηκε να πάρει τις 250.000 ευρώ που συγκέντρωσε ο κόσμος (θυμίζουμε για όσους ξεχνούν ότι τότε το «Μετρόπολις» αγόρασε δυο σουίτες αντί 37.000 ευρώ για να βοηθήσει στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ) και μια επιταγή του Α.Σ. ΠΑΟΚ 131.900 ευρώ λήξεως 15/07/2006, δεχόμενος την πρόταση Γούμενου για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Τα υπόλοιπα χρήματα της προσφυγής (περίπου 100.000 ευρώ, τα δεδουλευμένα) δεν τα διεκδίκησε ποτέ, ενώ το όλο σκηνικό αποδεικνύεται πλέον ολοκάθαρα ότι στήθηκε αριστοτεχνικά από τον Γούμενο, που όχι μόνο πούλησε τον παίκτη στον Παναθηναϊκό, αλλά οδήγησε και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο να βρίζουν τον Σαλπιγγίδη και να τον αποκαλούν «προδότη».

Το ΛΑΘΟΣ του παίκτη ήταν ότι όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην υπόθεση αυτή και θα πρέπει να μιλήσει κάποια στιγμή για όλα. Ίσως αύριο ή μεθαύριο όταν θα ανακοινωθεί η μεταγραφή από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Ο Σαλπιγγίδης οφείλει πάντως να ζητήσει και ένα «συγγνώμη» από το μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ, που έκανε τεράστιο αγώνα να συγκεντρώσει τα λεφτά για να τον κρατήσει στην ομάδα, αυτόν τον λαό που στηρίζει τον ΠΑΟΚ σε δύσκολους καιρούς.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εβδομάδα που αρχίζει, όταν και θα μάθουμε για την επιστροφή «Σάλπι» στην Τούμπα με τετραετές συμβόλαιο και προσωπική απόφαση Θοδωρή Ζαγοράκη.

απο κεντρική...
gash04 έγραψε:Οι ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ θα βγούν να ζητήσουν μια συγνώμη ή θα πρέπει να μετρήσουμε ποιο ΠΑΟΚόμετρο μετράει καλύτερα την μνήμη?
gash04 έγραψε:
ΑΝ υπάρχει έγγραφο με πλαστογράφηση της υπογραφής Σαλπιγγίδη θέλω να ακούσω ΑΝ οι σύνδεσμοι έχουν κάνει λάθος και πρέπει να ζητήσουν και μια συγνώμη προς τον παίχτη.

Ή μήπως η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια δεν μας αφήνει :?:

εκδοχη και σεναριο γινανε τωρα,αλλα πριν μερες σε αυτο το σεναριο πατησες και απαιτουσες εαν ειναι αληθες να βγουνε οι σφ και να ζητησουνε συγγνωμη ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν χρειαζόταν να τα παραθέσεις όλα αυτά καθότι όταν μιλάμε σοβαρά γνωρίζω απόλυτα του τι λέω και είμαι και αρκετά σαφής.

Επίσης απο όλα αυτά που έκανες παράθεση κοίτα ξανά στο τελευταίο ποστ μου που υπάρχει η λέξη ΑΝ και μάλιστα με κεφαλαία για να μην υπάρχουν ερωτήσεις τέτοιου είδους όπως και έκανες.()παρόλο που το λες και εσύ στην ερώτηση σου)

Δεν υιοθετώ τίποτα φιλαράκι.
Για μένα η όλη συζήτηση είναι υποθετική απο την στιγμή που δεν έχω δει προσωπικά κάτι με τα μάτια μου(γιατί να πρέπει να το ξαναεξηγώ αυτό) και στηρίζεται σε σενάρια και μόνο σε σενάρια.

Αν είσαι καχύποπτος όμως (υποθετικά πάντα) τότε και εγώ είμαι προδότης του ΠΑΟΚ τόσο όσο και εσύ ή ψεύτης αντίστοιχα.

Αν υπάρχουν έγγραφα (επίσης υποθετικό σενάριο με το άρθρο που δημοσίευσες) τότε θα πρέπει επίσης να έρθουν στο φώς και μετά όσοι θέλουν τον δσ να ζητήσουν μια τεράστια συγνώμη απο αυτούς που αμφισβητούσαν τον παίχτη.

