Ακριβως αυτο...Ετσι πρεπει να γινει..Να δουμε αν θα το κανουν..johnthes98 έγραψε:ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
Η επομενη πρεπει να ειναι χρονια τυπου Ιβιτς που φεραμε 8 παικτες ετοιμους για βασικους, πηραμε κυπελλο και αν υπηρχε η ΕΠΟ Γραμμενου απο την αρχη μεχρι και πρωταθλημα σηκωναμε.. ΑΥΤΑ!!!
Ιβάν Σαββίδης V
- Amsterdamer_87
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Αν αυτός είναι ο στόχος ας το επικοινωνήσουν ξεκάθαρα.tzoker έγραψε:Μάιο μήνα προσεχώς χωρίς τεχνικό διευθυντή, χωρίς προπονητή κ με κορμό 3-4 παικτών στη καλύτερη εμείς περιμένουμε θαύματα.
Η κατάσταση θυμίζει αριστοκράτη εποχής παλιού ΠΑΣΟΚ, που ελπίζει να γυρίσει ο τροχός. Μέχρι τότε πάει μια στο τόσο κ πίνει καφέ στο Da capo να θυμάται τα παλιά μεγαλεία.
Στόχος πλέον είναι μια συμμάζεμενη ομάδα που θα πληρώνεται για 10 θα παίζει για 10 και θα βγαίνει σβηστά δεύτερη και θα διεκδικεί κύπελλο κάθε χρόνο. Κ όταν έρθει η ώρα για το παραπάνω θα ειδοποιήσει ο Ιβάν. Προηγείται ο τίγρης.
Από τον Ιβάν εγώ θέλω μόνο οργάνωση κ ενασχόληση. Τα λεφτά που βάζει, ακόμα κ φέτος μου αρκούν.
Γιατί να θυμήσω ότι όταν ξεκίνησε η χρονιά ο ΚυρΚυρ δήλωνε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και φτάσαμε ο γαύρος να είναι μαθηματικά πρωταθλητής σχεδόν δύο μήνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Πέρυσι είχαμε 18 βαθμούς διαφορά από αυτόν και φέτος πάμε για over 30.
Επίσης η ΑΕΚ του Τίγρη είναι σε αρκετά χειρότερη κατάσταση από εμάς, και ο Τίγρης δεν είναι στη θέση του Ιβάν να μπορεί να χώσει 30 χαρτιά από την τσέπη του σε μία χρονιά. Προηγείται ή όχι, λίγη σημασία έχει.
Επίσης, αυτό που περιγράφεις είναι ο φετινός Άρης. Ομάδα του 10 που παίζει για 10, πάει για δεύτερη θέση και αν δεν έπεφτε πάνω στο γαύρο θα διεκδικούσε το κύπελο μέχρι τέλους. Αυτό το κάνω και με Κάρυ πρόεδρο. Εμείς έχουμε Ιβάν. Δεν γίνεται η ομάδα του Ιβάν να είναι χειρότερη ή ίση της ομάδας του Κάρυ - ή να το πω αλλιώς, της Β' ομάδας του γαύρου.
Ο γαύρος κάνει το 1-2 φέτος, την ώρα που εμείς παλεύουμε με ΑΕΚ και Παναθηναικό για 2 εισητήρια Ευρώπης. Την ίδια ώρα όποια ομάδα κατηγορήθηκε ότι έχει μπει στο άρμα μας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο διαλύθηκε. Πρώτα τα Γιάννενα τη χρονιά του νταμπλ, μετά η Ξάνθη στο περσινό σκηνικό, φέτος μάλλον ο Παναιτωλικός. Του χρόνου σειρά θα πάρει ο Βόλος, εδώ είμαστε και θα τα λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Δευ 12 Απρ 2021, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι μεταβατικές χρονιές λέτε;
Η καλή ομάδα θέλει ένα δίμηνο για να αρχίσει να ρολλαρει.
Ας πέσει χρήμα αυτό το καλοκαίρι σε ένα καλό προπονητή και 4-5 παιχταράδες (έναν σε κάθε γραμμή) και αν έχουμε λίγη τύχη και ατομική ποιότητα, μπορούμε να διεκδικήσουμε και πρωτάθλημα και κύπελλο.
Φτάνει όμως να γίνουν τα παραπάνω.
Με 500χιλ max συμβόλαιο και προπονητή στοίχημα, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε σε καταστάσεις όπως φέτος.
Η καλή ομάδα θέλει ένα δίμηνο για να αρχίσει να ρολλαρει.
Ας πέσει χρήμα αυτό το καλοκαίρι σε ένα καλό προπονητή και 4-5 παιχταράδες (έναν σε κάθε γραμμή) και αν έχουμε λίγη τύχη και ατομική ποιότητα, μπορούμε να διεκδικήσουμε και πρωτάθλημα και κύπελλο.
