Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Nταξει οι στοιχηματικες κανουν κ το δικο τους κομμάτι, δεν τις παιρνω στα των μεταγραφων ιδιαιτερα σοβαρα
- katafraktos
το βαλαν οι στοιχηματικες και αρχισαν ολοι να γραφουν οτι να ναιScotch4 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 22:34Υπάρχει στοιχηματικη που μας εχει μεσα στη λίστα των ομαδων για Πάντερgeorge188 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 22:29 Του χαλβατσιωτη το τουιτ δεν βγαζει κ πολυ ακρη. Επισης το θεμα πάντερ που γράφουν μερικοι στα σοσιαλ πως προκυπτει? εχω την εντυπωση οτι μπαρτσελονα (συμφωνα με ρεπορταζ) παιρνει 4 μεικτά το χρόνο. Μ φαινεται ουτοπικο (σε αυτη τη φαση κ στο eurocup) να δωσουμε τετοιο συμβολαιο, μακαρι δηλαδη αλλα δυσκολο
-
Michalios92
Το οτι θα εβλεπα καποια στιγμη τον Χαλβατσιώτη να τουιτάρει με ψευτο inside infos στο Χ, πραγματικα δεν το περιμεναgeorge188 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 22:29 Του χαλβατσιωτη το τουιτ δεν βγαζει κ πολυ ακρη. Επισης το θεμα πάντερ που γράφουν μερικοι στα σοσιαλ πως προκυπτει? εχω την εντυπωση οτι μπαρτσελονα (συμφωνα με ρεπορταζ) παιρνει 4 μεικτά το χρόνο. Μ φαινεται ουτοπικο (σε αυτη τη φαση κ στο eurocup) να δωσουμε τετοιο συμβολαιο, μακαρι δηλαδη αλλα δυσκολο
- These users thanked the author Michalios92 for the post:
- george188
-
TsantiridisG
- Unpsofable78
Πώς ακριβώς τον καλωσορίζει; Γράφειkatafraktos έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 22:36και ο ρετρο στο facebook καλωσοριζει τον ΑλεξαντερKalamarGiannis έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 22:31 μπαίνω στο Χ μόνο για τον Κλείτο. Δε βρίσκω κάτι νέο στα σχόλια. Κάνω ένα βελάκι πίσω κατά λάθος και μου βγάζει σε ροή μάλλον ότι θεωρεί σχετικά ο αλγόριθμος.
Συγχωρέστε με μπήκα στον πειρασμό να μεταφέρω τα κουλά:
Ένας Μπασκετικός Αυτοκράτορας λέει βόμβα από Ισπανία μεριά (κάποιος λέει Κλάϊμπερν κι άλλος Πάντερ),
άλλος Μάκις Πιλούρις έκλεισε 99% ο Αλεξάντερ,
ένας Σταυρος Μπαρμπαρουσης ότι υπέγραψε για 2 χρόνια ο Γκρεϊ,
ki o Kώστας Χαλβατσιώτης ότι για εναν κλεισμένο που δεν τον ανακοινώνουν είχε πει @@@@ ο Τρινκι στην Ιταλία...
και καποιος Αδωνάτος λέει οτι ο Ταϊρί βρίσκεται σε συζητήσεις παραμονής
"Ο Kyle Alexander συμφώνησε με ΠΑΟΚ??"
- katafraktos
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 22:49Πώς ακριβώς τον καλωσορίζει; Γράφειkatafraktos έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 22:36και ο ρετρο στο facebook καλωσοριζει τον ΑλεξαντερKalamarGiannis έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 22:31 μπαίνω στο Χ μόνο για τον Κλείτο. Δε βρίσκω κάτι νέο στα σχόλια. Κάνω ένα βελάκι πίσω κατά λάθος και μου βγάζει σε ροή μάλλον ότι θεωρεί σχετικά ο αλγόριθμος.
Συγχωρέστε με μπήκα στον πειρασμό να μεταφέρω τα κουλά:
Ένας Μπασκετικός Αυτοκράτορας λέει βόμβα από Ισπανία μεριά (κάποιος λέει Κλάϊμπερν κι άλλος Πάντερ),
άλλος Μάκις Πιλούρις έκλεισε 99% ο Αλεξάντερ,
ένας Σταυρος Μπαρμπαρουσης ότι υπέγραψε για 2 χρόνια ο Γκρεϊ,
ki o Kώστας Χαλβατσιώτης ότι για εναν κλεισμένο που δεν τον ανακοινώνουν είχε πει @@@@ ο Τρινκι στην Ιταλία...