Όπως παρατηρείς όμως μιλάμε με υποθετικά σενάρια πάντα συνεπώς δεν μπορώ να δεχτώ την παραμικρή εκδοχή σεναρίου όταν δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία να φωτίσουν ''το τι ακριβώς έγινε πραγματικά'' και μάλιστα σε μια εποχή ιδιαίτερα ''σκοτεινή και άσχημη'' για τον ΠΑΟΚ μας.
Με βάση αυτό δεν μπορώ να κρίνω κάποιον ένοχο ή να τον χαρακτηρίσω προδότη ή ψεύτη ή κλέφτη τόσο απλά πόσο κυρίως όταν δεν ξέρω επακριβώς τι έχει γίνει με απόλυτη βεβαιότητα παρά μόνο να συζητήσω τις πιθανές εκδοχές.
(αν θέλεις μιλάμε και για αυτό που δημοσίευσες δεν έχω πρόβλημα).

Ας βγεί να μιλήσει αυτός που ξέρει και έχει στοιχεία για την όλη υπόθεση λοιπόν να μας φωτίσει γιατί και εγώ σαν καχύποπτος που είμαι άνετα θα μπορούσα να πω ότι για ποιον λόγο ανακυκλώνεται εδώ και 6 μήνες η Σαλπιγγιάδα? (και μάλιστα είχα σοβαρό πρόβλημα να κλειδώνω τόπικ κάθε τρείς και λίγο) .

Γιατί δεν μερίμνησε νωρίτερα κάποιος σύνδεσμος να ασχοληθεί ή αν θες να ενημερωθεί απο την ίδια την ΠΑΕ ή τον Ζαγοράκη (τι την έχουμε την συντονιστική των συνδέσμων?) για τι τι συμβαίνει?
Γιατί το θέμα αυτό ανακυκλώνεται ανάμεσα στις τάξεις μας (και δεν το θεωρώ το σοβαρότερο απο αυτά που έχουμε να λύσουμε) και ξεφυτρώνει πάντα όταν η ομάδα είναι στα καλά της?
6 μήνες είναι πολύ για να είναι λάθος και αν είναι λάθος (υποθετικά πάντα) δεν το διορθώνουμε με δεύτερο συνεχόμενο.

υγ
Παρόλα αυτά δεν απάντησες τι θα έκαναν οι σύνδεσμοι αν ξαφνικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά και ο Σαλπιγγίδης είχε δίκιο και γινόταν και ήρωας απο πάνω?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι άποψη έχετε για την επικείμενη επιστροφή του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ;

Είναι από τους παίκτες, που χρειαζόμαστε, είναι ΠΑΟΚτσής και τον θέλω στον ΠΑΟΚ. (66 %)

Είμαστε υπερβολικοί, με τις πράξεις του δείχνει ότι αξίζει μία 2η ευκαιρία. (18 %)

Θέλω να γυρίσει, αλλά φοβάμαι τις αντιδράσεις. (4 %)

Δεν θέλω να γυρίσει, αλλά θα σεβαστώ την απόφαση της διοίκησης. (7 %)

Να μην γυρίσει, δεν του συγχωρώ τον τρόπο, που έφυγε. (5 %)

Σκορ μέχρι στιγμής

88% - 12%

απο το site που έδωσες την πληροφορία που λέγαμε.
http://www.paok24.com/news.asp

υγ
Θα ήταν ενδιαφέρον η ανάλυση σου γιατί και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είχε κάνει παλαιότερα αλλά κατηγορήθηκε για αυτό απο συνοπαδούς και πάλι οι mods τρέχαμε τότε άλλα να τα κλειδώνουμε και άλλα ως στημένα.

επίσης και αυτό το site μπορεί να είναι επαγγελματίες μπορεί να είναι προδότες του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και υπερ συμφερόντων του ΠΑΟΚ δεν το ξέρω ακόμα.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

gash04 έγραψε:Για μένα η όλη συζήτηση είναι υποθετική απο την στιγμή που δεν έχω δει προσωπικά κάτι με τα μάτια μου(γιατί να πρέπει να το ξαναεξηγώ αυτό) και στηρίζεται σε σενάρια και μόνο σε σενάρια.
δεν υπαρχει τιποτα υποθετικο,ο δ.σ. εκανε προσφυγη και δεν υπαρχει καμια πλαστογραφηση καθως υπαρχουνε και δηλωσεις του ιδιου του δ.σ. για τους λογους που εκανε προσφυγη(τα λινκ απο δηλωσεις του υπαρχουνε στο αλλο τοπικ)
Αν υπάρχουν έγγραφα (επίσης υποθετικό σενάριο με το άρθρο που δημοσίευσες) τότε θα πρέπει επίσης να έρθουν στο φώς και μετά όσοι θέλουν τον δσ να ζητήσουν μια τεράστια συγνώμη απο αυτούς που αμφισβητούσαν τον παίχτη.
δεν υπαρχει τιποτα υποθετικο,ο δ.σ. εκανε προσφυγη και δεν υπαρχει καμια πλαστογραφηση καθως υπαρχουνε και δηλωσεις του ιδιου του δ.σ. για τους λογους που εκανε προσφυγη(τα λινκ απο δηλωσεις του υπαρχουνε στο αλλο τοπικ)

