77. Kiril Despodov

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από hasio_john »

Ο Δέσποτας είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας -παίχτης ψυχολογίας και θα πρέπει να δοθεί προσοχή στον χρόνο συμμετοχής και στη σωστή θέση που που μπορεί ν' αποδώσει καλύτερα. Το "πρόβλημα" βρίσκεται στο ότι και ο προπονητής μας είναι .... ιδιαίτερος χαρακτήρας που στ' @@ του οι ιδιαιτερότητες των ποδοσφαιριστών του! :lol: :opaokara:
Εγώ θα το δοκίμαζα και φορ, το ότι και πέρσι σε ΈΝΑ ματς δοκιμάστηκε χωρίς επιτυχία, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ!
Επίσης, προσωπική πάντα άποψη, νομίζω πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο στο χορτάρι για να πάρει μπρος.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Ο Ντεσπόντοφ δεν αποτελεί "πρόβλημα" για τον ΠΑΟΚ κι έτσι δεν χρειάζεται να αναλώνεται κανείς ώστε να βρει "λύσεις" μετατοπίζοντας τον παίκτη σε άλλες θέσεις. Αν σώνει και καλά κάποιος πρέπει να μετακινηθεί προτιμότερος είναι ο Αντρίγια που μπορεί και στο 10.
Ο Κίριλ θα κουμπώσει καλύτερα στη θέση του όταν, όπως πιστευω, η ομάδα μας φέτος θα διαφοροποιήσει την τακτική της, μην ανεβάζοντας τόσο ψηλά την άμυνα κρατώντας παράλληλα κοντά τις γραμμές. Αυτό σημαίνει πως οι επιθετικοί μας θα είναι συχνά γύρω στα δέκα με δεκαπέντε μετρα πιο πίσω απ'ότι σήμερα. Είναι κατάλληλος στο να φεύγει μπροστά μετά από κερδισμένη μπάλα. Κομβική θεωρώ την απόδοση του Μπακαγιόκο και του Καμαρά σε αυτό το είδος παιχνιδιού καθώς και την αμυντική μας συμπεριφορά. Η υψηλή ταχύτητα μεταφοράς της μπάλας είναι το ζητούμενο. Θεωρώ πως ο Λουτσέσκου εξετάζει σοβαρά μια τέτοια διαφοροποίηση στην τακτική, θυμάμαι μάλιστα μια άσκηση στην φετινή προετοιμασία όπου σε φάση επίθεσης μετρούσαν ανάποδα από το 10 τα δευτερόλεπτα "αναγκάζοντας" τους παίκτες να κάνουν σουτ στην εστία μέσα στον χρόνο αυτόν. Θεωρώ πως αυτήν την τακτική θα την δούμε κυρίως στα ευρωπαικά ματς.
Σε ορισμένα παιχνίδια θα είναι σημαντικότερος ο Αντρίγια, σε ορισμένα άλλα ο Κίριλ.
Ας μην ξεχνάμε πως ο Αντρίγια παίζει συνεχώς (με πολύ μικρό διάστημα διακοπών φέτος) από πέρσι τον Ιούλιο και θα έχει διαφορετική διαχείριση από κάθε άλλον παίκτη καθώς λόγω της εθνικής του δεν ακολούθησε την προετοιμασία μας.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχει δουλέψει με πολλούς και πολύ ιδιαίτερους χαρακτήρες ο προπονητής και έχει πάρει τα μέγιστα.

