UEFA Euro 2024
- ΑποστόληςΑ
Re: UEFA Euro 2024
O Kroos ήταν διαιτητικό σκάνδαλο που δεν αποβλήθηκε στο 1-0. Για να μην πω από το πρώτο ημίχρονο.
Ρε φίλε δεν γίνεται να είσαι Πορτογαλία να έχεις ένα σωρό παιχταράδες . Να παίρνεις φάουλ από κει που αριστεροπόδαρος είτε το βάζει απευθείας είτε κάνει σέντρα μισό γκολ στην περιοχή και να πηγαίνει να το κάνει ο άλλος με το δεξι επειδή είναι ο ροναλντο.
Δλδ έλεος παλιά έφτιαχνα τον εαυτό μου στον ΠΑΟΚ στο προ ξέρω γω με έκανα παιχταρα αλλά αμα πχ έπαιρνα από κει φάουλ το χτυπούσε κανας αριστεροπόδαρος.
Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα . Κουρασεεεε. Φτανει
Δλδ έλεος παλιά έφτιαχνα τον εαυτό μου στον ΠΑΟΚ στο προ ξέρω γω με έκανα παιχταρα αλλά αμα πχ έπαιρνα από κει φάουλ το χτυπούσε κανας αριστεροπόδαρος.
Δεν βλέπεται αυτό το πράγμα . Κουρασεεεε. Φτανει
Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Πιο πολύ έχουν στο μυαλό τους μην στεναχωρηθεί η ιερή αγελάδα παρά να παίξουν μπάλα και να παίξουν για το αποτέλεσμα
Φοβούνται μήπως αρχίσει πάλι τα κλάματα.nunies4 έγραψε:Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Πιο πολύ έχουν στο μυαλό τους μην στεναχωρηθεί η ιερή αγελάδα παρά να παίξουν μπάλα και να παίξουν για το αποτέλεσμα

- Μπαρκαρούτσος
MORATA, ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
-
Αθροίζοντας ηλικίες Πέπε και ΙΑ [Ιερής Αγελάδας] φτάνουμε πίσω στο 1944 και την πολιορκία του Λένινγραντ.
- Shivaspace
Αυτό σκεφτόμουν τώρα. Αλλά καλύτερος από ντελια δεν είναι με τιποτα
Α και ο Μειτε άνετα έπαιζε βασικός στην Γαλλία
Α και ο Μειτε άνετα έπαιζε βασικός στην Γαλλία
-
Της ανικανότητας και οι δύο.
Πάντως, αν ο προπονητής των Πορτογάλων είχε 10 αλλαγές, μαντέψτε ποιον δεν θα έβγαζε, θα προτιμούσε και τον τερματοφύλακα ν' αλλάξει.
Πάντως, αν ο προπονητής των Πορτογάλων είχε 10 αλλαγές, μαντέψτε ποιον δεν θα έβγαζε, θα προτιμούσε και τον τερματοφύλακα ν' αλλάξει.