και καποιος Αδωνάτος λέει οτι ο Ταϊρί βρίσκεται σε συζητήσεις παραμονής
"Ο Kyle Alexander συμφώνησε με ΠΑΟΚ??"

- katafraktos
δυσκολα, οι Ελληνες περισσοτερο ασχολουνται
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- Patron
- Unpsofable78
Αντε να δούμε. Ελπίζω να μην εκτεθούν κι αυτός και κάποιοι άλλοι
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- katafraktos
-
TsantiridisG
Πάντως μέχρι στιγμής αυτό το ρόστερ δε το λες κ διαστημικό όπως μας έταζαν τα αρδακια . Και τον Κλειτο που λένε πολλοί, είναι απλά ο μοναδικός για το μπάσκετ μας χαχαχα. Κ αυτός, έβγαινε κ έλεγε διάφορα για F4 Ευρωλίγκας , ότι μας παρακαλάνε να μας πάρουν, ότι ότι ότι … τεσπα δεν πειράζει , αρκεί να βγει μια καλή ομάδα
Τώρα για τους στόχους , Tyree θέλω σίγουρα για του χρόνου. Μακάρι να μείνει .
Για Kyle Alexander , Gray, οκ αν κ θα ήθελα κάτι πιο εκλεκτό. Αλλά καλοί κ ειδικά Γκρευ γούσταρα . Αλλά , αν τους βάλεις με Καλαθη, Μπαζίνα… ρε παιδιά , ποιος θα σουτάρει ; Κ δε λέω ότι θα παίζουν μαζί αλλά σα να μαζεύτηκαν πολλοί οι ασουτοι. Κ ο Χουγκαζ δεν είναι consistent .
Τώρα, αν όντως έρθει Σπαν στους δίπλα, τότε να με σχωρατε , αλλά πρέπει ο Μυστακίδης να πάει να πάρει Φαλ κ με ελληνικό διαβατήριο . Να δω επιτέλους μια κίνηση Statement ως απάντηση . Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι τέτοιο
Τέλος, για το Ναζ τι σκατα γίνεται; Γιατί δεν ανακοινώνεται; Η Ναπολι έχει τελιωσει εδώ κ ένα μήνα τις υποχρεώσεις της . Ξέρει κανείς κάτι ;
Για Καλαθη, ακόμα παίζει η Παρτιζαν για αυτό δεν ανακοινώνεται ; Όπως κ ο Φοστερ. Εν ολίγοις , αυτοί έχουν υπογράψει, ή ψάχνονται κ για άλλους ; Δεν έχω καταλάβει γιατί ακούγονται σίγουροι τόσοι παίκτες κ κανείς , εκτός Μπαζινα, δεν έχει ανακοινωθεί . Εκτός Καλαθη, που νμζ η Αδριατικής ακόμα παίζει. Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει
Τώρα για τους στόχους , Tyree θέλω σίγουρα για του χρόνου. Μακάρι να μείνει .
Για Kyle Alexander , Gray, οκ αν κ θα ήθελα κάτι πιο εκλεκτό. Αλλά καλοί κ ειδικά Γκρευ γούσταρα . Αλλά , αν τους βάλεις με Καλαθη, Μπαζίνα… ρε παιδιά , ποιος θα σουτάρει ; Κ δε λέω ότι θα παίζουν μαζί αλλά σα να μαζεύτηκαν πολλοί οι ασουτοι. Κ ο Χουγκαζ δεν είναι consistent .
