Δεν ειναι και τοσο περιεργο γενικα. Εχουν φυγει μετα απο τρεμπλ προπονητες, μετα απο τσαμπιονς λιγκ κλπ. Φευγει πχ τωρα ο προπονητης της Λιλ που εκανε το απιθανο να παρει πρωταθλημα απο την Παρι. Σιγουρα δεν γνωριζω να συμβαινει συνεχεια σε μια ομαδα παντως.Guitarman έγραψε:Ο Γκαρσία πάει να γίνει ο τρίτος προποντητής μέσα σε 5 χρόνια που αν και αδιαμφησβήτητα πετυχημένος θα φεύγει...
Σίγουρα μπαίνουμε Γκινες
Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η σημερινή αναμονή πάντως, θυμίζει αναμονή 31 Αυγούστου για μεταγραφή.
Καλά ξεκινήσαμε φέτος
Καλά ξεκινήσαμε φέτος
Aς περιμενουμε να δουμε τι θα δουμε.
Ελπιζω να μεινει για πραγματικα πιστευω οτι με την εμπειρια του, τις παραστασεις του κ τη νοοτροπια του θα αποδειξει πως ειναι πολυ καλος προπονητης.
Αν δε μεινει ελπιζω να ερθει ενας προπονητης τυπου σαντος.Με ευρωπαϊκο κυρος κ υψηλες παραστασεις.
Αν ολο αυτο γινεται για να ερθει ο λουτσεσκου ,πιστευω οτι δε θα μας βγει.
Κ μια μπηχτη.Ο Αναστασιαδης τρεις στην ωρα εφευγε σαν μ@λ@κ@ς κ μετα επεστρεφε στον παγκο μας.Εγω κοινα με λουτσεσκου βλεπω σε αυτο.οχι με το γκαρσια.
Ελπιζω να μεινει για πραγματικα πιστευω οτι με την εμπειρια του, τις παραστασεις του κ τη νοοτροπια του θα αποδειξει πως ειναι πολυ καλος προπονητης.
Αν δε μεινει ελπιζω να ερθει ενας προπονητης τυπου σαντος.Με ευρωπαϊκο κυρος κ υψηλες παραστασεις.
Αν ολο αυτο γινεται για να ερθει ο λουτσεσκου ,πιστευω οτι δε θα μας βγει.
Κ μια μπηχτη.Ο Αναστασιαδης τρεις στην ωρα εφευγε σαν μ@λ@κ@ς κ μετα επεστρεφε στον παγκο μας.Εγω κοινα με λουτσεσκου βλεπω σε αυτο.οχι με το γκαρσια.
εγώ εκτιμώ ότι για να μην κλείσει η πόρτα δεν θα κάνει μπουρδέλο τον ΠΑΟΚ και δε θα πει τίποτα σε εμάς.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν θα τον αφήσει η παε να μιλήσει με τον ιβάν γιατί και από τον αντρέ τον κρύβανε και όταν μίλησε με τον αντρέ ίδρωσαν.
το να δεχτεί ο πάμπλο το να πάει στην β ομάδα το θεωρώ απίθανο, χωρίς να ξέρω τι λέει ο ίδιος.
Όσο για τον λουτσέσκου μη τον πυροβολάτε,δε φταίει αυτός για το τι συμβαίνει με τον γκαρσία.
Ο άνθρωπος ζήτησε την ομάδα εν λευκώ, την παίρνει με μπάτζετ και προφανώς του ευχόμαστε να πετύχει.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν θα τον αφήσει η παε να μιλήσει με τον ιβάν γιατί και από τον αντρέ τον κρύβανε και όταν μίλησε με τον αντρέ ίδρωσαν.
το να δεχτεί ο πάμπλο το να πάει στην β ομάδα το θεωρώ απίθανο, χωρίς να ξέρω τι λέει ο ίδιος.
Όσο για τον λουτσέσκου μη τον πυροβολάτε,δε φταίει αυτός για το τι συμβαίνει με τον γκαρσία.
Ο άνθρωπος ζήτησε την ομάδα εν λευκώ, την παίρνει με μπάτζετ και προφανώς του ευχόμαστε να πετύχει.
Δυο νταμπλ εχει παρει ο Λουτσεσκου σε δυο χρονιες. Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την απαξιωση.
