Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 16:47
renegade έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 16:41
Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 16:32
@renegade Μπορούμε να συζητήσουμε οτι θες με επιχειρήματα αλλά ποιος ο λόγος να προσβάλεις τους υπολοίπους ;
Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δείξεις τι είναι αυτό που θεωρείται προσβολή προς τους άλλους?
Αυτά περί μυρωδιάς αποδυτηρίων και "ηλιθίων" είναι καλοπροαίρετα έτσι;
Πάμε ένα ένα
Γιατί είναι προσβλητικό να κρίνεις την απολυτότητα κάποιων οι οποίοι προφανώς και έχουν μηδενική επαφή με το άθλημα.
Δεν μιλάμε για απόψεις. Δεν βγήκε κάποιος να πει ότι " εγώ θεωρώ λάθος στην συμμετοχή του Χ ποδοσφαιριστή για αυτόν και για αυτόν τον λόγο" και του έγραψα ότι έχεις μυρωδιά από αποδυτήρια.
Μιλάμε για απόψεις που τα επιχειρήματα ξεκινάνε από κλίκα και καταλήγουν στα χαρτάκια από μάνατζερς ( αυτό πέρα από μακαμια μπορεί να είναι επικίνδυνο μέχρι και για το σάιτ)
Από κει και πέρα το ότι ηλίθιος δεν είναι κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει αλλά δεν γνωρίζει ότι δεν γνωρίζει , είναι μια γενική αλήθεια που ισχύει σε όλους τους τομείς.
Αν πω εγώ ότι γνωρίζω από γραμματική και λογοτεχνία την στιγμή που έχω αφιερώσει ελάχιστο χρόνο και κόπο στο να εκπαιδευτώ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα...τότε ναι χαρακτηριζομαι ως ηλίθιος.
Τώρα αν μας πειράζει το " ηλίθιος" γιατί η κορεκτιλα μας δεν το σηκώνει...ε ας πω πλανεμένος για να είμαι και πολιτικαλ κορεκτ
Υγ γιατί ο όμιλος μας θεωρείται πιο ευνοϊκος από ομίλους όπως
1ος όμιλος: Γερμανία, Σλοβακία, Βόρεια Ιρλανδία, Λουξεμβούργο.
4ος όμιλος: Γαλλία , Ουκρανία, Ισλανδία, Αζερμπαϊτζάν.
6ος όμιλος: Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Αρμενία.
7ος όμιλος: Ολλανδία, Πολωνία, Φινλανδία, Λιθουανία, Μάλτα.
8ος όμιλος: Αυστρία, Ρουμανία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Σαν Μαρίνο.
10ος όμιλος: Βέλγιο, Ουαλία, Βόρεια Μακεδονία, Καζακστάν, Λιχτενστάιν.
11ος όμιλος: Αγγλία, Σερβία, Αλβανία, Λετονία, Ανδόρρα.
12ος όμιλος: Κροατία, Τσεχία, Μαυροβούνιο, Νησιά Φερόε, Γιβραλτάρ