Ιβάν Σαββίδης ΙV
- revolution1976
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Κανονικά χρειάζεται πρώτα απ όλα μια συγκέντρωση στήριξης προς τον πρόεδρο στο Μακεδονία Παλάς
- revolution1976
Μια συγκέντρωση στήριξης στο Μακεδονία Παλάς θα ήταν μια καλή αρχήAzrael έγραψε:πρεπει να περασει το μηνυμα οτι ειμαστε ολοι μαζι του
-
Παιδιά κάτι να κάνουμε να γίνουμε ασπίδα να προστατεύσει μια φορά και αυτόν τον άνθρωπο η ομάδα όχι μόνο αυτός 6 χρόνια μόνο δίνει στον ΠΑΟΚ ώρα να δείξουμε ότι δεν είναι τρελός και εγκληματίας μας κατηγορούν ότι γίναμε διεθνής ρεζιλη και κρίμα για τον ΠΑΟΚ που έχει τέτοιο πρόεδρο εγώ τους έχω νέα δεν βρέχει του φτύνω και να πάνε να πνιγούν και αυτοί και τα μέσα που χρησιμοποιούν
Εγώ Ιβάν είμαι μαζί σου. Απλά άλλαξε το τρόπο για να καθαρίζεις για τις μπίζνες σου. Εννοώ ως προς την αποτελεσματικότητα.
Πχ χτες ήταν ολοφάνερο πως τα κοράκια φοβούνται πιο πολύ τον Μέλισσανιδη παρά εσένα ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι...
Αυτά και καλό κουράγιο.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Πχ χτες ήταν ολοφάνερο πως τα κοράκια φοβούνται πιο πολύ τον Μέλισσανιδη παρά εσένα ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι...
Αυτά και καλό κουράγιο.
Άλφα στοιτερ χελακης χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ από τον πρόεδρο του που είναι το μεγάλο του πρόβλημα γιατί παίκτες και κόσμος ήταν άψογοι..... Καταλάβατε;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ποντιακός ελληνισμός (οι οργανωμενες δρασεις) δε θα παρει θεση;
Οι πολιτκοί μας;
Βγηκε ο ραγκουσης και τους προκαλεσε.
Ο ρεβολουσιον ο ιμιτασιον;
Ο ντι ε νει νικος;
Κανείς;
Ο διαιτητακος του συριζα εξ μεσσηνιας με τον καμενο φούρνο;
Κανένας φίλος δεν υπαρχει;
Οι υπαλληλοι στις επιχειρησεις; Η της ΣΕΚΑΠ;
Κανείς;
Πόσο λίγοι είμαστε ως κοινωνία ρε πστ μου.
Μονο οι οπαδοί μας που ρισκαρουν την ελευθερία τους;
Οι πολιτκοί μας;
Βγηκε ο ραγκουσης και τους προκαλεσε.
Ο ρεβολουσιον ο ιμιτασιον;
Ο ντι ε νει νικος;
Κανείς;
Ο διαιτητακος του συριζα εξ μεσσηνιας με τον καμενο φούρνο;
Κανένας φίλος δεν υπαρχει;
Οι υπαλληλοι στις επιχειρησεις; Η της ΣΕΚΑΠ;
Κανείς;
Πόσο λίγοι είμαστε ως κοινωνία ρε πστ μου.
Μονο οι οπαδοί μας που ρισκαρουν την ελευθερία τους;
- milhouse777
αυτο διορθωσε χτες ο ιβαν...αν δε σεβεστε θα φοβαστε ηταν χτες η κινηση.παρακαταθηκη για τα επομενα χρονια.lamosas έγραψε:Εγώ Ιβάν είμαι μαζί σου. Απλά άλλαξε το τρόπο για να καθαρίζεις για τις μπίζνες σου. Εννοώ ως προς την αποτελεσματικότητα.
Αυτά και καλό κουράγιο.
Βλέπουν αυτό έρχεται και αμολησαν λυτους και δεμένους. Ρε θα σας φάμε όλους ρε δε σταματάει αυτό το ποτάμι..
Δε το κατάλαβαν ούτε καν οι οπαδοί μας.
Ο Ιβαν δε προσπάθησε να σώσει την ομάδα και την επένδυση του.
Προσπάθησε να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Αισθάνθηκε υποχρεωμένος μετά από τόση πίεση να υπερασπιστεί όχι τα λεφτά του
αλλά τον κόσμο που κοίταζε ψύχραιμα και αποσβολωμένος να του βιάζουν τα μηνίγγια μία ακόμη φορά....
Αλλά εμείς ως κυρίες σταθήκαμε στο πόσο κακό είναι να εχει ενα πλαστικό παιχνίδι στην τσέπη του.
Πολύ κατώτεροι τον περιστάσεων βρεθήκαμε να είμαστε.
