Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Φελίπε έχει χαρακτηριστικά μεσοεπιθετικου που μπορεί να παίξει πιο μπροστα. Τα τρεξίματα κ η πίεση που βγάζει πάνε ανεκμεταλλευτα πιο πίσω.
Όπως το ΠΑΟΚ Μπενφίκα για παράδειγμα?Gospi έγραψε:Και ερχονται λεει ολοι αυτοι και κανουμε ομαδαρα, και αναγκαζεσαι να παιξεις κρισιμα ματς με κανα Ζιφκο στο τερμα και πεφτει το κλαμα του αιωνα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον κροος δεν τον λες και σκύλο . Ένας κασεμιρο τρέχει για 2-3 στην άμυνα . Εκτός και αν εννοείς αυτό που κάνει με τον βαλβερδε δεξιά που είναι ο Καντουρι της Ρεάλ από την ανάποδηtad έγραψε:Ιεροσυλία να συγκρίνεις κάποιον με Μόντριτς αλλά το σουλούπι του Νταντάς εκεί παραπέμπει ...
Είναι σίγουρο ότι με αυτό το σώμα θέλει χρόνο παραπάνω για να δέσει ... και ο Μόντριτς άργησε να παίξει σε υψηλό επίπεδο ...
μου έχει κάνει εντύπωση ότι στο τελευταίο επίσημο της εθνικής πορτογαλίας εναντίον των δικών μας έπαιξε στην θέση 6. Όπως ανέφερε εχθές ο Σερά είναι deep line play maker ... όπως ο Μόντριτς δηλαδή ... αμυντικά μου φαίνεται τρύπα. ο Μόντριτς δίπλα του στην Ρεάλ παίζει πάντα με δύο χαφ σκύλους ... να μην πω τρία
δεν μου κολλάει πολύ με Λουτσέσκου ... αλλά αν κάποιος το έχει κολλάει παντού ...
τέλος πάντων ... ας έρθει και βλέπουμε από κοντά ... μικρού ρίσκου κίνηση ... αν έχει λογική ρήτρα μπορεί να είναι καλή κίνηση ...

Το θέμα με τον Σβαμπ δεν (θα έπρεπε να) είναι το συμβόλαιο ή πόσο θα παίζει, αλλά ποιον Σβαμπ θα δούμε: του ματς με την ΑΕΚ του πρώτου γύρου, όπου όργωσε όλο το γήπεδο, ή της υπόλοιπης χρονιάς που περπάταγε;
Από thessports.gr : Στην αρχή όλα έδειχναν πως ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σβαμπ υπάρχει χάσμα αναφορικά με το συμβόλαιο του Αυστριακού, ωστόσο η υπόθεση βαδίζει στο δρόμο της ανατροπής.
Αρχικά ο Δικέφαλος προσέφερε στον έμπειρο χαφ συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος. Ωστόσο, ο Αυστριακός ήθελε κλειστό διετές.
Αυτό είχε δημιουργήσει μια απόσταση, όμως φαίνεται πως βρέθηκε μια μέση λύση. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ πλέον συζητά το διετές, αλλά με μειωμένες απολαβές.
Η πλευρά του Σβαμπ δεν απορρίπτει αυτή την προοπτική και έτσι όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται ξανά στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων
Στην ομάδα του Σαββίδη με σχέδια για 100εκ+ γήπεδο και 25εκ προπονητικό να σε κάνουν ότι θέλουν μέτριοι παίχτες του πεντοχίλιαρου. Αδιανόητο. Αυτά δίνουμε, εαν δεν θέλει δρόμο στα βαζέλια. Ελεος με τον παίχτη της μία ασσιστ και των τριών εμφανίσεων που αντί να ευχαριστεί τον θεό που του έγινε νέα πρόταση απο club τέτοιου μεγέθους, έχει και απαιτήσεις για διετές για να κάνει τον δημόσιο υπάλληλο όπως ο βαρέλα.
Οχι ρε φίλε, θέλουμε κάθε σεντ που δαπανάται να λαμβάνεται με κόπο και να ποιάνει τόπο.
