4.Sverrir Ingi Ingason
- ΑποστόληςΑ
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
Όταν τρέχεις προς το τέρμα δεν μπορείς να υπολογίσεις που θα κάτσει η σέντρα. Δεν είναι στημένο. Απλά έτυχε να είναι πιο κοντά ο επιτιθέμενος. Η αιτία του γκολ δεν είναι η κεφαλιά που έχασε ο Ίνγκι, αλλά το πώς η μπάλα πέρασε δίπλα από τον Ζίφκο που πετούσε αετό.
- Shivaspace
έδωσε κάποια ζωντάνια πάντως στην άμυνα μιλώντας συνέχεια και καθοδηγόντας τους συμπαίχτες του, περισσότερο τον Μίχαη που τον έδινε και λίγα γκάζια..
έχει κάποια αρχηγικά χαρακτηριστικά,
έκανε και την κλασσική κούρσα απο δεξιά σαν εξτρέμ,
έδωσε και τις κλασσικές του λάθος πάσες στα δυο μέτρα
μπήκε στις στημένες φάσεις να το καρφώσει με κεφαλιά
σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε πρόλαβε και τα έδειξε στο πρώτο του 90πτο μετά από πολύμηνη αποχή
μόνο μπράβο για τον Ίνγκι και ίσως η πρώτη ουσιαστική βοήθεια απ τον ΠΑΟΚ Β αφού ο παίκτης παρουσιαστηκε με αγωνιστικό ρυθμό.
κάτι λίγο άσχετο, όμως παρατηρώ τις εμφανίσεις της ομάδας και με βάση το ποιός φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.. πχ χθές που ήταν αρχηγός ο Καντουρί, κυριολεκτικά την γλυτώσαμε στο παρα τσάκ με πολύ κακή εμφάνιση,
με τον ρούλη νομίζω ήταν ο Βαρέλα κτλ
θα πρέπει οι αρχηγοί να έχουν λίγο πιο ένεργό ρόλο μέσα στο παιχνίδι, το περιβραχιόνιο δεν έιναι μόνο μια τυπική διαδικασία ή διακοσμητικό.... πχ μια ήττα τον πρώτο που θα πρέπει να βαραίνει είναι ο αρχηγός, σε μια νίκη τα εύσημα πρώτα σ αυτόν κτλ.
ον τόπικ πάλι, ο Ίνγκι έχει κάποια χαρακτηριστικά ωστε να είναι αρχηγός μέσα στο γήπεδο.
έχει κάποια αρχηγικά χαρακτηριστικά,
έκανε και την κλασσική κούρσα απο δεξιά σαν εξτρέμ,
έδωσε και τις κλασσικές του λάθος πάσες στα δυο μέτρα
μπήκε στις στημένες φάσεις να το καρφώσει με κεφαλιά
σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε πρόλαβε και τα έδειξε στο πρώτο του 90πτο μετά από πολύμηνη αποχή
μόνο μπράβο για τον Ίνγκι και ίσως η πρώτη ουσιαστική βοήθεια απ τον ΠΑΟΚ Β αφού ο παίκτης παρουσιαστηκε με αγωνιστικό ρυθμό.
κάτι λίγο άσχετο, όμως παρατηρώ τις εμφανίσεις της ομάδας και με βάση το ποιός φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.. πχ χθές που ήταν αρχηγός ο Καντουρί, κυριολεκτικά την γλυτώσαμε στο παρα τσάκ με πολύ κακή εμφάνιση,
με τον ρούλη νομίζω ήταν ο Βαρέλα κτλ
θα πρέπει οι αρχηγοί να έχουν λίγο πιο ένεργό ρόλο μέσα στο παιχνίδι, το περιβραχιόνιο δεν έιναι μόνο μια τυπική διαδικασία ή διακοσμητικό.... πχ μια ήττα τον πρώτο που θα πρέπει να βαραίνει είναι ο αρχηγός, σε μια νίκη τα εύσημα πρώτα σ αυτόν κτλ.
