70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Χωρικός έγραψε:Γνωρίζετε πως η ΠΑΕ έχει ψυχολόγο σε μόνιμη βάση ε;; Σε κάποια φάση μάλιστα είχαμε μια ξανθιά , μου διαφεύγει το όνομά της, που ήταν σκέτη...άστο!! :mrgreen: Εννοείται πως στις ακαδημίες ειδικά θα υπάρχει ψυχολογος! Από πού και πώς προέκυψε πως ο ψυχολόγος είναι κάτι κακό; Ή όποιος παει σε ψυχολόγο είναι ...προβληματικός; Και η κόρη μου έχει πάει και είναι..μιά χαρά παιδί!!
Σαντυ Κουτσοσταματη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειπε ποτε κανεις οτι ειναι κακο να πηγαινει καποιος σε ψυχολογο. Αυτο που ειναι τραγικο ειναι να το χρησιμοποιεις με τον τροπο που το κανουν καποιοι,να λες για εναν ανθρωπο που δεν γνωρίζεις ΤΙΠΟΤΑ οτι χρειαζεται ψυχοθεραπεια για να σωσει τη καριερα του. Ειναι προφανες οτι κατι τετοιο εχει περισσοτερο προσβλητικο χαρακτηρα και αποτελει έμμεση μορφη επιθεσης παρα εκφραση πραγματικου ενδιαφεροντος.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

boogeyman77 έγραψε:
Χωρικός έγραψε:Γνωρίζετε πως η ΠΑΕ έχει ψυχολόγο σε μόνιμη βάση ε;; Σε κάποια φάση μάλιστα είχαμε μια ξανθιά , μου διαφεύγει το όνομά της, που ήταν σκέτη...άστο!! :mrgreen:
Σαντυ Κουτσοσταματη
Ω ναι! Και ένα δάκρυ κύλισε... :mrgreen:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

joshua έγραψε:Δεν ειπε ποτε κανεις οτι ειναι κακο να πηγαινει καποιος σε ψυχολογο. Αυτο που ειναι τραγικο ειναι να το χρησιμοποιεις με τον τροπο που το κανουν καποιοι,να λες για εναν ανθρωπο που δεν γνωρίζεις ΤΙΠΟΤΑ οτι χρειαζεται ψυχοθεραπεια για να σωσει τη καριερα του. Ειναι προφανες οτι κατι τετοιο εχει περισσοτερο προσβλητικο χαρακτηρα και αποτελει έμμεση μορφη επιθεσης παρα εκφραση πραγματικου ενδιαφεροντος.
Παρατηρώ ότι προσέτρεξε το ιππικό.
Επισης παρατηρώ οτι είσαι επιλεκτικώς ευαίσθητος.
Θεωρείς ότι εχεις το αποκλειστικό δικαίωμα, χωρίς να γνωρίζεις σε βάθος τα θέματα και χωρίς να έχεις μπροστά σου όλα τα δεδομένα, να εχεις άποψη επί παντός επιστητού και να προσβάλλεις τους χειριστές(στελέχη και ιδιοκτησία ΠΑΕ) των αντίστοιχων θεμάτων.

