Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εγω μαζι σας... και εχω και κατι κατα νου...
Ας το ξεκινήσουμε και βλέπουμε...
Ορμήξτε λοιπόν...
http://forum.paokmania.gr/viewforum.php?f=121
Ας το ξεκινήσουμε και βλέπουμε...
Ορμήξτε λοιπόν...
http://forum.paokmania.gr/viewforum.php?f=121
-
Ωχ...novito έγραψε:Εγω μαζι σας... και εχω και κατι κατα νου...
- Aureliano Buendia
Το βρίσκω κάπως υπερβολικό ότι κλειδώθηκε -έστω και για μία μέρα- το τόπικ "Χορηγοί και Σπόνσορες".
Δεν ξέφυγαν οι χαρακτηρισμοί και όσο θα πλησιάζαμε στην ώρα του αγώνα, όλα θα έμοιαζαν ασήμαντες λεπτομέρειες.
Δεν ξέφυγαν οι χαρακτηρισμοί και όσο θα πλησιάζαμε στην ώρα του αγώνα, όλα θα έμοιαζαν ασήμαντες λεπτομέρειες.
-
Λοιπόν, κύριοι
Ανανεώθηκαν τα στατιστικά των παιχτών, και θα ανανεώνονται μετά από το τέλος του κάθε αγώνα. Μπορείτε να τα δείτε στο αντίστοιχο topic, "Ατομικά στατιστικά παιχτών".
Φέτος, θα υπάρχει και topic με τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του ΠΑΟΚ, με ημερομηνίες, σκόρερ, και link για τα αντίστοιχα topic, "Aποτελέσματα αγώνων 2010-2011".
Επίσης, τελειώσαμε με τα Play-offs Europa League, και συνεχίζουμε στο Group Stage Europa League.
Υπενθυμίζουμε ότι:
-στην τελευταία δημοσίευση των topics με τίτλο "Π.Α.Ο.Κ - ταδε 30/2 24:00 paoktv", και
-στην πρώτη δημοσίευση των topics με τίτλο "Π.Α.Ο.Κ. - ταδε 7-1 Σχόλια & παραλειπόμενα",
θα υπάρχει link για download του παιχνιδιού από megaupload/rapidshare κλπ.
Αυτά για τη μπάλα. Στο μπασκετάκι, θα επιμεληθούμε λίαν συντόμως.
Thx, AdminTeam
Ανανεώθηκαν τα στατιστικά των παιχτών, και θα ανανεώνονται μετά από το τέλος του κάθε αγώνα. Μπορείτε να τα δείτε στο αντίστοιχο topic, "Ατομικά στατιστικά παιχτών".
Φέτος, θα υπάρχει και topic με τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του ΠΑΟΚ, με ημερομηνίες, σκόρερ, και link για τα αντίστοιχα topic, "Aποτελέσματα αγώνων 2010-2011".
Επίσης, τελειώσαμε με τα Play-offs Europa League, και συνεχίζουμε στο Group Stage Europa League.
Υπενθυμίζουμε ότι:
-στην τελευταία δημοσίευση των topics με τίτλο "Π.Α.Ο.Κ - ταδε 30/2 24:00 paoktv", και
-στην πρώτη δημοσίευση των topics με τίτλο "Π.Α.Ο.Κ. - ταδε 7-1 Σχόλια & παραλειπόμενα",
θα υπάρχει link για download του παιχνιδιού από megaupload/rapidshare κλπ.
Αυτά για τη μπάλα. Στο μπασκετάκι, θα επιμεληθούμε λίαν συντόμως.
Thx, AdminTeam
Αδέρφια δεν μπορώ να βρω την εγραφή νέου μέλους.
Φίλος τρελός ΠΑΟΚτσής και αυτός στην Αυστραλία θέλει να γίνει μέλος αλλά δεν μπορεί αυτός αλλά ούτε και εγώ να βρούμε την εγραφή νέου μέλους!!!
Ευχαριτώ περιμενω νέα σας!!!
Φίλος τρελός ΠΑΟΚτσής και αυτός στην Αυστραλία θέλει να γίνει μέλος αλλά δεν μπορεί αυτός αλλά ούτε και εγώ να βρούμε την εγραφή νέου μέλους!!!
Ευχαριτώ περιμενω νέα σας!!!
Realcon μη μασας.... εδω δε μπορουσαμε να βρουμε που παρκαραμε, στην εγραφη κολλησες....? 

-
Έχει ειδοποιηθεί ο δάσκαλος, το συντομότερο θα έχει τελειώσει το θέμα με τους γαμωτουρκους.

ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ HACK ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ FORUM KANTE KATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
- cristiano4
Γ..Ω ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Κυρ 29 Αύγ 2010, 07:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχουν μπλοκαρει το path οταν πατας forum πανω πανω. Στο φορουμ μπηκα μεσω των τελευταιων δημοσιευσεων..Γ...ω τη γενιά τους...
Καλά μην αγχώνεστε, παιδάκι μπορεί να το κάνει αυτό. Και ποιος του είπε ότι θέλουμε να καταστρέψουμε την Αγιά Σοφιά???
Είναι απλό δηλαδή σχετικά, όπως είναι και εύκολη η αποκατάσταση. Ενα λινκ άλλαξαν στον κώδικα.
Αν θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν. Ηδη έχω στείλει το μέσον, για να βρεθεί το υπερόπλο που θα τους συντρίψει.

Είναι απλό δηλαδή σχετικά, όπως είναι και εύκολη η αποκατάσταση. Ενα λινκ άλλαξαν στον κώδικα.
Αν θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν. Ηδη έχω στείλει το μέσον, για να βρεθεί το υπερόπλο που θα τους συντρίψει.

- TheDeadMan4
Ελα μου ντε.. Πως τους μπηκε στο "μυαλο"(;), οτι θελουμε να καταστεψουμε την Αγια Σοφια... Παντως , εψαξα λιγο στο νετ , και βρηκα οτι εδω και αρκετο καιρο υπαρχουν αυτα τα μογγολια που χακαρουν(ενας θεος να το πει χακαρισμα αυτο που κανουν...) και ειναι και καλα κατα του πολεμου στη γαζα, και γι'αυτο το λογο κανουν χακ... (παπαριες με λιγα λογια...)
Απλα αν μπορουν οι υπευθυνοι του ΠΑΟΚμανια να το βγαλουν λιγο πιο γρηγορα, γιατι οταν βλεπω τουρκομογγολικες παπαριες , κατι παθαινω.... Και αν βαλουν ξανα το animation με την Αγια Σοφια...
Ακομη καλυτερα...
Απλα αν μπορουν οι υπευθυνοι του ΠΑΟΚμανια να το βγαλουν λιγο πιο γρηγορα, γιατι οταν βλεπω τουρκομογγολικες παπαριες , κατι παθαινω.... Και αν βαλουν ξανα το animation με την Αγια Σοφια...
Ακομη καλυτερα...