Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από boogeyman77 »

aivas19 έγραψε:Κριμα, πιστευα μπορουσαμε να τον παρουμε

Να τον κάνουμε τι; Υπήρχε περίπτωση να παίξει σ' εμάς; Ας πάρουν ( αν ποτέ) τις ευκαιρίες τους οι δικοί μας μικροί και βλέπουμε. Εδώ ο Shoretire εξαφανίστηκε που δεν συγκρίνεται με τον Καλοσκαμη
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Διαφωνω, οποιος αξιζε επαιξε
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Προφανώς και αν δεν κρινόταν το ευρωπαϊκό μας εισιτήριο θα ήμουν με τον ΟΦΗ. Αλλά επειδή πρώτα είμαι ΠΑΟΚ και μετά οτιδήποτε «αντί» θέλω το αποτέλεσμα που ευνοεί την ομάδα μου.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Οχι και αντι-Ολυμπιακοι ρε αδερφε, απλα γουσταρουμε ΟΦΗ, με οποιον και αν ηταν στον τελικο θα τους υποστηριζαμε! Αλλα τωρα ενα παραπανω που ειναι με αυτους. Νοτος-Βορρας
black death

Δημοσίευση από black death »

Και εξοδο στο διαγαλαξιακο να παίζαμε, μου ειναι αδυνατο να υποστηριξω γαυρο. Απο εκει και περα, οτι ειναι να γινει, ας γινει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

st4this έγραψε:Οχι και αντι-Ολυμπιακοι ρε αδερφε, απλα γουσταρουμε ΟΦΗ, με οποιον και αν ηταν στον τελικο θα τους υποστηριζαμε! Αλλα τωρα ενα παραπανω που ειναι με αυτους. Νοτος-Βορρας

Εδώ καλά καλά δεν είμαστε σίγουροι αν θα είναι ο Μπουσης με τον ΟΦΗ με τις κολλεγιες που έχουν με τον γαύρο και επιχειρηματολογουμε γιατί πρέπει να είμαστε εμείς.
Να με συγχωρείτε αλλά εγώ θα πάω με το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Το συμφέρον του ΠΑΟΚ από ΟΠΟΎ και να το πιάσεις λέει γαύρος.
Καλύτερη διοργάνωση, πιο βατος δρόμος για Ευρωπαϊκό όμιλο άρα και βαθμούς, περισσότερα χρήματα, 2 επιπλέον εβδομάδες ξεκούρασης που παίζουν τρομερά σημαντικό ρόλο (δείτε την φρεσκάδα του φετινού γαύρου που δεν είχε προκριματικά), χτίσιμο ομάδας με μεγαλύτερη ηρεμία και φυσικά αποφυγή αυτού του τεράστιου πρέπει για 3 στις 3 προκρίσεις χωρίς κανένα δικαίωμα λάθους
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν σε ρωτάνε τι είναι αντικατι, μπορείς να τους δείχνεις τα παραπάνω μηνύματα στα οποία ξεχειλίζει το συναίσθημα ( αρνητικά) και λείπει ο ορθολογισμός.
Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερο εμπόδιο για την εξέλιξη μέσα από τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες?
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αυτή την κατάντια γιατί όλοι σκέφτονται τι είναι καλύτερο για την ομάδα τους και όχι ποιο είναι το γενικότερο καλό, ώστε να αναβαθμιστεί το προϊόν και να ανέβει το επίπεδο. Εμείς τώρα περιμένουμε να κάνουμε damage control βασιζόμενοι σε κάποιον άλλο αντί να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά που έχουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Βέβαια αν στο τέλος μας τιμωρήσει το ίδιο το ποδόσφαιρο θα ψάχνουμε κάποιον να ρίξουμε την ευθύνη.
renegade

Ακόμα και έτσι να ήταν ( που δεν είναι γιατί σε όλο τον κόσμο ο οπαδός θέλει πρώτα το καλό της δικής του ομαδας) , γιατί το γενικότερο καλό είναι να πάρει το κύπελλο ο ΟΦΗ?
Αν το δούμε από την σκοπιά του ελληνικού ποδοσφαίρου,ο ρουλης έχει περισσότερες πιθανότητες να φέρει περισσότερους βαθμούς από τον ΟΦΗ.

Όσο για το damage Control. Ο ΠΑΟΚ βγήκε 3ος όχι 6ος
Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο ( που άλλοτε έφτασε να δίνει 3 εισιτήρια για το Τσάμπιονς λιγκ) δίνει μόνο ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα κ αυτό μέσα από το κύπελλο .
Πραγματικά ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε με διαφορά πρώτοι στο αυτομαστίγωμα
Δεν πήρα το πρωτάθλημα, έχασα για ένα βαθμό τη δεύτερη θέση και θα πρέπει να λέω ότι δεν θέλω το καλό εισιτήριο του europa γιατί δήθεν αυτό είναι το καλό του ποδοσφαίρου....να το πάρει

δηλαδή μία ομάδα από την δεκαετία του 80 ανέβαινε σε οποιοδήποτε άρμα μπορούσε για να επιβιώσει

