11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Όποτε ακούω για ηλικίες και μαλακίες,εσύ μου έρχεσαι στο μυαλό και ξεκαρδιζομαι στα γέλια
- Σουριναμέζος
ΠΣΑΠΠ ΦΧΡΣΤ
edit: instagram post με την ατάκα του Vini, τρελαμένος είναι
edit: instagram post με την ατάκα του Vini, τρελαμένος είναι
-
- Mr Ξερόλας 2019
7 γκολ στην Ευρώπη κ στην 8η θέση των Ευρωσκόρερ μας.
Άψογος σήμερα ο νεανίας.
Άψογος σήμερα ο νεανίας.
Γιατί, έχει κανένας καμία αμφιβολία ότι ΔΕΝ θα ανανεωθεί;Miles έγραψε:Φιρί φιρί το πας και γι' άλλη ανανέωση.![]()
Κι άλλο κολλητάρι που κάτι έκανε.
Το θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο
Αν συνεχίσει έτσι φυσικά θα του ζητήσουν ανανέωση.
Πέρα απ' αυτό, ελπίζω να διαπίστωσες, special, τι πράγματα κάνει παραπάνω ο Βραζιλιάνος από τον Ντεσπόντοφ σε άλλα σημεία του γηπέδου, χωρίς να εννοώ ποιος είναι καλύτερος/χρήσιμος ή ποιον έχω εγώ προτίμηση.
Πέρα απ' αυτό, ελπίζω να διαπίστωσες, special, τι πράγματα κάνει παραπάνω ο Βραζιλιάνος από τον Ντεσπόντοφ σε άλλα σημεία του γηπέδου, χωρίς να εννοώ ποιος είναι καλύτερος/χρήσιμος ή ποιον έχω εγώ προτίμηση.
Εγώ, αγαπητέ Mìles, είδα ότι το παιχνίδι "κλείδωσε" από τη στιγμή που μπήκε ο Ντεσπόντοφ
Όσο για τον Βραζιλιάνο, που είναι πολύ καλός παίκτης και έχει ταχύτητα λόγω καρδιάς μικρού παιδιού, που λέει και ο Λουτσέσκου, προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τους Ούγγρους, που δεν έκανε τσαπατσούλικο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ
Σε γενικές γραμμές πάντως, πιο πολύ ο Σορετίρε θα την "πληρώσει" την ανανέωση του Τάισον, παρά ο Βούλγαρος
Όσο για τον Βραζιλιάνο, που είναι πολύ καλός παίκτης και έχει ταχύτητα λόγω καρδιάς μικρού παιδιού, που λέει και ο Λουτσέσκου, προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τους Ούγγρους, που δεν έκανε τσαπατσούλικο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ
Σε γενικές γραμμές πάντως, πιο πολύ ο Σορετίρε θα την "πληρώσει" την ανανέωση του Τάισον, παρά ο Βούλγαρος
o ΠΑΟΚ οτι και να κανει Ντελια,Ταισον Αντριγια και Δεσποτη μαζι δεν θα βρει ποτε ξανα
Είναι νωρίς ακόμη η συζήτηση για ανανέωση. Ο Τάισον σε λίγους μήνες θα είναι 37 και κάθε χρόνος μετράει και έχει επίδραση στην απόδοσή του. Παρ' όλα αυτά ακόμη και αν τον ανανεώσουν θα πρέπει να έχει μικρότερο ρόλο του χρόνου και φυσικά να αποκτηθεί και ένα αριστερό εξτρέμ.
- iremidynami 4+
Στη μερα του,διαλυει οποιαδηποτε αμυνα, δεν υπαρχει στη σουπερ λιγκ πιο γρηγορος παικτης με τη μπαλα στα ποδια. Μεγαλο πλεονεκτημα το να εχεις ενα παικτη να σου μεταφερει τη μπαλα ταχυτατα για 20 μετρα, ωστε να απλωθουν οι υπολοιποι τραβωντας τους αμυντικους, ανοιγοντας ετσι την αντιπαλη αμυνα.
Πολυ σημαντικο γραναζι στην επιθετικη μεταβαση.
Δεν ξεκινησε καλα, ελπιζω να ανεβει και να μας δωσει μια χρονια σαν την περσινη. Με τους ουγγρους παντως κεντουσε.
Αν σκεφτουμε παντως οτι ανανεωσε ο μουργκ, τοτε δεν χρειαζεται συζητηση για αυτόν.
Πολυ σημαντικο γραναζι στην επιθετικη μεταβαση.
Δεν ξεκινησε καλα, ελπιζω να ανεβει και να μας δωσει μια χρονια σαν την περσινη. Με τους ουγγρους παντως κεντουσε.
