19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

kos

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από kos »

ronaldo έγραψε:
γιατι μεχρι τωρα ειχαν καλες σχεσεις??
ισα ισα πιστευω για το καλο του ηταν η αντιδραση του για να καταλαβουν καποιοι οτι κατι δεν παει καλα και απο την αντιμετωπιση του απο τον σαντος
δεν ειναι θεμα σχεσεων φιλε ροναλντο. ειναι θεμα εμπιστοσυνης. εαν ο προπονητης θεωρει οτι πρεπει να παιζει ο κουτσια. ετσι νομιζω τουλαχιστον. εκτος εαν ξερεις οτι μαλωσαν ή οτι ο σαντος δεν τον γουσταρει σαν ανθρωπο (οχι σαν ποδοσφαιριστη)

ronaldo έγραψε: για το χθεσινο παιχνιδι 2 ειναι τα ενδεχομενα για μενα
πρωτον ο σαντος δεν νοιωθει καθολου και νομιζε οτι αυτο το γηπεδο ειναι καταλληλο να αποδωσει ο κουτσιανικουλης.
μαλιστα σε καποια φαση του εδωσε και οδηγια βαλε τη μπαλα κατω και μπες προς τα μεσα και απορουσε γιατι δεν το κανει σε αυτο το γηπεδο
το γηπεδο ηταν χαλια? ποιες αλλες λυσεις ειχε ο σαντος? ενα σκεπτικο του στυλ " ο σορλεν ειναι χαλια, ο κριστιανο δεν εχει μπει στο νοημα, ο εντινιο με διαστρεμα και εγω θελω την προκριση. ας βαλω τον κουτσια ειναι καλα και θελει και παιχνιδια" σε καλυπτει?
ronaldo έγραψε: δευτερο ενδεχομενο ειναι οτι ηθελε να τον εκθεσει.ηξερε οτι δεν μπορει να παιξει σε αυτο το γηπεδο και για αυτο τον εβαλε.για αυτο τον εκανε και αλλαγη στο 30 μονο αυτον

ο κουτσιανικουλης μαλλον πιστευει το δευτερο σεναριο για αυτο και αντεδρασε
και πως να μην το νομισει αυτο οταν ολο τον πρωτο γυρο τον εβαζε 10 λεπτα και τεταρτα,και οταν μετα απο 2 εντυπωσιακα για μενα παιχνιδια του με τριπολη και σερες τον επιβραβευει με παγκο στα 2 επομενα παιχνιδια.
ειδικα το παιχνιδι με τον οσφπ ηταν οτι πρεπει για αυτον.
αν δεν τον βαλεις σε αυτο το παιχνιδι σημαινει οτι δεν τον υπολογιζεις για τιποτε
εκανε αλλαγη στο 30 μονο αυτον? δηλαδη ποσους επρεπε να κανει? 3 αλλαγες στο 30?
αλλα πραγματικα δεν ξερω πως μπορει ο σαντος να εκθεσει τον κουτσια. βαζοντας τον σε ενα ματς που δεν μπορει να αποδωσει τα αναμενομενα? γιατι στα προηγουμενα τι εκανε? απεδωσε τα αναμενομενα?
προφανως θα μου πεις. εδω θεωρεις οτι επαιξε εντυπωσιακα στις σερρες και με την τριπολη :o
στον πρωτο γυρο ο κουτσια πηρε περισσοτερο χρονο απο αυτον που θα επαιρνε εαν ο ΠΑΟΚ τον επαιρνε ελευθερο.
επαιξε γιατι ειναι μεταγραφη 2εκ.