Για τον λουτσέσκου έχω εκφράσει την άποψη μου.Gospi έγραψε:Ας δεχτω Ρενεγκειτ οτι δεν ηταν πετυχημενο λοιπον παρα το κυπελο και το γαμησι π εριξε σε ολους στα πλει οφ.
Συμφωνεις με την επιστροφη λοιπον Λουτσεσκου?
Δεν σε ενοχλει το πως εφυγε, το ποτε εφυγε κλπ?
Και στην τελικη εισαι τοσο σιγουρος οτι ο Λουτσεσκου με το υλικο του Γκαρσια θα ειχε καλυτερη πορεια φετος?
Γιατι εγω ειμαι σιγουρος πως αν πεις στον Λουτσεσκου "ελα αλλα θα συνεχισουμε με το ροστερ οπως εχει" θα σου πει, με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να καταφερω κατι καλυτερο απο τον προηγουμενο με αυτους.
Από κει και πέρα αν ο ίδιος ο Ιβάν είναι σε θέση να κάνει πίσω εμένα μου περισσεύει.
Στο ερώτημα σου αν ο λουτσέσκου είχε καλύτερη πορεία με αυτό το ρόστερ θα απαντήσω ότι όχι μόνο ο λουτσέσκου αλλά και πολλοί άλλοι λιγότερο αξιόλογοι.
Φέτος η ομάδα πέρα από τα 5 ματς πλέι οφ ( γιατί είναι 5 ματς και όχι όλα τα ει οφ,ας μην έχουμε κοντή μνήμη) και τον τελικό παρουσίασε σημάδια ομάδας πολύ άσχημα δουλεμενη. Ακόμα και για τα 5 νικηφόρα παιχνίδια έχω τις ενστάσεις μου αλλά αυτό είναι άλλου παπά.
Για ποδοσφαιράνθρωπο στην διοίκηση θα ήθελα τον Αντρέ. Τέτοιος ρόλος θα ήταν ιδανικός και θα συμπλήρωνε ένα μεγάλο κενό, ενώ ρόλοι ΤΔ με τις παρτίδες που έχει με γαβρολιάκο θα είναι υπό αμφισβήτιση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα υπάρξει μεγάλη αύξηση του μπάτζετ με Λουτσεσκου;GINOLA έγραψε:εγώ εκτιμώ ότι για να μην κλείσει η πόρτα δεν θα κάνει μπουρδέλο τον ΠΑΟΚ και δε θα πει τίποτα σε εμάς.
αλιμονο αν πιστευεις οτι μονο τα αποτελεσματα κρινουν την δουλεια ενος προπονητη...bill4paok έγραψε: Πέτυχε τους στόχους????Ειναι αδικη η απόφαση.
Πες απλά δε γουστάρω το Γκαρσία για δικούς μου λόγους και χαίρομαι που φεύγει,τα προβληματική δουλειά κλπ. είναι δικές σου υποθέσεις,τα αποτελέσματα αλλά δείχνουν
αυτο που προσπαθω να εξηγησω ειναι πως παρολο που ο γκαρσια ειχε τα αποτελεσματα ουτε αυτο δεν ηταν αρκετο για να κρατησει την δουλεια του, τι αλλο πρεπει να συμβει δηλαδη για να καταλαβουμε πως ο συλλογος εκρινε πως δεν κανει για προπονητης τουλαχιστον στην παρουσα φαση?
δεν χαιρομαι που φευγει, χαιρομαι που παιρνουμε μια αποφαση με ΣΤΟΧΟ το καλυτερο για την ομαδα και οχι με βαση το συναισθημα που δεν οδηγει πουθενα
Τον Γκαρσία τον έκριναν ως αποτυχημένοτα τα παρακάτω στελέχη της ΠΑΕ
α)Ο Τεχνικός Διευθυντής
β)Ο Αθλητικός Διευθυντής και
γ)Ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Τεκμηριωμένα και με στοιχεία.
α)Ο Τεχνικός Διευθυντής
β)Ο Αθλητικός Διευθυντής και
γ)Ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Τεκμηριωμένα και με στοιχεία.
barlow, από τις πληροφορίες που έχω, αυτή τη στιγμή έχουμε τον Πάμπλο με συμβόλαιο, και ταυτόχρονα -πριν τον τελικό- κάποιοι στην διοίκηση έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Λουτσέσκου.