ον τόπικ πάλι, ο Ίνγκι έχει κάποια χαρακτηριστικά ωστε να είναι αρχηγός μέσα στο γήπεδο.
Έχει ακουστεί πουθενά ότι δεν θέλει να ανανέωση; ακούγεται πολύ στον περίγυρο μου. Και ίσως ειναι λογικο γιατί γίνεται 29 και αντικειμενικά μπορεί να σταθεί σε μια μικρομεσαία Ισπανίας ή Ιταλίας.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχικά, σιδερένιος και μακάρι να επιστρέψει στο 100% γρήγορα.
Δυστυχώς φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα και έχει ευθύνη στο γκολ της Λαμίας.
Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στα στόπερ.
Δυστυχώς φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα και έχει ευθύνη στο γκολ της Λαμίας.
Έχουμε μεγάλο πρόβλημα στα στόπερ.
Ανέτοιμος και πάρα πολύ κακός με μεγάλη ευθύνη και στο γκολ που δεχόμαστε.
Σύμφωνα με το 24 φανηκε ανετοιμος ενω ο μιχαι καλος...
Εγω θα πω μακάρι να συνεχίσει ετσι...
Ειδικά σε μια φαση που πετάει την μπάλα αραουτ εχει ξεπεράσει σε σπριντ 2 επιθετικους ενω ξεκινησε πίσω απο αυτους κ είχε κανει κ κεφαλια προς τα πισω.
Ειδικά σε μια φαση που πετάει την μπάλα αραουτ εχει ξεπεράσει σε σπριντ 2 επιθετικους ενω ξεκινησε πίσω απο αυτους κ είχε κανει κ κεφαλια προς τα πισω.
Ναι ομως ο Βαρελα δάκρυσε.
Τα ματια του Ιγκι ειναι στεγνα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα ματια του Ιγκι ειναι στεγνα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτήν την φάση βλέπεις και τον ανανεώνεις. Ξεκάθαρα πράματα !theo86 έγραψε:Σύμφωνα με το 24 φανηκε ανετοιμος ενω ο μιχαι καλος...
Επανέρχεται ο ιγκι κ ελπίζω σε ανανέωση. Μαζί με Μιχαηλίδη δίδυμο είναι ελπιδοφορα σκέψη.Κρέσπο για παγκο κ μεταλαμπαδεύση υφους , συμπεριφοράς κ αυταπάρνησης κ άλλο ένα cb το καλοκαίρι αν δεν ανέβει ο μιχαι
Για μένα το δίδυμο Μιχαηλίδη ινγκι είναι ένα δίδυμο που κουμπώνει τέλεια και θα μπορούσε να είναι για την πόρνη τριετία μια τεράστια σταθερά για την ομάδα.
Αθλητικά είναι ακόμα πολύ πολύ πίσω. Για βασικός σε ντέρμπι ακόμα δεν είναι έτοιμος και να πω την αλήθεια πιστεύω δύσκολα θα επιστρέψει στα προηγούμενα στάνταρ του φέτος.
Ρίσκο η ανανέωση του
Ρίσκο η ανανέωση του
- ΑποστόληςΑ
Κάκιστος σήμερα. Από δικό του τσαφ παραλίγο να τρώγαμε γκολ, αλλά απέκρουσε ο Ζίφκο.
Συμφωνώ ότι δεν έχει νόημα η ανανέωσή του καθώς το συμβόλαιό του είναι βαρύ και η προσφορά του δυσανάλογα μικρή. Ειδικά αμυντικά.
Συμφωνώ ότι δεν έχει νόημα η ανανέωσή του καθώς το συμβόλαιό του είναι βαρύ και η προσφορά του δυσανάλογα μικρή. Ειδικά αμυντικά.
-
+++++++++++++++++++++++++++++++++ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάκιστος σήμερα. Από δικό του τσαφ παραλίγο να τρώγαμε γκολ, αλλά απέκρουσε ο Ζίφκο.
ΟΧΙ αλλος βαρελα.