Αν σκεφτουμε παντως οτι ανανεωσε ο μουργκ, τοτε δεν χρειαζεται συζητηση για αυτόν.
Την προηγούμενη εβδομαδα ηθελα να αναφερω κατι σχετικά με την εμφανιση του Ταισον στο ματς με την Φερεντσβάρος. Ειχα αποφασισει να μην πω τιποτα για να μη χαλασω το κλιμα μετα απο μια τοσο σπουδαια νικη.
Σημερα στο νημα του αγωνα διαβασα απο καποιον αδερφο οτι καποιοι παιχτες διαλεγουν παιχνιδια. Το μυαλο μου πήγε κατευθείαν στον Ταισον. Ας παραθεσουμε καποια γεγονοτα:
-Ο Τάισον κατα γενικη ομολογια εδω και 5 μηνες σερνεται.
-Μετα τη βράβευση του ΠΣΑΠΠ ανεβαζει post εκφραζοντας τη δυσαρεσκεια του για τη μη συμπερίληψη του στην καλυτερη ενδεκαδα.
-Στα καπακια κανει τρομερη εμφανιση με Φερεντσβάρος.
-Μετα το ματς, επιστρεφει με δευτερη αναρτηση γεματη υπονοούμενα για τη μη συμπερίληψη του στην καλυτερη ενδεκαδα.
-Σημερα ο Ταισον εμφανιζεται κυριολεκτικα ανυπαρκτος.
Συνοπτικά: Ολη τη χρονια ο Ταισον σερνεται με εξαιρεση ενα παιχνιδι στο οποιο θυμίζει τον περσινο παιχταρα, μετα απο την αδικια που υπεστη και που τον εθιξε σε πολυ μεγαλο βαθμο οπως μαρτυρουν οι αναρτησεις του.
Δεν λεω απαραίτητα οτι διαλεγει παιχνιδια, αλλα νομιζω οτι ειναι εμφανες οτι στο ματς που ήθελε να τα δωσει ολα, τα εδωσε ολα. Στα υπόλοιπα οχι.
Σημερα στο νημα του αγωνα διαβασα απο καποιον αδερφο οτι καποιοι παιχτες διαλεγουν παιχνιδια. Το μυαλο μου πήγε κατευθείαν στον Ταισον. Ας παραθεσουμε καποια γεγονοτα:
-Ο Τάισον κατα γενικη ομολογια εδω και 5 μηνες σερνεται.
-Μετα τη βράβευση του ΠΣΑΠΠ ανεβαζει post εκφραζοντας τη δυσαρεσκεια του για τη μη συμπερίληψη του στην καλυτερη ενδεκαδα.
-Στα καπακια κανει τρομερη εμφανιση με Φερεντσβάρος.
-Μετα το ματς, επιστρεφει με δευτερη αναρτηση γεματη υπονοούμενα για τη μη συμπερίληψη του στην καλυτερη ενδεκαδα.
-Σημερα ο Ταισον εμφανιζεται κυριολεκτικα ανυπαρκτος.
Συνοπτικά: Ολη τη χρονια ο Ταισον σερνεται με εξαιρεση ενα παιχνιδι στο οποιο θυμίζει τον περσινο παιχταρα, μετα απο την αδικια που υπεστη και που τον εθιξε σε πολυ μεγαλο βαθμο οπως μαρτυρουν οι αναρτησεις του.
Δεν λεω απαραίτητα οτι διαλεγει παιχνιδια, αλλα νομιζω οτι ειναι εμφανες οτι στο ματς που ήθελε να τα δωσει ολα, τα εδωσε ολα. Στα υπόλοιπα οχι.
-
Έχει αρχίσει να θυμίζει μπισεσβαρ απίστευτα, και μην μου πείτε ότι υπερβάλλω γιατί περπατάει κανονικότατα μ, πάει να χτυπήσει κόρνερ και δεν έχει κουράγιο να σηκώσει την μπάλα και κανει ένα παιδικό χτυπηματακι.
Αλήθεια σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο σου . Δες καμία ταινία. Αφού δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις
Ρε παιδιά τι περιμένατε δηλαδή;Σε κάθε ματς να μπορεί να ανταπεξέλθει στην ένταση του παιχνιδιού σε ηλικία 37 χρονών;Ο ταισον χρειάζεται ειδική διαχείριση και να παίζει σε συγκεκριμένα ματς, δυστυχώς όμως ο προπονητής δείχνει ανημπορος να βρει κάποιον να του κάνει την δουλειά στα αριστερά