Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από Gospi »

Οταν μου πειτε ενα φετινο παιχνιδι με σοβαρο αντιπαλο στο οποιο η ομαδα επαιξε αξιοπρεπές ποδοσφαιρο, θα αποδεχθω ολα αυτα που λετε.
Εγω ξερω πως ξεφτιλιστηκαμε ευρωπαικα με 3αρες απο ουγγρους και λευκορωσους.
πως πεταξαμε στα σκουπιδια σε επιπεδο βαθμολογιας την καλη μας βαθμολογια στην ευρωπη.
Αν εσεις λοιπον με μια 3αρα στον οφη και στον νιονιο θεωρειτε πως παιζουμε μπαλαρα, δικαιωμα σας.
Εγω θελω να παρει πρωτάθλημα και να παει στην ευχη του Θεου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ Σουρμε κανουμε μια ποδοσφαιρικη συζητηση για το μελλον. Δεν ειπε κανενας να τον διωξουμε ή να απαξιωσουμε την πιθανη κατακτηση πρωταθληματος.
Ειλικρινα το πρωταθλημα αυτο ειναι επιβεβλημενη αναγκη κ;ι μπραβο του που θα το καταφερει.
Απλα θεωρω πως την επομενη μερα πρεπει να παμε σε επιλογη καλυτερου. Δεν ειναι κακο.

Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Και αντικειμενικά καλύτερο να πάρεις, πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα κολλήσει με το ρόστερ, τη χημεία της ομάδας και πολλά ακόμα. Αλλάζεις κάποιον πετυχημένο;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε διαφωνω.απλα να βλεπουμε μονο τα δευτερα ευρωπαικα δεν ειναι συνολικη αποτιμηση

Ηταν φανερο πως δε δοθηκε η απαραιτητη σοβαροτητα,ενεργεια,οτι θες πες.

Οχι οτι δεν εκανε λαθη,οχι οτι δεν υπηρχαν λαθη στο ροστερ που εκαναν μπαμ.

Γραφτηκε,νομιζω απο σενα,οτι επειδη ο ακπομ ειναι παικταρας εμφανιζεται ετσι.
Θεωρω οτι ειναι συνισταμενη και των δυο.

Κατι αντιστοιχο εγινε και περυσι με τον πριγιο.πισω απο τον κουλουρη ερχοταν και μολις εκανε αυτα που του ζητησε δε βγηκε απο 11αδα.

Σε μια σχεση ειναι αμφιδρομη η επαφη.