Μια μέρα χωρίς να μας ανεβάσουν την πίεση δεν μπορούν τα, να μην τα χαρακτηρίσω. Αι σιχτιρια
Αρχικά ο Δικέφαλος προσέφερε στον έμπειρο χαφ συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος. Ωστόσο, ο Αυστριακός ήθελε κλειστό διετές.
Αυτό είχε δημιουργήσει μια απόσταση, όμως φαίνεται πως βρέθηκε μια μέση λύση. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ πλέον συζητά το διετές, αλλά με μειωμένες απολαβές.
Η πλευρά του Σβαμπ δεν απορρίπτει αυτή την προοπτική και έτσι όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται ξανά στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων
Στην ομάδα του Σαββίδη με σχέδια για 100εκ+ γήπεδο και 25εκ προπονητικό να σε κάνουν ότι θέλουν μέτριοι παίχτες του πεντοχίλιαρου. Αδιανόητο. Αυτά δίνουμε, εαν δεν θέλει δρόμο στα βαζέλια. Ελεος με τον παίχτη της μία ασσιστ και των τριών εμφανίσεων που αντί να ευχαριστεί τον θεό που του έγινε νέα πρόταση απο club τέτοιου μεγέθους, έχει και απαιτήσεις για διετές για να κάνει τον δημόσιο υπάλληλο όπως ο βαρέλα.
Οχι ρε φίλε, θέλουμε κάθε σεντ που δαπανάται να λαμβάνεται με κόπο και να ποιάνει τόπο.
Μια μέρα χωρίς να μας ανεβάσουν την πίεση δεν μπορούν τα, να μην τα χαρακτηρίσω. Αι σιχτιρια
Υπερβολικό σε κόβω . Την πρώτη χρόνια με ξεκάθαρο ρόλο και σχετικά γρήγορο παιχτη διπλα του έκανε παπαδες (Καντουρι ) περυσι είχε θέμα όπως ακούστηκε με κοιλιακούς και δεν ταίριαξε με Κουρτιτς. Εγώ τον σβαμπ τον θέλω να μοιραστεί τα παιχνίδια με Κουρτιτς και δίπλα τους πάντα να υπάρχει ένας ή 2 παίχτες ανάλογα το ματς με διαφορετικά χαρακτηριστικά (τσιγγαρα ή νταντας ή φιλιπε )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 22 Ιουν 2022, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με τόσο ταλέντο μεσοεπιθετικό, με αργό Κουρτιτς, με Σοαρες όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικό στο μεσοαμυντικο κομμάτι, βλέπω τον Τσιγγαρα να μην προλαβαίνει ούτε για κατούρημα...
Αυτός ο Βιτόλο παίζει ακόμη?....
Φίλε Τζον από τα σερρας, δεν μας δίνει μια καλύτερη εικόνα από τον νταντας?
Δεν έχω την υπομονή να δω το παιχνίδι.
Ευχαριστώ
Αυτός ο Βιτόλο παίζει ακόμη?....
Φίλε Τζον από τα σερρας, δεν μας δίνει μια καλύτερη εικόνα από τον νταντας?
Δεν έχω την υπομονή να δω το παιχνίδι.
Ευχαριστώ
- ΑποστόληςΑ
Όλο παραπληροφόρηση είσαι. Κι εμείς επάνω σου στηριχθήκαμε μέχρι που μας ήρθε το κρύο ντους...pagotatzis έγραψε:Μετά την ανανέωση Ζιφκο Ζιφκο μια είναι η ερώτηση
Τι του λέω τώρα του κόκκινοτριχη ;
Σταντ μπάι τον είχα
Τεσπα , τα παρατάω!
Αυτοί ξέρουν καλύτερα .
Με το σύστημα που κατεβαίνει ο Λουτσέσκου, δηλαδή μόνιμα δυάδα στα χαφ, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί.
Για παράδειγμα. Δεν μπορεί να βάλει ταυτόχρονα δυο αργούς παίκτες πχ Κούρτις & Σβαμπ.
Επίσης δεν μπορεί να μην βάλει έστω έναν που να κατέχει λίγο παραπάνω το μεσοαμυντικό κομμάτι.
Αν υποθέσουμε πως έρχεται ο Ντάντας, που δεν θεωρείται δυνατός στο μεσοαμυντικό κομμάτι, αυτομάτως δημιουργείται ένα κενό.