καπου ομως σταματει αυτο. θα πρεπει να παιζει αυτος που αξιζει. εαν καποιος παιρνει τρελα λεφτα ή ψιχουλα ειναι θεμα της διοικησης, οχι του προπονητη.

ronaldo έγραψε: για μενα ο σαντος δεν μπορει να τα βαλει με τον κουτσιανικουλη ανοιχτα γιατι ειναι επενδυση 2 εκατομυριων
το παει στην αθορυβη απαξιωση του
καλα κανει και ο κουτσιανικουλης και την κανει φανερη την κοντρα για να λυθει το θεμα
ο μονος που απαξιωνει τον κουτσια ειναι ο ιδιος ο κουτσια. εξαντλει με την συμπεριφορα του τα χρονικα περιθωρια που (σωστα) του δινει ο κοσμος για να παιξει μπαλα. δηλωσεις του στυλ "πρεπει να παιζω" και συμπεριφορες σαν την χθεσινη δεν θα τον βοηθησουν να κανει την καριερα που μπορει να κανει.
kos

Δημοσίευση από kos »

Orwell έγραψε:Kαλά ας χαλαρώσουμε και λιγάκι με τον μικρό.
Δεν έκανε και κάτι το τραγικό...αν το δεις από άλλη οπτική καλό είναι οι παίκτες να βγάζουν και λίγο εγωισμό,με παρόμοιες μικρές εκφράσεις δυσαρέσκειας....μικρές επαναλαμβάνω...
Γιατί αρχίζω να πιστεύω με όλα αυτά που γράφονται ότι αυτός ήταν όλη η αιτία του κακού για τα χθεσινά....βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6....
δεν ηταν η αιτια του κακου φιλε μου. συμφωνω.
και εγω γουσταρω μερικες φορες τον εγωισμο αλλα στην καλη του μορφη. σε αυτον που δεν αντεχει να χανει.
οχι απο ενα ποδοσφαιριστη που του μιλαει ο αντιπαλος και κατεβαζει το κεφαλι. εκει που ειναι ο εγωισμος και ο τσαμπουκας?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

είμαι ο τελευταίος που θα τον υπερασπιστεί και από τους λίγους που δεν περιμένω και πολλά-πολλά καθώς θεωρώ λάθος την μεταγραφή του.
Αλλά δεν θέλω να μετατραπεί στον αποδιοπομπαίο τράγο για χθες...too much τόσα επικριτικά σχόλια.
giannis113

Δημοσίευση από giannis113 »

Προσωπική μου άποψη είναι ότι από τον Κούτσια έχουμε να δούμε απίστευτη μπάλα στο μέλλον!!!
Υπομονή και επιμονή!!!
Και να αφήσει κατά μέρους τις αντριδράσεις όπως στο κύπελλο γιατί μετά θα βλέπει τους αγώνες από την εξέδρα......
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Καταρχην. Ronaldo, τα περι ηθελημενου καψωνιου του Σαντος στον Κουτσιανικουλη θα τα αφησω ασχολιαστα. Ολοι μας εχουμε κακες στιγμες σε αυτο το φορουμ. Μην δηλητηριαζεις τον εγκεφαλο σου με Νεφελειμ.

Για τον Βασιλακη τωρα. Την ωρα του ματς, το κεφαλι μου πονουσε και δεν αντιληφθηκα το τι ακριβως συνεβη με τον Κουτσιανικουλη ενω και το Β' ημιχρονο το ειδα με κλειστη τη φωνη.

Σημερα το πρωι εμαθα το συμβαν και το κεφαλι μου αρχισε να ποναει ακομα περισσοτερο.

Σε πρωτη φαση: Oτι προβλεπει ο εσωτερικος κανονισμος.

Το αν θα γινεις αστερι ή οχι ειναι κατι που θα το δειξει το μελλον. Προς το παρον εισαι ακομα λαμπατερ, με δυνατοτητες προαγωγης σε ακομα πιο ισχυρες φωτιστικες εγκαταστασεις βεβαια. Για να εκμεταλλευτεις αυτες τις δυνατοτητες ομως τον προπονητη σου θα πρεπει να τον σεβεσαι. Και να θεωρεις τον εαυτο σου κωλοφαρδο που εχεις τον προπονητη που εχεις. Αλλους παικτες, με το ταλεντο το δικο σου ή και μεγαλυτερο ακομα, τους εφαγε η μαρμαγκα, γιατι σε εκεινα τα κρισιμα χρονια της καριερας τους, σε εκεινα τα χρονια που θα κρινοταν το ξεπεταγμα ή η στασιμοτητα, δεν διεθεταν την κωλοφαρδια να εχουν προπονητες σαν τον Σαντος, αλλα δουλευαν με Φουφουτοπουλους.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

