Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tigon4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από tigon4 »

ελπιζω να χαλασει η μεταγραφη...................μετριος παικτης που δεν τον ξερει ουτε η μανα του............αφου τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα γιατι κανουμε μεταγραφες απλα για να κανουμε?...............ελπιζω η ευχη μου να γινει πραγματικοτητα και να μην κουβαληθουμε στις πλατες μας αυτο τον μετριο εως ανυπαρκτο παικτη.
Και επιτελους να σταματησουν καποιοι να μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες και γιατι τοσα ψεματα οσο αφορα τις 1-2 μεγαλες μεταγραφες που θα πραγματοποιηουσε η ομαδα?.........
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πως τον ειπαμε;;;;

Pacos Olivera Ferreira Cristiano Moraes;

Πφφφφ....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tigon4 έγραψε:ελπιζω να χαλασει η μεταγραφη...................μετριος παικτης που δεν τον ξερει ουτε η μανα του............αφου τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα γιατι κανουμε μεταγραφες απλα για να κανουμε?...............ελπιζω η ευχη μου να γινει πραγματικοτητα και να μην κουβαληθουμε στις πλατες μας αυτο τον μετριο εως ανυπαρκτο παικτη.
Και επιτελους να σταματησουν καποιοι να μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες και γιατι τοσα ψεματα οσο αφορα τις 1-2 μεγαλες μεταγραφες που θα πραγματοποιηουσε η ομαδα?.........
να φανταστω καταρχην οτι εισαι λατρης του πορτογαλικου πρωταθληματος ή οπαδος της συγκεκριμενης ομαδας για να μιλας ετσι για τον παιχτη...δευτερον δεν ακουστηκε απο κανεναν στη διοικηση για μεγαλες μεταγραφες ισα ισα μονο οικονομικη στενοτητα ακουγεται...και τελος αφου ξερεις τοσο καλα τον παιχτη για φωτισε και εμας που δεν ξερουμε...
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

παιδες σε 4,5 χρονια 66 εμφανισεις δεν ειναι καπως λιγες???
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

Φαινεται να ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας του...

edit: Σε οτι αφορα το market value που δειχνει το σαιτ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Πέμ 10 Δεκ 2009, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Είναι αγορά για 2,5 χρόνια... όχι δανεικός... Μου είναι εντελώς άγνωστος, όλα δείχνουν ότι είναι μια μετριότητα (στην Πορτογαλία όλα τα λαβράκια τα τσακώνουν σε νεαρή ηλικία η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ από μικρομεσαίες ομάδες της χώρας). Αλλά θα δείξει το χορτάρι... μακάρι να βοηθήσει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οποτε και τον βιερινια που τον πεταξανε ηταν ανυπαρκτος...ουτε θεος ειναι ουτε ανυπαρκτος καλυτερα να μασαμε παρα να μιλαμε ολα στο χορταρι φαινονται..ναθυμησω οτι ο λολο επαιζε σε ομαδα β ισπανιας πριν παει στον νιονιο..καλυτερα να μη μιλαμε απο τη στιγμη κιολας που το 90% ουτε που τον εχει δει...

υγ δε νομιζω να παιρνουμε αχρηστο παιχτη απο τη στιγμη που δινουμε και λεφτα κανονικη μεταγραφη δλδ
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

περιοχη πατ...
αστο...γ@μα το...καληνυχτα!!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

Sera4 έγραψε:
tigon4 έγραψε:ελπιζω να χαλασει η μεταγραφη...................μετριος παικτης που δεν τον ξερει ουτε η μανα του............αφου τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα γιατι κανουμε μεταγραφες απλα για να κανουμε?...............ελπιζω η ευχη μου να γινει πραγματικοτητα και να μην κουβαληθουμε στις πλατες μας αυτο τον μετριο εως ανυπαρκτο παικτη.
να φανταστω καταρχην οτι εισαι λατρης του πορτογαλικου πρωταθληματος ή οπαδος της συγκεκριμενης ομαδας για να μιλας ετσι για τον παιχτη...δευτερον δεν ακουστηκε απο κανεναν στη διοικηση για μεγαλες μεταγραφες ισα ισα μονο οικονομικη στενοτητα ακουγεται...και τελος αφου ξερεις τοσο καλα τον παιχτη για φωτισε και εμας που δεν ξερουμε...
sera συγνωμη δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω γιατι αυτα που γραφω ειναι συγκεκριμενα,πραγματικα και κατανοητα απο τον καθενα.Οποιος θελει να κρυφτει πισω απο το δακτυλο του ας το κανει.
anasmit

Δημοσίευση από anasmit »

Ρε παιδια πρωτη φορα γραφω αλλ μερικοι δεν παιζεστε....ακομα δεν εγινε η μεταγραφη,δεν επαιξε ακομα ολοι βγαλατε συμπερασμα.Δεν πατε καλα μερικοι.Εγω δεν λεω οτι θα παιξει.....αλλα ουτε οτι θα σκισει.Η διοικηση καλυπτει ενα κενο και θα δουμε αν εκανε σωστη επιλογη...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

+4
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

tigon4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:
sera συγνωμη δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω γιατι αυτα που γραφω ειναι συγκεκριμενα,πραγματικα και κατανοητα απο τον καθενα.Οποιος θελει να κρυφτει πισω απο το δακτυλο του ας το κανει.
Να σου πω την αληθεια ρε τιγκον εγω δεν καταλαβα , γιατι ειναι ανυπαρκτος ο παιχτης ?
Τον εχεις δει καπου σε καποι αγωνα?
Δεν λεω οτι δεν ειναι παλτο αλλα απο την στιγμη που δεν τον εχω δει ουτε 2 λεπτα στο γηπεδο πως γινετε να τον κρινω???
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δε νομίζω να είναι ανύπαρκτος....Θα το διαπιστώσουμε σύντομα!!! :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

και η μιρλα απο καποιους σε οοοολα τα θεματα που αφορουν την ομαδα μας συνεχιζεται..(σορρυ για το οφφτοπικ)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Έτσι ακριβώς αδελφέ μου.

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”