Ο Ντάντας είναι καλός μεσοεπιθετικά. Το ίδιο ο Κούρτιτς, το ίδιο σε χαμηλότερο βαθμό ο Σβαμπ, όπως επίσης ο Σοάρες που είναι γρήγορος, φαίνεται πιο ικανός από τη μέση και μπροστά.
Αν παίζαμε με τριάδα στα χαφ, ειλικρινά πιστεύω πως θα κάναμε παπάδες, γιατί θα μπορούσε να παίζει ως εξάρι ο Τσιγγάρας πχ και μπροστά του Κούρτιτς, Σοάρες, Ντάντας, εναλλάξ. Μπαλαντέρ ο Σβαμπ.
Τώρα όμως;
Η μόνη σκέψη που μου προκύπτει, είναι να θεωρηθεί ο Ντάντας κάτι ως παρτενέρ του Κουαλιάτα στο δέκα.
Οπότε μόλις πουληθεί ο Αουγκούστο, να πάρουν ένα δυνατό και ταχυδυναμικό χαφ, με καλές μεσοαμυντικές τοποθετήσεις.
Για παράδειγμα. Δεν μπορεί να βάλει ταυτόχρονα δυο αργούς παίκτες πχ Κούρτις & Σβαμπ.
Επίσης δεν μπορεί να μην βάλει έστω έναν που να κατέχει λίγο παραπάνω το μεσοαμυντικό κομμάτι.
Αν υποθέσουμε πως έρχεται ο Ντάντας, που δεν θεωρείται δυνατός στο μεσοαμυντικό κομμάτι, αυτομάτως δημιουργείται ένα κενό.
Ο Ντάντας είναι καλός μεσοεπιθετικά. Το ίδιο ο Κούρτιτς, το ίδιο σε χαμηλότερο βαθμό ο Σβαμπ, όπως επίσης ο Σοάρες που είναι γρήγορος, φαίνεται πιο ικανός από τη μέση και μπροστά.
Αν παίζαμε με τριάδα στα χαφ, ειλικρινά πιστεύω πως θα κάναμε παπάδες, γιατί θα μπορούσε να παίζει ως εξάρι ο Τσιγγάρας πχ και μπροστά του Κούρτιτς, Σοάρες, Ντάντας, εναλλάξ. Μπαλαντέρ ο Σβαμπ.
Τώρα όμως;
Η μόνη σκέψη που μου προκύπτει, είναι να θεωρηθεί ο Ντάντας κάτι ως παρτενέρ του Κουαλιάτα στο δέκα.
Οπότε μόλις πουληθεί ο Αουγκούστο, να πάρουν ένα δυνατό και ταχυδυναμικό χαφ, με καλές μεσοαμυντικές τοποθετήσεις.
-
Ο Λουτσέσκου αρέσκεται να παίζει με 2 οχτάρια. Υποψιάζομαι ότι οι δύο πιο μεγάλοι σε ηλικία θα οπισθοχωρήσουν φέτος για παίζουν πιο μπροστά τα τρεχαντήρια. Και πάντα υπάρχει η λύση Τσιγγάρα στο 6 που κουμπώνει με όλους.
Ποιό δεκάρι ρε συ Απόστολε?
Με κουαλιατα, Ρικάρντο και ντελια θέλεις κι άλλο δεκάρι?
Ή θα στηρίξουμε αυτούς που φέρνουμε κι έχουμε ή απλά θα σκορπαμε χρήματα.
Αν δεν παίξει ο κουαλιατα, τι τον φέραμε, να τον δει, ποιος, η Β ομάδα?
Αν δεν πάρει χρόνο ο Ρικάρντο, 21 χρονών, πότε θα φανεί?
Αν δείξει στοιχεία ο ντελιας, που θα τα ξεδιπλώσει ?
Ακόμη κι αν κάποιος από τους τρείς, πιθανόν ο ντελιας φύγει πάλι δανεικός.
Εγώ προσωπικά, θέλω έναν παικταρά στα εξτρέμ.
Ενίσχυση στα φορ αν φύγει ο τσολακ.
Οπωσδήποτε ενίσχυση με γρήγορο κόφτη κι ολίγο μπαλίτσα στα χαφ. Εφόσον φεύγει ο σβαμπ και ο αγκουστο
Με κουαλιατα, Ρικάρντο και ντελια θέλεις κι άλλο δεκάρι?