Οι απαιτήσεις είναι υψηλές από τον Despodov γιατί υψηλό είναι και το ταβάνι του. Αλλα ο μονος τρόπος να το πιάσει είναι να προσπαθήσει σκληρά σε κάθε λεπτό που του δίνεται η ευκαιρία.
πράγμα που δεν το έχει κάνει φέτος. Ως τώρα τουλάχιστον.
Εγώ πιστεύω ότι θα βρει την ισορροπία του και θα ανεβεί.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Με Σορετίρε πια και με μελλοντική, σύμφωνα με τον προπονητή, δυνατότητα οπισθοχώρησης Τισουντάλι, καμία πιθανότητα για συχνή αλλαγή θέσεων δεν υπάρχει για τα δύο δεξιά εξτρέμ προκειμένου να χωρέσουν, σύμφωνα με εσάς, με το στανιό για να είναι όλοι ευχαριστημένοι - γιατί φυσικά τότε θα είναι κάποιοι άλλοι δυσαρεστημένοι, σύμφωνα με τη λογική σας.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ουτε στον αλλαμπουταρη θα εβλεπε κανεις τετοια σχολια εναντιον παικτη του ΠΑΟΚ
παικτης με τεραστια προσφορα στο περσινο πρωταθλημα και με αριθμους και γενικοτερη παρουσια
και μονο η σεντρα γκολ με τη Λαμια που εσωσε το πρωταθλημα φτανει
κι ο Ζιφκας προχτες αορατος ηταν κι εκανε κοντρολ με το γονατο οταν δεν εκανε με το καλαμι, δε σταυρωνουμε παικτες με τεκμηριωμενα μεγαλη προσφορα για μερικες κακες εμφανισεις
για το οτι ειναι μονο για τα στημενα, οτι βαριεται και ενα σωρο ακομα σαχλαμαρες τι να πει κανεις
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Miles έγραψε:Με Σορετίρε πια και με μελλοντική, σύμφωνα με τον προπονητή, δυνατότητα οπισθοχώρησης Τισουντάλι, καμία πιθανότητα για συχνή αλλαγή θέσεων δεν υπάρχει για τα δύο δεξιά εξτρέμ προκειμένου να χωρέσουν, σύμφωνα με εσάς, με το στανιό για να είναι όλοι ευχαριστημένοι - γιατί φυσικά τότε θα είναι κάποιοι άλλοι δυσαρεστημένοι, σύμφωνα με τη λογική σας.
Οκ

Αλλά πρέπει να βρεθεί κι η περίπτωση, που θα πρέπει να παίξουν και οι 2 Ντεσποτοφ-Ζιφκοβιτς έστω κ αν χρειαστεί να συνυπάρξουν ακόμη κ ως αλλαγή, ο ένας απ τους 2, σε περιπτωση(τιμωρίας-τραυματισμού) των Σορετιρε-Ταισον.

ΥΓ.
Γίναμε υποκατάστατα των Λίβερπουλ Μάντσεστερ πλέον.
Τι ειναι αυτά ρε.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δεσποτα αν ξαναδεις το ματς στο σπιτι σημερα θα καταλαβεις γιατι εισαι συνεχεια αλλαγη του Ζιφκο...
Και εχεις πολλες δυνατοτητες γαμω τον μπελα μου...
Καθαρισε λιγο το μυαλο σου και μην κανεις το γκολ αυτοσκοπο...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι ετσι Κιριλ;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Παιζουμε για την ομάδα, όχι για να γράψουμε νούμερα, χωρίς παιδιαστικους εγωισμους στο παιχνίδι

Όταν το καταλάβεις αυτό, θα είσαι πολύ καλυτερος
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τα χω πάρει κρανίο με την πάρτη του
αμυντικά δεν ακολουθεί ούτε με τα μάτια
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