Πλέον δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα τρίτου προπονητή. Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι αν η κατάκτηση του Κυπέλου και οι αντιδράσεις του κόσμου είναι αρκετές για να κρατήσουν τον Πάμπλο και να ακυρώσουν την συμφωνία με Λουτσέσκου.
Αυτά τα της ΠΑΕ, "δεν έχουμε συμφωνήσει με Λουτσέσκου" είναι να 'χαμε να λέγαμε. Οι ίδιοι που διέρρευσαν την συμφωνία εδώ και 2-3 βδομάδες, είναι οι ίδιοι που λένε "δεν έχουμε συμφωνήσει" (αντί για "δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου"), και οι ίδιοι θα το δώσουν το θέμα στα ΜΜΕ μέχρι αύριο μόλις καταλήξει η κατάσταση με Πάμπλο.
Πλέον δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα τρίτου προπονητή. Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι αν η κατάκτηση του Κυπέλου και οι αντιδράσεις του κόσμου είναι αρκετές για να κρατήσουν τον Πάμπλο και να ακυρώσουν την συμφωνία με Λουτσέσκου.
Αυτά τα της ΠΑΕ, "δεν έχουμε συμφωνήσει με Λουτσέσκου" είναι να 'χαμε να λέγαμε. Οι ίδιοι που διέρρευσαν την συμφωνία εδώ και 2-3 βδομάδες, είναι οι ίδιοι που λένε "δεν έχουμε συμφωνήσει" (αντί για "δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου"), και οι ίδιοι θα το δώσουν το θέμα στα ΜΜΕ μέχρι αύριο μόλις καταλήξει η κατάσταση με Πάμπλο.
Τι άχτι έχετε με την ΠΑΕ ρε μάγκες, που να μην έπαιρνε και 5 τίτλους σε 5 χρόνια. Δεν ξέρουν αυτοί και ξέρετε εσείς.
Δε θα ακούσουμε και θα στηρίξουμε την ΠΑΕ των τίτλων και θα ακούσουμε αυτούς που παίρνουν τηλέφωνα στα ράδια.
Ας φέρουν όποιον θέλουν, ας φέρουν και το Μάντζιο, από μένα μόνο στήριξη
Δε θα ακούσουμε και θα στηρίξουμε την ΠΑΕ των τίτλων και θα ακούσουμε αυτούς που παίρνουν τηλέφωνα στα ράδια.
Ας φέρουν όποιον θέλουν, ας φέρουν και το Μάντζιο, από μένα μόνο στήριξη
Τωρα που ειπες ραδια.Επειδη εχω να ακουσω πολλα χρονια.Πειτε να βαλω κανενα να παιζει οσο κανω μια δουλεια που εχω.Ιντερνετς ραδιο.
GINOLA έγραψε:εγώ εκτιμώ ότι για να μην κλείσει η πόρτα δεν θα κάνει μπουρδέλο τον ΠΑΟΚ και δε θα πει τίποτα σε εμάς.
Εμένα το σενάριο μετακίνησης του Πάμπλο σε χαμηλότερο πόστο, ούτε με χαλάει, ούτε με προβληματίζει ως λογική.
Κατ αρχάς πιστεύω, χωρίς να έχω εύκαιρα στοιχεία, οτι σε ομάδες παγκοσμίου βεληνεκούς έχουν παροδικά μετακινηθεί προπονητές από ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και μετά επέστρεψαν πίσω.
Επίσης, παρότι έχω σοβαρές ελπίδες για τον Γκαρσία προπονητή, πιστεύω οτι ο ίδιος δεν θέλει να ακολουθήσει διεθνή καριέρα. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχει αράξει στη Θεσσαλονίκη χρόνια τώρα. Για να κάνει καριέρα θέλει να τριφτείς, θέλει να απολυθείς, να κερδίσεις, να έχεις διασυνδέσεις, να μετακινείσαι συνέχεια. Και βέβαια θέλει διπλώματα.
Θα τα κάνει όλα αυτά; Εγώ λέω οτι δεν θα δείξει τόση επιμονή γιατί απλά δεν το θέλει πραγματικά. Ετσι πιστεύω εγώ.
-
Μπαρκαρούτσος
Paokmania Web Ra....άκυρο.barlow4 έγραψε:Τωρα που ειπες ραδια.Επειδη εχω να ακουσω πολλα χρονια.Πειτε να βαλω κανενα να παιζει οσο κανω μια δουλεια που εχω.Ιντερνετς ραδιο.