hideguti και να μην συμφωνεις ξερω πολυ καλα τι λεω και το βλεπω εδω και πολυ καιρο αυτο και το γραφω και αρκετοι μου λενε τι ειναι αυτα που γραφεις και τα φανταζεσαι κτλ
να ομως που και ο κουτσιανικουλης τα ιδια με μενα πιστευει
γιατι για να εισαι 21 χρονων και να αντιδρασεις δεν το κανεις απο βεντετισμο αλλα απο αγανακτηση
αυτο εβγαλε χθες ο κουτσιανικουλης αγανακτιση απο ολα οσα εχει μαζεψει τον καιρο που ειναι στον ΠΑΟΚ
εγω ειδα εναν παιχτη ετοιμο να κλαψει απο νευρα και αγανακτηση

θυμιζω συνεχεια την απαραδεκτη συμπεριφορα απεναντι στον ηλιαδη για να μη νομιζετε αγιο τον σαντος

κατα τα αλλα δεν το θεωρω τυχερο που εχει τον συγκεκριμενο προπονητη γιατι απλα με τον συγκεκριμενο δεν εχει αναδειχθει κανενας νεαρος παιχτης(οσο τον παρακολουθω εγω στον ΠΑΟΚ αλλα και γενικα στην Ελλαδα).
μαλλον τον θεωρω εξαιρετικα ατυχο
Άβαταρ μέλους
Hideguti

ronaldo έγραψε:κατα τα αλλα δεν το θεωρω τυχερο που εχει τον συγκεκριμενο προπονητη γιατι απλα με τον συγκεκριμενο δεν εχει αναδειχθει κανενας νεαρος παιχτης(οσο τον παρακολουθω εγω στον ΠΑΟΚ αλλα και γενικα στην Ελλαδα).
Mαλεζας, Βιερινια.
Βαλε και τον Αραμπατζη μεσα, που απο τα μισα του φετινου πρωτου γυρου αρχισε να γινεται ποδοσφαιριστης.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε συ ρονάλντο πόσο αντιπαθείς τον Σάντος ρε φίλε???Πες μας να ξέρουμε...Είναι δυνατόν???Ο καλύτερος προπονητής που είχες είναι μαζί με άντε ακόμη 2,3 τη δεκαετεία του 70-80...Λίγο σεβασμο δε βλάπτει.

:pano:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Βασιλη, το θρασος μεσα στο γηπεδο. Και οι μ@λ@κιες κομμενες.-
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Hideguti έγραψε:
ronaldo έγραψε:κατα τα αλλα δεν το θεωρω τυχερο που εχει τον συγκεκριμενο προπονητη γιατι απλα με τον συγκεκριμενο δεν εχει αναδειχθει κανενας νεαρος παιχτης(οσο τον παρακολουθω εγω στον ΠΑΟΚ αλλα και γενικα στην Ελλαδα).
Mαλεζας, Βιερινια.
Βαλε και τον Αραμπατζη μεσα, που απο τα μισα του φετινου πρωτου γυρου αρχισε να γινεται ποδοσφαιριστης.
αληθεια ο βιειρινια ειναι ενας παιχτης νεαρος που αναδειχτηκε και που τον εμπιστευθηκε ο σαντος
δεν το ειχα σκεφτει
ο μαλεζας ειναι εδω και 3 χρονια ο καλυτερος αμυντικος μας και ειναι 4η επιλογη του σαντος οταν ξεκινανε οι χρονιες.απλα παιζει οταν τραυματιζονται οι αλλοι
και οταν γυρισει ο τσιριλο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θα ειναι βασικος
ο αραμπατζης ειναι 25 χρονων και πριν τραυματιστει ηταν ενα βημα απο το να παιξει εθνικη