Όπως παρατηρείς όμως μιλάμε με υποθετικά σενάρια πάντα συνεπώς δεν μπορώ να δεχτώ την παραμικρή εκδοχή σεναρίου όταν δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία να φωτίσουν ''το τι ακριβώς έγινε πραγματικά'' και μάλιστα σε μια εποχή ιδιαίτερα ''σκοτεινή και άσχημη'' για τον ΠΑΟΚ μας.
εσυ πρωτος αρχισες να τα ποσταρεις τα σεναρια

γιατί και εγώ σαν καχύποπτος που είμαι άνετα θα μπορούσα να πω ότι για ποιον λόγο ανακυκλώνεται εδώ και 6 μήνες η Σαλπιγγιάδα? (και μάλιστα είχα σοβαρό πρόβλημα να κλειδώνω τόπικ κάθε τρείς και λίγο)

ανακυκλωνοτανε τοσο καιρο απο αρθρα αρδ
Γιατί δεν μερίμνησε νωρίτερα κάποιος σύνδεσμος να ασχοληθεί ή αν θες να ενημερωθεί απο την ίδια την ΠΑΕ ή τον Ζαγοράκη (τι την έχουμε την συντονιστική των συνδέσμων?) για τι τι συμβαίνει?
ειχανε ενημερωθει απο τον βρυζα τοτε που ειτανε προεδρος οτι ακομα δεν υπαρχει θεμα επιστροφης,το ιδιο και αργοτερα απο τον ζαγορακη
οποτε το θεμα εκλεινε εκει

Παρόλα αυτά δεν απάντησες τι θα έκαναν οι σύνδεσμοι αν ξαφνικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά και ο Σαλπιγγίδης είχε δίκιο και γινόταν και ήρωας απο πάνω?
οι κατηγοριες των σφ προς το προσωπο του δ.σ. ειναι συγκεκριμενες και ειναι αληθινα γεγονοτα οποτε δεν υπαρχει καν τετοιο θεμα
μην κατσεις ξανα να ρωτησεις ποιες ειναι και πως κτλ γιατι δεν θα τελειωσουμε ποτε και μετα εμενα θα βριζουνε τα αλλα μελη οτι συντηρω το θεμα και τους πριζω τα @@ ενω εσυ παλι θα εισαι στον αφρο :D
gash04 έγραψε: Θα ήταν ενδιαφέρον η ανάλυση σου γιατί και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είχε κάνει παλαιότερα αλλά κατηγορήθηκε για αυτό απο συνοπαδούς και πάλι οι mods τρέχαμε τότε άλλα να τα κλειδώνουμε και άλλα ως στημένα.
τι ακριβως να αναλυσω? δεν αμφισβητησα ποτε οτι η μεγαλη πλειοψηφια εκανε κωλοτουμπα και επιθυμει την επιστροφη του
επίσης και αυτό τοsite μπορεί να είναι επαγγελματίες μπορεί να είναι προδότες του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και υπερ συμφερόντων του ΠΑΟΚ δεν το ξέρω ακόμα.
εαν αναφερεσαι στο PAOK24 και γενικοτερα στους αρδ ολοι τους ειναι επαγγελματιες και ζουνε απο τον ΠΑΟΚ σε αντιθεση με εμας τους οπαδους που δινουμε ζωη στον ΠΑΟΚ και κατ' επεκταση στους αρδ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πες μας τι έκανε λοιπόν ο Σαλπιγγίδης μιας και έφαγες κόλλημα με αυτόν για τι πράγμα τον κατηγορείς?
Την ιστορία όπως την ξέρεις και φώτισε μας αλλιώς μη με προκαλείς να συζητάμε για ένα θέμα που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Ακόμα και απο το γκάλοπ σίγουρα δεν θα ψήφιζα το πρώτο :D

Ποια είναι η άποψη σου για το θέμα Σαλπιγγίδη στο ότι έκανε προσφυγή στο ότι έκανε μεταγραφή στο ότι ήξερε και τα άρπαξε τι ακριβώς στο σσσ δεν τα συζητήσαμε?
Πάλι τα ίδια θα ξαναπούμε?

Ήσουν μπροστά σε κάποια συζήτηση λίγο πριν γίνει μετακόμιση του Σαλπ στην Αθήνα σε επίπεδο ΔΣ ή μεταξύ ΣαλπιΓούμενου και ξέρεις τι του έχουν πει?

τα υπόλοιπα που λέει το δημοσίευμα λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας είναι.