Ή θα στηρίξουμε αυτούς που φέρνουμε κι έχουμε ή απλά θα σκορπαμε χρήματα.
Αν δεν παίξει ο κουαλιατα, τι τον φέραμε, να τον δει, ποιος, η Β ομάδα?
Αν δεν πάρει χρόνο ο Ρικάρντο, 21 χρονών, πότε θα φανεί?
Αν δείξει στοιχεία ο ντελιας, που θα τα ξεδιπλώσει ?
Ακόμη κι αν κάποιος από τους τρείς, πιθανόν ο ντελιας φύγει πάλι δανεικός.
Εγώ προσωπικά, θέλω έναν παικταρά στα εξτρέμ.
Ενίσχυση στα φορ αν φύγει ο τσολακ.
Οπωσδήποτε ενίσχυση με γρήγορο κόφτη κι ολίγο μπαλίτσα στα χαφ. Εφόσον φεύγει ο σβαμπ και ο αγκουστο
Δεν γίνεται χρονια που απεκλεισες Μπεσίκτας μπενφικα με mvp Ζιβκοβιτς (μαζί με γιαννουλη )να μην μπήκες ομίλους . Απλά δεν ….renegade έγραψε:Όπως το ΠΑΟΚ Μπενφίκα για παράδειγμα?Gospi έγραψε:Και ερχονται λεει ολοι αυτοι και κανουμε ομαδαρα, και αναγκαζεσαι να παιξεις κρισιμα ματς με κανα Ζιφκο στο τερμα και πεφτει το κλαμα του αιωνα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Τι ανυπομονησια ειναι αυτη για ΠΑΟΚ φετος; Οκ ολες οι χρονιες ξεκινουν με προσδοκιες αλλα εδω μιλαμε πλεον για κατι αλλο...
Για να ξεκινησουμε και καμια ανακοινωση σιγα σιγα...
Για να ξεκινησουμε και καμια ανακοινωση σιγα σιγα...
Οπως το ρουλης-ΠΑΟΚ ενα πράγμα [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]renegade έγραψε:Όπως το ΠΑΟΚ Μπενφίκα για παράδειγμα?Gospi έγραψε:Και ερχονται λεει ολοι αυτοι και κανουμε ομαδαρα, και αναγκαζεσαι να παιξεις κρισιμα ματς με κανα Ζιφκο στο τερμα και πεφτει το κλαμα του αιωνα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εγώ δεν βολεύομαι με έναν στην ενδεκάδα.
Θέλω και νταντας και κουαλιατα μαζί.
Θέλω στα κόρνερ να μην βλέπω τον Μιτριτσα να έχει θέση στην μικρή περιοχή.
Δεν θέλω να βλέπω το αμυντικό μπακ να φτιάχνει δυάδα στην μπάλα του κόρνερ.
Δεν θα αντέξω και φέτος να βλέπω ροντέο στιγμές με τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.
Λυρατζης και Σοαρες δίνουν μια καλύτερη ισορροπία.
Ας ελπίσουμε ότι το δεύτερο σέντερ μπακ θα διαβάζει πολύ καλά το αντίπαλο παιχνίδι.
Τέλος ο αντικαταστάτης του Αύγουστου να είναι ένα κλικ καλύτερος πνευματικά και γηπεδικα
Ουφ....
Θέλω και νταντας και κουαλιατα μαζί.
Θέλω στα κόρνερ να μην βλέπω τον Μιτριτσα να έχει θέση στην μικρή περιοχή.
Δεν θέλω να βλέπω το αμυντικό μπακ να φτιάχνει δυάδα στην μπάλα του κόρνερ.
Δεν θα αντέξω και φέτος να βλέπω ροντέο στιγμές με τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.
Λυρατζης και Σοαρες δίνουν μια καλύτερη ισορροπία.
Ας ελπίσουμε ότι το δεύτερο σέντερ μπακ θα διαβάζει πολύ καλά το αντίπαλο παιχνίδι.
Τέλος ο αντικαταστάτης του Αύγουστου να είναι ένα κλικ καλύτερος πνευματικά και γηπεδικα
Ουφ....