Τώρα, αν όντως έρθει Σπαν στους δίπλα, τότε να με σχωρατε , αλλά πρέπει ο Μυστακίδης να πάει να πάρει Φαλ κ με ελληνικό διαβατήριο . Να δω επιτέλους μια κίνηση Statement ως απάντηση . Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι τέτοιο
Τέλος, για το Ναζ τι σκατα γίνεται; Γιατί δεν ανακοινώνεται; Η Ναπολι έχει τελιωσει εδώ κ ένα μήνα τις υποχρεώσεις της . Ξέρει κανείς κάτι ;
Για Καλαθη, ακόμα παίζει η Παρτιζαν για αυτό δεν ανακοινώνεται ; Όπως κ ο Φοστερ. Εν ολίγοις , αυτοί έχουν υπογράψει, ή ψάχνονται κ για άλλους ; Δεν έχω καταλάβει γιατί ακούγονται σίγουροι τόσοι παίκτες κ κανείς , εκτός Μπαζινα, δεν έχει ανακοινωθεί . Εκτός Καλαθη, που νμζ η Αδριατικής ακόμα παίζει. Όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει
Και ο Alexander πολύ καλός μπράβο.Αργουν βέβαια γενικά οι ανακοινώσεις αλλά όχι μόνο σε εμάς.Ακομη πάντως και να μην κλείσουν οι συγκεκριμένοι μου αρέσει πως κινούμαστε.
- KalamarGiannis
εδώ τώρα πολύ θα θελα να μιλήσουμε για τα αμυντικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις των :
Γκρει
Αλεξαντερ
Μπαζίνα
ΝΜΛ
..μήπως πάμε για αμυντικογενή ομάδα ; (δεν είναι κακό)
Γκρει
Αλεξαντερ
Μπαζίνα
ΝΜΛ
- katafraktos
Νταξει μολις μπηκαμε και Ιουνιο, πιστευω μετα τις 15 θα εχουμε τις περισσοτερες ανακοινωσειςHayate έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 23:13 Και ο Alexander πολύ καλός μπράβο.Αργουν βέβαια γενικά οι ανακοινώσεις αλλά όχι μόνο σε εμάς.Ακομη πάντως και να μην κλείσουν οι συγκεκριμένοι μου αρέσει πως κινούμαστε.
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- Hayate
Αναμενόμενο με Τρινκιερι να πάμε φέτος να παίξουμε άμυνα .Βέβαια και οι συγκεκριμένοι έχουν καλά νούμερα επιθετικα ,απλά δεν έχουν σουτ.Ε δε θα τους βάζουμε να παίζουν μαζί.Μεχρι 2 από αυτούς στην πεντάδα.KalamarGiannis έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 23:15 εδώ τώρα πολύ θα θελα να μιλήσουμε για τα αμυντικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις των :
Γκρει
Αλεξαντερ
Μπαζίνα
ΝΜΛ
-
TsantiridisG
Ναζ δεν τον λες κ καλό αμυντικό. Βασικά , κανονικό αμυντικό αλλά όχι elite. Οι υπόλοιποι, ναι, elite . Αντε, ο Μπαζίνας φερελπις αλλά το χαρακτηριστικό του είναι η πίεση στην μπάλα κ η ανάγνωση φάσεων . Μπορεί να γίνει elite τα επόμενα χρόνια. Απλώς δεν έχει το σώμα πχ Καλαϊτζάκη, οπότε κάθε του αδυναμία από εκεί , πρέπει να την καλύπτει , όπως κ το κάνει, με την ενέργεια του κ το διάβασμα φάσεωνKalamarGiannis έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 23:15 εδώ τώρα πολύ θα θελα να μιλήσουμε για τα αμυντικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις των :
Γκρει
Αλεξαντερ
Μπαζίνα
ΝΜΛ
Θα έβαζα παβτως Καλαθη στην άνω λίστα κ θα έβγαζα Ναζ. Καλάθης είναι πολύ καλός αμυντικός απλά πλέον δεν μπορεί να ακουληθησει στα πόδια τον αντίπαλο όπως παλιά . Οκ, λογικό, 36-37 πόσο είναι . Νμζ έτσι πως την χτίζει την ομάδα, θα εξαρτάται πολύ από Φοστερ αλλά και Tyree για το σκοράρισμα ο Τρινκιερι. Το πρόβλημα θα είναι το σουτ αν είναι όντως αυτή η δωδεκάδα. Σα να έχουμε αρκετούς ασουτους . Αλλά θα έχεις μέγεθος κ άμυνα στους ψηλούς με Kyle Alexander και Gray. Κάπου χάνεις , κάπου κερδίζεις