Αν εστιάζεις μόνο στο τι έγινε ιστορικά που δεν αμφιβάλλω ότι έγινε έτσι θα πρέπει να ψάξεις καλά και τι μπορεί να έχει συμβεί παρασκηνιακά πριν κατηγορήσεις κάποιον με τον χαρακτηρισμό προδότη.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

οσο κολλημα εφαγα εγω αλλο τοσο εφαγες και εσυ να τον υπερασπιζεσαι
αυτα και τελος απο μενα (προς το παρον) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
μην κατσεις ξανα να ρωτησεις ποιες ειναι και πως κτλ γιατι δεν θα τελειωσουμε ποτε και μετα εμενα θα βριζουνε τα αλλα μελη οτι συντηρω το θεμα και τους πριζω τα @@ ενω εσυ παλι θα εισαι στον αφρο
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σαφής απάντηση για άλλη μια φορά εκ μέρους σου :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

μονο οι ανεγκεφαλοι και ο αδωνις γεωργιαδης πιστευουνε οτι αμα πουνε καποιον εβραιο οτι θα θιχτει
pepermint εισαι ελληνας

τον λόγο έχουν οι μπαρουτοκαπνισμένοι μαχητές της αλκάϊντα :lol: :lol: :lol:

...πόσο προβλέψιμος
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

ποσο ελληνας...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ε λίγο προσοχή με τα έλληνας και με τα εβραίος...

Εδώ μόνο ΠΑΟΚ, και επειδή ο ΠΑΟΚ είναι παντού, ο ρατσισμός δεν χωράει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και επειδή δεν είναι δικά μου λόγια:
"8.2 Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή administrators του Paokmania.gr/Forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή /και φυλετική προσβολή."

Επίσης αν το θεωρείται αστείο να χρησιμοποιείτε για βρισιές τον τίτλο "Έλληνας" που πρέσβευε και πρεσβεύει τόσα ιδανικά από την αρχαιότητα έως τώρα, τι να πω...

Μπορεί η ιδεολογία του ωχαδερφισμού να μαστίζει την εποχή μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποδεχτούμε και να κράζουμε χρησιμοποιώντας ως τρόπο προσβολής τα μειονεκτήματα του Έλληνα.

Από όλο αυτό θύχτικα, και ελπίζω σε κάποια παρατήρηση/σβήσιμο του/των παραπάνω ποστ(ς)...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Το Ελληνες ειστε και φαινεσται μια χαρα ΠΑΟΚσηδικο ειναι παντως :D :D :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Συμφωνω....βρισια ή ειρωνεια ειναι το "νεοελληνας".Τον "ελληνα",πλεον δεν τον συναντας ευκολα......αποτελει ειδος προς εξαφανιση.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

σωστος ο gika,10 φορες τα εχω πει για τους χαρακτηρισμους
αλλα βλεπεις 2 ποστ μετα το ποστ που με αποκαλει εβραιο ο αλλος εχει ποστ ενος moderator οποτε δυσκολα να μην το ειδε το ποστ του
το αφησε ετσι οποτε δεν γινοτανε να μην απαντησω αναλογως
για οσους θιχτηκαν ζητω συγγνωμη απο μερους μου
σε καποιο ποστ η σχολιο σε αρθρο ειχε πει ο zorro οτι ειναι λιγοι οι admin και λιγοι οι mod
επειδη εχει 30χιλιαδες μελη το φορουμ και δεν τα προλαβαινουνε ολα οι mod προτεινω να γινουνε περισσοτεροι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ρε συ pseirizoume4 αφού κ οι 2 που αλληλοκατηγορείστε για εβραιοι κ έλληνες τις ιδιες μπαρουφες συνεχίζετε...

Αυτος εγραψε ενα μεγάλο post ... εσυ του λες να μη κανει πολιτικη προπαγανδα...
αυτός σου λέει εισαι πιγκ ή οχι ... εσυ τον ξαναρωτάς εισαι πιγκ η οχι...
αυτος σου λεει οι εβραιοι απαντουν στην ερωτηση με ερωτηση...
εσυ κατι ειπες με τον αδωνι γεωργιαδη
αυτος κατι ειπε για αλ-καιντα κ ναγκορνο καραμπαχ....

κ η παπαριτσα συνεχίζετε επ απειρον... !!!!!!!!!!!!!!!

Η πλάκα είναι ή βρισιδι.... αποφασίστε !!!
Εγω πάντως το απολαμβάνω γιατι ακόμα κ βρισίδι να είναι , είναι με εξυπνες ατάκες .... !!!!!

Συνεχίστε έτσι παιδιά...
Keep honing !!!!!

Εκ του hono = χώνω :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”