Φτάνει όμως να γίνουν τα παραπάνω.
Με 500χιλ max συμβόλαιο και προπονητή στοίχημα, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε σε καταστάσεις όπως φέτος.
Πρωτάθλημα για να πάρεις πρέπει να συντρέχουν πολλές προϋποθέσεις που αφορούν τόσο αγωνιστικό όσο κ εξωαγωνιστικο.
Όσον αφορά το αγωνιστικό, κοιτώντας το προηγούμενο πρωτάθλημα τα σημαντικά σημεία είναι
1) κορμός πάνω από το 50% διατηρήθηκε σταθερός για 3 χρόνια.
2) Προπονητής που απέδειξε ότι είναι ικανός τη πρώτη χρονιά κάνοντας πρωτάθλητισμο κ το πήρε τη δεύτερη.
3) Ροστερ με καλούς, έμπειρους κ ηγέτες τουλάχιστον 2 σε κάθε γραμμή παρόλο που ΌΛΟΙ ήταν υπερκοστολογημενοι.
4) Πινελιές διαφοράς τον Ιανουάριο π έδωσαν βαθος σε επιλογές.
5) Γαυρο σε κατάσταση σχεδιασμού από το μηδέν με μεταγραφές 10 παικτών.
Όποιος θεωρεί ότι αυτά μπορούν να επιτευχθουν σε λιγότερο από 3 χρόνια είναι αρκετά αισιόδοξος. Ακόμα κ 30 εκατομμύρια για παίκτες να βάλει αύριο, πιο πιθανό θεωρώ να πάνε στο κάδο πάρα να γίνει ομάδα αυτό το συνονθύλευμα χομπιστων κ αδιάφορων παικτών, στελεχών κ τεχνικού επιτελείου.
Όσον αφορά το αγωνιστικό, κοιτώντας το προηγούμενο πρωτάθλημα τα σημαντικά σημεία είναι
2) Προπονητής που απέδειξε ότι είναι ικανός τη πρώτη χρονιά κάνοντας πρωτάθλητισμο κ το πήρε τη δεύτερη.
3) Ροστερ με καλούς, έμπειρους κ ηγέτες τουλάχιστον 2 σε κάθε γραμμή παρόλο που ΌΛΟΙ ήταν υπερκοστολογημενοι.
Όποιος θεωρεί ότι αυτά μπορούν να επιτευχθουν σε λιγότερο από 3 χρόνια είναι αρκετά αισιόδοξος. Ακόμα κ 30 εκατομμύρια για παίκτες να βάλει αύριο, πιο πιθανό θεωρώ να πάνε στο κάδο πάρα να γίνει ομάδα αυτό το συνονθύλευμα χομπιστων κ αδιάφορων παικτών, στελεχών κ τεχνικού επιτελείου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 12 Απρ 2021, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Κοίτα για να μην αδικούμε τον Κυρ Κυρ. Ουδέποτε δήλωσε όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα.gika έγραψε:Αν αυτός είναι ο στόχος ας το επικοινωνήσουν ξεκάθαρα.tzoker έγραψε:Μάιο μήνα προσεχώς χωρίς τεχνικό διευθυντή, χωρίς προπονητή κ με κορμό 3-4 παικτών στη καλύτερη εμείς περιμένουμε θαύματα.
Η κατάσταση θυμίζει αριστοκράτη εποχής παλιού ΠΑΣΟΚ, που ελπίζει να γυρίσει ο τροχός. Μέχρι τότε πάει μια στο τόσο κ πίνει καφέ στο Da capo να θυμάται τα παλιά μεγαλεία.
Στόχος πλέον είναι μια συμμάζεμενη ομάδα που θα πληρώνεται για 10 θα παίζει για 10 και θα βγαίνει σβηστά δεύτερη και θα διεκδικεί κύπελλο κάθε χρόνο. Κ όταν έρθει η ώρα για το παραπάνω θα ειδοποιήσει ο Ιβάν. Προηγείται ο τίγρης.
Από τον Ιβάν εγώ θέλω μόνο οργάνωση κ ενασχόληση. Τα λεφτά που βάζει, ακόμα κ φέτος μου αρκούν.
Γιατί να θυμήσω ότι όταν ξεκίνησε η χρονιά ο ΚυρΚυρ δήλωνε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα και φτάσαμε ο γαύρος να είναι μαθηματικά πρωταθλητής σχεδόν δύο μήνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Πέρυσι είχαμε 18 βαθμούς διαφορά από αυτόν και φέτος πάμε για over 30.
Επίσης η ΑΕΚ του Τίγρη είναι σε αρκετά χειρότερη κατάσταση από εμάς, και ο Τίγρης δεν είναι στη θέση του Ιβάν να μπορεί να χώσει 30 χαρτιά από την τσέπη του σε μία χρονιά. Προηγείται ή όχι, λίγη σημασία έχει.
