50. Filipe Soares

icue

Re: 50. Filipe Soares

Δημοσίευση από icue »

Ποτε του δεν ειχε διαρκεια και ρυθμο. Οποτε ερχοταν η ωρα του κατι παθαινε συνεχεια. Ειναι λογικο να μην μπορει πανω απο 50-55 λεπτα σε υψηλο ρυθμο, απλα δεν εχει την εμπειρια μετα να το διαχειριστει οπως ο Σβαμπ πχ και εξαυλωνεται απο το γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Θα πάει σε καμιά ομάδα τύπου Κούλα,θα βγάλει μάτια και θα αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος
Μα εμεις δεν θα γινουμε ποτε ομαδα τυπου κουλα με τον Λουτσεσκου προπονητη. Αρα ο παίχτης ειναι εντελως ασύμβατος συμφωνα με τα λεγομενα σου με το συστημα που παιζει ο προπονητης. Βεβαια θα μπορουσε ο προπονητης να αλλαξει συστημα, αλλα αυτο δεν παιζει. Αρα ο Σοαρες ειτε ετσι ειτε αλλιως, δεν παιζει να βοηθησει ουσιαστικα και φετος.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Είναι τρομερό εν έτη 2023 να λέμε ότι ο προπονητής ποδοσφαίρου δεν αλλάζει σύστημα
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ενώ να λέμε οτι ο παικτης θέλει συγκεκριμένο σύστημα για να παίξει..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:Θα πάει σε καμιά ομάδα τύπου Κούλα,θα βγάλει μάτια και θα αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος
Μα εμεις δεν θα γινουμε ποτε ομαδα τυπου κουλα με τον Λουτσεσκου προπονητη. Αρα ο παίχτης ειναι εντελως ασύμβατος συμφωνα με τα λεγομενα σου με το συστημα που παιζει ο προπονητης. Βεβαια θα μπορουσε ο προπονητης να αλλαξει συστημα, αλλα αυτο δεν παιζει. Αρα ο Σοαρες ειτε ετσι ειτε αλλιως, δεν παιζει να βοηθησει ουσιαστικα και φετος.
Τότε γιατί έδωσε το οκ για αγορά 3ων εκατομμυρίων?
Ας έλεγε ότι αυτός δεν κάνει για τα θέλω μου
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