Και σίγουρα δε μιλάω για οργανωμένους παιδιά
Ο Ιβαν δε προσπάθησε να σώσει την ομάδα και την επένδυση του.
Προσπάθησε να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Αισθάνθηκε υποχρεωμένος μετά από τόση πίεση να υπερασπιστεί όχι τα λεφτά του
αλλά τον κόσμο που κοίταζε ψύχραιμα και αποσβολωμένος να του βιάζουν τα μηνίγγια μία ακόμη φορά....
Αλλά εμείς ως κυρίες σταθήκαμε στο πόσο κακό είναι να εχει ενα πλαστικό παιχνίδι στην τσέπη του.
Πολύ κατώτεροι τον περιστάσεων βρεθήκαμε να είμαστε.
Και σίγουρα δε μιλάω για οργανωμένους παιδιά
Λοιπον, επειδη εγω και πιστευω ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ δεν θα γινει ποτε "στροτος" ή "κοπαδι" ενος ανθρωπου επειδη ειναι δυνατος απλα και εχει λεφτα, ακουστε καλα εκει κατω στην Αθηνα.
Τον Ιβαν Σαββιδη τον στηριζουμε οχι επειδη βαζει λεφτα στην ομαδα μας, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.
Μην πεφτετε στις παγιδες που στηνουν.
Ιβαν μαζι σου, οχι επειδη εισαι ο Ιβαν και εχεις λεφτα επειδη πραγματικα μου δειχνεις οτι πονας τον ΠΑΟΚ, τον κοσμο του και την ιστορια του.
ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
Τον Ιβαν Σαββιδη τον στηριζουμε οχι επειδη βαζει λεφτα στην ομαδα μας, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.
Μην πεφτετε στις παγιδες που στηνουν.
Ιβαν μαζι σου, οχι επειδη εισαι ο Ιβαν και εχεις λεφτα επειδη πραγματικα μου δειχνεις οτι πονας τον ΠΑΟΚ, τον κοσμο του και την ιστορια του.
ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
αριστεροι, δεξιοι, ακραιοι, κεντρωοι, φλωροι, μαγκες
όλοι τώρα σου την πεφτουν.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Και τότε μακάρι να είναι λίγα όσα λένε για τον ποντιακό εγωισμό σου.
όλοι τώρα σου την πεφτουν.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Και τότε μακάρι να είναι λίγα όσα λένε για τον ποντιακό εγωισμό σου.
- dim-cyprous-paok
Περήφανε ΛΑΕ του ΠΑΟΚ,εσυ που διατυμπανίζεις ότι όμοιος σου δεν υπάρχει πουθενά στη υφήλιο,ΕΣΥ που πιστεύεις ότι είσαι τόσο παντελονατος, που όλλοι οι αλλοι απλά τα φοράνε για μην κρυώνουν τα μπούτια τους.ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που σαν αυτά οικόσιτα δίποδα των Αθηνών, θες δέκα στην καθισια.ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που είσαι μαθημένος στα δύσκολα, και γεννημένος επαναστάτης, ΝΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που όλα τα προηγούμενα χρόνια,ο καημός σου ήταν ποτέ θα βρεθεί ένας ηγέτης αντάξιος σου,με οικονομική δύναμη,που θα σε πάρει κ θα σε οδηγήσει στην νίκη ενάντια στο κάθεστιμενο,έναν ηγέτη που θα σου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστείς στα ίσα,κ εσυ θα του σταθείς κ θα τον υπερασπιστείς με όλη την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.
Να λοιπόν η ώρα που πρέπει να αποδείξεις αν όλα αυτά τα έλεγες γιατί τα εννοείς,κ δεν είσαι μόνο για τα πανηγύρια,
για τις selfies,για στραβοστομιασματα,κ τηλέφωνα στον Ραπτόπουλο,κ για να κανείς κρητική κάθε φορά που σε έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ να βγεις στους δρόμους να περιμένεις να πάνε οι άλλοι,γιατί εσυ δεν μπορείς έχεις άλλες δουλειές.
ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ .Αλλιως κρύψου στο χρονοντούλαπο της μίζερης γεμάτης βιασμούς της συνείδησης σου ιστορία.
Να λοιπόν η ώρα που πρέπει να αποδείξεις αν όλα αυτά τα έλεγες γιατί τα εννοείς,κ δεν είσαι μόνο για τα πανηγύρια,
για τις selfies,για στραβοστομιασματα,κ τηλέφωνα στον Ραπτόπουλο,κ για να κανείς κρητική κάθε φορά που σε έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ να βγεις στους δρόμους να περιμένεις να πάνε οι άλλοι,γιατί εσυ δεν μπορείς έχεις άλλες δουλειές.
ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ .Αλλιως κρύψου στο χρονοντούλαπο της μίζερης γεμάτης βιασμούς της συνείδησης σου ιστορία.