Υγ ο τελευταίος λόγος που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την κατάντια που έχει είναι γιατί οι οπαδοί θα βάλουν το συμφέρον της ομάδας τους πρώτο
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ο λόγος που η 3η θέση δεν εξασφαλίζει Γιουρόπα είναι ακριβώς αυτό που λέω για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν τόσα χρόνια ο γαύρος πήγαινε ως διορισμένος πρωταθλητής στο τσλ και άνοιγε η ψαλίδα σε οικονομικό επίπεδο, κάποια στιγμή ήρθε ο ΠΑΟΚ που έκανε κάποιες συμπαθητικές πορείες ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι πουθενάδες στην Ευρώπη εδώ και 15 χρόνια, βλέπουμε ποιο είναι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν λοιπόν όλοι σκέφτονται (όχι μόνο οι οπαδοί από τις διοικήσεις ξεκινάει) πώς θα είναι πρώτοι στο χωριό, αυτά είναι και θα είναι τα αποτελέσματα.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Δύο αχώνευτες ομάδες τελικό
Να το πάρει ο γκει για να εχουμε το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο
Τους οφητζηδες τους συμπαθούσα αλλά είναι πολύ γυρνομπιφτεκαδες και πλέον δεν τους πάω
renegade

Δεν θέλω να το συνεχίσω αλλά αυτά που λες δεν βγάζουνε νόημα.
Τι σχέση έχουνε τα στημένα του γαύρου ο οποίος έπαιρνε πρωτάθλημα με προεδρικό διάταγμα με έναν τελικό παραδείγματος χάρη όπου η ομάδα μας έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό και οικονομικό συμφέρον από ένα αποτέλεσμα.
Κάνει δεν είπε να στηθεί το παιχνίδι ή να σφαγιαστείο ΟΦΗ.
Από κει και πέρα ένας ακόμα πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας ο οποίος οδήγησε το πρωτάθλημα μας για μία δεκαετία και βάλε να έχει σταθερή πτώση είναι γιατί παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο βάζελος και η κούλα είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση ήρθαν όλα στην επιφάνεια.
Το αποτέλεσμα ήτανε αντί να υπάρχουν τέσσερις πέντε δυνατές ομάδες οι οποίες θα έχουνε και τις ανάλογες ευρωπαϊκές πορείες, υπήρχανε μόνο εμείς και ο γαύρος.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα βγαίνουνε κάτι ατρόμητοι στην ευρώπη και να μην καταφέρνουν τίποτα.

Με λίγα λόγια είναι τελείως διαφορετικό το κοιτάω πρώτα τι συμφέρει την ομάδα μου , από αυτό που έκανε και κάνει ο γαύρος ολα αυτά τα χρόνια
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ θα υποστηρίξω τον ΟΦΗ σήμερα.
Κι ας παίξω conference league.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

renegade έγραψε:Δεν θέλω να το συνεχίσω αλλά αυτά που λες δεν βγάζουνε νόημα.
Τι σχέση έχουνε τα στημένα του γαύρου ο οποίος έπαιρνε πρωτάθλημα με προεδρικό διάταγμα με έναν τελικό παραδείγματος χάρη όπου η ομάδα μας έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό και οικονομικό συμφέρον από ένα αποτέλεσμα.
Κάνει δεν είπε να στηθεί το παιχνίδι ή να σφαγιαστείο ΟΦΗ.
Από κει και πέρα ένας ακόμα πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας ο οποίος οδήγησε το πρωτάθλημα μας για μία δεκαετία και βάλε να έχει σταθερή πτώση είναι γιατί παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο βάζελος και η κούλα είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση ήρθαν όλα στην επιφάνεια.
Το αποτέλεσμα ήτανε αντί να υπάρχουν τέσσερις πέντε δυνατές ομάδες οι οποίες θα έχουνε και τις ανάλογες ευρωπαϊκές πορείες, υπήρχανε μόνο εμείς και ο γαύρος.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα βγαίνουνε κάτι ατρόμητοι στην ευρώπη και να μην καταφέρνουν τίποτα.

Με λίγα λόγια είναι τελείως διαφορετικό το κοιτάω πρώτα τι συμφέρει την ομάδα μου , από αυτό που έκανε και κάνει ο γαύρος ολα αυτά τα χρόνια
Κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος. Δε με νοιάζει τι έκανε ο γαύρος, μιλάω συνολικά για το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Ποια είναι η διαφορά αγγλικού και σκωτσέζικου πρωταθλήματος για να φέρω ένα απλό παράδειγμα. Τεσπά καλή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δεν υποστηρίζω κανέναν παρα μόνο ΠΑΟΚ.
Ούτε τους σκατογαυρους ούτε ομάδες που σχεδόν σε όλη της ιστορία τους ήταν προτεκτορατο κ κατα καιρους τους δινουν λιχουδιά επιβραβευσης. Ψευτο διλήμματα είναι αυτά. Ο ΠΑΟΚ εφόσον επηρεάζεται από αυτό το παιχνίδι καλο είναι να επηρεαστεί θετικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”