Το σχόλιο μου, λοιπόν, για τον Κούτσια δεν το εγραψα για να τον προσβάλλω.
Βασίστηκε όμως στη παρατήρηση της συμπεριφοράς του κατά την διάρκεια των αγώνων τόσο με τις ακαδημίες, όσο και με την 1η ομαδα(στις λίγες συμμετοχές του), αλλά και στον Βόλο.
Δεν αναφέρομαι στην προσωική του ζωή, γιατί δεν γνωρίζω.
Βλέπεις εχω την συνήθεια, χρόνων, να παρακολουθώ τις ακαδημίες απο Κ12 και πάνω
Βάσει λοιπόν της εμπειρίας μου και των λίγων γνώσεων μου ψυχολογίας(εχω διαβάσει από διαστροφή πολλα σχετικά βιβλία) εχω παρατηρήσει(μπορεί και να κάνω λάθος) σημάδια ναρκισσισμού στη συμπεριφορά του.
Θεωρώ, λοιπόν, για να εξελιχθεί σύμφωνα με τα όποια προσόντα του, ότι πρέπει να διορθώσει τετοιες συμπεριφορές, για το συμφέρον ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Δεν έχω κανένα λόγο ή πρόθεση να προσβάλλω τον παίχτη.
Να μου επιτρέψεις, λοιπόν, να εχω κι εγώ το δικαίωμα να γράφω την άποψή μου, που δεν ειναι αυθαίρετη αλλα βασίζεται στην παρατήρηση.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:Δεν ειπε ποτε κανεις οτι ειναι κακο να πηγαινει καποιος σε ψυχολογο. Αυτο που ειναι τραγικο ειναι να το χρησιμοποιεις με τον τροπο που το κανουν καποιοι,να λες για εναν ανθρωπο που δεν γνωρίζεις ΤΙΠΟΤΑ οτι χρειαζεται ψυχοθεραπεια για να σωσει τη καριερα του. Ειναι προφανες οτι κατι τετοιο εχει περισσοτερο προσβλητικο χαρακτηρα και αποτελει έμμεση μορφη επιθεσης παρα εκφραση πραγματικου ενδιαφεροντος.
Καθόλου προφανές.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ιάσονας έγραψε:Υ.Γ.2 Αν είσαι ΠΑΟΚ το ποσοστό ανεβαίνει δραματικά.

Υ.Γ. 3 Αν παρακολουθείς και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τηλεφώνησε σε ψυχολόγο τώρα :mrgreen:

Ποιο ψυχολόγο...ήδη στην είσοδο στο Παλατάκι μας κοτσάρουν κάτι ειδικά μηχανήματα που κάνουν μετρήσεις, εγκεφαλογραφήματα κτλ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα ναρκισσισμου ή κακών συμβούλων του κουτσια πάντως κατά καιρούς ακουγεται ειδικά για τον περίγυρο του.
Τα ίδια λέει ο κατά τα αλλα αντιπαθεστατος σε εμένα δήμαρχος Βόλου σε τελευταία συνέντευξη
Σε ερώτηση για τον Γιώργο Κούτσια, ο κ. Μπέος απάντησε: «Ο Κούτσιας θέλει δουλειά ακόμη. Έχει τρομερά προσόντα. Είναι άδικο να μην έχει εξέλιξη αυτό το παιδί. Εξαρτάται από αυτόν. Αυτά τα παιδιά τα μικρά, αφήνουν τους γονείς και τους μάνατζερ και τους επηρεάζουν πολλές φορές. Όμως αυτό είναι λάθος. Πρέπει να δουλέψουν. Με τα παιδιά μιλάμε. Θέλω να πιστεύω ότι ο Κούτσιας θα έχει τεράστια βελτίωση. Δουλεύει πολύ και σε ατομικό επίπεδο, καθώς εδώ στον Βόλο δίνουμε έμφαση στη δουλειά. Βλέπω τον ΠΑΟΚ για πρώτη ή δεύτερη θέση. Και φυσικά θα πρέπει κάποια στιγμή οι μεγάλοι να δουν το ποδόσφαιρο».
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εννοείται ότι όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα κακό με τον ψυχολόγο αλλά, όπως είπε και ο Μπαρκαρούτσος, αν ήταν στο χέρι μου θα πηγαίναμε όλοι στον ψυχολόγο.

Από κει και πέρα, δεν γίνεται να τριγυρνάμε και να λέμε για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζουμε πως "ο τάδε χρειάζεται ψυχολόγο".
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Gospi έγραψε:Εξαλλου μ αυτο το σκεπτικο θα μπορουσαμε να αρχισουμε και μεταξυ μας οταν πλακωνομαστε να λεμε ο ενας στον αλλο "αστο φιλε θελεις ψυχολογο"!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βασικός και σήμερα.
Τώρα ξεκινάει το Βόλος - Ατρόμητος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν σκόραρε.