Οπως και στα λαθη που εκανε .
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Δυστυχως η ευτυχως ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος. 16 νικες μια ισοπαλια στο μισο πρωταθλημα και βαλε. Ολα τα ντερμπι κερδισμενα.
Φυσικα και υπαρχει παντα το τελειο που το ψαχνει ο καθε ΠΑΟΚτσης γιατι ετσι ειναι η ιδιοσυγκρασια μας. Ξερω οτι ειναι διαφορετικο, αλλα οποιος εδω μεσα τα πηγαινε στην δουλεια του οπως τα παει ο Λουτσεσκου στην δικια του, θα ένοιωθε οτι τουλαχιστον ειναι πολυ καλος σε αυτο που κανει.
Παρολα αυτα μου δινεται η εντυπωση οτι ολοι περιμενουμε μια στραβη για να φαγωθει, να τελειωνει. Ε λοιπον ετσι οπως ειναι η κατασταση τωρα, δεν υπαρχει καλυτερος προπονητης για την ομαδα. Οι παικτες τον πιστευουν, η διοικηση τον στηριζει, η ομαδα νικάει και εχει χτίσει μια νοοτροπια που δεν ειχε τα προηγουμενα χρονια. Μια σιγουρια οτι θα κερδισει. Τοση σιγουρια που εχουμε το προνομιο να γκρινιαζουμε για το αν παιζει καλη μπαλα η ομαδα, θαρρεις και ειναι δεδομενο οτι θα κερδισει.
Π.σ. εχει πολυ πλακα το γεγονος πως οι αθηναιοι λενε οτι παιζουμε φιλικα. Στα ματς με νιονιο και οφη σε καθε διεκδίκηση παραμονευε ο τραυματισμος με τον τροπο που επαιζαν. Αν θελουν να δουν φιλικα ας δουν τα ματς του γαυρου της τελευταιας 5ετιας που αν γινοταν τακλιν εναντιον του φουρτουνη ο παικτης που το εκανε εβγαινε αλλαγη..
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Και με αυτό το σκεπτικό διαφωνώ. Τι πάει να πει ας το πάρει και ας πάει στο καλό; Δηλαδή είναι τόσο συχνό το φαινόμενο να σηκώνουμε τα πρωταθλήματα; Πότε γίναμε γαύρος που μπορεί και ο Sir Takis να πάρει πρωτάθλημα και δεν το πήρα χαμπάρι; Για να πάρεις πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ με τα δεδομένα του ΑΙΛΛΕΙΝΟΙΚΟΥ ποδοσφαίρου πρέπει να κάνεις υπερβάσεις σε όλους τους τομείς, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο, όπως αποδείχθηκε και πέρσι. Εγώ πιστεύω πως αν πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να του γίνει 5ετής ανανέωση και να του δοθεί το ελεύθερο να έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις κινήσεις της ομάδας γύρω από το αγωνιστικό. Πόσοι από τους προκατόχους του τα προηγούμενα 33 χρόνια κατάφεραν κάτι περισσότερο από αυτόν δηλαδή και θα τον πετάξουμε σαν στημένη λεμονόκουπα;
Ας φροντίσουν να τον στηρίξουν στην πράξη χαράσσοντας σωστή μεταγραφική στρατηγική(δηλαδή κλείνοντας από τώρα τους παίχτες που θέλουμε να ενισχύσουν την ομάδα το καλοκαίρι κι ας έρθουν και στις 1 Ιουλίου) με την δική του σύμφωνη γνώμη και ας σταματήσουν να φέρνουν παίχτες μετά τις 25 Αυγούστου, παρότι πολλές φορές μόνο τότε πέφτουν οι τιμές, ώστε να μπορεί να τους δουλέψει κανονικά στην προετοιμασία και να έχει τον χρόνο να τους εντάξει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που έχει στο μυαλό του. Θέλετε πάλι να αρχίσουμε τις δοκιμές με προπονητές που αλλάζουν σαν τα πουκάμισα; Θυμάστε τι αποτελέσματα είχε αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τρί 29 Ιαν 2019, 14:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Στην αρχή νόμιζα οτι με τόσες σελίδες αδιάβαστος, πήραμε κανά παίχτη....Εδώ και μερικές σελίδες διαβάζω για το αν ειναι καλός προπονητής ο Λουτςεςκου η οχι....δεν πηγαίνετε λεω εγω στο αντίστοιχο topic..
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Gospi έγραψε:Δεν ειμαι σκαουτερ ουτε τεχνικός διευθυντης για να εχω κανει προεργασια για προπονητή, ωστε να γνωριζω ποιος ειναι καλος και ποιος οχι.
Εγω εχω εικονα απο τις προπονησεις της ομαδας. Εχω εικονα απο σχολια ποδοσφαιριστων της ομαδας. Και φυσικα εχω εικονα απο το στησιμο της ομαδας μεσα στη σεζον. Ενδεικτικα θα αναφερω πως οποια ομαδα πιεσε σωστα τα κεντρικα χαφ μας, μας αποδιοργανωσε και μας εξεθεσε (Βιντι, Μπατε, Ατρομητος)
Αν αυτα τα στοιχεια δεν θεωρουνται αρκετα για να εχω αποψη για τον κοουτς, τοτε λαθος μου.
Κι αν ακομη μπω στο τρυπακι να απαντησω στην ερωτηση σου... ο Καναντη για μενα ειναι πιο κανονικος προπονητης απο τον Λουτσε.