Απλά έκανε μια δήλωση,
βγαλμένη από τα χρόνια του παλιού, καλού, βαθεός, πατριωτικού και ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ.

Είχε πει:
Κοινώς είχε πει ότι έχουμε ρόστερ πρωταθλητισμού και κάποια στιγμή, άγνωστο το πότε,Το ρόστερ είναι σήμερα πρωταθλητισμού. Το ερώτημα δεν είναι αν πρόκειται για ρόστερ πρωταθλητισμού ή αν θα κατακτήσει τίτλους, αλλά το πότε θα κατακτήσει.
ΘΑ κατακτήσουμε τίτλους.
Δεν είπε και ψέμματα, όταν πολλοί συνοπαδοί θεωρούν ότι έχοντας αυτό το σημερινό ρόστερ,
μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά παραπάνω πράγματα.
-
Καταρχήν χαιρετούρες σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα ...σας διαβάζω καρό αλλά γραφω πρώτη φορα... Αυτο με το "ο Μελισανίδης εχει σειρα" καλό είναι να μην το διαδίδουμε απλα επειδή 2-3 αρδακια το πετάνε για τους δικους τους λογούς ...για τους ίδιους λογους που πετάγανε το " ο Σαββίδης ξεπουλάει και φεύγει"...ο Μελισανίδης δεν κάνει τίποτα και ούτε πρόκειται ... εδώ ένα παίκτη αξίας είχε στην ομάδα τον λιβαγια και τον άφησε ελεύθερο γτ δεν ήθελε να του δώσει συμβόλαιο 1 μυριο που ήθελε ... οπότε προφανώς και δεν πρόκειται να ρίξει χρημα....ποτέ δεν έριξε εξάλλου ...το χάρτινο του προέκυψε και η ομάδα του ακόμα και τότε μετριότητα ήτανε.... και το γήπεδο το κανει τζαμπανταν....το καλοκαιρι καμαρα, σεμεδο και σα πωλούνται απο τον γαυρο ....αν η διοίκηση μας ρίξει τα λεφτά που πρέπει σωστά και με οργανωμένο τόπο τότε από ολες τις απόψεις δεν υπάρχει λογος για να μην είμαστε το λιγότερο ισάξιο φαβορί μαζί με τον γαύρο για τον τίτλο ....
Ο Μελισσανιδης έχει σειρά στο να ειδοποιήσει, ήταν καθαρά σαρκαστικό, επειδή είχε δηλώσει μια τέτοια αστειότητα.
Ποιος ασχολείται με τους χαρτινους απατεώνες. Αυτοί πρωτάθλημα δεν ξαναβλεπουν.
Ποιος ασχολείται με τους χαρτινους απατεώνες. Αυτοί πρωτάθλημα δεν ξαναβλεπουν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάτι για το 5.tzoker έγραψε:Πρωτάθλημα για να πάρεις πρέπει να συντρέχουν πολλές προϋποθέσεις που αφορούν τόσο αγωνιστικό όσο κ εξωαγωνιστικο.
Ακούγεται ότι ο γαυρος θα πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τα βασικά του γρανάζια και ότι πιθανότατα θα χαιρετήσει και ο Μαρτινς. Άρα και αυτή θα έχουν μεγάλες αλλαγές στο ροστερ και είναι ευκαιρία να τους ξαναπεράσεις.
Καλύτερους από αυτούς που έχει δύσκολα θα φέρει.
Είναι η νοοτροπία μας τέτοια,που η εκάστοτε διοίκηση φοβάται να πει σε κάποια χρονιά πως δεν πάμε για πρωτάθλημα.bersekeros έγραψε:Κοίτα για να μην αδικούμε τον Κυρ Κυρ. Ουδέποτε δήλωσε όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα.gika έγραψε:Αν αυτός είναι ο στόχος ας το επικοινωνήσουν ξεκάθαρα.tzoker έγραψε:Μάιο μήνα προσεχώς χωρίς τεχνικό διευθυντή, χωρίς προπονητή κ με κορμό 3-4 παικτών στη καλύτερη εμείς περιμένουμε θαύματα.
Απλά έκανε μια δήλωση,
βγαλμένη από τα χρόνια του παλιού, καλού, βαθεός, πατριωτικού και ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ.![]()
Είχε πει:Κοινώς είχε πει ότι έχουμε ρόστερ πρωταθλητισμού και κάποια στιγμή, άγνωστο το πότε,Το ρόστερ είναι σήμερα πρωταθλητισμού. Το ερώτημα δεν είναι αν πρόκειται για ρόστερ πρωταθλητισμού ή αν θα κατακτήσει τίτλους, αλλά το πότε θα κατακτήσει.
ΘΑ κατακτήσουμε τίτλους.