"Give me to play a bit more" από τη μία και τέτοιες εμφανίσεις από την άλλη, ε πώς θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν δεν μπει ο Razvan στο μυαλό του, δεν θα μπει κανείς.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Διαβάζω και εδώ και στην κεντρική του ματς για το πόσο χάλια ήταν σήμερα ο Δεσπότοφ και απορώ πραγματικά. Δηλαδή αν ο Δεσπότοφ ήταν σήμερα επιπόλαιος και ξέρω εγώ τι άλλο, ο Τισουντάλι ήταν για απόσπασμα, ιδίως στο Α' ημίχρονο. Θα το πω πεζοδρομιακά, που δε συνηθίζω, αλλά μήπως να μας πάρει και μια πιπ@@λα ο Κύριλος για να είμαστε happy? έχει πέσει πάνω στην κόμπλα με τον Ζίφκο, έχει και εμάς....ήμαρτον. Κερδισμένο πέναλτι, γκολ ακυρωμένο αβαβά, 4-5 ασίστ άσχετο που ο Τισουντάλι έιχε οστεοαρθρίτιδα και ο Μαντύ βρήκε δοκάρι, σε θέση βολής άλλες 4-5 φορές αλλά βλέπεις δεν υπήρχε Δεσπότοφ να του περάσει τη μπάλα, στη μία πάλι ο Τισουντάλι με τα αρθριτικά του και γενικά συμμετοχή στην πλειοψηφία των φάσεων και έχουμε και παράπονο.
Εντάξει κάπου enough. Πολύ μακριά από τον χειρότερο του γηπέδου σήμερα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

cellophan έγραψε:Διαβάζω και εδώ και στην κεντρική του ματς για το πόσο χάλια ήταν σήμερα ο Δεσπότοφ και απορώ πραγματικά. Δηλαδή αν ο Δεσπότοφ ήταν σήμερα επιπόλαιος και ξέρω εγώ τι άλλο, ο Τισουντάλι ήταν για απόσπασμα, ιδίως στο Α' ημίχρονο. Θα το πω πεζοδρομιακά, που δε συνηθίζω, αλλά μήπως να μας πάρει και μια πιπ@@λα ο Κύριλος για να είμαστε happy? έχει πέσει πάνω στην κόμπλα με τον Ζίφκο, έχει και εμάς....ήμαρτον. Κερδισμένο πέναλτι, γκολ ακυρωμένο αβαβά, 4-5 ασίστ άσχετο που ο Τισουντάλι έιχε οστεοαρθρίτιδα και ο Μαντύ βρήκε δοκάρι, σε θέση βολής άλλες 4-5 φορές αλλά βλέπεις δεν υπήρχε Δεσπότοφ να του περάσει τη μπάλα, στη μία πάλι ο Τισουντάλι με τα αρθριτικά του και γενικά συμμετοχή στην πλειοψηφία των φάσεων και έχουμε και παράπονο.
Κι έλεγα μην τα είδα μόνος μου όλα αυτά που λες... Συμφωνώ

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

cellophan έγραψε:Διαβάζω και εδώ και στην κεντρική του ματς για το πόσο χάλια ήταν σήμερα ο Δεσπότοφ και απορώ πραγματικά. Δηλαδή αν ο Δεσπότοφ ήταν σήμερα επιπόλαιος και ξέρω εγώ τι άλλο, ο Τισουντάλι ήταν για απόσπασμα, ιδίως στο Α' ημίχρονο. Θα το πω πεζοδρομιακά, που δε συνηθίζω, αλλά μήπως να μας πάρει και μια πιπ@@λα ο Κύριλος για να είμαστε happy? έχει πέσει πάνω στην κόμπλα με τον Ζίφκο, έχει και εμάς....ήμαρτον. Κερδισμένο πέναλτι, γκολ ακυρωμένο αβαβά, 4-5 ασίστ άσχετο που ο Τισουντάλι έιχε οστεοαρθρίτιδα και ο Μαντύ βρήκε δοκάρι, σε θέση βολής άλλες 4-5 φορές αλλά βλέπεις δεν υπήρχε Δεσπότοφ να του περάσει τη μπάλα, στη μία πάλι ο Τισουντάλι με τα αρθριτικά του και γενικά συμμετοχή στην πλειοψηφία των φάσεων και έχουμε και παράπονο.
++++1926
Κι εγω τα ιδια ειδα και απορω με τις αρνητικες κριτικες..
Σωστοτατος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Σάβ 21 Σεπ 2024, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”