και ναι ρε φωτη δεν τον συμπαθω τον προπονητη και τους εχω πει διακοσες χιλιαδες φορες τους λογους
βλεπεις δεν ασχολουμαι αλλο για το λογο οτι η ομαδα παει καλα και εχουμε στοχους
απλα στον κουτσιανικουλη βλεπω οπως ειπα εναν νεο ηλιαδη και αυτο με χαλαει πολυ..με χαλαει η εμπαθεια
το σταματαω εδω και μπορει να αλλαξουν τα πραγματα απο εδω και περα θα το δουμε
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Για τον Βιερινια ισως θα πρεπει να αρχισεις να το σκεφτεσαι. Στην Λεισόες επαιζε και η Πορτο δεν πιστεψε στο ταλεντο του ως οφειλε και μας τον αφησε με 300 ψωροχιλιαρικα. Ο Σαντος πιστεψε πολυ περισσοτερο στο ταλεντο του απο την Πορτο. Και καλα εκανε.

Ο Μαλεζας δεν ειναι εδω και τρια χρονια ο καλυτερος αμυντικος του ΠΑΟΚ, αλλα χαριν συζητησης ας το δεχθω οτι ειναι. Τι αποδεικνυεις με αυτο? Και ο Σαντος 3 χρονια ειναι στον ΠΑΟΚ. Αν ηταν εναν χρονο, τοτε θα ειχε βαση αυτο που λες. Οτι τον βρηκε δηλαδη ετοιμο τον Μαλεζα ο Σαντος.

Τελος, για το οτι ο Αραμπατζης ηταν ενα βημα πριν την Εθνικη πριν τραυματιστει, αποψη σου. Προσωπικα, δεν τη συμμεριζομαι καθολου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οταν στο 30΄η ομαδα χανει 2-0 και βλεπεις το νουμερο σου για αλλαγη,εχεις την αισθηση πως σε στοχοποιει ο προπονητης και φορτωνεσαι ευθυνες που δεν σου αναλογουν!Αυτα,για οσους δεν εχουν ανεβασει ποτε στη ζωη τους 180 σφιγμους!Ειμαι σιγουρος πως το εχει ηδη μετανοιωσει αλλα πρεπει να τιμωρηθει.Ειναι το μελλον του ΠΑΟΚ μαζι με Μαλεζα,Βιερινια.Τωρα τελευταια,παρα πολλοι εχουν ζητησει συγνωμη,για αυτα που ελεγαν,απο Σαντος,Αραμπατζη κ.α.Σταματηστε να κραζετε γιατι απο ενα σημειο και μετα η συγνωμη κατανταει μισο χεσιμο!!!!!!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αφηστε τον ρε παιδια τωρα που ανεβηκε ο παιχτης .......παλι θελετε να σερνετε......αφηστε τον στην ησυχια του...μην βγαζετε κομπλεχ........
μικρος ειναι δικαιολογειται...αφηστε τον τον θελουμε να ειναι σε φορμα ....μην τον μουρμουρατε...Please
Άβαταρ μέλους
jpm4

Δημοσίευση από jpm4 »

PARASANDALOS έγραψε:αφηστε τον ρε παιδια τωρα που ανεβηκε ο παιχτης .......παλι θελετε να σερνετε......αφηστε τον στην ησυχια του...μην βγαζετε κομπλεχ........
μικρος ειναι δικαιολογειται...αφηστε τον τον θελουμε να ειναι σε φορμα ....μην τον μουρμουρατε...Please
Σωστος! Για μενα δεν ειναι σωστο αυτο που εκανε αλλα δεν ειναι και η καταλληλη στιγμη τωρα για να τιμωρηθει!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ενα συμβολικό χρτηματικό πρόστιμο, μερικές συστάσεις από Κόνσε, Βρύζα και Ζήση που τον σέβεται και προχωράμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”