renegade ο Boto εισηγήθηκε να παρθεί τον Ιανουάριο γιατί στην Μορειρενσε έκοβε και έραβε και τον ήθελε και η Benfica και η Braga τότε ακουγόταν και δώσαμε σχεδόν 3 χαρτιά να έρθει με τον Boto ΤΔ κλάσης. Ελπίζω να σε κάλυψα. Τώρα για αν ο Λουτσέσκου στο σύστημα που παίζει δεν φαίνεται ο Παίχτης τότε τι να πω και εγώ αυτά βλέπω 2 χρόνια στο τίποτα κυλάει ο Παίχτης.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ποιός χαφ θα έβγαζε μάτια δηλαδή αν έπαιζε 10 λεπτά κάθε 5 αγώνες? Υπήρχαν περίοδοι που τα βασικά μας χαφ ήταν ή ο ένας ή ο άλλος ντεφορμέ και το παιδί δεν έπαιρνε μια ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Darkm4n έγραψε:renegade ο Boto εισηγήθηκε να παρθεί τον Ιανουάριο γιατί στην Μορειρενσε έκοβε και έραβε και τον ήθελε και η Benfica και η Braga τότε ακουγόταν και δώσαμε σχεδόν 3 χαρτιά να έρθει με τον Boto ΤΔ κλάσης. Ελπίζω να σε κάλυψα. Τώρα για αν ο Λουτσέσκου στο σύστημα που παίζει δεν φαίνεται ο Παίχτης τότε τι να πω και εγώ αυτά βλέπω 2 χρόνια στο τίποτα κυλάει ο Παίχτης.
Γι΄ αυτό φαίνεται ήταν μόλις 15η η Μορειρένσε...από το κόψιμο και το ράψιμο του Σοάρες. :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάντως θα τον έβαζα πίσω από τον επιθετικο αφού έχει δείξει ότι και κίνησή χωρίς την μπάλα έχει και περιοχή πατάει και καλή τεχνική έχει αλλά και την ικανότητα να πρεσαρει όπως θέλει ο προπονητής.
Επίσης τα οποία από αφέλεια λάθη του δεν μπορούν να στοιχίσουν εύκολα αν παίζει μπροστά από τα δύο χαφ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Εγώ πάντως θα τον έβαζα πίσω από τον επιθετικο αφού έχει δείξει ότι και κίνησή χωρίς την μπάλα έχει και περιοχή πατάει και καλή τεχνική έχει αλλά και την ικανότητα να πρεσαρει όπως θέλει ο προπονητής.
Επίσης τα οποία από αφέλεια λάθη του δεν μπορούν να στοιχίσουν εύκολα αν παίζει μπροστά από τα δύο χαφ
Συμφωνούμε μετά από καιρό. Ο παίκτης πρέπει να δουλευτεί στη θέση στο 10. Πατάει περιοχή, έχει τρεξίματα, πιέζει, σουτάρει, μοιράζει ωραία, έχει δύναμη. Ειδικά αν πάρουμε μόνο έναν μεσοεπιθετικό θα μπορούσε να σταθεί εκεί.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν παιζει αυτο. Εχουμε τον Μουργκ εκει. Δεν γινεται να μεινει εκτος ροτεισιον ο Μουργκ για να εξαντληθουν τα περιθωρια να αποδωσει μια επενδυση 3ων εκατομμυριων...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Το παιδί είναι 8 ούτε 6/8 ούτε 8/10. Εάν παίζει δίπλα σε κανονικό κόφτη στυλ Τσιγγάρα αποδίδει ενώ δίπλα σε παίκτες στυλ Αουγκούστο,Νταντάς δεν μπορεί. Με Μαξίμοβιτς και Τσιγγάρα φέτος θα πάει καλά. Εάν γίνει επιτέλους σωστή διαχείριση από τον προπονητή, να μην τον θεωρεί ότι είναι μετά τον Σβαμπ, να μην θεωρεί ότι θα παίζει όπως ο Οζντόεβ σαν πλέη μεηκερ από πίσω αλλά ότι είναι μποξ του μποξ και θα πρέπει να ανεβαίνει θα πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

renegade έγραψε:Εγώ πάντως θα τον έβαζα πίσω από τον επιθετικο αφού έχει δείξει ότι και κίνησή χωρίς την μπάλα έχει και περιοχή πατάει και καλή τεχνική έχει αλλά και την ικανότητα να πρεσαρει όπως θέλει ο προπονητής.
Ναι ρε συ. Έχω χάσει τις ελπίδες μου για τον συγκεκριμένο, αλλά έστω και την ύστατη ώρα θα ήθελα να τον δω εκεί που κι εγώ πιστεύω πως ταιριάζει, μπας και το σώσει.
Karampinas

Δημοσίευση από Karampinas »

αυτον αμα καταφερουμε να τον αξιοποιησουμε θα δουμε ωραια πραματα, εχει ταχυτητα που κανεις αλλος δεν εχει στο κεντρο και απο ποιοτητα τιμιος... το προβλημα ειναι οτι παιζει με το πιστολι στον κροταφο, δηλ καθε φορα που μπαινει εχει να αποδειξει πραματα και αυτον τον κανει να παιζει με ανχος,πρεπει να παρει καποις ματς συνεχομενα να νιωσει οτι ειναι βασικος και εκει θα δουμε τι ειναι πραγματικα....
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

Τρόμος έγραψε:να μην τον θεωρεί ότι είναι μετά τον Σβαμπ
Αυτό είναι ακατανοήτο, να θεωρείται ο Σβαμπ πάνω από τον Σοάρες στην ιεραρχία των χαφ.
Υποτίθεται το βασικό μειονέκτημα του Σοάρες είναι τα πουλήματα της μπάλας που κάνει σε επικίνδυνα σημεία.
Δηλαδή τι να πούμε για τον Σβαμπ για τα πουλήματα της μπάλας. Εδώ και 3 χρόνια δίνει αντεπιθέσεις "πάρε βάλε" σε κάθε πικραμένο.

Παιδιά και αποπαίδια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”