Εγώ θα το δοκίμαζα και φορ, το ότι και πέρσι σε ΈΝΑ ματς δοκιμάστηκε χωρίς επιτυχία, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ!
Επίσης, προσωπική πάντα άποψη, νομίζω πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο στο χορτάρι για να πάρει μπρος.
ΟκMiles έγραψε:Με Σορετίρε πια και με μελλοντική, σύμφωνα με τον προπονητή, δυνατότητα οπισθοχώρησης Τισουντάλι, καμία πιθανότητα για συχνή αλλαγή θέσεων δεν υπάρχει για τα δύο δεξιά εξτρέμ προκειμένου να χωρέσουν, σύμφωνα με εσάς, με το στανιό για να είναι όλοι ευχαριστημένοι - γιατί φυσικά τότε θα είναι κάποιοι άλλοι δυσαρεστημένοι, σύμφωνα με τη λογική σας.
Κι έλεγα μην τα είδα μόνος μου όλα αυτά που λες... Συμφωνώcellophan έγραψε:Διαβάζω και εδώ και στην κεντρική του ματς για το πόσο χάλια ήταν σήμερα ο Δεσπότοφ και απορώ πραγματικά. Δηλαδή αν ο Δεσπότοφ ήταν σήμερα επιπόλαιος και ξέρω εγώ τι άλλο, ο Τισουντάλι ήταν για απόσπασμα, ιδίως στο Α' ημίχρονο. Θα το πω πεζοδρομιακά, που δε συνηθίζω, αλλά μήπως να μας πάρει και μια πιπ@@λα ο Κύριλος για να είμαστε happy? έχει πέσει πάνω στην κόμπλα με τον Ζίφκο, έχει και εμάς....ήμαρτον. Κερδισμένο πέναλτι, γκολ ακυρωμένο αβαβά, 4-5 ασίστ άσχετο που ο Τισουντάλι έιχε οστεοαρθρίτιδα και ο Μαντύ βρήκε δοκάρι, σε θέση βολής άλλες 4-5 φορές αλλά βλέπεις δεν υπήρχε Δεσπότοφ να του περάσει τη μπάλα, στη μία πάλι ο Τισουντάλι με τα αρθριτικά του και γενικά συμμετοχή στην πλειοψηφία των φάσεων και έχουμε και παράπονο.
Εντάξει κάπου enough. Πολύ μακριά από τον χειρότερο του γηπέδου σήμερα.
++++1926cellophan έγραψε:Διαβάζω και εδώ και στην κεντρική του ματς για το πόσο χάλια ήταν σήμερα ο Δεσπότοφ και απορώ πραγματικά. Δηλαδή αν ο Δεσπότοφ ήταν σήμερα επιπόλαιος και ξέρω εγώ τι άλλο, ο Τισουντάλι ήταν για απόσπασμα, ιδίως στο Α' ημίχρονο. Θα το πω πεζοδρομιακά, που δε συνηθίζω, αλλά μήπως να μας πάρει και μια πιπ@@λα ο Κύριλος για να είμαστε happy? έχει πέσει πάνω στην κόμπλα με τον Ζίφκο, έχει και εμάς....ήμαρτον. Κερδισμένο πέναλτι, γκολ ακυρωμένο αβαβά, 4-5 ασίστ άσχετο που ο Τισουντάλι έιχε οστεοαρθρίτιδα και ο Μαντύ βρήκε δοκάρι, σε θέση βολής άλλες 4-5 φορές αλλά βλέπεις δεν υπήρχε Δεσπότοφ να του περάσει τη μπάλα, στη μία πάλι ο Τισουντάλι με τα αρθριτικά του και γενικά συμμετοχή στην πλειοψηφία των φάσεων και έχουμε και παράπονο.
Εντάξει κάπου enough. Πολύ μακριά από τον χειρότερο του γηπέδου σήμερα.