Βλέπω ότι ο Κάναντι χαίρει εκτίμησης από κάποιους εδώ μέσα και μάλιστα κάποιοι έχουν εκφράσει την προτίμηση τους έναντι του Λουτσέσκου.
Να αναφέρω απλά ότι ο Κάναντι στην Αυστρία πήγε την Αλτάχ τρένο, έκανε δηλαδή παρόμοια πορεία με την περσινή του Ατρομήτου, με μία ομάδα παρόμοιας και μάλλον μικρότερης δυναμικότητας με τον Ατρόμητο.
Αυτή την επιτυχία την εξαργύρωσε με την πρόσληψη του στη Ραπίντ Βιέννης όπου όμως δεν τα πήγε καθόλου καλά και απολύθηκε γρήγορα.
Μπορεί δηλαδή τέτοιες ομάδες να του "ταιριάζουν" (ομάδες που δεν έχουν πολύ υψηλούς στυλ Αλτάχ και Ατρόμητος) και να καταφέρνει "overachievements" αλλά δεν έχει αποδείξει ως τώρα ότι μπορεί να τα καταφέρει σε ομάδα με απαιτήσεις και στόχους για τίτλους.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο καναντι ελεγε σε δηλωσεις οτι του αρεσει εκει γιατι δεν υπαρχει πιεση και αγχος κτλ κτλ... ποιος καναντι ρε μαγκες? εχεις εδω τον ανθρωπο που σε παει υπερτρενο,πολικο εξπρες με μονο νικες απο περσυ τον νοεμβριο,μπαλαρα περσυ απο νοεμβρη μεχρι μαιο και φετος η ομαδα παει τρενο και τωρα ανεβαινει παλι και ειναι δυνατον να ακουγεται το οτιδηποτε? δεν ειμαστε καθολου καλα....ποτε θα βαλει μυαλο ο ΠΑΟΚτσης? μαλλον ποτε...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

να ερθει πισω ο κλαους.η εστω ο κοντος προδοτης.η εστω ο βερον ο φιλομενο , καποιος.
Ενα καινουριο γαιδουρι χρειαζομαστε να βαραμε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Macho η pilote δώστε κανά όνομα ....θελουμε εξάρι σαν τον Ακπομ.....
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Βλεπετε να γινεται καμμια μεταγραφη ακομη η αποχωρηση μεχρι την πεμπτη?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Gospi έγραψε:Οταν μου πειτε ενα φετινο παιχνιδι με σοβαρο αντιπαλο στο οποιο η ομαδα επαιξε αξιοπρεπές ποδοσφαιρο, θα αποδεχθω ολα αυτα που λετε.
Εγω ξερω πως ξεφτιλιστηκαμε ευρωπαικα με 3αρες απο ουγγρους και λευκορωσους.
πως πεταξαμε στα σκουπιδια σε επιπεδο βαθμολογιας την καλη μας βαθμολογια στην ευρωπη.
Αν εσεις λοιπον με μια 3αρα στον οφη και στον νιονιο θεωρειτε πως παιζουμε μπαλαρα, δικαιωμα σας.
Εγω θελω να παρει πρωτάθλημα και να παει στην ευχη του Θεου.

με σπαρτακ και βασιλεια ποιος επαιζε ......τα ντερμπι τα πηραμε ολα ......εγω λεω να παρουμε το πρωταθλημα και να παει στην ευχη του θεου η αντιπαθεια μας στον λου που προσφερει παρα πολλα για αυτον τον σκοπο δευτερο συνεχομενο χρονο.....
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο ΠΑΟΚ διαχρονικά είναι ένα τρελοκομειο, ένα γαλατικο χωριό. Ο εκάστοτε προπονητής έχει να διαχειριστεί πολλές παλαβες καταστάσεις και δεν αρκεί το να ήταν κορυφαίος σε προηγούμενη ομάδα. Το τι κάνει στον ΠΑΟΚ είναι το ζητούμενο. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιον ΠΑΟΚ. Θυμάμαι να παίζει καλά η ομάδα, όμως με μικρή χρονικά διάρκεια. Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν είχε αυτήν την απόδοση για τόσα σερί ματς. Η ομάδα στην Ευρώπη έπαιζε καλά μέχρι το εμπόδιο της Μπενφικα, μετά το άφησε στην τύχη γιατί κατάλαβαν πως δεν μπορεί να ανταπεξελθει σε 3 διοργανωσεις. Ο Λουτσεσκου έφτιαξε μια ομάδα οικογένεια που προκαλεί τρόμο στους αντιπάλους και παλεύει με αφαιρεσεις βαθμων, με τραγικές διαιτησιες και με όλο το κατεστημένο απέναντι του. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ και πρέπει να μείνει πολλά χρόνια εδώ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Και αύριο χωρίς Σακωφ και με τον Κανιας τραυματία ξανά και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό για 11αδα στα ντέρμπι....και ύστερα λέμε γκρινιάρη τον josh
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”