Δεν είπε και ψέμματα, όταν πολλοί συνοπαδοί θεωρούν ότι έχοντας αυτό το σημερινό ρόστερ,
μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά παραπάνω πράγματα.
Που αν το κάναμε θα είχαμε μια Α ηρεμία παραπάνω στην ομάδα και ίσως καλύτερα αποτελέσματα...στην Ευρωπη (τον χαβά μου εγώ...)
- Salvador Allende
Ο καπετάνιος στην (μεγαλύτερη) φουρτούνα (των τελευταίων 5 ετών) φαίνεται!!!
Κυρ-Κυρ - Επικοινωνία
Γκαγκάτσης - εξωαγωνιστικό
Δούκας - εξωαγωνιστικό
Νομικοί - εξωαγωνιστικό
Πρώην Μπάτσος- Έλα ντε
Πρώην διαιτητές - Ενδοαγωνιστικό με στόχο το εξωαγωνιστικό
Κοτζάρεβα - Οικονομικά, λογιστικά
Δημοκράτης Παπ - ΑΣ ΠΑΟΚ
Γιώργης - Ενδοαγωνιστικό (λογικά)
Ρέμπε - Οικονομολόγος
Μήπως ρε Ιβάν, πέραν του -νέου- Τεχνικού Διευθυντή να επεκτείνεις και τα μέλη της διοίκησης που θα ασχολούνται με το αμιγώς ποδοσφαιρικό? Λέω εγώ τώρα...
Κυρ-Κυρ - Επικοινωνία
Γκαγκάτσης - εξωαγωνιστικό
Δούκας - εξωαγωνιστικό
Νομικοί - εξωαγωνιστικό
Πρώην Μπάτσος- Έλα ντε
Πρώην διαιτητές - Ενδοαγωνιστικό με στόχο το εξωαγωνιστικό
Κοτζάρεβα - Οικονομικά, λογιστικά
Δημοκράτης Παπ - ΑΣ ΠΑΟΚ
Γιώργης - Ενδοαγωνιστικό (λογικά)
Ρέμπε - Οικονομολόγος
Μήπως ρε Ιβάν, πέραν του -νέου- Τεχνικού Διευθυντή να επεκτείνεις και τα μέλη της διοίκησης που θα ασχολούνται με το αμιγώς ποδοσφαιρικό? Λέω εγώ τώρα...
αφεντικό, Βρείτε τα και φέρε πισω τον Λουτσεσκου καντον κλειστό συμβόλαιο και δώστου τα κλειδιά της ομάδας.
- bersekeros
+1926 
ΥΓ. Aye4....... μην κάνεις λάθος παρέες αδερφούλη....
Κι εγώ τους έχω δίπλα μου....αλλά κολλάνε ίκτερο...μην τους ακούς.
ΥΓ.4 Είχες γράψει ότι έχεις γιο συνδεσμίτη. Καλά θυμάμαι;

ΥΓ. Aye4....... μην κάνεις λάθος παρέες αδερφούλη....
Κι εγώ τους έχω δίπλα μου....αλλά κολλάνε ίκτερο...μην τους ακούς.
ΥΓ.4 Είχες γράψει ότι έχεις γιο συνδεσμίτη. Καλά θυμάμαι;
παιδια, εαν ο Λουτσε (που λεει οτι δεν τα βρηκε με την διοικηση, ειχαν μεγαλο χασμα αποψεων) δεν εφευγε 2 μερες πριν την προετημασια, θα ηταν κυριος...
Τωρα ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ πισω!!! Αν νομιζουν οτι με τον Παμπλο θα κανουν καλή ομαδα(με πλανο 3 ΕΤΙΑΣ), με παικτες απο το πανω ράφι, καλώς..
Αλλιως, ας βρουνε εναν καλό προπονητη, να αναλαβει ενα πλανο 3 ΕΤΙΑΣ....
Δεν χαθηκαν οι καλοί προπονητες...μην τρελαθούμε κιόλας....
Τωρα ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ πισω!!! Αν νομιζουν οτι με τον Παμπλο θα κανουν καλή ομαδα(με πλανο 3 ΕΤΙΑΣ), με παικτες απο το πανω ράφι, καλώς..

- bersekeros
Ποιές μωρέ 2 μέρες;Woodman73 έγραψε:παιδια, εαν ο Λουτσε (που λεει οτι δεν τα βρηκε με την διοικηση, ειχαν μεγαλο χασμα αποψεων) δεν εφευγε 2 μερες πριν την προετημασια, θα ηταν κυριος...
Επειδή έτσι σου είπανε οι ΑΡΔ του μεροκάματου;
Ένας μήνας πριν ήταν γνωστόν ότι φεύγει ο Λούτσος λόγω διάστασης απόψεων.
Μην τρώτε αμάσητα ότι έχει σερβιριστεί.....